Geçmiş olsun zeraseba:/ sezeryan sonrası öksürük çok fenadırDoğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun havalar soğudu aman ha doğumdan sonra usutmeyin. Benm iki hafta daha olcak doğum yapalı öksürük geçmedi çok zor oluo benm alerjim var sanırım doğumda verilen ilaçlara doğum yapınca geçmeyen inatçı öksürük baslio ilkinde de olmuştu. Doğum sonrası bol sıvı kayısı hoşafı için. Doktor tavuk suyu çorba iç desi bana annem yapıp getirdi bağırsakları güzel çalıştırıyo. Herşey kolay ve güzel olsun inşallah. Benm miniğim sünnet oldu bikac gün önce. Biraz nazlı paşam altını açınca kıyamet kopuobebekler soyununca bezi açılınca mutlu olur bizimki yaygara koparıp resmen sünnetle ilgisi yok bu arada iylesti gibi sünneti. Ama ellenmeyi hiç sevmio emcek koynumda uyucak çok mutlu ama alt değiştirme zamanı çok asabilesio ona kalsa kirli popoyla mutlu mesut uyucak
Benim de son bir iki gün mide bulantısı olmuştu emily:/Günaydın
Mide bulantısı normalmi? Gece mide bulantısı ile uyandım. Kusmamak için kendimi çok zor tutdum. Süt içip yatmıştım. O yaptı desem hep içiyorum. Geceyi kötü geçirdim.Bugun ev de soğuk geldi. Sanırım artık doğal gaz yanacak.
Bende dusundum gidip okutsammi kendimi diyeAy yolda yürürken bana da çok bakıyolar, 27 yaşımdayım ama göstermem çocuk gelin mi bu diye falan bakıyolar galibaeşim de o kadar bakınca millet rahatsız oluyo başlıyo beni okuyup üflemeye
Bunu kim dedi yaaa:/ ne kadar kıt beyinliymişayni durum abla yandinda yandin baska bisi demiyor millet. onu gec gecen kontrolde dogum kontrol yöntemleri hakkında bilgin varmı senin sağlıklı korun bu dogunca gene hemen hamile kalma diyor cok aşırı sinir oldum istenmeyen bi bebek degil korunmayı da biliyorum . istedik oldu cok şükür dedim. Erken olabilir ama insanın geçerli sebebleri vardir karşıdakinin hayatini bilmeden 'nden yorum yaparlar ki
Bende bugun dr gittim alttan bakti catin dar ve ustu basik dedi yarin sunni sanciyla deniyecez belki acilma olur olmadi sezaryan dedi okadar cok normal dogumu istemistim ki hayirlisiValla inşallah kendi sancımız başlar. Elimizden geleni yaptıkCumaya kadar seni doğurtucaz diyor benim doktor suni sancıya doğru ilerliyorum ben. Hayırlısı artık. korku da kalmadı şuursuzlaştım sanki
Ben boyle bir durumda suni sanci olayina girmeyi his dusunmuyorum genelde hep sonu sezaryen oluyor diyorlarBende bugun dr gittim alttan bakti catin dar ve ustu basik dedi yarin sunni sanciyla deniyecez belki acilma olur olmadi sezaryan dedi okadar cok normal dogumu istemistim ki hayirlisi
Bİzim bebişler yerlerini pek sevdi galibaCanım bende 40+4 deyim bendede gelen giden yok doktorum dalga çayı duye bi tarif verdi bugun aktarcıya gidip alıp yapıcam 3 günde bir ada çayı iç dedi keten tohumuyla bi tarif verdi ve hergün 45 dk yürü dedi dün başladım ben tempoyu artırdım bu hafta olmazsa doğum haftaya sezeryan olucak senin doktorun bişey dedi mi çatı muayenesi yaptın mı
Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.39+4 kontrolümüzden çıktık şimdi biz de, malesef yüzünü hala görüyoruz, kanala doğru ilerleme yok. 3680 KG ölçtü ama az çok değer değişir korkma kiloya bakıp dedi
Cuma yeniden kontrol, pazar yine NST, Pazartesi yine kontrol olmazsa salı doğumu başlatırız dedi.
Eğer bugün NST Sancı çıksaydı yarın sana yatış verirdim ama demek ki samanı var daha dedi. 40 bitiyor bu cuma hayırlısı olsun bakalım.
Eğer başını içeri almazsa kanala girmezse sancıyla da bir şey olmaz bence
Ananası biliyorum ama erken diye başlamadım bu cuma nasipse randevum var ondan sonra başlayacağım bir de kız kardeşimin pazar mevlütü var onu atlatayım diyorumenerjine hayran kaldm masallah bnde yarm saat egzersiz yapıyorum baska da bisi yok iki kere de perine masajı yaptım perine masajını bundan sonra gun aşırı yapicam . hergun diyorm yürüyüş yapaym diye esim gripsin zaten yorulursan duzelemezsin diyo . inslh baslarim bende bi kac gune merdiven ve yuruyuse . ya bide ananas la adaçayı diyorlar onları da mi denesek.
Aynı duruldayız canım ya hiçbişey yok bide benim 32lerde kasılmalarım sancılarım vardı ne zamanki 38 lere geldik hiçbişey kalmadı ye resmen sancı gelsin diye dua ediyorum mutlu oluyorum
Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
Kızlar malum giremiyorum bişey yazmak için geldim hemen, göğüslerim 2 gün içindeçok fena oldu ağlayarak emziriyordum, lansinoh avent falan hak getire dünden beri doktorumun dikişlerim için verdiği bir krem var göğsün yara olursa kullanabilirsin demişti. Onu kullanıyorum baya rahatlattı hemen size yazayım dedim. Madecassel kremin adı.merhem. Ama emzirmeden önce mutlaka yıkamanız gerekiyor kremi
H Heptek
Kızlar karnım çatır çatır çatlıyor kafayı yicem yaa
Ben en üst kattayım, çatı katına çıkan 16 basamağı kendime yer ettim bugünden itibaren kimse görmeden orada takılcam artıkAnanası biliyorum ama erken diye başlamadım bu cuma nasipse randevum var ondan sonra başlayacağım bir de kız kardeşimin pazar mevlütü var onu atlatayım diyorumDoktorum perine masajı yerine ilişkiye korunmasız girin o daha da iyi dedi canım aklına bulunsun Bende dün yokuş yukarı yürüdüm merdiven çıktım hava az soğuktu hemen boğazım ağrıdı İstanbulda hava soğudu şansa nasıl yapacağım bilemiyorum artık binanın merdivenlerini birine yakalanmadan inip çıksam bari
Bizi aptal yerine koyuyorlar. Evet benim supriz oldu ama ben bilerek korunmadim. Ilki tup diye rabbim nasip ederse olur olmazsa olmaz diyordum. Yaşım 40 bekleyip 50 yasinda doguracak degilim herhalde.sen takma iyice sinir oldum sanki kendileri buyutecek.ayni durum abla yandinda yandin baska bisi demiyor millet. onu gec gecen kontrolde dogum kontrol yöntemleri hakkında bilgin varmı senin sağlıklı korun bu dogunca gene hemen hamile kalma diyor cok aşırı sinir oldum istenmeyen bi bebek degil korunmayı da biliyorum . istedik oldu cok şükür dedim. Erken olabilir ama insanın geçerli sebebleri vardir karşıdakinin hayatini bilmeden 'nden yorum yaparlar ki
Sonu sezeryan gibi duruyor. Yerinde olsam suni sanciyi cekmezdim.Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
doktorun sekreteriydi sanirmBunu kim dedi yaaa:/ ne kadar kıt beyinliymişne sanıyorlar acaba bu insanlar karşıdakini?
yerinde olsam başka bi doktora daha çatı muayenesi olurdum. degisik geldi doktorun tavrı hem dar hem suni denicez faln . Duyumlarıma gore dar olunca zaten bebek kanala doğru ve tam olarak yerleşemiyormuş. sanci olsada açılma olmuyormuş faln. ya niye paldır küldür hep suni sanci veriliyorBenim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım rabbim yar ve yardımcımız olsun kolay bi doğum gerçekleştirip miniklerimizi evimize getirelim inşallahEvet canım kk da takvimim yok ben telefonuma bi program yükledim ordan takip ediyorum. Aynı takvimden eşimin geleceği günü de takip ediyorum
Ağrı ve ağırlık hissi var yine . Az kaldı ben şuan 38+6 yım sabredicez artık.
Senin daha az kalmış hiç stres olma canım boşuna kendini germe . Zaman azaldıkça acaba bugün o gün olabilir mi diye bekliyoruz ama işte anne olmak sabır gerektiren bişey demekki resmen tüm gebelik sürecinde bizi eğitime alıyo meleğimizRabbim hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin ben de heycanla bekliyorum hayal ediyorum dogurmusum ebeler göğsümün üstüne koymuşlar meleğimi ,hayal edince bile gözlerim doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?