Selam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önce
yanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum
@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.
Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.
Sevgiler