2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bugun biraz fazla.emzireyim dedim.Aksamustu pompayla cok az cikti.Ben mamayi kesemem sanirim.

Bugun biraz fazla.emzireyim dedim.Aksamustu pompayla cok az cikti.Ben mamayi kesemem sanirim.
Boş vaktin olursa arkadaşın dediği Tomris'in emzirme notlarını okuyabilirsin canım, onun da ikiz çocukları varmış. Bir de kendini sıkmamaya çalış, rahat ol. Bebeklerinin en güzel zamanları... Sen ne kadar huzurlu olursan sütün de o kadar artar. Tentene temas için sarıl bebeklerine. Birileri sana yardıma geldikçe uyumaya çalış.

Ee ne kullanicam peki oglumjn acayip gazı gece gündüz inliyo çocuk.
Baby d drops ve wellcare kullanmıştık

Ocean da var.
Baby d drops içinde faydasız bir yağ var. Benim aldığım dönem görece piyasadaki en iyi oydu. Sonra tekrar ürünler girdi piyasaya bilinirlik artti

Wellcare ve ocean saf zeytinyağı.
Devletin verdiğinde bha diye bir koruyucu var. Miktar az ama yine de ben kullanmadım ki gerçekten ne zaman versem çocukta gaz oluyordu. Bakmıştım herkesin gaz şikayeti olmuş.

Selam kızlar bu emzirme ve süt ile ilgili çevrenin söylediklerine kulak asmayın benim sütüm var kızım iyi emiyor doyuyor yani bezlerden anlıyorum ama bir kere ağladığında yok senin sütun yetmiyor yetersiz geliyor beslenemiyorsub sutun beslemiyor demeye başlıyorlar gazi oldugun da ozelliklr sen usutuyorsun kendine bakmjyorsun falan bir ton şey bi de her gelen çocuk üşüyor diyip 5 kat ortu örtüyor en son bi sesimi yükselttim daha lâf etmiyorlar cekinmeyin lafinizisöyleyin çünkü hiç susmuyorlar

Offff.... Aç bu çocuk aç!
Mama ver mama!
Annem kayınvalidem.
Çocuk sarılık oluyor mama ver.
Çocuk uyumuyor, mama ver.

Hergun gelip mama başladın mı diyorlardı. Birgün doktor dönüşü kayınpederim sordu.
Vermiyorum baba vermeyeceğim. Hepiniz merakla bekliyorsunuz ama sütüm var ve yetiyor doktor gelişimi iyi diyor. Ben bu çocuğa mama vermeyeceğim, herkes bunu böyle bilsin ve bir daha bana bunu sormasın, diye bağırdım adama. Tamam kızım ben bir şey demedim, bizim çocuklar mamayla büyüdü diye merak ettim dedi.

Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne alemde 10 gün oldu ilk zaman ki gibi hala sızlıyor ipler kaynamaya başlamış galiba ama kesik yer hala açık gibi kaynamamis etler birbirine ne zaman a geçer normalmi ki
Fazla ağrı, ciddi zonklama, kötü koku, akıntı, kan... Normal değil. Jilet kesiği gibi kağıt kesiği gibi sızlama normal. Ne yazık ki tamamen iyileşmesi biraz zaman alacak. Epizyo uzun süre hissediliyor.

Kızlar Doğum yaptım sabah 6.25 te herkese çok teşekkür ederim Rabbim tam gönlüme göre verdi . Ufak tefek bazı sorunlar yaşadım ama inanılmaz tatlı bi meleğim . Meme masajı o kadar işe yaradı ki meleğimi doğuracak kadar sütüm geliyo fazlası bile var eksiği yok şükür. Ayrıca saat 2-3 gibi sıfır açılma varken 10 cm açılmaya aynı gün hastaneye gittim . Acayip bilimsel bi gebelik süreci yaşadım . Detayları anlaticam ama aşırı uysuzuz , yorgunum. Şimdilik dinlenicem inşallah basarabilirsem. Allah hepinizden razı olsun gerçekten bu süreçte burda hem destek aldım hem dua aldım hem de bilgi aldım

Ayyy hadi gözümüz haydi Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

Fazla ağrı, ciddi zonklama, kötü koku, akıntı, kan... Normal değil. Jilet kesiği gibi kağıt kesiği gibi sızlama normal. Ne yazık ki tamamen iyileşmesi biraz zaman alacak. Epizyo uzun süre hissediliyor.
Aynen jilet eksiği gibi bi sizi ama hiç başlamıştım şimdi baktım etler kaynaşmış gibi geldi canım sıkıldı inşallah herşey yolundadir

Bugün kontrol vardı. Doktorumuz emzik verebilirsin ama 6 aya kadar birakmak sartiyla dedi.
Yaa nasil ulasabilirz.. Site yonetimi yardimci olur mu acaba?
Onu bilmiyorum.
10 günlük olduk sarilikta yok gibi ama
Beni korkuttu
Biz sarılık olmuşuz
Ben 8 değil 15 te dedistirdigim olmuştur ama bazısı tertemizdi bence 2-3 tanesi ancak doluydu.ilk 2 gün hastahanede çiş yapmadi desem yeridir.o yüzden ilk 2-3 günü çok dikkate almamak lazim.
Bana fazla geldi. Ilk gunler oglum o kadar çiş yapmadı. Her bez kakaliydi ama.
Akşamdan beri uğraşıyorum emzik tutturamadim. Midesi bulaniyor öğürüyor. En fazla ucunu yaladi biraz

Emzik wee babynin damakli emzigi

Nasil tutturulur bu emzik
Aventin yeni dogan emzigini dene almayan bebek yok canim.
Bence doktoruna göre degisiyor. Bende ozelde dogum yaptim ve oglumu özele goturuyorum. Doktor bana anne sutu veriyoruz doymazsa 6 saatte bir mama verebilirsin dedi. Su marka mama demedi. Bugun kontrol vardi. Anne sutu aliyor demi dedi. Bende evet ama doyup doymadigini anlamiyorum dedim. Simdi tartinca anlarız annesi dedi. Bebegimi tarti kilo almış. Anne sütü yeterli mama vermeyelim dedi. Herkes ayni degil yani.
Artik hic mi emzirmeyeceksin.
Sen hangi mamayı kullanıyorsun?
Sma tavsiye ederim.
Hayir bebegini tabiki ac birakmayacaksin ama mamayi kasikla verebilirsin. Benim kizim kuvezde biberona alıştı ve hic beni emmedi. 2 ay sağdım verdim ve sutum kesildi. Bu sefer arada mama veriyorum ama kaşıkla ve bebegim beni emiyor. Bende ilkinde biberon alsa ne olur diyordum. Anne memesi ile uyumlu diyordum ve kiziyordum. Ama haklilarmis.
Amin canim❤
Bende yetmiyor sanıyordum mama verdim gunde 1 kez ama aldigi kilodan doktorum yettiğini soyledi. Artik vermiyorum

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…