2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bizim doktor gaz için zinco verme dedi. Eşim gidip MAXBİOTİC almış bunu kullanan varmı daha öncden?
Bizde bugün nezle nedeniyle gittik. Çok gazı var karnı şişmiş dedi ama gaz için birşey vermedi bize
Bize vitamin ilacı verdi devletin verdiği vitamin ilaçları İngilterede yasaklanmış dedi vitamin olarak da ACD3 diye bir damla verdi. Eşim eczanede sormuş bazen kızım kendini sıkıyor diye zinco istemiş eczacı kimyasal var içinde Maxbiotic vermiş bitkiselmiş

Benim de bitti hazırlıklar temizlikler küçük hanımı beklemeye koyulduk ben çok hareket falan yapmıyorum valla günlük ev içinde dolanmalar bi de arada yürüyüş bakalım inşallah zorlanmayız yarın sabah kontrolümüz var paylaşırım son haberleri

Al benden de okadar canım hatta ben hamileliğim boyunca çoğu kişinin yaşadığı şeyleri yaşamadım ama inşallah bol bol sütümüz olurda minikolarımızı besleriz inşallah mamaya gerek kalmaz
İnşallah canım ben bu ara doğuma o kadar taktım ki bi doğsun da bakarız moduna girdim. Günüm doldu ama kızım gelmek istemiyor herkes dogurdu kaldım böyle gibi hissediyorum

Aslında sadece biraz iç rahatlama oluyor bu hareketler var Rabbim sağlıklısını versin çokta bunlara bağlı gelmiyor minnaklar Sağlıklı hayırlı haberlerini bekliyorum canım küçük hanım bakalım ne durumda

Canım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum
Bende dün gece ilk kez deneyeyim dedim biraz sıktım gögüs ucumu bir damla geldi. Korktum sildim yattım hemen
Bu arada Doktorum Garmastan pomat verdi çatlaga karşı koruma için onu kullanıyorum. Çok etkili bir krem tavsiye ederim...
İnşallah bol bol sütümüz olur

Al benden de okadar canım hatta ben hamileliğim boyunca çoğu kişinin yaşadığı şeyleri yaşamadım ama inşallah bol bol sütümüz olurda minikolarımızı besleriz inşallah mamaya gerek kalmaz
İlk doğumumda da olmadı öyle erken süt gelmesi. Doğumdan iki gün sonra tam gelmişti. İki yaşına kadar emzirdim şükür. Bebek doğunca gelmesi yeterli. Takmayın kafaya

Ya aslında yardımcı da oluyor benimki ama işte bende hassasım belki abartıyorum bilmiyorum.. ama zaten böyle bi dönemdeyim diye biraz daha fazla ilgi bekliyorum sanırım. Yine de sağolsunlar yaptıkları kadarıyla ne diyelim

Ben tam olarak böyle söylüyorum hatta fazlasını da ama değişen bise yok..

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum
Doğumdan önce göğüsten süt gelecek diye bir şart yokki

Gözünüz aydın analı babalı büyüsün saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…