2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar dogum yaptim cok sukur. Cok guzel gecti diger sezerysnimda cok kotu gecmisti.bu da bi okadar iyidi tum anezteziydi faka uyanitken felan hic zorlanmadim.simdi bebek emmiyo biraz onla ugrasiyorum.rabbim herkese kolaylik versin..

Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

A0
İnşallah canım ben bu ara doğuma o kadar taktım ki bi doğsun da bakarız moduna girdim. Günüm doldu ama kızım gelmek istemiyor herkes dogurdu kaldım böyle gibi hissediyorum
Bende varim seninle gunumuz ayni insallah normal gelirler bebeklerimiz bukadar bekledik

Kasıklarıma sürekli iğneler batıyor gibi sızlıyor yaklaşık 8 dk da bir geliyor ve 1 dk ya yakın ne yaparsam yapayım geçmiyor sancı böyle birsey değildir herhalde demi
valla igne batıyor gbi duymadım hiç ya genelde belde vuran adet sancisi olarak söylüyorlar

Kasıklarıma sürekli iğneler batıyor gibi sızlıyor yaklaşık 8 dk da bir geliyor ve 1 dk ya yakın ne yaparsam yapayım geçmiyor sancı böyle birsey değildir herhalde demi

Bende bugün bi tuhafım. Belimde acayip ağrı var ara ara sancı vuruyor kasiliyorum. Sanci gecince de bi tatli uyku hali neler oluyor

Valla olana ihtimali var neticede zamanı da gelmiş meleginizin. Allah yardımcınız olsun

Burda takvimin yok degil mi Ben mi goremiyorum dedim de. Hayirlisi olsun beklemek cok zor.

2 gündür baş ağrısı bende de var.

Bende çarşamba günü kilo kontrolune götürücem bakalım inşallah iyidir kilosu Sabah uyuduğunda ben uyandırmasam akşama kadar uyanmayı bilmiyor şekeri düşer diye korkuyorum. Eymenin uykusu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…