Zaten gerçekten bebek odası daha sıcak bide elektriki isiticimda var sadece biraz anlayış gormeknistiyorm yanlışta yapsam olsun ilk bebeğin zamanla öğrenirsin denilsin ilk.bebegin gönlünce büyüt denilsin tabiki ihtiyaç duyduğumda soracam ama semde annesin artik evladi i dusunursun illaki.denilsin o öyle yapılmaz böyle bakılmaz öyle tutulmaz orda yıkanmaz buraya konulmaz bunları duymak istemiyorum acemice ama sevgi dolu buyusun zaten bi.kitapta okumuştum hiç bi çocuk benim.annem kötü ütü yapardı kotu yemek yapardı daginikti pisti vs demezmis sadece ilgi ve sevgiyi unutmazmis geri kalanlar zaten boş
Bugun esimlekavga ettik. Agladim cok. Bana surekli benim gereksiz trip attigimi neden boyle yaptigimi falan sordu durdu bende surekli beni dinlemiyorsun diye bagirip agladimneden boyle bir sey yasadigimi neden konunun oraya vardigini bilmiyorum. Basim agriyor resmen.
Benimkide hastaneye gelmeyi düşünmüyormuş. Kızıma bakmak için gelmişmiş.. Kızıma bakmaktan kastı da hani gece olursa uyuyan çocukla evde kalmak yani. E ben hastanede ne yapicam.. eşim var zaten kızıma bakmak için. Böyle dusunuyoduysan boşuna gelmişsin dedim bende. Kızıma babası bakacak zaten dedim
Anlıyorum seni bende sezeryandan korkuyorum. Bebeğim hala dönmedi ama bu gidişle sezeryan ihtimali yükseliyor bende aşırı gerginim..
Dun 50 cc sagdigim sag gogsumden bugun sut gelmedi digru duzgun.Bebegim de emmek istemedi haliyle.Simdi sagdim 5 cc cikti.Bir gunde süt gider mi boyle
Valla beğendim fikirlerini. Bende acımıyorum zaten ama mesele inan ki iş yapmak falan değil ben zaten iş görmez haldeyim. Düşünce yapıları beni bitiriyoannem mecburen yanımda ama mümkünse bakmasa bana o modda. E bu da can sıkıcı bende başkasını istemiyorum doğal olarak yani doğum anında annenin bakması gerekmez mi...
Seninle zaten yakın yaşadıklarımızallah sabrımızı artırsın. Eşimde espri yaptı annemin adı ve kendi annesinin adını koycaz dedi. Bende 9 ay boyunca görmedigim insanların adını mı koyacağım bide utanmadan ne faydaları olmuş dedim bozuldu. Gerçi eşimin halt yemesi oldu ama bide yüksek ilgi bekliyor. Çalıştın 9 ay işe mi gelip bakacaktım çalışabilecek kadar iyiysen evine de bakarsın diyo bide.
Bi cay bardağının yerini bulamadı o kadar yabancı
Bizim bu bebeler bize tattıracak bu Doğum seklini de
Canım sıvı tüketmeyi azaltma sıvı çok önemli ben her emzirme sonrası 2 koca bardak su içerdim biri oğluma biri bana derdim sende alışkanlık et kendine
Bende diodum öyle.. Bana bakmamanin peşinde diyodum.. Eymen eve gelince aksama kadar kaldi sonra eve gitti.. Calismasgi zmn geldi çay hazirladm ictik gitti.. Bildigin tek basima atlattm bu sureci.. Bugunde telefonda yemek yapamadm 5 gündür filan onu dio önce yemegini yap kalkınca diye.. Dedim sanki ben bilmiyorm.. Hep bisey cikiyo.. Eymenle ugrasiyorm.. Tek basima elimden gelen bu deyince işte benden daha yalnız olanlar varmış filan onları diyor.. Hastanede odaya çıkınca bile zorla kaldi yanimda.. Ertesi gün gündüz gitti eve uyumak için.. Evin ordada düğün varmış uyuyamadi.. Aksam geldi.. Bazen rahat yüzü goremedi kadin diyorum böyle kaytarmak hakkı diyorum sonra ihtiyacm varken yanimda zorla olduğu için üzülüyorum.. Gerçi benimle kalsa ben daha fena olurdum.. Cidden anne de olsa surekli birinin bana bisey demesinden hoşlanmıyorum
Dun 50 cc sagdigim sag gogsumden bugun sut gelmedi digru duzgun.Bebegim de emmek istemedi haliyle.Simdi sagdim 5 cc cikti.Bir gunde süt gider mi boyle
Benimkide.oyle diyor annesi.kimsesi olmayanlarda doguruyomus bi sekilde. Bende dua ediyorum hemen ayaklanirim inşallah da gidersin hemen dedim. Ne alaka diyo öyle deyince de.. temizlik yemek yapmak zor değil onun için bana bebeğe bakmak istemiyor
Stres mi yaptın acaba bişeyleri? Benim ilk kızımda çok gitmişti öyleDun 50 cc sagdigim sag gogsumden bugun sut gelmedi digru duzgun.Bebegim de emmek istemedi haliyle.Simdi sagdim 5 cc cikti.Bir gunde süt gider mi boyle
Deseydin keyfimden yapıyorum. Yoksa süper rahat uyku çekiyorum, mide yanmasından kafamı yastığa koyamıyorum, g.tüm başım hiiiiiiiiiç ağrımıyor. Doğum endişesi yok, vücudum benden bağımsızlığını ilan etmedi, her şey süper. Canım istediğinden yapıyorum deseydin. Allah Allah yaBugun esimlekavga ettik. Agladim cok. Bana surekli benim gereksiz trip attigimi neden boyle yaptigimi falan sordu durdu bende surekli beni dinlemiyorsun diye bagirip agladimneden boyle bir sey yasadigimi neden konunun oraya vardigini bilmiyorum. Basim agriyor resmen.
Her seyi bekliyorum valla yatak odasina gelmelerini bile. Bebek orada olacak cunku hep
Hakkını yemeyeyim benimki o Kadar değil yapıyor ediyor yardımcı ama düşünce.tarzi beni yıpratıyor.. küs olduğum kayınvalidenin gelmesini bekliyor bana bakması için
Sezeryan olayında da kendimi rahatlatmak için sağlıkla gelsin de Diyorum ben. Sende öyle düşün geçecek yeter ki bebislermiz iyi olsun..
Cevremde normal dogurmus insanlar hep sanciyla gitmis. Suyu gelen yok. Bu insanlarda annemle kayinvalidem. Genc olanlarin hepsi sezaryen. Acikcasi normal dogumda korkutmaya basladi beni bu seneptenBu arada merak ediyorum hiç suyu gündüz gelen gebe duydunux mu hep duyduklarım gece
Bu arada merak ediyorum hiç suyu gündüz gelen gebe duydunux mu hep duyduklarım gece
Cevremde normal dogurmus insanlar hep sanciyla gitmis. Suyu gelen yok. Bu insanlarda annemle kayinvalidem. Genc olanlarin hepsi sezaryen. Acikcasi normal dogumda korkutmaya basladi beni bu seneptenbizim liste bile sezaryen dolu.
aynen ben de bir kişiden bile gündüz duymadım. Keşke su mavi falan olsa da geldiğini anlasak. Böyle bir de terlesek ya da normal akıntı olsa tribe giriyoruz. Gelsin işte mavi olur, mor olur ne olduğunu anlayalım
Kesinlikle katılıyorum.sana seni kide biraz bizimki gibiymiş en değerli onun çocukları en iyisi o küstürmek hiç istemiyorum bazı çektiği acıları var üzüyor beni bi kanadı kırık bi kadın psikolojisi biraz bozuk torunu doya doya sevsin ama beni yok saymasın yeterki bide inat bizimki asla dediğinden dönmezAynen öyle sevgi herturlu şeyin üstünü örter
Bende ayni senin gibiyim canım.. Geçen eymen gaz sancısı çekerken aksilik akşam kayinvalidemleri cagitmistim.. Kayinvalidem herseyi buyutup insani daha da geren bir insan.. Görmüş gecirmis bi buyuk olarak beni sakinlestircene daha da gerginlestirdi.. Su verelim diye tutturdu.. Herseye karışma huyu çok vardr kayinvalidemin.. Zaten evladim orda katıla katıla ağlıyor.. Benim canimdan can gidiyor.. Iyice evhm veriyor yok biyerine bisey mi oldu.. Öyle tutma şöyle tut.. Höh yani
Zaten ona göre ben ne iyi bir ev hanimiyim ne de anneyim.. En iyisi o en mükemmeli o.. Diğer herkes berbat ev hanimi özellikle aileye gelin gelenlero gün bi bağırdım koca kadına karismiycaksin dedim.. Karışma yaa dedim.. Küstü gelmedi iki gün boyunca.. Bende oglumla kendime geldim.. Ama sana şunu diyim kimseden anlayış bekleme.. Kendi bildigini yap.. Camuru da doktora at hemsireye at internete at.. Yada ben böyle istiyorum diye söyle.. Soylemezsen tepenw binerler.. Simdi yine tek tabancasin.. Cocuk olunca yavrun allah korusun ufak bi gaz sancisinda bile naapcani sasiriyo insan..o zmn kayinvaliden daha beter olur.. Yaa varya şu dünyada herkes haddini bilse sorun filan kalmiycak
Biseye mi uzuldun canim.. Ben gecen eymenin gaz sancisina üzüldüm.. Ertesi gun az süt geldi gibime geldi.. Hastaneye gittik acile bu cocuk halsiz vsvs diye götürdüm.. Icim rahat etti birazcık.. Ondan snra doktor herseyi iyi dedikten snra memelerimde bile sut dolmasini hissettim.. Kesinlikle üzüntü bizi bu hale sokuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?