2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar karnım çatır çatır çatlıyor kafayı yicem yaa

Onlemini aldigin halde mi catliyorsun acaba?

doktorun sekreteriydi sanirm son adet faln nedir diye orda bilgileri alıyordu kaçıncı dogum kaçıncı gebelik faln . sonrada yanlis anlama senin icin diyorm yıpranırsın arka arkaya diyor

Ona kocaman bir sanane deseydin de icimizin yaglari eriseydi. Bakacak olan o muymus? Insanlarin ozel hayatina burunlarini sokmak herkesin vazifesi olmus. Istersen ara vermeden patir patir dogurursun kime ne ya?

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Çok sağolun hepiniz Allah razı olsun 38 hafta 2 günlük doğdu 3600 kilosu ama ciğerde enfeksiyon varmış makinayla nefes alıyor ilaca tepki veriyomuş inşallah iyi olurda evimize gitmek kısmet olur
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün şimdi nasıl durumu daha iyidir inşallah korkma
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünHeyecan stres ister istemez o anlarda oluyor tabi ki çok şükür güzel günler geldi Amin inşallah
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah değerinde katlanarak artsın güzel anlarına şahit ol
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünGeçmiş olsun sana da inşallah çabucak geçer
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünGeçti gitti çok şükür mis kokulun yanında
Slm kizlar sabah 08.05 de dogdu minik kizim:)Spinal olacak yazmistim ama epidural oldum...genel anesteziden daha kolay gecti daha kolay toparlandim...yarın oglene cikarcaklar insallah:)
Günaydın kızlardün 12 de sezeryan oldum suan daha iyiyim. Bebiş 3 kilo dogdu ama beslenmeyi reddediyor zorla az az besledik
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Genelde ilk saatlerde emmeyi zorlaştırıyorlar bilirim ya da uyuyorlar sürekli uyarmak gerekiyor ama alışacak oda annesi
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKiloları maşallah ikiz olmaları ve haftalarına göre güzel gelişimleri de iyiymiş inşallah Emre de hemen gelir yanına daha da güzelleşir her şey
Kızlar bende doğurdum şükür ayazım koynumda darısı doğurmayanlara inşallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünLansinoh iyidir canım sürekli kullan her emzirmeden sonra sürmeye çalış zaten silmene de gerek kalmıyor etki edecektir

Bende cabuk beklemiyordum şimdi korunmayı bıraksak 5 6 aya anca olur adetim düzene girmemişti daha zaten 3 yilda bi tane zor olmus dedm de. kismet iste ama istenmeyen bisi asla degildi. sonucta istiyorduk 3 5 ay once veya sonra ne farki var.

bakışlarım yetmistir diye düşünüyorum. ama keşke deşeydim icinmde kaldi , belkide afalladm

iliski olunca belim cok agriyor ya onu biliyorum ama genede hafta da bir faln olur doguma kadr . benm icin erken zaten asiri yuklenmiyorum bugun daha 36+5 38+larda faln yuklenirim kendime diyorm

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünMaşallah ne güzel doğum olmuş darısı başımıza
Kızlar sezeryanla dogdu oglum şükür suni sanci da acilma yapmadı malesef. Spinal oldum suan hissetmiyorum ayaklarimi falan sukur iyiyiz ikimizde
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünOlsun bir şekilde sağlıcakla geldi ya dünyaya önemli olan bu
Canım inşallah döner ama dönmezse de önemli olan sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almak sadece dönmekle de bitmiyor ki
Kizlar dogum yaptim cok sukur. Cok guzel gecti diger sezerysnimda cok kotu gecmisti.bu da bi okadar iyidi tum anezteziydi faka uyanitken felan hic zorlanmadim.simdi bebek emmiyo biraz onla ugrasiyorum.rabbim herkese kolaylik versin..
Uzun bi aradan sonra bugün adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyor belimde. kasilmamda cok bugun hayrolsun bakalm :)
Kendini hissettiriyor yavaş yavaş minnak korkma canım düzenli olursa doktoruna danışmakta fayda var
Çok güzeller canım çok güzel düşünülmüş bir hediye
Kizlar bende oglen 12 de sezeryana giriyorum buyuk ihtimal epidural olacagim bizede dua eder misiniz
Dualarım seninle canım Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gel
Mide bulantısı son haftalarda yaşayan çok var canım mideler hassaslaşıyor sanırım yeniden ilk dönem gibi
Kuzular dua edin yatışım yapıldı ama sancı Mancı yok bakalım neler bekliyor bizi
Dualarım seninle canım inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle döneceksin
Maşallah canım artık geliyorum diyor minnak sağlıcakla gelsin inşallah
Dışarıdaki insanlar hep böyle evimin etrafında bu yüzden yürüyemiyorum geçen çıktım ağladım resmen tuhaf oldum herkes karnıma bakıyor bu kadın napıyor diyor gibi falan sinir oldum o yüzden akşamları yürüyüş parkuru olan yere gidiyorum eşimle Acınacak bir halinde yok bakma millete cahil saçma kesimler anne baba karar vermişken kimsenin haddi değil
Kızlar karnım çatır çatır çatlıyor kafayı yicem yaa
Yağ sürekli sür canım son haftalar ne yaparsak yapalım gerildiğinden sürekli kaşınıyor çatlıyor maalesef ama elimizden geldiğince nemlendireceğiz
Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
Canım çatı muayenesini bakma yapıyorlar ama en doğrusu doğum anında belli oluyor bazen çatı sancıyla da açılabiliyor bazen çatı iyi olsa da açılma yeterince olmuyor o yüzden doktorunu dinle dene derim en azından bebek için zemin hazırlanıyor sancıyla
Bende gün içinde büyük tuvalete sürekli çıkıyorum afedersin yaptığım hareketlerden mi lifli tüketiyorum ondan mı anlamadım gece 2 kere falan kalıyorum lavaboya şuanlık ama uykular bölünüyor bir şekilde Mide bulantısı son haftalarda görülüyormuş sık sık canım normal ama dedikleri gibi çömelme squat çok işine yarayacaktır özellikle sancı geldiği zaman faydasını da görüyorsun
Ben en üst kattayım, çatı katına çıkan 16 basamağı kendime yer ettim bugünden itibaren kimse görmeden orada takılcam artık
Ahahha ben 1.kattayım bir o kadar basamağım var birileri görmese orayı iner çıkarım diğerine yaklaşamıyorum 6 katlı binamız ama bu kadın ne yapıyor böyle derler insanlar çok düşüncesiz keşke anlasalar halimizden

iliski olunca belim cok agriyor ya onu biliyorum ama genede hafta da bir faln olur doguma kadr . benm icin erken zaten asiri yuklenmiyorum bugun daha 36+5 38+larda faln yuklenirim kendime diyorm
Gün aşırı ya da 2 günde 1 ilişki daha iyidir aslında ama sen bilirsin inan perine masajına gerek duymuyormuşsun kişiyi rahatlatıyormuş ve doğumu hızlandırıyormuş Ben 38+larda daha da çoşarım gibi nasipse squatta falan

Dogumlar yakin pozitif olalm bn 2 3 gundur tuvalete daha az kalkiyorum geceleri ve dedigin gbi gercekten zorluyor artik her hareket . dun squati 20 ye çıkardım ve geceden beri çatı kemikleri ağrıyor oturup kalkarkende . bugunde yürüyüş yaptım 35 dk sanirm aksama kadar yatarm bunun üzerine

isteksizlik cok bende ya belkide ondan ağrı acı hissediyorum . perine masaji da kolay bisi degl zaten ya sinir oluyorum yapana kadr bn çorabını bile zor giyiyorum .

Bencede canım çok sevdiler yerlerini ben gögüslerime hiç ellemiyorum sadece ucunda süt var katı onu temizliyorum zeytin yağı sürüyorum. Benim doktorum çatı muayenesi yapmadı dün gittim yapalım belki tetikler dedim gerek yok gel sana perine masajı yapayım dedim utandım kabul etmedim ama eşime yaptırıcam bu akşam İnşallah bekletmez canım o kadar gelir bizim yavrucaklar Dalga sancı çayı diyolar buna 1 litre suda 10 dk kaynatıp 8 saat içinde tüketicekmişim kakuleyi bulamadım akşam aktarcıya gidicem İnşallah bulurum

Eklentiler

• IMG-20191007-WA0007.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
isteksizlik cok bende ya belkide ondan ağrı acı hissediyorum . perine masaji da kolay bisi degl zaten ya sinir oluyorum yapana kadr bn çorabını bile zor giyiyorum .
Ben yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğudu masajı hiç yaptırmam ona ilişki daha iyi zaten orasının görüntüsü de aşırı estetik değil

Benim kafasi kanala girmis ama catin dar dedi sunni sanciyla deniyecez yarin ama bosunami deniyecegiz hic bi fikrim yok. Hic acilma agri olmadan sunno sanci ne kadar dogru yada catim gercekten dar mi kafamda deli sorular nolur banada dua edin.
Canım belki bi umut olur sana bilmiyorum ama arkadaşımada doktor çatın dar normal olmaz dedi arkadaşım denemek istiyorum dedi ve normal doğurdu benim doktorumda çatı dar olabulir ama o kaslar sancıyla yumuşuyo genişliyo kanal demişti ne kadad doğru bilmiyorum ama

Bugun bende 10 katlı binayı turlicam umarım garip karşılanmam apartmandan kimseyide tanımıyorum

İnşallah canım suniye gerek kalmaz hiç

Acikcasi ben dogumdan sonra hamile kalirim diye cok korkuyorum
bende bakalm bn spiral mi neyse onu düşünüyorum ama hayirlisi ya. onu adet olmadan takmıyorlarmış sanirm bn ilk doğumundan 9 ay sonra adet olmuştum düzene de girmedi olduktan sonra zaten 40 45 günde bir oluyordum zaten de 4 kere adet oldum sanirm geri hamile kaldm kizim 2 yaşında 9 ay da onun hamileliği nerdeyse 3 yıldır adet olmuyorum şaka maka bundada insalah olmam bi 9 ay .

Bugun bende 10 katlı binayı turlicam umarım garip karşılanmam apartmandan kimseyide tanımıyorum
Bende tanımıyorum çalıştığım için komşuluk ilişkisi kurmadım Sitenin az yürüme alanı var ama camda balkonda bekleyen teyzeler de sinirimi bozacak diye inmiyorum eşim abartıyorsun dese de bence hamilelik psikolojisi bunları kaldıramıyor

Ben yapamam onu çorabı zor giyiyorsun cidden eşimden rica ediyorum giydir diye havalar soğudu masajı hiç yaptırmam ona ilişki daha iyi zaten orasının görüntüsü de aşırı estetik değil
Ya evet çok kötü durumda şuan ama yapmamız gerekiyo doktor ısrarla yap dedi ben kendimde yapamam beceremem asla eşime yaptırıcam mecbur adam soğumaz İnşallah benden herşey onun çocuğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…