2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
1.5 olcek koyup 45 cc ver bi dene istersen

D vitamini çok önemli bebeğin kemik gelişimi için dişlerin sağlam çıkması için bingildagin zamanında kapanmasına çok faydası var.

Kızımda çok emmek istiyor sürekli ağzı açık ağlıyor Hastane tipi hiç aklıma gelmedi ama benim göğsumde süt yok küçük yumuşacık humana çay aldım bugun onu içicem belki süt yapar masajda yapıyorum en iyisi biberoha alışmaması iyi yapmışsın başta kaşıkla verdim ağladı hep daha fazla istiyordu kaşıklada döke döke veriyodum öylece bibirona geçtim Rabbim yardımcımız olsun bu zorlu sürecide atmatırız İnşallah

Ben de hastanede ve eve geldiğimiz ilk gün çok sıkıntı yaşadım canım emzirme konusunda, sonra göğüs ucu koruyucu ile tutturabildik, onun da küçük boyu rahat oldu ancak.

Mama ölçüsü için doktora sor. Ben ilk bebekte anne sütü artı mama verdik. İlk otuz CC başladık. Bikac gün sonra baktım doymuo aglio arttırdık on CC yirmi CC yavaş yavaş arttırdık. İki ay mama aldı. Canm benm de meme ucu hiç yoktu meme ucuyla uğraşmadım direk kahverengi kısmın nerdeyse tamamını iki parmağımla c şekline getirilip öyle ağzına verdim başta zor oluo ama zamanla ucu cikio. İki sene emzirdim emzirme bitince yine meme ucu kalmadı bende içine çöküo resmen.

Ben de hastanede ve eve geldiğimiz ilk gün çok sıkıntı yaşadım canım emzirme konusunda, sonra göğüs ucu koruyucu ile tutturabildik, onun da küçük boyu rahat oldu ancak.
Kuzum bende aldım aslında kızım onu emiyor ama sütüm yok elektrikli pompayla 10 cc anca geliyor yarım saat sağıyorum aslında sütüm gelse ona geçebilirim

Aynen benimde öyle başta annemler zorla onu vermeye çalıştı ama süt gelmeyince ağlama krizine giriyor direk süt işini çözmem gerekiyo galiba

Humana çay ilk doğumda kullandım sütü cogaltti hemen ama sakın yazan ölçüden fazla içme. Annem sütüm birden artsın diye fazla fazla verdi bildiğin sarhoş oldum gülmeye falan basaldim sesler uzaktan uğultu şeklinde gelmeye başladı. Etrafta pırıl pırıl ışıklar görmeye başladım. Normal dozda içince hiç problem yok . Fazlası zarar sarhoş edip

5 cm açıklıkla mi eve yolladı hayret valla ben hayatta gitmem eve:) zaten korkuyorum
Evet canım doktorun tecrübesi önemli bence, 5cm açıklık ölçtüğünde öğlen 3-4 gibiydi. Yarın sabah gel yatış yapalım öğlene olur doğumun dedi, dediği gibi de ertesi gün öğleden sonra oldu doğumum, tabi burda önemli olan sancımın düzensiz olmasıydı yoksa göndermezdim dedi o kadar açılmaya. Ertesi sabaha kadar 6cm olmuştu açılmam sadece 1 cm ilerlemişti

Kuzum bende aldım aslında kızım onu emiyor ama sütüm yok elektrikli pompayla 10 cc anca geliyor yarım saat sağıyorum aslında sütüm gelse ona geçebilirim
İnşallah artar canım zamanla o da, Humana çayla dereotu faydalı oldu gibi bende. Ben ilk günler sağdım ama gerçekten pompa ile çok az geliyor gibi geldi bana da. Bebek emdikçe biraz daha rahatladım.

Amin insallah. Bol bol sag ve hep sivi tuket. Bu sekilde artacaktir sutun.

Aynen benimde öyle başta annemler zorla onu vermeye çalıştı ama süt gelmeyince ağlama krizine giriyor direk süt işini çözmem gerekiyo galiba
Zamanla herşey yoluna girer inşallah. Biz emme işini halletik ama çok gaz sorunu gece gündüz kivranio bebeğim.

Çok sağol canım cevap verdiğin için 41 haftalık olucam Çarşamba günü yatış var nolacak bakalım aciklikta yok

Gunleri sayıyorum artik gecse de rahat etsem

Millete davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Keyfinden mi mama veriyor insanlar. Bosver yapicj konusmayan insanları dikkate alma miral bozmaktan baska ise yaramiyorlar

Bende avent var benimkide oguruo kuscak gibi oluo bazen tutuo emio sabırlı olmak lazım. Bende şöyle düşündüm acaba avent ağır mi geldi ağzına wee baby hafif duruo biniyle alıp denicem
Benim meme ucum cok kucuk. Şükür 11 gun oldu da çıktı biraz tutabiliyor. Dedim acaba emzigin ucu buyuj mu geliyor

Gecmis olsun
Bugun saglik ocaginda topuk kani alinirken aglamasina dayanamadim da agladim ben de

konu sadece beslenme degil. Bazi gereklilikler var. Kesinlikle bunu yapmayin dedigi icin evet nutuk atmak oluyor. Hic bir sey hayatta bu kadar kesin olcutlere dayali degildir.bana dedigi 3 gun sutun gelmez sezaryende olsa normalde 3 gun gelmeyebilir. Ama mama ve biberon vermiyoruzkesinlikle dedi. 3 gun bu bebek bir seyyiyemeyecek yani. Su da bir gercek bebek ilk 3 gun yetecek besinle doguyorseklinde bilimsel bir tarafi olsa bile hangi anne bekleyebilir? Tum bunlarin disinda uzerinize alinmaniz bence yanlis olmus. Saglik bakanliginin uygulamalarina ragmen kac kez konusuldu konuda aile hekimlerinin tavri. Ebelerinnasil sert davrandigi bazen lohusa annenin psikolojisini cokerttigi. Bir meslek grubunu da koru korune savunmak da yermek de tuhaf dogrusu. Siz isinizi iyi yapiyorsunuzdur da neden her ebeyi hemsireyi ovmemiz gereksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…