Ya yazamadım iki çocuk olunca zor oluyo hayat yaşadığım yerde de kimsem yok baya zor bebegimi kuveze almadılar ki benim çarşamba günü kırkımizi ucurucax inşAyse Erdi bayagidir yazmadın. Bebegin kuvezden cikti mi
Suyun gelirse anlamaman imkansız. Sarimtirak bir renkde ve camasir suyu gibi kokuyor. Hicbir sekilde tutamiyorsun. Oylece altindan akıyor. Anlarsin mutlaka.aynen ben de bir kişiden bile gündüz duymadım. Keşke su mavi falan olsa da geldiğini anlasak. Böyle bir de terlesek ya da normal akıntı olsa tribe giriyoruz. Gelsin işte mavi olur, mor olur ne olduğunu anlayalım
Gözünüz aydın,sağlıkla büyüsün insallahKızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Çatım çok dar olduğu için doktor mümkün değil dedi sezeryan a aldı zorlarsak çok ağrı çekersin sonucunda da yine sezeryan olabilirsin diyince gerek yok o kadarına dedim
Birde doğumda kordon 3 defa bebegin boynuna dolanmıştı ultrasonda farkedilmemistinormal imkansızdı yani
39+0 da geldi prenses spinal oldum birsuru kahve ve su içtim çok agrım yok şimdilik sadece emzirmek zor oluyor dönmek falan ister istemez dikiş acıyor uzun uğraşlar sonucu memeye tutturduk bu arada yaşamadan ogrenilmiyormus video izlerken ne var yaparım falan dedim ama gerçeği biraz zorladıharici olarak çok terliyorum yanınıza mutlaka fazladan pijama alın iç çamaşırı kullanmadım henüz kanamaya bakıyorlar sürekli altım da bez var sadece bebrk için 2 3 takım az gelebilir bizimki işeyince 1 tanesi direk gitti spinal de hemen kaldırmıyorlar 10 saat beklemek gerekiyormus onun haricinde ıyiyiz ultrasonda 3200 çıkmıştı doğduğunda 2920 tartıldı
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallahSelam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önceyanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum
@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.
Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.
Sevgiler
Bana zencefil limon bal iyi geldi cabuk atlattim dene istersen.Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Karıştırdım o zaman canim ya. Uyku malesef 3-4 aya kadar anca düzeliyorYa yazamadım iki çocuk olunca zor oluyo hayat yaşadığım yerde de kimsem yok baya zor bebegimi kuveze almadılar ki benim çarşamba günü kırkımizi ucurucax inş
Kızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Çatım çok dar olduğu için doktor mümkün değil dedi sezeryan a aldı zorlarsak çok ağrı çekersin sonucunda da yine sezeryan olabilirsin diyince gerek yok o kadarına dedim
Birde doğumda kordon 3 defa bebegin boynuna dolanmıştı ultrasonda farkedilmemistinormal imkansızdı yani
39+0 da geldi prenses spinal oldum birsuru kahve ve su içtim çok agrım yok şimdilik sadece emzirmek zor oluyor dönmek falan ister istemez dikiş acıyor uzun uğraşlar sonucu memeye tutturduk bu arada yaşamadan ogrenilmiyormus video izlerken ne var yaparım falan dedim ama gerçeği biraz zorladıharici olarak çok terliyorum yanınıza mutlaka fazladan pijama alın iç çamaşırı kullanmadım henüz kanamaya bakıyorlar sürekli altım da bez var sadece bebrk için 2 3 takım az gelebilir bizimki işeyince 1 tanesi direk gitti spinal de hemen kaldırmıyorlar 10 saat beklemek gerekiyormus onun haricinde ıyiyiz ultrasonda 3200 çıkmıştı doğduğunda 2920 tartıldı
Simdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardanYa tamamen gittiyse..
Selam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önceyanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum
@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.
Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.
Sevgiler
Ben 3gub önce rüyamda gördüm seni aynı gün doğum yapmışız kıza şöyle 24 saati var boşa çıkartmasın rüyamı.hamileligin 4.5. ayindada @Gokdenizim i görmüştüm ama erken dogummu olur diye düşünmesin diye yazmamıştımartik kucagina aldı söyleyebilirim
Canım tuzlu su ya da sirkeli su hazırla hem boğazını gargara yap hem de burnuna çek sabah akşam temizle .ben gün içinde de temizledim hiç ilerlemesine müsade etmedim. Bala evinde varsa kendin çek ya da havanda döv karabiberi , zencefil , zerdeçal ,limon sık karıştır iç. Hepsi yoksa bile olanları yap sadece bal limon bile olur . Çok sıcakladım diyim ince giyinme kendini özellikle ayaklarını sıcak tut. Bol sıvı tuket. Çok geçmiş olsun.Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Ayy resmen aramızda kırkını çıkaran var. Zaten kırkı çıktıktan sonra bu memekler iyce bi tatlilasiyo . Rabbim saglik sıhhat versinYa yazamadım iki çocuk olunca zor oluyo hayat yaşadığım yerde de kimsem yok baya zor bebegimi kuveze almadılar ki benim çarşamba günü kırkımizi ucurucax inş
Az agri girdimi.mutlu oluyorum devami yok off ne zaman dogacak bu bebekler eskiden sezaryan yokmus herkes doguruyormus simdi cok az normal dogum yapan patir patir gelse bizde normal dogursak ama yok gun bitiyor iyice stres oldumKorkma eğer normal istiyorsan mutlaka dene.
Benimde etrafımda 10 kişiden 9 u sezeryan belki skala daha bile yüksek olabilir. Ama bende deli gibi sezeryandan korkuyorum
Valla bana sancı gelince onun gerçek mi yalancı mı olduğunu düşünürken sancım geçiyor. Bi işaret gelmeli gerçek Doğum başladığını anlatan. Benim de kasık bölgem çok terliyor bazen acaba diyorum ama sonra devamı gelmeyince değildir diyorum
Canım hiç üzülme en çok stres etkili zaten. Güzel şeyler düşün güzel olsun bol sıvı tuket . Kim ne derse desin çok da totomda moduna girSimdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardanYa tamamen gittiyse..
Ya o sirkeyi ben yaptım. Ogure ogure oldum. Kusacaktim neredeyse.Canım tuzlu su ya da sirkeli su hazırla hem boğazını gargara yap hem de burnuna çek sabah akşam temizle .ben gün içinde de temizledim hiç ilerlemesine müsade etmedim. Bala evinde varsa kendin çek ya da havanda döv karabiberi , zencefil , zerdeçal ,limon sık karıştır iç. Hepsi yoksa bile olanları yap sadece bal limon bile olur . Çok sıcakladım diyim ince giyinme kendini özellikle ayaklarını sıcak tut. Bol sıvı tuket. Çok geçmiş olsun.
Ayy resmen aramızda kırkını çıkaran var. Zaten kırkı çıktıktan sonra bu memekler iyce bi tatlilasiyo . Rabbim saglik sıhhat versinhayırlı huzurlu sevgi dolu bi ömrü olsun
Valla kendi geldi geldi gelmezse yarın bende sezeryan olacağım.dr arada 10 yilin var normal i bekleyelim dedi ama gelen giden yok.yarin 11.30 da spinal olucam.gunumuz ayni olacak gibide seninki inşallah normal gelir.Benim kaldı şurada bir dolu gün yarın sabah 8 buçukta hastanede olacağımgitmesem mi acaba diyorum İnan ki.
Çıkar mı rüyaların kız
Yapabildiğin ölçüde sulandır benim sirkem yoktu ben tuzla yaptım ama tuz da ilk seferde öğüme yaptı bende sonra bi daha yapmadıYa o sirkeyi ben yaptım. Ogure ogure oldum. Kusacaktim neredeyse.
Direk sirke ağır geliyorsa sulandir biraz.direk çok işe yarıyor ama sulandirilmista yarar tabii.Ya o sirkeyi ben yaptım. Ogure ogure oldum. Kusacaktim neredeyse.
3.gebeliğimİlk gebelik mi ? İlklerde hep aman kendi dr um olsun diye tedirgin oluyor ,risjli gebelik degilse ikincide hepsi dogurtuyor işte hangisi olursa olsun diyip rahatlıyorsun.insallah istediğin gibi vaktinde alırsın bebişini.
Canım tuzlu su ya da sirkeli su hazırla hem boğazını gargara yap hem de burnuna çek sabah akşam temizle .ben gün içinde de temizledim hiç ilerlemesine müsade etmedim. Bala evinde varsa kendin çek ya da havanda döv karabiberi , zencefil , zerdeçal ,limon sık karıştır iç. Hepsi yoksa bile olanları yap sadece bal limon bile olur . Çok sıcakladım diyim ince giyinme kendini özellikle ayaklarını sıcak tut. Bol sıvı tuket. Çok geçmiş olsun.
Ayy resmen aramızda kırkını çıkaran var. Zaten kırkı çıktıktan sonra bu memekler iyce bi tatlilasiyo . Rabbim saglik sıhhat versinhayırlı huzurlu sevgi dolu bi ömrü olsun
Az agri girdimi.mutlu oluyorum devami yok off ne zaman dogacak bu bebekler eskiden sezaryan yokmus herkes doguruyormus simdi cok az normal dogum yapan patir patir gelse bizde normal dogursak ama yok gun bitiyor iyice stres oldum
Az agri girdimi.mutlu oluyorum devami yok off ne zaman dogacak bu bebekler eskiden sezaryan yokmus herkes doguruyormus simdi cok az normal dogum yapan patir patir gelse bizde normal dogursak ama yok gun bitiyor iyice stres oldum
Valla kendi geldi geldi gelmezse yarın bende sezeryan olacağım.dr arada 10 yilin var normal i bekleyelim dedi ama gelen giden yok.yarin 11.30 da spinal olucam.gunumuz ayni olacak gibide seninki inşallah normal gelir.
Benim de 10 ekim ama acaba normali mi beklesem... Büyüklerde hiç normallik karnın yok cok yukarıda diyorlar. 2.normal dogumda ama bebek çok aşagıdaydı.. Bu öyle değil evdeyim ya artık ıyıce yukarı cıktı.... Kendı drum yoktu baska dra muane oldum bebek 4. 200 degıl. 3500gr cıktı Dr normalde yaparsın dedi. Madem 2.nırmal bol bol yürü merdiven in çık dedi.. Normali dene dedi gelmese 40.haftada sezaryane alalım dedi. Aklım çok karısık.kendı drum da udda edıyo 4 ten asagı dogmaz şaştım kaldım. Bugun baska dra gıtcem kg ölçturmeye
Bide oldum olası sezeryandna korkarım. Doktor Salı’ya kadar müsade etti Salı Doğuma alacak kaldı 1 gün ve ben kendi gelsin diye bekliyorumçok çok çok gerginim
Canım hiç üzülme en çok stres etkili zaten. Güzel şeyler düşün güzel olsun bol sıvı tuket . Kim ne derse desin çok da totomda moduna girsütün yetmediği durumlarda mama ver hemen hiç huzursuz olma sonra meleğinin mis kokusunu içine çek ne zor günler atlattık biz birlikte de bu ne ki
Sezeryandan mi gaz oldu. Beni hic etkilemedi. Sanirim sezeryan herkesin bunyesine gore degisiyor. Herseyde bir hayir vardir. Belki normal yapsan daha kotu birsey olacakti.Valla hep normal istedm bu yuzden devlette dogum istedm tesvik edio diye.. Ama olmadi.. Ama size tavsiyem mumkun mertebe imkanlari zorlayn normal dogurun.. Hersey gaz yapiyo bana.. Sirtim ususe o bile gaz.. Domates bile gaz.. Karnim surekli taş gibi.. Gazdan gecemiyorm.. Afedersnz eymen alttan cekiyo benimde az kalir yanım yok.. Bildigin gazman ailesi olduk çıktıkkeske normal yapsaymisim diyorum.. Ne zmna kadar bu gaz geccek hicbi fikrim yok
Canım neden beklemiyor, sıkıştırıyor Salı gününün özelliği ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?