2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya kızlar benim bebeğim iki gündür zor uyuyordu uyuyunca hemen uyaniyordu karni tok olsa bile hep meme istiyor aranıyordu ama bugün tam tersi oldu hep uyudu hic uyanmadan ben ara ara kaldırdım ama fazla emmedi bu kadar uyuması hiç iyi değil sanki of korkmaya başladım ya

Emzirdikten sonra gazı çıkartın dediler. Ama uyuyor emerken nasıl gaz çıkaracak uğraşıyorum yine ama tık yok. Öyle yatırıyorum uyanınca sızlanıyor sonra da siz nasıl yapıyorsunuz???
Olsun sırtını ovala çıkarması lazım gazı yoksa çok kusar Allah korusun nefes alamaz sonra.. gazı çıkarmalısın uyusada çıkar ayrıca rahatsız olur sürekli o gaz çıkana kadar

Ne güzel aç kalsa ağlardı sıkıntı olsa yine ağlardı ağlamıyorsa problem yoktur bu kadar sıkıntı yapma bebekde hissedermiş.. bebeğin rahat demek o yüzden uyuyor birde büyüyor

Emzirdikten sonra gazı çıkartın dediler. Ama uyuyor emerken nasıl gaz çıkaracak uğraşıyorum yine ama tık yok. Öyle yatırıyorum uyanınca sızlanıyor sonra da siz nasıl yapıyorsunuz???
Uyuması gaz çıkartmaya engel değildir ki, omzuna koy uyumaya devam eder yine..gazını çıkartınca da yatırırsın.
Bir de gazı çıkaramdığı süre uzadıkça çıkarması daha zor olurmuş..yani bir an evvel emer emmez çıkartmaya bak.

Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başına bebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Gözünüz aydın .Normal doğum sancısını anlatabilir misin 40+lardayim bazen kasigima şiddetli bı ağrı giriyor düzenli olmak zorunda mı ya da nişan su gelmedikten sonra korkmama gerek yok mu bekledikçe evde stres oluyorum ilk bebek tecrübe yok

Sancıların düzenli olması şart. Nişan su gelmeden de başlar elbette doğum. Ya o ya o olacak. Ama sancinin düzenli olması şart. Sancı hafif başlayacak ve şiddetlenecek. Mesela 15 dkda bir adet sancısı gibi olacak. Sonra daha git gide iki sancı arası süre kısalıp sancılı anlar ve şiddeti artacak.

7.5ve 8,5 sancı vurdu gitti uzun değil yani ama canımı yakiyo doktora gitmelimiyim

Hepsiburadada emzirme atleti aldim kumasi çok güzel ihtiyaciniz varsa bakın kızlar.sutyen üst normal atlet iplerinde rahat edemedim.emzirme atletim 1 tane idi yetmedi.atlet olmayinca karnım sırtım üşüyor bebeğe geçiyor.cok rahatmis atletler lazimsa bakın.ben kumaşı cok begendim.siyah olmasıda ayrıca güzel oldu.
Mycey Sütyenli Emzirme Atleti - Siyah

Ben de aldim aynisindan.Bugun gelecek.Yorumlara bakarak aldim.Herkes cok begenmis.Begenirsem birkac tane daha alirim.

Ben de aldim aynisindan.Bugun gelecek.Yorumlara bakarak aldim.Herkes cok begenmis.Begenirsem birkac tane daha alirim.
Ben denemek için 1 tane almistim 1 tane daha alicam atlet giyince anladim ki sütyen çok gereksizmis.atlet çok kullanışlı.kizimda sadece sutyen kullaninca atletin nimetini bilememisim

kac gunluk cnm dıkkat et sarılık olabılır bol bol emzır

Hosgelmis cennet kuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…