2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah analı babalı büyütsün

En az 3200 en fazla 3500 desek bence gayet güzel bir kilo cnm . İnat etti dönmeyecek son düzlükte dönecek yer de bırakmamıştır kendine. Hayırlısı olsun hakkımızda

enerjine hayran kaldm masallah bnde yarm saat egzersiz yapıyorum baska da bisi yok iki kere de perine masajı yaptım perine masajını bundan sonra gun aşırı yapicam . hergun diyorm yürüyüş yapaym diye esim gripsin zaten yorulursan duzelemezsin diyo . inslh baslarim bende bi kac gune merdiven ve yuruyuse . ya bide ananas la adaçayı diyorlar onları da mi denesek.

Kizlar dogum yaptim cok sukur. Cok guzel gecti diger sezerysnimda cok kotu gecmisti.bu da bi okadar iyidi tum anezteziydi faka uyanitken felan hic zorlanmadim.simdi bebek emmiyo biraz onla ugrasiyorum.rabbim herkese kolaylik versin..
gozun aydin. emer umarim bebeginde

sisko sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)

Sezeryandan mi gaz oldu. Beni hic etkilemedi. Sanirim sezeryan herkesin bunyesine gore degisiyor. Herseyde bir hayir vardir. Belki normal yapsan daha kotu birsey olacakti.

Aşırı gazlandım vallahi.. Bilmiyorum usutunce ufacık bisey yesem bile gazlaniyorum.. Sezeryan olanlar genelde gazdan yakinirlardi.. Valla doğru diyorlarmış.. Ben şu ara gazdan ucucam havaya

Beriko yikildim resmen.Bende bu gaz 1 hafta icinde gecer diyodum.Sabah ve aksam sorun yok ama aksam bi basliyo karnim.Yeminle koca salonda tv sesi acikken bile bagirsak sesim yankilaniyo

Dimi yaa.. Ev sicak diye ince giyniyorum belkide bi yerden soguk aliyorum cozemedim.. Birazdan duş alcam biraz kalin giyincem bakayim gececek mi

Bana uyandırma diyorlar acaba dedim bende

Zaten bebek geceleri artık 2 saatte bir uyanıyor iyi içim rahat etti sağol canım

Ben uyandrmiyorum.. Eymen kendi uyandgi zamanlarda emziriyorum.. Doktor uyku duzenine karışma dedi.. Biraz bakalim kendi uykusuna gore besleyelim kilo almazsa iki saatte bire doneriz dedi.. Şu an kendi uyku duzenine gore gidiyoruz.. Bu hafta kilosunu tarttrmadm

En az 3200 en fazla 3500 desek bence gayet güzel bir kilo cnm . İnat etti dönmeyecek son düzlükte dönecek yer de bırakmamıştır kendine. Hayırlısı olsun hakkımızda

Evet 3300 bekliyorum dedi zaten ki bu da çok ideal cok şükür Allah hepimize sagsaglim doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin. Ne kadar korksakta normalmiş sezeryanla kilosu azmış bunlar önemli değil aslında. Gerçekten inat etti ama hakkımızda hayırlısı diyorum bende canım amin. Su akar yolunu bulur

Kizlar dogum yaptim cok sukur. Cok guzel gecti diger sezerysnimda cok kotu gecmisti.bu da bi okadar iyidi tum anezteziydi faka uyanitken felan hic zorlanmadim.simdi bebek emmiyo biraz onla ugrasiyorum.rabbim herkese kolaylik versin..
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…