Kızlar karnım çatır çatır çatlıyor kafayı yicem yaa
doktorun sekreteriydi sanirmson adet faln nedir diye orda bilgileri alıyordu kaçıncı dogum kaçıncı gebelik faln . sonrada yanlis anlama senin icin diyorm yıpranırsın arka arkaya diyor
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar ciğerlerde sorun var Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah benim içinde çok dua edin lütfen kızımı hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde burdan çıkmak bizede nasip olsun inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün şimdi nasıl durumu daha iyidir inşallah korkmaÇok sağolun hepiniz Allah razı olsun 38 hafta 2 günlük doğdu 3600 kilosu ama ciğerde enfeksiyon varmış makinayla nefes alıyor ilaca tepki veriyomuş inşallah iyi olurda evimize gitmek kısmet olur
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünSelamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah değerinde katlanarak artsın güzel anlarına şahit olSelam kızlar,bu grubun temelini atmıştım zamanında martta malesef kalbi durmuştu bebeğimin,dün test yaptım ve tekrardan pozitifi gördüm beni hatırlayan vardır illa ki,ilk sizlerle paylaşacağımı söylemiştimSizler doğum için hazırlanıyorsunuz,kiminiz doğum yaptı bile,sağlıcakla kucağınıza alın
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar yeni girebildim hepimize çok teşekkür ederimÇok şükür gerçekleşti doğumum Spinal oldum çokta zor değil di banada cesaret iğnesi yaptılar tavsiye ederim insana cesaret geliyor Çok şükür kızım 3600 dogdu ikimizde iyiyiz Darısı hepimize inşallah Süttüm doğumdan önce hiç yoktu şimdi akmaya başladı
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünHepinize ama hepinize çok teşekkür ederim şimdi okuyabildimsukurler olsun ❤erim ayaz a kavuştum ❤
6 da 0 sanci ile hastaneye geldim 4 cm açıklık ile epidural oldum iyikide olmuşum okadar rahattıki sonrasında su kesemi patlattılar ve suni sancı desteği ile 11.35 te doğumum gerçekleşti telefonumu anca alabildim bebeğim şuan yanimda kuzum benim okadar yorgun sanırım ki hiç sesi çıkmıyor
RABBI M BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN ŞÜKÜRLER OLSUN
Ciğerlerimi usutmusum ve çok tıkandım antibiyotik tedavisine başladık nefes almakta zorluk çekiyorum
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar ancak yazabildim. Size yazdigim gece yani cuma gecesi hayatimin en zor gecesiydi diyebilirim. Dogum yapmamış arkadaslari korkutmamak adina olani biteni anlatmicam. Normal dogumla 3 adet binlik suni sanci almama ragmen 6 cm den fazla acilmam olmayinca 32 saatlik dogum sancisi suyun gelmesi sonucu doktorum cumayi ctesiye baglayan gece 02.00 gbi sezeryana alma teklifinda bulundu bende kabul ettim. 02.47 de çınar bebegim sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Ben yeni yeni kendime geliyorum ayaga kalkiyorm yuruyorm emziriyorum ama boynum başım cok agriyor agridan ağlıyorum napcagmi sasirdim. Evimizdeyiz bebegim yanmda emziriyorum ama sut henuz yok mamayla besliyoruz sekeri dusmesin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun insallah hepinizde kolay dogumlar yaparsnz. Sanci aninda herkese cok dua ettim. Merak eden yazan tum arkadaslarima teşekkür ederim.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünSlm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünTum gece sanci cektikten sonra geldi bebisler.
Kilo tahmini pek tutmadi
Biri 1870 dogeri 2270 dogdular.
Ciger gelisimleri guzel.
Uguru yanima verdiler.Emre kuvozde.Kilo almadan cikis yok
Dikisler yavas yavas agrimaya basladi.
Kafami biraz toparlayip yine yazarim kizlar
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bende doğurdum şükür ayazım koynumda darısı doğurmayanlara inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünBenim de doğumum gerçekleşti, 30 eylül de sezaryen le dünyaya geldi kızım minailk kızımda daha çabuk toparlamıştım, bunda oturma kalkma zor hala bide göğsün parçalanıyor sanki emerken daha bugün gelmeye başladı önceki günlerde çektiği için şuan emzirirken çok zorlaniyorum acısı fena, onlar için herşey feda ama hem sezaryen yeri hem göğüs ikisi birden gümbür gümbür tavsiye istiyorum tecrübesi olanlardan göğüs için lansinoh kullanıyorum bu arada Ama etki etmiyor..
Bende cabuk beklemiyordum şimdi korunmayı bıraksak 5 6 aya anca olur adetim düzene girmemişti daha zaten 3 yilda bi tane zor olmus dedm de. kismet iste ama istenmeyen bisi asla degildi. sonucta istiyorduk 3 5 ay once veya sonra ne farki var.Bizi aptal yerine koyuyorlar. Evet benim supriz oldu ama ben bilerek korunmadim. Ilki tup diye rabbim nasip ederse olur olmazsa olmaz diyordum. Yaşım 40 bekleyip 50 yasinda doguracak degilim herhalde.sen takma iyice sinir oldum sanki kendileri buyutecek.
Sonu sezeryan gibi duruyor. Yerinde olsam suni sanciyi cekmezdim.
bakışlarım yetmistir diye düşünüyorum. ama keşke deşeydim icinmde kaldi , belkide afalladmOnlemini aldigin halde mi catliyorsun acaba?
Ona kocaman bir sanane deseydin de icimizin yaglari eriseydi. Bakacak olan o muymus? Insanlarin ozel hayatina burunlarini sokmak herkesin vazifesi olmus. Istersen ara vermeden patir patir dogurursun kime ne ya?
iliski olunca belim cok agriyor ya onu biliyorum ama genede hafta da bir faln olur doguma kadr . benm icin erken zaten asiri yuklenmiyorum bugun daha 36+5 38+larda faln yuklenirim kendime diyormAnanası biliyorum ama erken diye başlamadım bu cuma nasipse randevum var ondan sonra başlayacağım bir de kız kardeşimin pazar mevlütü var onu atlatayım diyorumDoktorum perine masajı yerine ilişkiye korunmasız girin o daha da iyi dedi canım aklına bulunsun Bende dün yokuş yukarı yürüdüm merdiven çıktım hava az soğuktu hemen boğazım ağrıdı İstanbulda hava soğudu şansa nasıl yapacağım bilemiyorum artık binanın merdivenlerini birine yakalanmadan inip çıksam bari
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünÇok şükür Rabbime ben de 2 ekimde sıfır sancı sıfır açılma ile yatışım yapıldı ebe dedi senin suyun evde gelmiş ama hiç farketmedim suni sancı verdiler öğlen 12 de akşam 10 da normal doğum ile dünya geldi Amine`miz Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar sezeryanla dogdu oglum şükür suni sanci da acilma yapmadı malesef. Spinal oldum suan hissetmiyorum ayaklarimi falan sukur iyiyiz ikimizde
Canım inşallah döner ama dönmezse de önemli olan sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almak sadece dönmekle de bitmiyor kiBugün kontrolüm vardı bebek hala makat geliş.. 3400 gr ölçtü ama yanılma payı da var 3500 u geçmesini beklemiyorum dedi e yeterli zaten çok şükür daha ne olsun... 1 hafta sonra hala dönmediyse sezeryan olcak hakkımızda hayırlısı artık
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar dogum yaptim cok sukur. Cok guzel gecti diger sezerysnimda cok kotu gecmisti.bu da bi okadar iyidi tum anezteziydi faka uyanitken felan hic zorlanmadim.simdi bebek emmiyo biraz onla ugrasiyorum.rabbim herkese kolaylik versin..
Kendini hissettiriyor yavaş yavaş minnak korkma canım düzenli olursa doktoruna danışmakta fayda varUzun bi aradan sonra bugün adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyor belimde. kasilmamda cok bugun hayrolsun bakalm :)
Çok güzeller canım çok güzel düşünülmüş bir hediye
Dualarım seninle canım Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gelKizlar bende oglen 12 de sezeryana giriyorum buyuk ihtimal epidural olacagim bizede dua eder misiniz
Mide bulantısı son haftalarda yaşayan çok var canım mideler hassaslaşıyor sanırım yeniden ilk dönem gibiGünaydın
Mide bulantısı normalmi? Gece mide bulantısı ile uyandım. Kusmamak için kendimi çok zor tutdum. Süt içip yatmıştım. O yaptı desem hep içiyorum. Geceyi kötü geçirdim.Bugun ev de soğuk geldi. Sanırım artık doğal gaz yanacak.
Dualarım seninle canım inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle döneceksinKuzular dua edin yatışım yapıldı ama sancı Mancı yok bakalım neler bekliyor bizi
Maşallah canım artık geliyorum diyor minnak sağlıcakla gelsin inşallah38+4 kontrolümüzden çıktık şimdi, 3093 gram olmuş bebişkuş. Nstde beş dakika aralıklı düzenli sancım varmış ama ben pek bişey hissetmiyorum, haftaya kontrol var ama belki bu hafta bir gece gelirsiniz belli olmaz dedi
Dışarıdaki insanlar hep böyle evimin etrafında bu yüzden yürüyemiyorum geçen çıktım ağladım resmen tuhaf oldum herkes karnıma bakıyor bu kadın napıyor diyor gibi falan sinir oldum o yüzden akşamları yürüyüş parkuru olan yere gidiyorum eşimleDışarı çıkmaya korkar oldum. Gören az kalmış bayağı aşağıya inmiş diyor. Huzursuz olmaya başladım dışarıda suyum falan gelir diye. Birde en cok rahatsız olduğum bir bana bir kızıma bakıyorlar. Karnımı gören resmen bana acıyor acıyarak bakıyor. Çok mu kötü durumdayım. Tamam erken belki ama rabbim nasip etti napsaydim aldirsamiydim
Yağ sürekli sür canım son haftalar ne yaparsak yapalım gerildiğinden sürekli kaşınıyor çatlıyor maalesef ama elimizden geldiğince nemlendireceğizKızlar karnım çatır çatır çatlıyor kafayı yicem yaa
Canım çatı muayenesini bakma yapıyorlar ama en doğrusu doğum anında belli oluyor bazen çatı sancıyla da açılabiliyor bazen çatı iyi olsa da açılma yeterince olmuyor o yüzden doktorunu dinle dene derim en azından bebek için zemin hazırlanıyor sancıylaBenim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
Bende gün içinde büyük tuvalete sürekli çıkıyorum afedersin yaptığım hareketlerden mi lifli tüketiyorum ondan mı anlamadım gece 2 kere falan kalıyorum lavaboya şuanlık ama uykular bölünüyor bir şekildeSelam herkese
Cok mutsuzum bugun
Butun gece tuvalete kalkmaktan sanci cekmekten uyuyamadim dogru duzgun
Karnim kasiklarim belim her yerim agriyor
Dun 15 dk yürüdüm onun yorgunlugu ayri. Oturdugum yattigim yerden iki buklum kalkıyorum. Bir de yuruyus yap comel kalk dogum kolay olsundiyorlar
Midem de bulanip duruyor dunden beri.
Dun doktor aciklik var mi diye bakmisti. Ilk kez ebe baktiginda bu kadar uzun surmemisti. Dogumu tetiklesin diye doktor daha uzhn sure bakti galiba. Açıklık Var ama dogum icin yeterli degil dedi. 39+2yiz artik dogurmak istiyorum
Ahahha ben 1.kattayım bir o kadar basamağım var birileri görmese orayı iner çıkarım diğerine yaklaşamıyorum 6 katlı binamız ama bu kadın ne yapıyor böyle derler insanlar çok düşüncesiz keşke anlasalar halimizdenBen en üst kattayım, çatı katına çıkan 16 basamağı kendime yer ettim bugünden itibaren kimse görmeden orada takılcam artık
Gün aşırı ya da 2 günde 1 ilişki daha iyidir aslında ama sen bilirsin inan perine masajına gerek duymuyormuşsun kişiyi rahatlatıyormuş ve doğumu hızlandırıyormuşiliski olunca belim cok agriyor ya onu biliyorum ama genede hafta da bir faln olur doguma kadr . benm icin erken zaten asiri yuklenmiyorum bugun daha 36+5 38+larda faln yuklenirim kendime diyorm
Dogumlar yakin pozitif olalmSelam herkese
Cok mutsuzum bugun
Butun gece tuvalete kalkmaktan sanci cekmekten uyuyamadim dogru duzgun
Karnim kasiklarim belim her yerim agriyor
Dun 15 dk yürüdüm onun yorgunlugu ayri. Oturdugum yattigim yerden iki buklum kalkıyorum. Bir de yuruyus yap comel kalk dogum kolay olsundiyorlar
Midem de bulanip duruyor dunden beri.
Dun doktor aciklik var mi diye bakmisti. Ilk kez ebe baktiginda bu kadar uzun surmemisti. Dogumu tetiklesin diye doktor daha uzhn sure bakti galiba. Açıklık Var ama dogum icin yeterli degil dedi. 39+2yiz artik dogurmak istiyorum
Korunduktan sonra neden kalasın canımAcikcasi ben dogumdan sonra hamile kalirim diye cok korkuyorum
isteksizlik cok bende ya belkide ondan ağrı acı hissediyorum . perine masaji da kolay bisi degl zaten ya sinir oluyorum yapana kadr bn çorabını bile zor giyiyorum .Gün aşırı ya da 2 günde 1 ilişki daha iyidir aslında ama sen bilirsin inan perine masajına gerek duymuyormuşsun kişiyi rahatlatıyormuş ve doğumu hızlandırıyormuşBen 38+larda daha da çoşarım gibi nasipse squatta falan
Bencede canım çok sevdiler yerleriniBİzim bebişler yerlerini pek sevdi galibaçatı muayenemi iki hafta önce yapmıştı çok rahat normal doğurursun dedi ama sancılarım o kadar nadir geliyor ki. Çömel kalk bol bol dedi. Bağdaş kurup oturmamı söyledi. Göğüs uçlarını çekiştir dedi ama ben bi iki dakika yapınca süt gelmeye başladı bıraktım yapmayı hergün yürüyorum, adaçayı içiyorum, hatta iki güne bir perine masajı bile yapıyorum kaslar esnesin de yavrum iyice yerleşsin diye. Ama yok ya senin dalga çayını bende mi denesem acaba? 14 ekime kadar vakit verdi bana
Ben yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğuduisteksizlik cok bende ya belkide ondan ağrı acı hissediyorum . perine masaji da kolay bisi degl zaten ya sinir oluyorum yapana kadr bn çorabını bile zor giyiyorum .
Canım belki bi umut olur sana bilmiyorum ama arkadaşımada doktor çatın dar normal olmaz dedi arkadaşım denemek istiyorum dedi ve normal doğurdu benim doktorumda çatı dar olabulir ama o kaslar sancıyla yumuşuyo genişliyo kanal demişti ne kadad doğru bilmiyorum amaBenim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
Bugun bende 10 katlı binayı turlicam umarım garip karşılanmamAnanası biliyorum ama erken diye başlamadım bu cuma nasipse randevum var ondan sonra başlayacağım bir de kız kardeşimin pazar mevlütü var onu atlatayım diyorumDoktorum perine masajı yerine ilişkiye korunmasız girin o daha da iyi dedi canım aklına bulunsun Bende dün yokuş yukarı yürüdüm merdiven çıktım hava az soğuktu hemen boğazım ağrıdı İstanbulda hava soğudu şansa nasıl yapacağım bilemiyorum artık binanın merdivenlerini birine yakalanmadan inip çıksam bari
İnşallah canım suniye gerek kalmaz hiçBenim de normalde 20 30 falan çıkardı hep bugün 7 8 11 en fazla 20 çıktı sancı. Zaman geçtikçe iyice yerleşti rahatı yerinde. Ama son hafta artık dedi ya suni sancı deneyecek ya da sezeryan olacak en soninşallah gelir zamanında
bendeAcikcasi ben dogumdan sonra hamile kalirim diye cok korkuyorum
Bende tanımıyorum çalıştığım için komşuluk ilişkisi kurmadımBugun bende 10 katlı binayı turlicam umarım garip karşılanmamapartmandan kimseyide tanımıyorum
Ya evet çok kötü durumda şuan ama yapmamız gerekiyo doktor ısrarla yap dedi ben kendimde yapamam beceremem asla eşime yaptırıcam mecburBen yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğudumasajı hiç yaptırmam ona ilişki daha iyi zaten orasının görüntüsü de aşırı estetik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?