Bize vitamin ilacı verdi devletin verdiği vitamin ilaçları İngilterede yasaklanmış dedi vitamin olarak da ACD3 diye bir damla verdi. Eşim eczanede sormuş bazen kızım kendini sıkıyor diye zinco istemiş eczacı kimyasal var içinde Maxbiotic vermiş bitkiselmişBizde bugün nezle nedeniyle gittik. Çok gazı var karnı şişmiş dedi ama gaz için birşey vermedi bize
Bende de yok öyle seylerCanım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum
Al benden de okadar canım hatta ben hamileliğim boyunca çoğu kişinin yaşadığı şeyleri yaşamadımBende de yok öyle seylerbiçok insanda olan seyler bende olmuyor.
Benim de bitti hazırlıklar temizlikler küçük hanımı beklemeye koyulduk ben çok hareket falan yapmıyorum valla günlük ev içinde dolanmalar bi de arada yürüyüş bakalım inşallah zorlanmayızOkuyarak geliyorum ne güzel herkes hayırlısıyla doğuma başladı Rabbim hepimize sağlıcakla o günleri de göstersin inşallahPek hazırlığım kalmadı çok şükür yarın halıları yıkamaya vereceğim hastane çantasını dün hazırladık bol bol hareket yapıyorum şuanda ona odaklandım Sende ne var ne yok canım nasıl geçiyor günlerin
İnşallah canımAl benden de okadar canım hatta ben hamileliğim boyunca çoğu kişinin yaşadığı şeyleri yaşamadımama inşallah bol bol sütümüz olurda minikolarımızı besleriz inşallah mamaya gerek kalmaz
Aslında sadece biraz iç rahatlama oluyor bu hareketler var Rabbim sağlıklısını versin çokta bunlara bağlı gelmiyor minnaklarBenim de bitti hazırlıklar temizlikler küçük hanımı beklemeye koyulduk ben çok hareket falan yapmıyorum valla günlük ev içinde dolanmalar bi de arada yürüyüş bakalım inşallah zorlanmayızyarın sabah kontrolümüz var paylaşırım son haberleri
Bende dün gece ilk kez deneyeyim dedim biraz sıktım gögüs ucumu bir damla geldi. Korktum sildim yattım hemenCanım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum
İlk doğumumda da olmadı öyle erken süt gelmesi. Doğumdan iki gün sonra tam gelmişti. İki yaşına kadar emzirdim şükür. Bebek doğunca gelmesi yeterli. Takmayın kafayaAl benden de okadar canım hatta ben hamileliğim boyunca çoğu kişinin yaşadığı şeyleri yaşamadımama inşallah bol bol sütümüz olurda minikolarımızı besleriz inşallah mamaya gerek kalmaz
Canim sürekli emzirirsen eskisinden fazla olur arkadaşlarımdan hep öyle duydum çok az ama sürekli emzirdim diyenlerAslinda stres yapmadim ama resmen yumusadi gpguslerim ve azaldi.Eskisi gibi olmicak mi ya
Benimki hatasini da biliyor.. Komsusu geldi bana gecmis olsun demeye eymen kuvozdeyken o zmn daha dikisler taze.. Bana annem de burda kaliyor sürekli diye söyle dedi.. Bende söyledim.. Yani dışarıya karsi hatali oldugunun farkinda.. Çünkü dogum yapinca anneye ihtiyaç duyulur.. Eymen eve gelince yanimda olur diye bende bozmadm annem benimle kaliyor dedim.. Ama kadin hastaneye zor geldi vallahi.. Ben telefonda cırlamasam gelme istemiyorum diye gelmicek heralde.. Hee bi de calismadgi güne denk gelince ses cikaramamisti.. 0Ahh anneler ahh.. Cennet ayaklarinizjn altina serili olmasa varya
Deseydin keyfimden yapıyorum. Yoksa süper rahat uyku çekiyorum, mide yanmasından kafamı yastığa koyamıyorum, g.tüm başım hiiiiiiiiiç ağrımıyor. Doğum endişesi yok, vücudum benden bağımsızlığını ilan etmedi, her şey süper. Canım istediğinden yapıyorum deseydin. Allah Allah ya
Kızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Çatım çok dar olduğu için doktor mümkün değil dedi sezeryan a aldı zorlarsak çok ağrı çekersin sonucunda da yine sezeryan olabilirsin diyince gerek yok o kadarına dedim
Birde doğumda kordon 3 defa bebegin boynuna dolanmıştı ultrasonda farkedilmemistinormal imkansızdı yani
39+0 da geldi prenses spinal oldum birsuru kahve ve su içtim çok agrım yok şimdilik sadece emzirmek zor oluyor dönmek falan ister istemez dikiş acıyor uzun uğraşlar sonucu memeye tutturduk bu arada yaşamadan ogrenilmiyormus video izlerken ne var yaparım falan dedim ama gerçeği biraz zorladıharici olarak çok terliyorum yanınıza mutlaka fazladan pijama alın iç çamaşırı kullanmadım henüz kanamaya bakıyorlar sürekli altım da bez var sadece bebrk için 2 3 takım az gelebilir bizimki işeyince 1 tanesi direk gitti spinal de hemen kaldırmıyorlar 10 saat beklemek gerekiyormus onun haricinde ıyiyiz ultrasonda 3200 çıkmıştı doğduğunda 2920 tartıldı
Selam kızlar ben de doğum yaptım 2 gün önceyanımda uyuyo kuzum. Planlı sezeryandı zaten. Herkesin dediğinin aksine sütüm hemen geldi. Sezeryanmış normalmiş ya da kasılma doğum ağrısı beklemekmiş fark etmiyor yani. Burdan planlı sezeryanı olanlara duyurulur. Korkmayın. Sütün geleceği varsa geliyor. İlk gün ne olur ne olmaz diye mama verdim sonra vermedim 24 saattir sadece beni emiyor. Ben spinal değil epidural oldum ablamın önerisiyle. Bebekleri yanında olan arkadaşlarıma da hala bekleyen arkadaşlarıma da sağlık, sabır, süt diliyorum
@Chelzy göğsüm çok dolduğu zamanlarda ucunu tutmayı benimki de beceremiyor ve üstüne eğilerek vermeye çalışıyorum nispeten daha kolay. Ya da silikon uç almıştım onu takıyorum çok nadir. Sütün tadını aldıktan sonra çıkarıyorum daha bi hevesle ucunu tutmaya çalışıyor. Dene istersen. Bi de hentbol tutuşu var bebeği yastık desteğiyle ona da bir bak.
Bebeğini uyandırmaya çalışan arkadaşlar ben bugün göğsümü sağdım ve kaşıkla ağzına dokundurdum. Tadını aldıktan sonra uyanmaya daha hevesli oldu. Memede uyuyan bebeğiniz varsa da ben hiç uykuya dalmasına müsaade etmeyip hemen mememi çekiyormuş gibi yapıyorum ve hemen yapışıyor. 15 dakikalık emme süresinde 10 defa yaptım herhalde ben uyumasın diye. Aç kalmasına izin vermeyin. aç kaldıkça uyuyorlar.
Sevgiler
Kızlar grip oldum Olcam öyle bir durumdayım nane limon içsem ne olur doğuma yakın olunca korktum
Doğumdan önce göğüsten süt gelecek diye bir şart yokkiCanım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum
Doğumdan önce göğüsten süt gelecek diye bir sartCanım doğumdan önce meme ucundan hiç süt aktımı yani geliyomuydu ben 40 olucam öyle bi süt akma durumu yok hafiften sıktım gelmiyo normalmi sence sanki sütüm yok gibi hissediyorum
Çok güzel kendi uyanmaya başladıysa artk açlığını ogrenmis bebiş.Bana uyandırma diyorlar acaba dedim bende
Zaten bebek geceleri artık 2 saatte bir uyanıyor iyi içim rahat etti sağol canım
Salgın varmış herkes dikkatli olsunBen bi kaç gün nane kekik limon ıhlamur tükettim bi zararı olmadi
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün sagliklaKızlar iyi geceler
Bugün doğum yaptım ben
Çatım çok dar olduğu için doktor mümkün değil dedi sezeryan a aldı zorlarsak çok ağrı çekersin sonucunda da yine sezeryan olabilirsin diyince gerek yok o kadarına dedim
Birde doğumda kordon 3 defa bebegin boynuna dolanmıştı ultrasonda farkedilmemistinormal imkansızdı yani
39+0 da geldi prenses spinal oldum birsuru kahve ve su içtim çok agrım yok şimdilik sadece emzirmek zor oluyor dönmek falan ister istemez dikiş acıyor uzun uğraşlar sonucu memeye tutturduk bu arada yaşamadan ogrenilmiyormus video izlerken ne var yaparım falan dedim ama gerçeği biraz zorladıharici olarak çok terliyorum yanınıza mutlaka fazladan pijama alın iç çamaşırı kullanmadım henüz kanamaya bakıyorlar sürekli altım da bez var sadece bebrk için 2 3 takım az gelebilir bizimki işeyince 1 tanesi direk gitti spinal de hemen kaldırmıyorlar 10 saat beklemek gerekiyormus onun haricinde ıyiyiz ultrasonda 3200 çıkmıştı doğduğunda 2920 tartıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?