Günaydın
Mide bulantısı normalmi? Gece mide bulantısı ile uyandım. Kusmamak için kendimi çok zor tutdum. Süt içip yatmıştım. O yaptı desem hep içiyorum. Geceyi kötü geçirdim.
Bugun ev de soğuk geldi. Sanırım artık doğal gaz yanacak.
[/QUOTE
Geçen hafta mide bulantısı bende de vardı, üstüne üstlük bir de sancılarim sertlesmelerim, kasılmalarim artmıştı. Bende doğum hazırlığı sandım ama idrarimda enfeksiyon çıktı ilacı kullanır kullanmaz nasıl rahatladim. Beş aylıktan beri sertleşme çok oluyordu, magnezyum felan fayda etmedi, meğerse enfeksiyon kaynakliymis. Çok çektim ilk hamilelikte de, bunda da. Bı kurtulamadim. Senin ki de belki enfeksiyon olabilir. Dikkat et canim, her zaman idrarda yanma yapmıyor.
Kuzular dua edin yatışım yapıldı ama sancı Mancı yok bakalım neler bekliyor bizi
Ay hadi hayırlısı, inşallah sağ salim kucağına alırsın kızını
Uykuya dalamayinca yaklasik 4-5 saat aglama,ic cekme nobeti geliyo.Karni tok,gazi alinmis,alti temiz farketmiyo.Cekmese de memede durmak istiyor.Iyi hos bir tane olsa dursun saatlerce de diger bebegim gelince saltanati biticek.Kara kara dusunuyorum simdiden valla.
Karnı tok olunca da emmek istemesi çok normal canım, yalancı meme vermiyor musun?