2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Beriko yikildim resmen.Bende bu gaz 1 hafta icinde gecer diyodum.Sabah ve aksam sorun yok ama aksam bi basliyo karnim.Yeminle koca salonda tv sesi acikken bile bagirsak sesim yankilaniyo

Gözünüz aydin hanimlar allah analı babalı büyütsün

Selamlar herkese

39+1 olduk bugun.
Sabah nstye girdim sanci cikti. Ogleden sonra tekrar giricem. Yine sanci cikarsa acilma var mi diye bakilacak.

Doktor bir hafta icinde dogumun gerceklesmesni bekliyoruz dedi

Insallah saglicakla dogum yaparim ben de. Dusunmekten stresten agirliktan yoruldum

Hadi hayırlısı bakalım gününü tamamlamış pıtırcık. Artık keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek

Aynen takilmiycam cok gelip gelmemesine.Diger oglum da gelsin saglikla evimize bunlara odaklanicam
İlk doğumum da süt mevzusuna çok takılmıştım. Sürekli süt yapan şeyler yedim. Geldi mi, yetti mi diye stres oldum. Geldi ama az az geldi. İkinci de gayet rahat oldum. Nasılsa olacak kafasındaydım. Öyle şu süt yapar bu yapar yiyim de demedim. Ama çok şükür bunda çok daha fazla sütüm

nehirnil111 uzun zamandır senden de ses yoook nerelerdesin
Canım merak ettiğin için teşekkür ederim İş yerinden izne ayrıldım ayrılmadan 2 hafta kadar yerime geçici arkadaş aldılar ona işleri öğrettim tabi benim masamda olduğu için bende bakamadımArtık evdeyim buradan rahatlıkla girebileceğim Sen nasılsın herkesi çok merak ettim bir kaç gündür akşamları da müsait olup giremedim bir türlü Doğum yapan arkadaşlarımız var mı önemli durumlar meraktayım geçmişten geleceğim ama çok uzun süreceği kesin

Kızlar kaç saatte bir bebeği emziriyorsunuz? Ben iki saate bir emziriyorum abartıyormuyum acaba?
Doktor bana birbucuk iki saatte bir emzir dedi. Ben gündüz bı saatte bi emzirdim gece iki saatte bı alarm kurdum belli bı zaman sonra bebek aciktgini anlamaya başladı kendi uyanmaya aranmaya başladı. İki saati gecmesin cnm

Nasılsınız güzel anneler herkes iyidir inşallah evdeyim artık rahatlıkla gelebileceğim Doğum yapan arkadaşlarımız var mı bizde çok şükür 37+ lardayız her hafta kontrol var cuma nst de yarım saatte 5 kere falan 70-80 leri gördüm sancı olarak ve çatı muayenemi oldum doktorum normali bekleyelim dedi ön kısmı biraz baskınmış ama arkası çok rahatmış söylediğine göre henüz kanala giriş falan yok Günde 1 saat yürüyorum + 5 hurma yiyorum haftaya 7 ye çıkaracağım + pilates hareketleri yapıyorum bir de squat 50 tane falan sayısını artıracağım yavaştan bir tek merdiven yok pek çıkacağım onu yapamıyorum başka önereceğiniz bir şey var mı

Hayir gayet normal. Zaten 2 saati geçirme sekeri düşer.
Bana uyandırma diyorlar acaba dedim bende
Zaten bebek geceleri artık 2 saatte bir uyanıyor iyi içim rahat etti sağol canım

Canım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum

Ne demek göremeyince merak ettim, evdeysen artık bebişe bol bol hazırlık Doğum yapanlar var tabi ki de yakaladıklarımızı toplu paylaşıyoruz listede okuya okuya gelceksen görürsün zaten:)

Ne demek göremeyince merak ettim, evdeysen artık bebişe bol bol hazırlık☺ Doğum yapanlar var tabi ki de yakaladıklarımızı toplu paylaşıyoruz listede okuya okuya gelceksen görürsün zaten:)
Okuyarak geliyorum ne güzel herkes hayırlısıyla doğuma başladı Rabbim hepimize sağlıcakla o günleri de göstersin inşallahPek hazırlığım kalmadı çok şükür yarın halıları yıkamaya vereceğim hastane çantasını dün hazırladık bol bol hareket yapıyorum şuanda ona odaklandım Sende ne var ne yok canım nasıl geçiyor günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…