17 gün oldu yoğun ağrı baskı geçti gibi bişey, sızlama oluyo tabi ipler de çektiriyo galiba eti, dikişler düşene kadar olur sanırım. Yanlış hareket yapmamaya çalışıyorum eğilirken dikktli oluyorum, bir de yarım saatten fazla oturmamaya çalışıyorum zaten hemen sinyal veriyo kalkıp bi hareket ediyorum veya uzanıyorum canım . benim kesik kaynamış ama ne zaman kaynadı bilmiyorum yeni cesaret ettim daha bir kaç gündür aynayla bakıyorum dikişlerimeNormal dogum yapanlar dikisleriniz ne alemde 10 gün oldu ilk zaman ki gibi hala sızlıyor ipler kaynamaya başlamış galiba ama kesik yer hala açık gibi kaynamamis etler birbirine ne zaman a geçer normalmi ki
Gozunaydin canim allah anali babali buyutsun ❤Kızlar Doğum yaptım sabah 6.25 te herkese çok teşekkür ederimRabbim tam gönlüme göre verdi . Ufak tefek bazı sorunlar yaşadım ama inanılmaz tatlı bi meleğim . Meme masajı o kadar işe yaradı ki meleğimi doğuracak kadar sütüm geliyo fazlası bile var eksiği yok şükür. Ayrıca saat 2-3 gibi sıfır açılma varken 10 cm açılmaya aynı gün hastaneye gittim . Acayip bilimsel bi gebelik süreci yaşadım . Detayları anlaticam ama aşırı uysuzuz , yorgunum. Şimdilik dinlenicem inşallah basarabilirsem. Allah hepinizden razı olsun gerçekten bu süreçte burda hem destek aldım hem dua aldım hem de bilgi aldım
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah bebeğin çıkar çıkmaz hele peşine eş de çıkınca pamuk gibi olacaksın :) bunları düşün kendini rahatlatBende hastanedeyim kızlar açıklık 4 cm şuan dualarınızı istiyorum sancim çok...
Allah yardimcin olsun su gibi bir dogum olsun saglikla gelsin meleginBende hastanedeyim kızlar açıklık 4 cm şuan dualarınızı istiyorum sancim çok...
Gözün aydın cnm. Meleginle mutlu huzurlu bı aile hayatınız olsun inşallah.Kızlar Doğum yaptım sabah 6.25 te herkese çok teşekkür ederimRabbim tam gönlüme göre verdi . Ufak tefek bazı sorunlar yaşadım ama inanılmaz tatlı bi meleğim . Meme masajı o kadar işe yaradı ki meleğimi doğuracak kadar sütüm geliyo fazlası bile var eksiği yok şükür. Ayrıca saat 2-3 gibi sıfır açılma varken 10 cm açılmaya aynı gün hastaneye gittim . Acayip bilimsel bi gebelik süreci yaşadım . Detayları anlaticam ama aşırı uysuzuz , yorgunum. Şimdilik dinlenicem inşallah basarabilirsem. Allah hepinizden razı olsun gerçekten bu süreçte burda hem destek aldım hem dua aldım hem de bilgi aldım
Allah kurtarsın bir avazda kuxağına al inşallahBende hastanedeyim kızlar açıklık 4 cm şuan dualarınızı istiyorum sancim çok...
Ah ah seninde takvim kaybolacak az kaldiAllah kurtarsın bir avazda kuxağına al inşallahBizlere de dua et bizlerde sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ♥
Aynen perşembe günü gider buyuk ıhtımalleAh ah seninde takvim kaybolacak az kaldi
Iyi yapmışsın canım susmuyorlar çünküOffff.... Aç bu çocuk aç!
Mama ver mama!
Annem kayınvalidem.
Çocuk sarılık oluyor mama ver.
Çocuk uyumuyor, mama ver.
Hergun gelip mama başladın mı diyorlardı. Birgün doktor dönüşü kayınpederim sordu.
Vermiyorum baba vermeyeceğim. Hepiniz merakla bekliyorsunuz ama sütüm var ve yetiyor doktor gelişimi iyi diyor. Ben bu çocuğa mama vermeyeceğim, herkes bunu böyle bilsin ve bir daha bana bunu sormasın, diye bağırdım adama. Tamam kızım ben bir şey demedim, bizim çocuklar mamayla büyüdü diye merak ettim dedi.
Benim de doğumdan önce yoktu hiç bir belirti. Sezeryan ile doğum yaptım. Doğum dan sonra hemşire kontrol ettiğinde gayette süt vardı. Yani o şimdiden olacak birşey değilBenim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne alemde 10 gün oldu ilk zaman ki gibi hala sızlıyor ipler kaynamaya başlamış galiba ama kesik yer hala açık gibi kaynamamis etler birbirine ne zaman a geçer normalmi ki
17 gün oldu yoğun ağrı baskı geçti gibi bişey, sızlama oluyo tabi ipler de çektiriyo galiba eti, dikişler düşene kadar olur sanırım. Yanlış hareket yapmamaya çalışıyorum eğilirken dikktli oluyorum, bir de yarım saatten fazla oturmamaya çalışıyorum zaten hemen sinyal veriyo kalkıp bi hareket ediyorum veya uzanıyorum canım . benim kesik kaynamış ama ne zaman kaynadı bilmiyorum yeni cesaret ettim daha bir kaç gündür aynayla bakıyorum dikişlerime
Boş vaktin olursa arkadaşın dediği Tomris'in emzirme notlarını okuyabilirsin canım, onun da ikiz çocukları varmış. Bir de kendini sıkmamaya çalış, rahat ol. Bebeklerinin en güzel zamanları... Sen ne kadar huzurlu olursan sütün de o kadar artar. Tentene temas için sarıl bebeklerine. Birileri sana yardıma geldikçe uyumaya çalış.
Benim de dogumdan once aynıydı. Sut doğumdan sonra geldi dolgunlastiBenim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Bende hissetmiyorum ama az once koltuk altim sismis aciyordu ne var diye baktim mememi de kontrol ettim derken sari sivi cikti korkup biraktim. Koltuk altinda devam ederse dr a gittidimde solicem. Yani sut varmisBenim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Beni telaş aldı ya:/ inşallah olur teşekkür ederim cevabın icin rahatladimBenim de doğumdan önce yoktu hiç bir belirti. Sezeryan ile doğum yaptım. Doğum dan sonra hemşire kontrol ettiğinde gayette süt vardı. Yani o şimdiden olacak birşey değil
Ben sıkıyorum bazen ama hiç çıkmıyor bisey boşgibi inşallah vardır olurdaBende hissetmiyorum ama az once koltuk altim sismis aciyordu ne var diye baktim mememi de kontrol ettim derken sari sivi cikti korkup biraktim. Koltuk altinda devam ederse dr a gittidimde solicem. Yani sut varmis
Nerden bildin :) sutum çoktu amamastit olmuş sonradan da durmadan akarmış fışkırırmış benide tedirgin etti ya ben hissetmiyorum bisey büyümedi arada sıkıyorum ama bisey gelmiyorBenim de dogumdan once aynıydı. Sut doğumdan sonra geldi dolgunlasti
Gecmis zaman ya kv yanlis hatırlıyor bence
Allah bilir sikinca karşı duvara fışkıriyordu da demistir
Kayınvalidem öyle konuşunca ay evet anne benmde göğüsler bı agirlasti sanki damarlar süt doluo şimdiden de seni rahat bırakır. Doğumdan önce ki gelen ilk doğum hiç bişey opmaz. Sen bı doğur onaut paşa paşa gelicekBen sıkıyorum bazen ama hiç çıkmıyor bisey boşgibi inşallah vardır olurda
Butun gece ihh diye diye ikiniyo yavrum.Sicak soguk kompresin en miniklerinden aldik.0nu tutuyorum karnina ,ayaklarina.Masaj yapiyorum kakayla beraber gaz cikiyo ama bitmiyor yani.Dogalgaz boru hatti benim minigin bagirsaklarindan geciyor kesinn.Bir de kusma basladi hafiften.Emdigi fazla mi geliyor anlamadim.Kac cc veriyodun canim sen meme+mama mi yapiyodun? Yoksa meme alinca mama takviyesi yapmiyo muydun ? Esim cocugu asiri yoruyosun beslemekten diyor.Acaba dpgru mu diyor2 numaramla kiyaslamamaya calissam da sanki onun gibi alsin istiyorum mamayi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?