2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Reflu de yapiyor.

Günaydın kızlar, ben de 40+2 olup doğuramayanlardanım. Benim geç döllenmeydi doktorum bir hafta daha beklerim dedi. 41dolmadan gelse meleğim nasıl iyi olur bugün yine kontrol var bakalım sancı falan çıkacak mı Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun gözünüz aydın. Bol emmeli sütlü bağlanmalı günler darısı da bizlere

39+4 kontrolümüzden çıktık şimdi biz de, malesef yüzünü hala görüyoruz, kanala doğru ilerleme yok. 3680 KG ölçtü ama az çok değer değişir korkma kiloya bakıp dedi
Cuma yeniden kontrol, pazar yine NST, Pazartesi yine kontrol olmazsa salı doğumu başlatırız dedi.
Eğer bugün NST Sancı çıksaydı yarın sana yatış verirdim ama demek ki samanı var daha dedi. 40 bitiyor bu cuma hayırlısı olsun bakalım.
Eğer başını içeri almazsa kanala girmezse sancıyla da bir şey olmaz bence

Şu hamilelik döneminde poğaçadan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmedim. Öyle midemi yaktı ki ne zaman yesem aman aman... Demek ki gerçekten böyle şeyler çok çok zararlı bünyeye.
İnşallah doğum sonrası da uzak dururum bu şekilde.

Kızlar malum giremiyorum bişey yazmak için geldim hemen, göğüslerim 2 gün içindeçok fena oldu ağlayarak emziriyordum, lansinoh avent falan hak getire dünden beri doktorumun dikişlerim için verdiği bir krem var göğsün yara olursa kullanabilirsin demişti. Onu kullanıyorum baya rahatlattı hemen size yazayım dedim. Madecassel kremin adı.merhem. Ama emzirmeden önce mutlaka yıkamanız gerekiyor kremi
H Heptek

Reflu de yapiyor.
Evet oda olabilir. Ama suan rahatım.
Aslında evde ben pek hamur isi yapmam. Eşim yemiyor. Sadece misafirim olursa yaparim. Gercekten beni dun maf etti. Keske yemeseydim.20dk sabretsem iyiymis.
Cuma gunu kontrolum var. Gidince bir sorayim. Dogumada az kaldi.

Dışarı çıkmaya korkar oldum. Gören az kalmış bayağı aşağıya inmiş diyor. Huzursuz olmaya başladım dışarıda suyum falan gelir diye. Birde en cok rahatsız olduğum bir bana bir kızıma bakıyorlar. Karnımı gören resmen bana acıyor acıyarak bakıyor. Çok mu kötü durumdayım. Tamam erken belki ama rabbim nasip etti napsaydim aldirsamiydim

İnsanların ne dediğine takılma herkes bir şey diyor beni gören de hala doğmadı m ne zaman doğuyor gelmiyor mu vs vs ya sizene ya... Herkes dokuz doğuruyor

Aman bosver. İnan bakmak isteyen bakiyor hic kucuk cocugum var bir de hamileyim diye dusunme. Onceki gun apta girerken teyzenin biri nasil bakiyor nasil bakiyor. Donup teyze hayirdir dicem ayip olcak diye diyemedim. Teyzenin yazmasi dustu hala gozu bende. Teyze yazman dustu dedim ha ben sana bakiyordum da dedi. niye bakiyon hayirdir da diyemedim yani tanimadigim bir insan. Korktum ilk oyle bakinca.

Canım bende 40+4 deyim bendede gelen giden yok doktorum dalga çayı duye bi tarif verdi bugun aktarcıya gidip alıp yapıcam 3 günde bir ada çayı iç dedi keten tohumuyla bi tarif verdi ve hergün 45 dk yürü dedi dün başladım ben tempoyu artırdım bu hafta olmazsa doğum haftaya sezeryan olucak senin doktorun bişey dedi mi çatı muayenesi yaptın mı

Ay yolda yürürken bana da çok bakıyolar, 27 yaşımdayım ama göstermem çocuk gelin mi bu diye falan bakıyolar galiba eşim de o kadar bakınca millet rahatsız oluyo başlıyo beni okuyup üflemeye

Aynı duruldayız canım ya hiçbişey yok bide benim 32lerde kasılmalarım sancılarım vardı ne zamanki 38 lere geldik hiçbişey kalmadı ye resmen sancı gelsin diye dua ediyorum mutlu oluyorum

Ay yolda yürürken bana da çok bakıyolar, 27 yaşımdayım ama göstermem çocuk gelin mi bu diye falan bakıyolar galiba eşim de o kadar bakınca millet rahatsız oluyo başlıyo beni okuyup üflemeye
Benimde hastanede öyle ya kız kardeşim bile diyo abla sana niye bu kadar bakıyolar diye eşim bile artık baya baya rahatsız olmuştu tamam hamile kadın gördünüz bakn cevirin kafayı öyle ince ince süzmek rahatsız etmek nedir

ayni durum abla yandinda yandin baska bisi demiyor millet. onu gec gecen kontrolde dogum kontrol yöntemleri hakkında bilgin varmı senin sağlıklı korun bu dogunca gene hemen hamile kalma diyor cok aşırı sinir oldum istenmeyen bi bebek degil korunmayı da biliyorum . istedik oldu cok şükür dedim. Erken olabilir ama insanın geçerli sebebleri vardir karşıdakinin hayatini bilmeden 'nden yorum yaparlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…