2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun zeraseba:/ sezeryan sonrası öksürük çok fenadır ballı ılık su içsen, öksürüğe iyi gelir diye biliyorum.
Oğlunun sünneti de hayırlı uğurlu olsun
Benim minik kuş da bezinin değiştirilmesinden hiç hoşlanmıyor.

Benim de son bir iki gün mide bulantısı olmuştu emily:/

Ay yolda yürürken bana da çok bakıyolar, 27 yaşımdayım ama göstermem çocuk gelin mi bu diye falan bakıyolar galiba eşim de o kadar bakınca millet rahatsız oluyo başlıyo beni okuyup üflemeye
Bende dusundum gidip okutsammi kendimi diye korktum gercekten. Yani o kadar kendini kaybedecek kadar niye bakar bir insan. 29 yasimdayim ben kucuk de gostermiyorum yani. Gercekten bence bakmalari icin bir sebep yok. Sadece bakiyorlar. Hamile kadin gormemiscesine bakiyorlae

Bunu kim dedi yaaa:/ ne kadar kıt beyinliymiş ne sanıyorlar acaba bu insanlar karşıdakini?

Valla inşallah kendi sancımız başlar. Elimizden geleni yaptık Cumaya kadar seni doğurtucaz diyor benim doktor suni sancıya doğru ilerliyorum ben. Hayırlısı artık. korku da kalmadı şuursuzlaştım sanki
Bende bugun dr gittim alttan bakti catin dar ve ustu basik dedi yarin sunni sanciyla deniyecez belki acilma olur olmadi sezaryan dedi okadar cok normal dogumu istemistim ki hayirlisi

Bende bugun dr gittim alttan bakti catin dar ve ustu basik dedi yarin sunni sanciyla deniyecez belki acilma olur olmadi sezaryan dedi okadar cok normal dogumu istemistim ki hayirlisi
Ben boyle bir durumda suni sanci olayina girmeyi his dusunmuyorum genelde hep sonu sezaryen oluyor diyorlar ay ayy

Bİzim bebişler yerlerini pek sevdi galiba çatı muayenemi iki hafta önce yapmıştı çok rahat normal doğurursun dedi ama sancılarım o kadar nadir geliyor ki. Çömel kalk bol bol dedi. Bağdaş kurup oturmamı söyledi. Göğüs uçlarını çekiştir dedi ama ben bi iki dakika yapınca süt gelmeye başladı bıraktım yapmayı hergün yürüyorum, adaçayı içiyorum, hatta iki güne bir perine masajı bile yapıyorum kaslar esnesin de yavrum iyice yerleşsin diye. Ama yok ya senin dalga çayını bende mi denesem acaba? 14 ekime kadar vakit verdi bana

Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.

Ananası biliyorum ama erken diye başlamadım bu cuma nasipse randevum var ondan sonra başlayacağım bir de kız kardeşimin pazar mevlütü var onu atlatayım diyorum Doktorum perine masajı yerine ilişkiye korunmasız girin o daha da iyi dedi canım aklına bulunsunBende dün yokuş yukarı yürüdüm merdiven çıktım hava az soğuktu hemen boğazım ağrıdı İstanbulda hava soğudu şansa nasıl yapacağım bilemiyorum artık binanın merdivenlerini birine yakalanmadan inip çıksam bari

Selam herkese
Cok mutsuzum bugun
Butun gece tuvalete kalkmaktan sanci cekmekten uyuyamadim dogru duzgun
Karnim kasiklarim belim her yerim agriyor
Dun 15 dk yürüdüm onun yorgunlugu ayri. Oturdugum yattigim yerden iki buklum kalkıyorum. Bir de yuruyus yap comel kalk dogum kolay olsundiyorlar

Midem de bulanip duruyor dunden beri.
Dun doktor aciklik var mi diye bakmisti. Ilk kez ebe baktiginda bu kadar uzun surmemisti. Dogumu tetiklesin diye doktor daha uzhn sure bakti galiba. Açıklık Var ama dogum icin yeterli degil dedi. 39+2yiz artik dogurmak istiyorum

Aynı duruldayız canım ya hiçbişey yok bide benim 32lerde kasılmalarım sancılarım vardı ne zamanki 38 lere geldik hiçbişey kalmadı ye resmen sancı gelsin diye dua ediyorum mutlu oluyorum

Benim de normalde 20 30 falan çıkardı hep bugün 7 8 11 en fazla 20 çıktı sancı. Zaman geçtikçe iyice yerleşti rahatı yerinde. Ama son hafta artık dedi ya suni sancı deneyecek ya da sezeryan olacak en son inşallah gelir zamanında

Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.

Aynı şeyleri bende düşünüyorum, suni sancı haftaya deneriz dedi, açılma kasılma sancı yokken nasıl işe yarayacak acaba

Bana Da lansinoh verdi de daha 1 kere sürdüm bir de bende hakiki zeytinyağı var onun da iyi geleceğini soyledi. Yine de sormak istedim derdime derman bulamazsam seçenekleri bilmek için. Teşekkür ederim canım

Ben en üst kattayım, çatı katına çıkan 16 basamağı kendime yer ettim bugünden itibaren kimse görmeden orada takılcam artık

Bizi aptal yerine koyuyorlar. Evet benim supriz oldu ama ben bilerek korunmadim. Ilki tup diye rabbim nasip ederse olur olmazsa olmaz diyordum. Yaşım 40 bekleyip 50 yasinda doguracak degilim herhalde.sen takma iyice sinir oldum sanki kendileri buyutecek.
Sonu sezeryan gibi duruyor. Yerinde olsam suni sanciyi cekmezdim.

Bunu kim dedi yaaa:/ ne kadar kıt beyinliymiş ne sanıyorlar acaba bu insanlar karşıdakini?
doktorun sekreteriydi sanirm son adet faln nedir diye orda bilgileri alıyordu kaçıncı dogum kaçıncı gebelik faln . sonrada yanlis anlama senin icin diyorm yıpranırsın arka arkaya diyor

yerinde olsam başka bi doktora daha çatı muayenesi olurdum. degisik geldi doktorun tavrı hem dar hem suni denicez faln . Duyumlarıma gore dar olunca zaten bebek kanala doğru ve tam olarak yerleşemiyormuş. sanci olsada açılma olmuyormuş faln. ya niye paldır küldür hep suni sanci veriliyor

İnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım rabbim yar ve yardımcımız olsun kolay bi doğum gerçekleştirip miniklerimizi evimize getirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…