İlk oğlanda meme çocuğun ağzından çıktı süt fışkırdı. Biri vardı yanimda. Akşamına mastit oldum. Bir daha da o kadar süt hiç olmadı.Kesinlikle nazar.. Annemde bana kızdı mastit olunca.. Milletin yaninda emziriyosun memelerin büyük herkes süt var saniyordur dedi.. Hakli yani.. Bende artık yalniz emzirmeye basladim eymeni.. Ben kimseye kötü gözle bakmadim bi tuhaf gelio boyle bi dusunce.. Surekli nazar degecek diye temkinli yasamak da hastalikli bi davranis ama git gide hakvermeye basladim nazar olayina
Ben 8 değil 15 te dedistirdigim olmuştur ama bazısı tertemizdi bence 2-3 tanesi ancak doluydu.ilk 2 gün hastahanede çiş yapmadi desem yeridir.o yüzden ilk 2-3 günü çok dikkate almamak lazim.Bunu size kim soyledi
Evet canım düzenli olmak zorunda. Benim doğum sancılarım başlamıştı açıklığım 5 cm idi. Ama düzenli değildi sancılar. Suyum gelmediği için doktor eve gönderdi evde bekledim. Sancılar düzene girdikten sonra doğum başlamış oluyor aktif doğum sancıları düzenli olan sancılarGözünüz aydın .Normal doğum sancısını anlatabilir misin 40+lardayim bazen kasigima şiddetli bı ağrı giriyor düzenli olmak zorunda mı ya da nişan su gelmedikten sonra korkmama gerek yok mu bekledikçe evde stres oluyorum ilk bebek tecrübe yok
O yüzden kimsenin yanında emzirme derler, ne kadar doğruİlk oğlanda meme çocuğun ağzından çıktı süt fışkırdı. Biri vardı yanimda. Akşamına mastit oldum. Bir daha da o kadar süt hiç olmadı.
İlk oğlanda meme çocuğun ağzından çıktı süt fışkırdı. Biri vardı yanimda. Akşamına mastit oldum. Bir daha da o kadar süt hiç olmadı.
O yüzden kimsenin yanında emzirme derler, ne kadar doğru
O bendede var doğum sonrası olan birsey .bi tuvaletim geldi diyip koşuyorum hemen yoksa kaçıyor tutamıyorum.gecen gün eşimi tuvaletten çıkarttım cabuuuk çık diye , esim dalga geçiyor çocukmusun oldu olacak bez takalım diye tutamıyorum napiyim.
Kesinlikle kendini koyvermicen chelzy.. Sen o aglayinca saglam durup ona guzel telkinler vericeksin.. Ben eymene gaz sancisi cekerken hadi oglum sen yaparsin dirayetlisin filan dedikce sanki daha güzel ıkınıyor.. Sakinlestirip gogsume alıyorum.. Masajlar yapiorum.. Sen uzulme gececek bunlar da yakinda
Biraktim emzirneyi...simdi duzeldi canim..resmen yarilmisti gogus uclarim...emzirme saati gelince soguk terler atiyodum psikolojim bozuldu keşke hic zorlamasaydim...Normal miymis yeşil irin? Sordun mu canim?
Tutumu emziği bizim ki de tutmuyor ne yazık ki3 cesit emzik denedikten sonra aventin soothie yi hemeb aldi evdeki.Yofun bakimdaki hemsire bunu alamayan bebek yok demisti Emzik kurtaricimiz resmen.
Bir de su gaz sancisi olmasa...Ne bela biseymis.Minicik bedeni kivraniyo oturup aglayasim geliyo
Benimki de onu tutmadı canım bu fatoş bebe emziği var genelde mahalle bakkallarında bulunuyor biz şimdi bunu deniyoruz daha iyi tutuyor tabi tam olarak tutmadı ama yavaş yavaş alışıyor gibiAkşamdan beri uğraşıyorum emzik tutturamadim. Midesi bulaniyor öğürüyor. En fazla ucunu yaladi biraz
Emzik wee babynin damakli emzigi
Nasil tutturulur bu emzik
Canım neden kendini kötü hissediyorsun ki keşke benimki de tutsa. Ev emzik dükkanı gibi oldu resmen hergün yeni emzik alıyoruz yeterki alsın. Hep meme istiyorlar zaten doyuruyoruz emzik uykularına yardımcı oluyor sadeceHerkes veriyo gibi anladığım kadarıyla.
Ben de emziriyorum gaz çıkarma işlemine geçtiğim an uykusu açılıyo gözler fal taşı gibi açılıyo tekrar uykuya geçmesi için emmek istiyo iyice şişip gazlanıyo. Ben de emzik verdim bugün. Avent ultra air. Verir vermez aldı ama kendimi çook kötü hissediyorum sanki hiç iyi bir anne değilim gibi bir de başka çocuğum yok yanidamak yapısı falan bozulursa ileride çok vicdan azabı çekerim, veya zayıflarsa falan vazgeçicem gibi bu işten
ısrarla vermen gerek bn 3 4 gun sürekli vermiştim o attı bn verdm o atti bn verdm bnm.inadim fazla geldiAkşamdan beri uğraşıyorum emzik tutturamadim. Midesi bulaniyor öğürüyor. En fazla ucunu yaladi biraz
Emzik wee babynin damakli emzigi
Nasil tutturulur bu emzik
Kaynanamda arada milletin yaninda usluysa ayagini sık aglat diyor.. Boyle yapmak lazim demekkibende zaten artik durmuyor uyuyamiyorum diye siralamaya basladim.. Kiz hatta bisey diyim ben hastanedeyken ziyarete eşimin akrabasi geldi.. Kendi sezeryam olmuş.. 15 gün kimildayamamis yerinden.. Ben oturuyodum kendimdeydim.. Oyle gorunce sen iyisin ben şoyle kotuydum vsvs dedi.. Onlar gitti tuvalete gideyim dedim.. Tuvalete yururken bi başım döndü çarpıntı oldu filan.. Yuhh dedim kem göz olur da boylesi ne bileyim
Oradaki kaslarimiz daha eski haline gelmedi galiba ondan oluyo.. Aslnda hic tutmamak lazm da biz kadinlar son raddeye kadar bekliyoz
Berikko canm poposunun ust kismindaki morluktan bahsediyosan korkma ilk muayene de doktorumuz kendi soyledi bu zamanla gececek her bebekte olur diye. Morluk bizimkinde de tek tarafli var kuyruk sokumunun ust kisminda sag tarafinda
Enfexia bende kullandm dr bana da verdi sezeryan sonrasi ve mastit icinde bebege geciyormus oyuzden biraktm kullanmayi. Ama goguslerim felaket durumda yeniden maatit oldum hemde iki gogsum birden ters emziriyorm masaj yapiyorm sagiyorm yavas yavas iniyor sanki sislik. Enfexia kullanmaya devam edeceksen de dr bana bebek ishal olursa brak ilaci demisti ona gore takip et istersenBende naapcami bilmiyorum.. Bugun antibiyotik bitiyo.. Meme usg de devlette yer yok randevu alamadm.. Bunun agrisini bilmesem onemsemiycem.. Boyle siddetli bi agri yasamadm omrum boyuncaeymene de gecio antibiyotik yavrum kusmaya basladi sanrm tadi degisti sütün valla insan naapcani sasiriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?