2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
A0

Bende varim seninle gunumuz ayni insallah normal gelirler bebeklerimiz bukadar bekledik
Valla inşallah kendi sancımız başlar. Elimizden geleni yaptık Cumaya kadar seni doğurtucaz diyor benim doktor suni sancıya doğru ilerliyorum ben. Hayırlısı artık. korku da kalmadı şuursuzlaştım sanki

Kızlar okuyarak geLdim bebegini kucaģına alanlar RABBIM analı babalı büyütsün doğum bekleyenlerinde RABBIM kucaklarina almasını nasip etsin bende yarın sezeryen olacağım dualarınızı eksik etmeyin benide katın lütfen sizlerde dualarımdasıniz RABBİM yar ve yardımcınız oLsun insallah

Uyuyamıyorum Karnım resmen taş gibi kaburgam fena batıyo miniğin biyerleri elime geliyo artık dirsekmi dizmi bilemiyorum,sabaha karşıda hep mide yanması uyandırıyo Allah hayretsin son günler gerçekten çok zor geçiyomuş sancıda yok doğum ne zaman nasıl gerçekleşicek hiç bir fikrim yok stres olmaya başladım

Doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun havalar soğudu aman ha doğumdan sonra usutmeyin. Benm iki hafta daha olcak doğum yapalı öksürük geçmedi çok zor oluo benm alerjim var sanırım doğumda verilen ilaçlara doğum yapınca geçmeyen inatçı öksürük baslio ilkinde de olmuştu. Doğum sonrası bol sıvı kayısı hoşafı için. Doktor tavuk suyu çorba iç desi bana annem yapıp getirdi bağırsakları güzel çalıştırıyo. Herşey kolay ve güzel olsun inşallah. Benm miniğim sünnet oldu bikac gün önce. Biraz nazlı paşam altını açınca kıyamet kopuo bebekler soyununca bezi açılınca mutlu olur bizimki yaygara koparıp resmen sünnetle ilgisi yok bu arada iylesti gibi sünneti. Ama ellenmeyi hiç sevmio emcek koynumda uyucak çok mutlu ama alt değiştirme zamanı çok asabilesio ona kalsa kirli popoyla mutlu mesut uyucak

Burda takvimin yok degil mi ☺ Ben mi goremiyorum dedim de. Hayirlisi olsun beklemek cok zor.
Evet canım kk da takvimim yok ben telefonuma bi program yükledim ordan takip ediyorum. Aynı takvimden eşimin geleceği günü de takip ediyorum
2 gündür baş ağrısı bende de var.
Ağrı ve ağırlık hissi var yine . Az kaldı ben şuan 38+6 yım sabredicez artık.
Senin daha az kalmış hiç stres olma canım boşuna kendini germe . Zaman azaldıkça acaba bugün o gün olabilir mi diye bekliyoruz ama işte anne olmak sabır gerektiren bişey demekki resmen tüm gebelik sürecinde bizi eğitime alıyo meleğimiz Rabbim hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin ben de heycanla bekliyorum hayal ediyorum dogurmusum ebeler göğsümün üstüne koymuşlar meleğimi ,hayal edince bile gözlerim doluyo

Sünnetler de başladı bebekler kıyafet değiştirmekten hoslanmazmis sanırım vücut ısıları yüzünden . Derileri henüz ince olduğu için uflesek bile etkilenirlermis ondan olabilir. Meleginizle mutluluklar ya paşa sünnet bile olmuş diyorum şimdi oğluma o da beni totoluyo içerde

Günaydın
Mide bulantısı normalmi? Gece mide bulantısı ile uyandım. Kusmamak için kendimi çok zor tutdum. Süt içip yatmıştım. O yaptı desem hep içiyorum. Geceyi kötü geçirdim. Bugun ev de soğuk geldi. Sanırım artık doğal gaz yanacak.

Normal sadece 4 tane mi
Hey maşallah..
Tüm bebişler sağlıkla büyüsün analı babalı büyüsün..

Benimde bulantı oluyordu son zamanlar da...
Bizde yakmaya başladık. Evim kuzey, güneş girmediği için ısınmıyor.

Geçmiş olsun canım. Üşüttüm mü acaba?

Uykuya dalamayinca yaklasik 4-5 saat aglama,ic cekme nobeti geliyo.Karni tok,gazi alinmis,alti temiz farketmiyo.Cekmese de memede durmak istiyor.Iyi hos bir tane olsa dursun saatlerce de diger bebegim gelince saltanati biticek.Kara kara dusunuyorum simdiden valla.

38+4 kontrolümüzden çıktık şimdi, 3093 gram olmuş bebişkuş. Nstde beş dakika aralıklı düzenli sancım varmış ama ben pek bişey hissetmiyorum, haftaya kontrol var ama belki bu hafta bir gece gelirsiniz belli olmaz dedi

Benimde bulantı oluyordu son zamanlar da...
Bizde yakmaya başladık. Evim kuzey, güneş girmediği için ısınmıyor.
Benim kuzey guney batı. Bati gunesi icerde olunca sicak ama hava yagmurlu diye soguk gibi geldi. Gerci benim usumem anlik atesli yaniyorum. kızım var diye yakarim yakinda.
Geçmiş olsun canım. Üşüttüm mü acaba?
Sağol canım. Dün çarşıya çıktım. Dönüşte acıktım 2 tane poğaça alıp dolmusta yedim. Sanırım o yaptı. Maya dokundu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…