2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Berikko canm poposunun ust kismindaki morluktan bahsediyosan korkma ilk muayene de doktorumuz kendi soyledi bu zamanla gececek her bebekte olur diye. Morluk bizimkinde de tek tarafli var kuyruk sokumunun ust kisminda sag tarafinda

Evet tam ayrımının orada morluk var.. Internette de oyle yaziodu.. Ins doktor gorunce biseyi yoktur

Gozun aydin Allah anali babalı büyütsün:)

Benim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Takilma canm. 2.gebelik bnm ne ilkinde ne de suan hamileyken ne göğsüm şişti ne büyüdü ne süt geldi. önemli değil bence bunlar . dogunca gelir . hic düşünmedim sütüm varmi doyuyormu faln diye bazen bn cok mu sorumsuzm diyorum. kizimda dogum yaptm lohusa odasina gecip hemen emzirdim yarim saat kadr emdi dedm acaba süt cikarabildi mi göğsü sıktım bi sıvı geldi heh dedm tamam demekki cikarmis süt. inan bi daha doydu mu süt varmıydı gbi hic düşünmedim habire emzirdim . kizim 4.günü 21 bilirubin değeriyle sarılıktan ışık tedavisine alındı herkes besleyemedin demekki dedi sebebini hala bilmiyorum ama o 4 gunde bile kilo almıştı kizim süt olmasa nasil alacaktı ? mama ver sariligi dussun dediler gene umursamadm israrla doydugunu düşünüyordum cunku. he tabi gene kilo aldığı icin degil belkide almamıştı tartı farkıydı ama bn hala doyuyordu sarılığın sebebi baska diye düşünüyorum zaten de 2 ayda zar zor geçti açlıktan olsa ilk ay 1200 kilo almazdı demi ama . neyse canm kafana takma sütü şimdiden :)

İnşallah son 6 günü de atlatayım o zaman
Hadi insallah :)

Bende hastanedeyim kızlar açıklık 4 cm şuan dualarınızı istiyorum sancim çok...
Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah

Benim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Hatta doğuma giderken bir süt gelmiş bir süt gelmiş... göğsündeki sütün tazyiki ile uçarak gitmiş di mi
Yok canım.takma kafana ya herkes bir değil. Arkadaşımda meme yoktu, 70 beden sütyen kullanıyordu doğumdan sonra çiçekli böcekli genckiz sütyeni ama 20 ay emzirdi. Yumuşak meme boş meme demek de değil. Ben ilkinde goguslerimde değişiklik çok yaşamadım. Sadece. 25e yakın kilo aldığım için kulagim hariç tüm uzuvlarim buyudu. Şişlik sertlik sızıntı vs yoktu. Bu kez emzirmeyi bırakalı daha 10 ay oldu. Şimdi bile bunları yaşamıyorum, sızıntı sertlik doluluk falan yok arada bir kasinti var sadece.

Selam kızlar, dogum sonrası bakamıyorum foruma. Kızım 10 günlük oldu. 6.gün kontrole gittik dogum kilosuna ulaşmamıştı. Mama başla dedi doktor. Günde 3 kere biberonla besliyorum. Sütüm de geliyor emiyor ama karnı doymadan uyuyakalıyor 10 dk uyuyup uyanıyor. Hep huzursuz. Sütümü de sağıyorum. Kızım tam boşaltamıyor göğsü agrı oluyor. Ben de uykusuzluktan ve lohusalıktan sanırım mutsuzum. Geceler hep mıkır mıkır oldugu için sıfır uykuylayım 10 gündür. Bu işin altından nasıl kalkacagımı bilmiyorum. Bugün agzında pamukcuk farkettim onun için de kendimi suçladım. Hep eksik ve yetersizmişim gibi. Geçecek diyor herkes. Biliyorum gececek ama şu an çok zorlanıyorum.

Gecen disari ciktm kayinvalidem eymene bakti.. Geciktm birazz.. Acikmis aglamis.. Giderken mama vermisti.. Döndüğümde de yine mama veriodu.. Eymenin atesi artti.. Hem sindiremedi.. Hemde 4 saati aşkın anne sutu alamadı vucuttaki suyu azaldi ateş yapti.. Hemen dayadim memeyi.. Atesi direkt azaldi sindirimi cidden zor.. Eymende üst uste bu tepkiyi verdirtti

Ay cok sevindim allah anali babali buyutsun

Ben en yakinlarima bile süt yetmio mama veriyorum simdi yukselttim bile mamayi diyorum.. Iyice abartiyorum durmuyor uyumuyor gaz iyice mahvedio kaka zor yapio kusuyor iyice paranoyak hale geldim

Ben en yakinlarima bile süt yetmio mama veriyorum simdi yukselttim bile mamayi diyorum.. Iyice abartiyorum durmuyor uyumuyor gaz iyice mahvedio kaka zor yapio kusuyor iyice paranoyak hale geldim

Yarim saattir ovuyorum karnini,sicak su torbasi koydum.Bana misin demiyor.Kivraniyor yavrum resmen.Verdim gitti doktorun verdigi damladan 3 4 damla.Gerci doktor 10 damla ver dedi ama kiyamiyorum o kadar vermeye.Ikinip duruyor ,karni kaskati oluyor kuzumun.Bir de yeni icti mama.Insallah ikinirken cikarmaz,kalir midesinde.

Kivransin.. Ama sonunda onu cikartiyorsa kivranmasinin bi kotulugu yok.. Sen sonuca bak canım.. Eymen nasil zorluyor kakada da gazda da.. Ama sonunda cikariyorsa cok iyi..bi de bizimkiler kucuk ya kalca kaslari gelismis degil.. Ara sira poposuna da masaj yap.. Ikinmasini kuvvetlendirir

Cikartamadi.Yoruldu sizip kaldi.Gazini cikartir gibi mi vurucaz poposuna ?Bir de onlarin yetmez gibi benim de gazim oluyor aksamlari.Gaz yapan bisey yemiyorum ama aksamlari karnim davul gibi.Corap ustu patik giyiyorum.Gaz yapan bisey yemiyorum.Anlamiyorum benim gazim mi geciyor.Resmen gaz uretiyorum.bende aksi gibi

Bu kayınvalideler gelinleri bilhassa doğum vs gibi konularda huzursuz etmek için varlar galiba..benim de doğumlarım öncesinde hiç sertleşme falan olmadı ama doğum sonrası gayet sütüm oldu..dert etme senin de olur inşallah

Ehehehe:) 25 kilodan dolayı kulağın hariç heryerin mi büyüdü çok hoşsun

Senin gazın geçer chelzy, ben de iki gündür fenalardaydım. Sadece ayağını değil, sırtını, belini de sıcak tut. Ben terliyorum diye kısa kol giyiyordum ama o ter zaten atılması gereken bir termiş. Sezeryan sonrası özellikle bel çok hassaslaşıyor, emzirirken sırtını, belini açıkta bırakma. Bir de benim kuzu annemin memenin üstünde çok rahatlıyor gazı varken. Memenin sıcaklığı iyi geliyor sanırım. Bir süre göğsünüzde tutun siz de olmaz mı? Hatta ben slinge takmaya başladım, bebeğim de rahat ediyor, dışarı çıkınca ben de.. sen ikisini iki tarafa takabilirsin, alışırsanız çok rahat edersin

Eklentiler

• FCBBD9E2-8011-4A23-A86D-AEC130CB68C2.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 29
  • DF8F385B-9F1B-49B3-B633-D5F74532B996.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 25
sanki benimde öyle ipler yavaştan kayboluyor ama ip yerleri hala açık gibi geldi bian önce iyilesse emzirmekte çok zorluk cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…