2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Baya zorlanıyorum ama küçük kızımın ne uyuduğu belli nede uyandığı tam uyudu diyorum arka mi dönmeden uyaniyo kirli cıkınca düzelir mi artık uykusuzluktan gözlerim agrıyo veya sizin önerebileceğiniz bi şey var mi uyutmuyutma konusunda oğlumda böyle değildi bu cok fena zorluyo beni

aynen ben de bir kişiden bile gündüz duymadım. Keşke su mavi falan olsa da geldiğini anlasak. Böyle bir de terlesek ya da normal akıntı olsa tribe giriyoruz. Gelsin işte mavi olur, mor olur ne olduğunu anlayalım
Suyun gelirse anlamaman imkansız. Sarimtirak bir renkde ve camasir suyu gibi kokuyor. Hicbir sekilde tutamiyorsun. Oylece altindan akıyor. Anlarsin mutlaka.
Gözünüz aydın,sağlıkla büyüsün insallah
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallah
Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Bana zencefil limon bal iyi geldi cabuk atlattim dene istersen.
Ya yazamadım iki çocuk olunca zor oluyo hayat yaşadığım yerde de kimsem yok baya zor bebegimi kuveze almadılar ki benim çarşamba günü kırkımizi ucurucax inş
Karıştırdım o zaman canim ya. Uyku malesef 3-4 aya kadar anca düzeliyor

Oy oy maşallah gözünüz aydın çok sevindim allah analı babalı büyütsün.

Simdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardan Ya tamamen gittiyse..

Gelir cnm stres yapma ben 2 aylıkken 8 gün hiç emziremedim süt komple gitti bütün gün 5cc zor çıkıyordu ama sonra düzenli sağmak emzirmek ve biraz sıvı desteği ile geri geldi ve pir geldi. Beslenmeye dikkat et o tatlı vs süt yapmıyor yapan seyler sağlıklı seyler kuru incir de tüket.

Tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün cnm patır patır soğutmuşsunuz maşallah

Benim kaldı şurada bir dolu gün yarın sabah 8 buçukta hastanede olacağım gitmesem mi acaba diyorum İnan ki.
Çıkar mı rüyaların kız

Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Canım tuzlu su ya da sirkeli su hazırla hem boğazını gargara yap hem de burnuna çek sabah akşam temizle .ben gün içinde de temizledim hiç ilerlemesine müsade etmedim. Bala evinde varsa kendin çek ya da havanda döv karabiberi , zencefil , zerdeçal ,limon sık karıştır iç. Hepsi yoksa bile olanları yap sadece bal limon bile olur . Çok sıcakladım diyim ince giyinme kendini özellikle ayaklarını sıcak tut. Bol sıvı tuket. Çok geçmiş olsun.
Ya yazamadım iki çocuk olunca zor oluyo hayat yaşadığım yerde de kimsem yok baya zor bebegimi kuveze almadılar ki benim çarşamba günü kırkımizi ucurucax inş
Ayy resmen aramızda kırkını çıkaran var. Zaten kırkı çıktıktan sonra bu memekler iyce bi tatlilasiyo . Rabbim saglik sıhhat versin hayırlı huzurlu sevgi dolu bi ömrü olsun

Az agri girdimi.mutlu oluyorum devami yok off ne zaman dogacak bu bebekler eskiden sezaryan yokmus herkes doguruyormus simdi cok az normal dogum yapan patir patir gelse bizde normal dogursak ama yok gun bitiyor iyice stres oldum

Simdi dusundum de bu gogus ucumu yaptim sanirim dun stres.Giden sut gelir mi ya tekrardan Ya tamamen gittiyse..
Canım hiç üzülme en çok stres etkili zaten. Güzel şeyler düşün güzel olsun bol sıvı tuket . Kim ne derse desin çok da totomda moduna gir sütün yetmediği durumlarda mama ver hemen hiç huzursuz olma sonra meleğinin mis kokusunu içine çek ne zor günler atlattık biz birlikte de bu ne ki

Ya o sirkeyi ben yaptım. Ogure ogure oldum. Kusacaktim neredeyse.

Benim kaldı şurada bir dolu gün yarın sabah 8 buçukta hastanede olacağım gitmesem mi acaba diyorum İnan ki.
Çıkar mı rüyaların kız
Valla kendi geldi geldi gelmezse yarın bende sezeryan olacağım.dr arada 10 yilin var normal i bekleyelim dedi ama gelen giden yok.yarin 11.30 da spinal olucam.gunumuz ayni olacak gibide seninki inşallah normal gelir.

Benim de 10 ekim ama acaba normali mi beklesem... Büyüklerde hiç normallik karnın yok cok yukarıda diyorlar. 2.normal dogumda ama bebek çok aşagıdaydı.. Bu öyle değil evdeyim ya artık ıyıce yukarı cıktı.... Kendı drum yoktu baska dra muane oldum bebek 4. 200 degıl. 3500gr cıktı Dr normalde yaparsın dedi. Madem 2.nırmal bol bol yürü merdiven in çık dedi.. Normali dene dedi gelmese 40.haftada sezaryane alalım dedi. Aklım çok karısık.kendı drum da udda edıyo 4 ten asagı dogmaz şaştım kaldım. Bugun baska dra gıtcem kg ölçturmeye

Ayse Erdi çarşamba bizde persembe 40ı dolduruyoruz 40lar ucsun gitsin

Az agri girdimi.mutlu oluyorum devami yok off ne zaman dogacak bu bebekler eskiden sezaryan yokmus herkes doguruyormus simdi cok az normal dogum yapan patir patir gelse bizde normal dogursak ama yok gun bitiyor iyice stres oldum

Valla hep normal istedm bu yuzden devlette dogum istedm tesvik edio diye.. Ama olmadi.. Ama size tavsiyem mumkun mertebe imkanlari zorlayn normal dogurun.. Hersey gaz yapiyo bana.. Sirtim ususe o bile gaz.. Domates bile gaz.. Karnim surekli taş gibi.. Gazdan gecemiyorm.. Afedersnz eymen alttan cekiyo benimde az kalir yanım yok.. Bildigin gazman ailesi olduk çıktık keske normal yapsaymisim diyorum.. Ne zmna kadar bu gaz geccek hicbi fikrim yok

Aynen biraz sancı geliyor devam eder insallah diye gözlüyorum ama yok geçiyor hemen :/
Milenyum bebeleri herhalde 45 haftada doğacaklar bıraksak

Valla kendi geldi geldi gelmezse yarın bende sezeryan olacağım.dr arada 10 yilin var normal i bekleyelim dedi ama gelen giden yok.yarin 11.30 da spinal olucam.gunumuz ayni olacak gibide seninki inşallah normal gelir.

Amin cnm insallah artık hayırlısı diyorum Haberleşelim cnm insallah seninde rahat bir doğumun olur.

Benim doktor kilo boy ölçmüyor takılmıyoruz bu saatten sonra kiloya boya. Normal doğmak istesin önce bebe diyor. Bence kilo o kadar da sorun değil 3500 doğurmuş biriyim kafası çıktı göbeği falan hikaye gerisini hissetmedim ki sende normal Doğum yapmışsın. Bide 700 gram fark çok fazlaymış açıkcası

Aynen takilmiycam cok gelip gelmemesine.Diger oglum da gelsin saglikla evimize bunlara odaklanicam

Sezeryandan mi gaz oldu. Beni hic etkilemedi. Sanirim sezeryan herkesin bunyesine gore degisiyor. Herseyde bir hayir vardir. Belki normal yapsan daha kotu birsey olacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…