Stres mi yaptın acaba bişeyleri? Benim ilk kızımda çok gitmişti öyle
Kızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Çatım çok dar olduğu için doktor mümkün değil dedi sezeryan a aldı zorlarsak çok ağrı çekersin sonucunda da yine sezeryan olabilirsin diyince gerek yok o kadarına dedim
Birde doğumda kordon 3 defa bebegin boynuna dolanmıştı ultrasonda farkedilmemistinormal imkansızdı yani
39+0 da geldi prenses spinal oldum birsuru kahve ve su içtim çok agrım yok şimdilik sadece emzirmek zor oluyor dönmek falan ister istemez dikiş acıyor uzun uğraşlar sonucu memeye tutturduk bu arada yaşamadan ogrenilmiyormus video izlerken ne var yaparım falan dedim ama gerçeği biraz zorladıharici olarak çok terliyorum yanınıza mutlaka fazladan pijama alın iç çamaşırı kullanmadım henüz kanamaya bakıyorlar sürekli altım da bez var sadece bebrk için 2 3 takım az gelebilir bizimki işeyince 1 tanesi direk gitti spinal de hemen kaldırmıyorlar 10 saat beklemek gerekiyormus onun haricinde ıyiyiz ultrasonda 3200 çıkmıştı doğduğunda 2920 tartıldı
Yanılma payı baya oldu bizde sanırım ama çok şükür sagliklilar kilo alırlar bi şekildeYa inan bana da doktor 3250 dedi 2850 doğdu. Aynı şeyi yaşamışız
Kızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Çatım çok dar olduğu için doktor mümkün değil dedi sezeryan a aldı zorlarsak çok ağrı çekersin sonucunda da yine sezeryan olabilirsin diyince gerek yok o kadarına dedim
Birde doğumda kordon 3 defa bebegin boynuna dolanmıştı ultrasonda farkedilmemistinormal imkansızdı yani
39+0 da geldi prenses spinal oldum birsuru kahve ve su içtim çok agrım yok şimdilik sadece emzirmek zor oluyor dönmek falan ister istemez dikiş acıyor uzun uğraşlar sonucu memeye tutturduk bu arada yaşamadan ogrenilmiyormus video izlerken ne var yaparım falan dedim ama gerçeği biraz zorladıharici olarak çok terliyorum yanınıza mutlaka fazladan pijama alın iç çamaşırı kullanmadım henüz kanamaya bakıyorlar sürekli altım da bez var sadece bebrk için 2 3 takım az gelebilir bizimki işeyince 1 tanesi direk gitti spinal de hemen kaldırmıyorlar 10 saat beklemek gerekiyormus onun haricinde ıyiyiz ultrasonda 3200 çıkmıştı doğduğunda 2920 tartıldı
Simdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardanYa tamamen gittiyse..
Kızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Selam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önceyanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum
@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.
Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.
Sevgiler
Ben yatak odama geçip emzirmeyi planlıyorum yalnız olursa sadece eşim olsun. Nedense çocuk olunca herkes kalabalık içinde rahat rahat açıp emzirecegimi düşünüyo ben de bunu anlamıyorum. Şimdiden memenin ucu var mı soruları başladıBen de yardım etme adı altında mememe dokunup azarı yeme piyangosu kime vuracak onu çok merak ediyorum. Doğurunca sanki o memeleri çekiştirme hakkı veriliyor insanlara.
Ben hiç sormadım gece mi gündüz mü geldi diye. Muhtemelen gece çocuk rahat rahat geniş geniş hareket ederken keseyi yırtıyo olabilir.bilemedim şimdiBu arada merak ediyorum hiç suyu gündüz gelen gebe duydunux mu hep duyduklarım gece
Kızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Selam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önceyanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum
@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.
Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.
Sevgiler
Darısı size olsunBen yatak odama geçip emzirmeyi planlıyorum yalnız olursa sadece eşim olsun. Nedense çocuk olunca herkes kalabalık içinde rahat rahat açıp emzirecegimi düşünüyo ben de bunu anlamıyorum. Şimdiden memenin ucu var mı soruları başladı
Ben hiç sormadım gece mi gündüz mü geldi diye. Muhtemelen gece çocuk rahat rahat geniş geniş hareket ederken keseyi yırtıyo olabilir.bilemedim şimdi
hera01 Fraeya hayırlı olsun gözünüz aydın.sagljkla buyusunler. Benimki daha çıkma belirtisi vermedi anca tekme atsın beni totolasın . Bak yavrum herkes doğuyo diyorum bazen
Gece uyanıp uyanıp izlemeli , huzurlu sevgi dolu günleriniz olsun
Yok canım tamamen gitmemiştir..rahatla, dinlen, uyu, güzel beslen yine gelirSimdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardanYa tamamen gittiyse..
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaKızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Ben grip öksuruk burun akıntısı hepsi bogaz agrısı hepsi vardı. Bol bol tuzlu su gargara yaptım. Nane limon ıcıp terledim,ustumu degıstım. Bogaz agrısı ıcın bal karabiber yedım. Ilac vermedı Dr. Benı goguse yolladı. Dr bırsuru ılac verdi almadım kullanmadım.. 3 gun yataktan cıkmadım..ben de öksuruk çoktu durumun tek derdi oydu. Allahtan bal karabiber işe yaradı. Sıcak tarhana lı tavuk corbası ve bol dinlenmeden baska care yokKızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Lohusa kadın 50 gün akşam ezanindan sonra tek burakilmaz biz öyle biliriz.annem yakın kizimda gelip bakar yemeğimi birakip giderdi akşam ezani öncesi gelir eşim gelince yibe evine geçerdi.40 gün boyunca yanımda sürekli biri benide boğar.Maalesef cok kalabalik aileler bizde. Bir de kayinvalidem simdiden lohusa 1 ay 40 gun yalniz birakilmaz deyip duruyor.kisaca kendi kendimize kalamayacagiz hunileri hazirlamayi unutmayayim hastane cantasina
Ben 3gub önce rüyamda gördüm seni aynı gün doğum yapmışız kıza şöyle 24 saati var boşa çıkartmasın rüyamı.hamileligin 4.5. ayindada G Gokdenizim i görmüştüm ama erken dogummu olur diye düşünmesin diye yazmamıştımBide oldum olası sezeryandna korkarım. Doktor Salı’ya kadar müsade etti Salı Doğuma alacak kaldı 1 gün ve ben kendi gelsin diye bekliyorumçok çok çok gerginim
Aslinda stres yapmadim ama resmen yumusadi gpguslerim ve azaldi.Eskisi gibi olmicak mi ya
Valla eline ne geçerse iç ve bol bol yat.kaynamis suya toz zencefil bal karabiber karistirip sicak iç yatağa gir ki terle .tereleme ile atarsın gribi.Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Aynen yataktan çıkmadan terleyip duş almam lazım acilen o terlemekte insanı boğuyor resmen zaten nefes alamıyorumBen grip öksuruk burun akıntısı hepsi bogaz agrısı hepsi vardı. Bol bol tuzlu su gargara yaptım. Nane limon ıcıp terledim,ustumu degıstım. Bogaz agrısı ıcın bal karabiber yedım. Ilac vermedı Dr. Benı goguse yolladı. Dr bırsuru ılac verdi almadım kullanmadım.. 3 gun yataktan cıkmadım..ben de öksuruk çoktu durumun tek derdi oydu. Allahtan bal karabiber işe yaradı. Sıcak tarhana lı tavuk corbası ve bol dinlenmeden baska care yok
Öyle yapayım en iyisi :/Lohusa kadın 50 gün akşam ezanindan sonra tek burakilmaz biz öyle biliriz.annem yakın kizimda gelip bakar yemeğimi birakip giderdi akşam ezani öncesi gelir eşim gelince yibe evine geçerdi.40 gün boyunca yanımda sürekli biri benide boğar.
Ben 3gub önce rüyamda gördüm seni aynı gün doğum yapmışız kıza şöyle 24 saati var boşa çıkartmasın rüyamı.hamileligin 4.5. ayindada G Gokdenizim i görmüştüm ama erken dogummu olur diye düşünmesin diye yazmamıştımartik kucagina aldı söyleyebilirim .
Su ve yesillik ye.suyu sakın ihmal etme ben iyi emzirdim sütüm boldu diyen tüm annelerin sivi alımı yüksek oluyor.
Valla eline ne geçerse iç ve bol bol yat.kaynamis suya toz zencefil bal karabiber karistirip sicak iç yatağa gir ki terle .tereleme ile atarsın gribi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?