2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önce yanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum

@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.

Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.

Sevgiler

Ya inan bana da doktor 3250 dedi 2850 doğdu. Aynı şeyi yaşamışız

gözün aydın

hera01 Fraeya ay gece gece ne güzel haberler hayırlı olsun ya sessiz sedasız doğurdunuz geldiniz sizleri de ekledim şimdi listeye bu arada ben öyle bazen günleri kafadan hesaplayıp yazmaya çalışıyorum kesin yanlışlar var söyleyin düzeltirim gün hesabı bazen aşırı kafamı karıştırıyo

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)

Simdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardan Ya tamamen gittiyse..

Öyle düşünme.. Vucudumuzda süte dairbosey yokken hamileyken bile süt uretmeyen vucudumuz dogumdan snra hemen süt uretiyor.. Rabbim sence senin oglanlari riziksiz birakir mi? Ayrica her bebek süt icecek diye kaide yokki.. Peygamber efendimiz bile anne sütü icememis.. Düşün koskoca peygamber bi de.. Takmayn kafayi süte bnce.. Ben simdi mamada veriyorum emzirdikten sonra.. Dunyanin sonu değil.. Napalm yetmiyor işte

Allah anali babali büyütsün

Masallah.. Allah anali babali büyütsün

Ben de yardım etme adı altında mememe dokunup azarı yeme piyangosu kime vuracak onu çok merak ediyorum. Doğurunca sanki o memeleri çekiştirme hakkı veriliyor insanlara.
Ben yatak odama geçip emzirmeyi planlıyorum yalnız olursa sadece eşim olsun. Nedense çocuk olunca herkes kalabalık içinde rahat rahat açıp emzirecegimi düşünüyo ben de bunu anlamıyorum. Şimdiden memenin ucu var mı soruları başladı
Bu arada merak ediyorum hiç suyu gündüz gelen gebe duydunux mu hep duyduklarım gece
Ben hiç sormadım gece mi gündüz mü geldi diye. Muhtemelen gece çocuk rahat rahat geniş geniş hareket ederken keseyi yırtıyo olabilir.bilemedim şimdi
hera01 Fraeya hayırlı olsun gözünüz aydın.sagljkla buyusunler. Benimki daha çıkma belirtisi vermedi anca tekme atsın beni totolasın . Bak yavrum herkes doğuyo diyorum bazen
Gece uyanıp uyanıp izlemeli , huzurlu sevgi dolu günleriniz olsun

hera01 Fraeya

Allah anali babali bol sutlu buyutsun
Darısı size olsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Ben grip öksuruk burun akıntısı hepsi bogaz agrısı hepsi vardı. Bol bol tuzlu su gargara yaptım. Nane limon ıcıp terledim,ustumu degıstım. Bogaz agrısı ıcın bal karabiber yedım. Ilac vermedı Dr. Benı goguse yolladı. Dr bırsuru ılac verdi almadım kullanmadım.. 3 gun yataktan cıkmadım..ben de öksuruk çoktu durumun tek derdi oydu. Allahtan bal karabiber işe yaradı. Sıcak tarhana lı tavuk corbası ve bol dinlenmeden baska care yok

Maalesef cok kalabalik aileler bizde. Bir de kayinvalidem simdiden lohusa 1 ay 40 gun yalniz birakilmaz deyip duruyor. kisaca kendi kendimize kalamayacagiz hunileri hazirlamayi unutmayayim hastane cantasina
Lohusa kadın 50 gün akşam ezanindan sonra tek burakilmaz biz öyle biliriz.annem yakın kizimda gelip bakar yemeğimi birakip giderdi akşam ezani öncesi gelir eşim gelince yibe evine geçerdi.40 gün boyunca yanımda sürekli biri benide boğar.
Bide oldum olası sezeryandna korkarım. Doktor Salı’ya kadar müsade etti Salı Doğuma alacak kaldı 1 gün ve ben kendi gelsin diye bekliyorum çok çok çok gerginim
Ben 3gub önce rüyamda gördüm seni aynı gün doğum yapmışız kıza şöyle 24 saati var boşa çıkartmasın rüyamı.hamileligin 4.5. ayindada G Gokdenizim i görmüştüm ama erken dogummu olur diye düşünmesin diye yazmamıştım artik kucagina aldı söyleyebilirim .
Aslinda stres yapmadim ama resmen yumusadi gpguslerim ve azaldi.Eskisi gibi olmicak mi ya

Su ve yesillik ye.suyu sakın ihmal etme ben iyi emzirdim sütüm boldu diyen tüm annelerin sivi alımı yüksek oluyor.

Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Valla eline ne geçerse iç ve bol bol yat.kaynamis suya toz zencefil bal karabiber karistirip sicak iç yatağa gir ki terle .tereleme ile atarsın gribi.

Aynen yataktan çıkmadan terleyip duş almam lazım acilen o terlemekte insanı boğuyor resmen zaten nefes alamıyorum

Öyle yapayım en iyisi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…