Kızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Hayır lütfen korkma onun için yazmadım ben lütfen pes etme son ana kadar denemeye devam et, yaşadığım 22 saatin hiç pişmanlığı yok yine olsa yine çekerdim o sancıları, yollarını bazen kendileri belirliyor
3 cesit emzik denedikten sonra aventin soothie yi hemeb aldi evdeki.Yofun bakimdaki hemsire bunu alamayan bebek yok demisti Emzik kurtaricimiz resmen.
Bir de su gaz sancisi olmasa...Ne bela biseymis.Minicik bedeni kivraniyo oturup aglayasim geliyo
İlk doğumda doktor sezaryen olacaksa bile sancinla gelip biraz sancı cekmeni istiyorum demişti. Dünyaya gelmek özel bir sağlık sorunu yoksa bebeğin tercihi olmalı o sancı baslamadan da o tercihi anlayamayız, demişti. Eğer vücudun uygun olmadığı için vs sezaryen gerekecekse de i kendi gelecegi zamanı kendi seçsin hazır olup öyle doğsun, demişti.
Herkes veriyo gibi anladığım kadarıyla.
Ben de emziriyorum gaz çıkarma işlemine geçtiğim an uykusu açılıyo gözler fal taşı gibi açılıyo tekrar uykuya geçmesi için emmek istiyo iyice şişip gazlanıyo. Ben de emzik verdim bugün. Avent ultra air. Verir vermez aldı ama kendimi çook kötü hissediyorum sanki hiç iyi bir anne değilim gibi bir de başka çocuğum yok yanidamak yapısı falan bozulursa ileride çok vicdan azabı çekerim, veya zayıflarsa falan vazgeçicem gibi bu işten
Bizimde mordu sonradan hemen kizariklik ve sislik oldu.zaman kaybetmek istemedik iyikide gitmisiz hala hastanedeyiz cok sukur kuculdu ici bosaldi yarini bekliyoruzEymende de morluk var ama baktım ne olduguna.. Sanrm sonradan geçen bi iz.
Hala doğurmadımBu akşam aracımız yolda kaldı çekici gelene kadar doğuruyorum sandım idrar sıkıştırdı karnım kasıldı belime ağrı girdi evdeyim iyiyim şimdi Sana yeni bir yöntemle geldi squatını duş altında beline sıcak su tutarak yap Sen ne yapıyorsun
Bunu size kim soylediyenı dogdugunda 8 adet bez kırletmesı lazım
Kaşıntı dayanılacak gibi değil. Doğum sonrası 1 hafta kontrolüne gittik gayet iyi dedi hatta hiç doğum yapmamış gibisin demişti.
İnsanların gözü göz değil ya, resmen nazar değdi. Kontrol iyi geçtii ağrı yok sızı yok iyiyim falan dedikçe!!!
Baya kaşıntı mantar kaşıntısı gibi bide dikişlerebzarar veririm diye elimi de süreemiyorum.
Ben her konuştuğum kişiye sıkıntıları sıralayıveriyorum abartarak, gerçekten nazar çook değiyor
kegel ise yarar canm . bn öksürünce hapşırınca kaçırıyordum 1 ay öncesine kadr suan kaçırmıyorum.Idrar sıkıştırdı dedin ya.. Gecen farkettim eskisi gibi tuvaletimi uzun tutamiyorum ve tuttugumda kasiklarima ağrı yapio.. Dikisler acıyor sanki.. Gecen farkettimkegel deniyorum arada.. Insallah ise yariyordur
ılk dogdugunda cocuk doktoru soylemısdı oylede oldu ilk 15 gun 8 den fazla kırlettıgı olmusduBunu size kim soyledi
Ya kizlar oglum 22 gunluk oldu hala gogus yaralarim iyilesmedi canmdan can gidiyo emzirirken. Ustune yetmez gbi iki gogsumde de mastit var ve sutumun azalmasina sebep oldu sagiyorum 30 ml ancak geliyo cocugum doymuyo oyuzden uyumuyo ve ben mama vermek zorunda kaliyorm. Gogus yarasina lanolin kremi karbonatli suyu ve kantoron yagini denedim bana misin demiyo. Lanoline dogumdsn cok once baslamistim oysaki. Onerceginiz baska seylere acigim. Mastit icinde sicak su masaj tarama makinayla sagmayi denedim hala acilmadi kanallar ters emzirmeyi de yarin yapcam gecen sefer iyi gelmisti. Gecen sefer dedigim 3-4 gun oncebaska onerisi olan var mi?
Çok korktum ama sabah normale döndü gene uyumuyorNe güzel aç kalsa ağlardı sıkıntı olsa yine ağlardı ağlamıyorsa problem yoktur bu kadar sıkıntı yapma bebekde hissedermiş.. bebeğin rahat demek o yüzden uyuyor birde büyüyor
Benimde göğüslerim çok kötü. Resmen zonkluyor. Uclari kabuk bağladı. O arkadaştan ses yok.
10 günlük olduk sarilikta yok gibi amakac gunluk cnm dıkkat et sarılık olabılır bol bol emzır
Ya kızlar benim bebeğim iki gündür zor uyuyordu uyuyunca hemen uyaniyordu karni tok olsa bile hep meme istiyor aranıyordu ama bugün tam tersi oldu hep uyudu hic uyanmadan ben ara ara kaldırdım ama fazla emmedi bu kadar uyuması hiç iyi değil sanki of korkmaya başladım ya
O bendede var doğum sonrası olan birsey .bi tuvaletim geldi diyip koşuyorum hemen yoksa kaçıyor tutamıyorum.gecen gün eşimi tuvaletten çıkarttım cabuuuk çık diye , esim dalga geçiyor çocukmusun oldu olacak bez takalım diye tutamıyorum napiyim.Idrar sıkıştırdı dedin ya.. Gecen farkettim eskisi gibi tuvaletimi uzun tutamiyorum ve tuttugumda kasiklarima ağrı yapio.. Dikisler acıyor sanki.. Gecen farkettimkegel deniyorum arada.. Insallah ise yariyordur
İnan o kadar çok seviyorum ki doktorumu. İnanılmaz yoğun bazen gidip 3 saat 4 saat bekliyoruz randevumuzun gelmesini ama vazgeçemiyorum. İkinciye de onunlayimNe kadar doğru bir düşünce.. Bnce bu doktor dogumun sadece rahimden çıkmak olmadiginin bilincinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?