2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de elimden gelse eve girecekleri dusa falan sokasim var sonra da maske takip oyle bebegin yanina gelseler tamam belki biz fazla hassasiz ama haksiz miyiz simdi. Yok ya fazla hassas degiliz tam olmasi gereken kivam

Ya ben kendi yeğenimi kucağıma alamadım çok küçük ya yeni doğdu sonra alırım ben falan dedim. Ablam ya al saçmalama yabancı mısın sen dedi, yok dedim bu aşırı minik ya kıyamam uzaktan beşiğe bakıp sevdim.
Hassas olmak lazım yani şu zamanda da bana gönül koyan olursa kendi bilir benim de işime gelir, herkes nasıl davranması gerektiğini bilsin.
Bebek sevmeye gelmek diye bir şey var zaten, ben herkese "hemen işe başlayacağım mecbur,yorgunluğumu bile atamadan ilk zamanlar dinlendim dinlendim" diyorum. Amaaaaa yine de göreceğiz evde ki hengameyi
Çocuğu alır içeri kaçarım emzircmm müsaadenizle derim

Kesinlikle katılıyorum ama hiç anlayış yok sıfır. Herkes benden asabi. Hadi benim sebebim var hormonlar. Kimse de demiyo ki bu hamile surda kalmış 3 5 günü de idare edelim..
Mutsuzum.
Valla keyfinizi bozmayın annemler kananamlar herkes burda. Hıcbırseye elimi sürmüyom yıyom içiyom yatıyom. Ah vah agrım var sancım var modundayım.. Sabah 10 da kalkıyorum. Sadece oğluşlarımla ilgileniyorum. Şimdi herseyı 2 dünür yapıyor, umrumda da degıl. Herkes gıdınce bır temızlıkcı ye bakar.. Gram iş yapmıyorum.. Zaten doğumdan sonra da fazla kalsalar ıyı olur. Ama maymun gözunu actı 2 lohusalıgımda ben hizmet ettim. Şimdi kayınpederın olması da ıyı, kocası var dıye mecburen yemeklerini yapıyor. Doğumdan sonrada odamdan cıkmayı dusunmuyorum..evde hıcbırsey yapmadan oturmak yatmak ne guzelmiş... Eşim zaten 9 ay yalnızdık bak keyfine ıkı kadında 2 torununa da baksın artık dıyor. Benım annemle kaynanam bıle saskın aaa senın bu hamılelık zormuş yavrum.. Icımden he anca 2 kere dogırunca numara yapmayı öğrendim dedim içimden....1.de manyak gıbı hastaneden gelince kahvaltı hazırlayıp aksama gelen misafirleri de ben ahırlamıstım. Anamla kaynanam el gıbı oturmus tu şimdi çalışsınlar Kendı anneme bıle acımıyorum hakwetuler

Ben de elimden gelse eve girecekleri dusa falan sokasim var sonra da maske takip oyle bebegin yanina gelseler tamam belki biz fazla hassasiz ama haksiz miyiz simdi. Yok ya fazla hassas degiliz tam olmasi gereken kivam

Ya ben kendi yeğenimi kucağıma alamadım çok küçük ya yeni doğdu sonra alırım ben falan dedim. Ablam ya al saçmalama yabancı mısın sen dedi, yok dedim bu aşırı minik ya kıyamam uzaktan beşiğe bakıp sevdim.
Hassas olmak lazım yani şu zamanda da bana gönül koyan olursa kendi bilir benim de işime gelir, herkes nasıl davranması gerektiğini bilsin.
Bebek sevmeye gelmek diye bir şey var zaten, ben herkese "hemen işe başlayacağım mecbur,yorgunluğumu bile atamadan ilk zamanlar dinlendim dinlendim" diyorum. Amaaaaa yine de göreceğiz evde ki hengameyi
Çocuğu alır içeri kaçarım emzircmm müsaadenizle derim

Ne kadar hizmet ederse etsin ben evimde kalabalık istemiyorum, annem olsun yardımcı olur bana tamam. Bide doğum sonrası evde misafir görmek istemem. Gelen giden ayrı kalabalık zaten, kalıcı aman aman...
Zaten kayınvalide yok bende. Halası dıdısı vs dünden hevesli ama kusura da bakmasınlar...
Evin düzeninin bile bozulması bana batıyor.

Emzirmek de ayri dusunduruyor beni. Kimsenin yaninda emzirebilecegimi dusunmuyorum. Her seferinde de milleti odadan cikarmak falan. Cidden dusundukce gerilecek o kadar sey var ki

Çok çok güzel yazmışsın bizle paylaştığın için teşekkür ederiz:) kapı süsünden hatırladığım ismi Afra Gökçe olcaktı, adıyla sağlıkla yaşasın inşallah hoşgeldi

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)

Valla beğendim fikirlerini. Bende acımıyorum zaten ama mesele inan ki iş yapmak falan değil ben zaten iş görmez haldeyim. Düşünce yapıları beni bitiriyo annem mecburen yanımda ama mümkünse bakmasa bana o modda. E bu da can sıkıcı bende başkasını istemiyorum doğal olarak yani doğum anında annenin bakması gerekmez mi...

Çok gerginim asabiyim sinirliyim..

Yeminle gözümün ucunda damla sinirlerim çok bozuk. Kocam dahil göbeğime falan dokunmasın hamilelik Doğum hakkında konuşmak istemiyorum

Ay kocam dahil kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Arayıp dogurmuyor musun diye sorana ayrı kılım. Bebek seveceklermiş ben dogurunca. Çok istiyorsanız kendiniz doğurun kardeşim

Herkes aynı modda ama anlayamıyorum ben özellikle de hemcinslerimizi. Ya sizde böyle hissettiniz ne çabuk unuttunuz yani biraz uzak durun biraz gelmeyin biraz anlayışlı olun. Ama yok sanki kimse bu zamanlardan geçmemiş gibi hamileyken üstümüze üstümüze geliyorlar doğurur doğurmaz da evimize..

Valla gelene de gelme diyemem. Varsın ev dagıldın zaten kendileri topluyor gun asırı supurup sıliyorlar... Yemek de yapıyorlar dede de oğlanları parka göturuyor servise bındırıyor. 2 cocuk olunca evde birilerine 7gtıyac oluyor. Kayınpederım severim gelme diyemem ayıp eşimin babası zaten adam doguma 5 gun kala geldı öncesinde yoktu. Onlara ayrı oda verdık TV var. Kızım sen salonda ıstedıgın gıbı yat uzan dıyor Kendı odasından cıkıyor sadece yemek zamanı geliyor mutfaga. Gunduz de dolanmaya cıkıyor bana zararı yok. Ev işi yemek de yapılıyor.. Kımse olmasa halim perişandı

Aman bizim anneler bir alem zaten. Bizimki de sözde ben dogurucam diye köyden geldi Cuma aksamı kendi evine.bugün Amcamlar geldi diye geldi bize bende kek yaptım amcamlar geldi diye. Beş dk oturdu oturmadı Amcamlara diyor ki keki alıp bize gidelim bizde yersiniz. Lan 9 ay hamilelik geçirdim ilk kez evime geldin otur sor bi eksiğin var mı diye ama doğurdun mu diye sorup duruyor. Değişik bi kafa yapısı yeminle

Bide oldum olası sezeryandna korkarım. Doktor Salı’ya kadar müsade etti Salı Doğuma alacak kaldı 1 gün ve ben kendi gelsin diye bekliyorum çok çok çok gerginim

Benimkide hastaneye gelmeyi düşünmüyormuş. Kızıma bakmak için gelmişmiş.. Kızıma bakmaktan kastı da hani gece olursa uyuyan çocukla evde kalmak yani. E ben hastanede ne yapicam.. eşim var zaten kızıma bakmak için. Böyle dusunuyoduysan boşuna gelmişsin dedim bende. Kızıma babası bakacak zaten dedim

Bide oldum olası sezeryandna korkarım. Doktor Salı’ya kadar müsade etti Salı Doğuma alacak kaldı 1 gün ve ben kendi gelsin diye bekliyorum çok çok çok gerginim

Anlıyorum seni bende sezeryandan korkuyorum. Bebeğim hala dönmedi ama bu gidişle sezeryan ihtimali yükseliyor bende aşırı gerginim..

Allah analı babalı büyütsün maşallah sağlıklı güzel günleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…