2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İlk oğlanda meme çocuğun ağzından çıktı süt fışkırdı. Biri vardı yanimda. Akşamına mastit oldum. Bir daha da o kadar süt hiç olmadı.

Evet canım düzenli olmak zorunda. Benim doğum sancılarım başlamıştı açıklığım 5 cm idi. Ama düzenli değildi sancılar. Suyum gelmediği için doktor eve gönderdi evde bekledim. Sancılar düzene girdikten sonra doğum başlamış oluyor aktif doğum sancıları düzenli olan sancılar

İlk oğlanda meme çocuğun ağzından çıktı süt fışkırdı. Biri vardı yanimda. Akşamına mastit oldum. Bir daha da o kadar süt hiç olmadı.

Al ışte bak.. Bnde gittgm mevlutte emzirdim.. Yatakodasndaydm kapıya sirtimi döndüm köşeye gectm.. Sadece bi ars arkadaş iyi cekio mu diye bakti.. Onunda bebegi var.. Ne bileyim ben nazar etceni.. Ama herkes o kadar kilo verdgmi gorunce filan annelik yaramış filan dedi.. Belki de ondan oldu bilemiyorum

Oradaki kaslarimiz daha eski haline gelmedi galiba ondan oluyo.. Aslnda hic tutmamak lazm da biz kadinlar son raddeye kadar bekliyoz

Butun gece ihh diye diye ikiniyo yavrum.Sicak soguk kompresin en miniklerinden aldik.0nu tutuyorum karnina ,ayaklarina.Masaj yapiyorum kakayla beraber gaz cikiyo ama bitmiyor yani.Dogalgaz boru hatti benim minigin bagirsaklarindan geciyor kesinn.Bir de kusma basladi hafiften.Emdigi fazla mi geliyor anlamadim.Kac cc veriyodun canim sen meme+mama mi yapiyodun? Yoksa meme alinca mama takviyesi yapmiyo muydun ? Esim cocugu asiri yoruyosun beslemekten diyor.Acaba dpgru mu diyor 2 numaramla kiyaslamamaya calissam da sanki onun gibi alsin istiyorum mamayi falan

3 cesit emzik denedikten sonra aventin soothie yi hemeb aldi evdeki.Yofun bakimdaki hemsire bunu alamayan bebek yok demisti Emzik kurtaricimiz resmen.
Bir de su gaz sancisi olmasa...Ne bela biseymis.Minicik bedeni kivraniyo oturup aglayasim geliyo
Tutumu emziği bizim ki de tutmuyor ne yazık ki 8 emzik aldık ama almadı bir türlü şimdi bakkal emziği deniyoruz onu alan bir sürü bebek varmış

Akşamdan beri uğraşıyorum emzik tutturamadim. Midesi bulaniyor öğürüyor. En fazla ucunu yaladi biraz

Emzik wee babynin damakli emzigi

Nasil tutturulur bu emzik
Benimki de onu tutmadı canım bu fatoş bebe emziği var genelde mahalle bakkallarında bulunuyor biz şimdi bunu deniyoruz daha iyi tutuyor tabi tam olarak tutmadı ama yavaş yavaş alışıyor gibi

Canım neden kendini kötü hissediyorsun ki keşke benimki de tutsa. Ev emzik dükkanı gibi oldu resmen hergün yeni emzik alıyoruz yeterki alsın. Hep meme istiyorlar zaten doyuruyoruz emzik uykularına yardımcı oluyor sadece

Akşamdan beri uğraşıyorum emzik tutturamadim. Midesi bulaniyor öğürüyor. En fazla ucunu yaladi biraz

Emzik wee babynin damakli emzigi

Nasil tutturulur bu emzik
ısrarla vermen gerek bn 3 4 gun sürekli vermiştim o attı bn verdm o atti bn verdm bnm.inadim fazla geldi

Evet yaaa nazar gerçekten çok var. Herkes bana da ay çevremde normal doğum yapan yok demek böyle kolay oluyormuş vs ne güzel hiç doğum yapmamış gibisin vs vs akşam tuvalette kaşıntıdan öldümm resmen, korktum bide enfeksiyon falan kaptım diye.
Hasta ayağına yatmak lazım kesinlikle gelen giden zaten hiç durmadı sanki doğmasını beklemişler hepsi tüm akrabalar 8 gündür geldi gitti... Ama artık ben çok yoruldum 40 çıksın öyle gelin daha rahat olacak dicem.

Oradaki kaslarimiz daha eski haline gelmedi galiba ondan oluyo.. Aslnda hic tutmamak lazm da biz kadinlar son raddeye kadar bekliyoz

Çişi tutmak da bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu yaparmış, hoş bende tutmak istesem de tutamamıştımm ilk 3 4 gün çok komik
Tam tuvalete oturucamm kendiliğinden idrar kaçırıyordum. Hepsi normal dedi doktor. Dhaa orda ki tadilat uzun sürecek anlaşılan

Berikko canm poposunun ust kismindaki morluktan bahsediyosan korkma ilk muayene de doktorumuz kendi soyledi bu zamanla gececek her bebekte olur diye. Morluk bizimkinde de tek tarafli var kuyruk sokumunun ust kisminda sag tarafinda

Sağlık ocağına gittik mamaya o kadar tepki verdi ki hemşire, yok kanser oranı çok yüksek oluyor yok insülin direncini oynatıyorsun yok memeni reddeder ilerde asla biberon ve mama kullanma falan... Moralim bozuldu eeee doymuyor her zaman doktor da 3 ölçek verebilirsin günde demişti.
Ayrıca emince kısa kısa uyuyor mama veriyorum 30 ya da 60cc
2 3 saat uyuyor rahatça.
Günde 3 ölçek geçememeye çalışıyorum, sütüm de var emiyor bebek, yani insanın bu kadar moralini bozmanın anlamı ne
Mama konusunda biz de eşimle çok kararsız kaldık, ama süt yeterli olmazsa çocuk sususz kalıp böbrekleri zarar görürmüş. Doymadığını düşünürsen mama verebilirsin demişti doktorumuz.

Berikko canm poposunun ust kismindaki morluktan bahsediyosan korkma ilk muayene de doktorumuz kendi soyledi bu zamanla gececek her bebekte olur diye. Morluk bizimkinde de tek tarafli var kuyruk sokumunun ust kisminda sag tarafinda

Benim yeğenimde de vardı poposunun üst kısmında morluk bir kaç ay içinde geçti.

Enfexia bende kullandm dr bana da verdi sezeryan sonrasi ve mastit icinde bebege geciyormus oyuzden biraktm kullanmayi. Ama goguslerim felaket durumda yeniden maatit oldum hemde iki gogsum birden ters emziriyorm masaj yapiyorm sagiyorm yavas yavas iniyor sanki sislik. Enfexia kullanmaya devam edeceksen de dr bana bebek ishal olursa brak ilaci demisti ona gore takip et istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…