2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Okurken gözlerim doldu yavas yavas okuyorum sayfalari doğum haberini de alirim insallah

O sancıyı çekmek isteyip çekemeyenler var sukretmek lazim

3 cesit emzik denedikten sonra aventin soothie yi hemeb aldi evdeki.Yofun bakimdaki hemsire bunu alamayan bebek yok demisti Emzik kurtaricimiz resmen.
Bir de su gaz sancisi olmasa...Ne bela biseymis.Minicik bedeni kivraniyo oturup aglayasim geliyo

Kesinlikle kendini koyvermicen chelzy.. Sen o aglayinca saglam durup ona guzel telkinler vericeksin.. Ben eymene gaz sancisi cekerken hadi oglum sen yaparsin dirayetlisin filan dedikce sanki daha güzel ıkınıyor.. Sakinlestirip gogsume alıyorum.. Masajlar yapiorum.. Sen uzulme gececek bunlar da yakinda

Yeni ogrendigim 2 seyi paylaşayım sizlerle spotify uygulamasinda harika niniler var uygulamayi deneyin derim .
Birdr bebek bezlerinin ortasinda sarı cok acik renk bir cizgi var o mavi olunca bebek çiş yapmis demek.altini acip bakip kapatinca cirtlar tekrar tutmayabiliyor.

Ne kadar doğru bir düşünce.. Bnce bu doktor dogumun sadece rahimden çıkmak olmadiginin bilincinde

Gaz sancilari icin emzik verilebilir.. Geceleri allah korusun gostermesin kimseye ani ölümleri önlüyor.. Ve emmesini cenesini kuvvetlendiriyor.. Surekli verme bencede ama çoğu zaman gerekli olabiliyor.. Ben memeye alisana kadar vermedim.. Unutabiliyorlarmis.. Şimdi arada veriyorum.. Bazen tuvalete zor gidiyorum.. Napalim mecburiyet bazen de.. Burada cogu kisi bebekken emzik emmiştir.. Bi yan etkisini yasayan oldugunu zannetmiyorum.. Benim dislerim inci gibi dizili hatta

Eymende de morluk var ama baktım ne olduguna.. Sanrm sonradan geçen bi iz.
Bizimde mordu sonradan hemen kizariklik ve sislik oldu.zaman kaybetmek istemedik iyikide gitmisiz hala hastanedeyiz cok sukur kuculdu ici bosaldi yarini bekliyoruz
[/QUOTE]

Ay korktum şu an cumartesi randevu alcaktm doktordan erkene mi ceksem internette dogum lekesi olarak gecio gecio yazio ama sen diyince tedirgin oldum

Idrar sıkıştırdı dedin ya.. Gecen farkettim eskisi gibi tuvaletimi uzun tutamiyorum ve tuttugumda kasiklarima ağrı yapio.. Dikisler acıyor sanki.. Gecen farkettim kegel deniyorum arada.. Insallah ise yariyordur

Kesinlikle nazar.. Annemde bana kızdı mastit olunca.. Milletin yaninda emziriyosun memelerin büyük herkes süt var saniyordur dedi.. Hakli yani.. Bende artık yalniz emzirmeye basladim eymeni.. Ben kimseye kötü gözle bakmadim bi tuhaf gelio boyle bi dusunce.. Surekli nazar degecek diye temkinli yasamak da hastalikli bi davranis ama git gide hakvermeye basladim nazar olayina

Ben her konuştuğum kişiye sıkıntıları sıralayıveriyorum abartarak, gerçekten nazar çook değiyor

Kaynanamda arada milletin yaninda usluysa ayagini sık aglat diyor.. Boyle yapmak lazim demekki bende zaten artik durmuyor uyuyamiyorum diye siralamaya basladim.. Kiz hatta bisey diyim ben hastanedeyken ziyarete eşimin akrabasi geldi.. Kendi sezeryam olmuş.. 15 gün kimildayamamis yerinden.. Ben oturuyodum kendimdeydim.. Oyle gorunce sen iyisin ben şoyle kotuydum vsvs dedi.. Onlar gitti tuvalete gideyim dedim.. Tuvalete yururken bi başım döndü çarpıntı oldu filan.. Yuhh dedim kem göz olur da boylesi ne bileyim

Idrar sıkıştırdı dedin ya.. Gecen farkettim eskisi gibi tuvaletimi uzun tutamiyorum ve tuttugumda kasiklarima ağrı yapio.. Dikisler acıyor sanki.. Gecen farkettim kegel deniyorum arada.. Insallah ise yariyordur
kegel ise yarar canm . bn öksürünce hapşırınca kaçırıyordum 1 ay öncesine kadr suan kaçırmıyorum.

Bende naapcami bilmiyorum.. Bugun antibiyotik bitiyo.. Meme usg de devlette yer yok randevu alamadm.. Bunun agrisini bilmesem onemsemiycem.. Boyle siddetli bi agri yasamadm omrum boyunca eymene de gecio antibiyotik yavrum kusmaya basladi sanrm tadi degisti sütün valla insan naapcani sasiriyo..

Iyice doydugundan emin degilsin gibi.. Uyandir o zmn.. Banyo yaptir bi sekilde uykusu açılsın.. Sonra emzir yada mama ver.. İçin rahat etmiosa bekleme.. Uyandr bence

O bendede var doğum sonrası olan birsey .bi tuvaletim geldi diyip koşuyorum hemen yoksa kaçıyor tutamıyorum.gecen gün eşimi tuvaletten çıkarttım cabuuuk çık diye , esim dalga geçiyor çocukmusun oldu olacak bez takalım diye tutamıyorum napiyim.

Ne kadar doğru bir düşünce.. Bnce bu doktor dogumun sadece rahimden çıkmak olmadiginin bilincinde
İnan o kadar çok seviyorum ki doktorumu. İnanılmaz yoğun bazen gidip 3 saat 4 saat bekliyoruz randevumuzun gelmesini ama vazgeçemiyorum. İkinciye de onunlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…