2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne alemde 10 gün oldu ilk zaman ki gibi hala sızlıyor ipler kaynamaya başlamış galiba ama kesik yer hala açık gibi kaynamamis etler birbirine ne zaman a geçer normalmi ki
17 gün oldu yoğun ağrı baskı geçti gibi bişey, sızlama oluyo tabi ipler de çektiriyo galiba eti, dikişler düşene kadar olur sanırım. Yanlış hareket yapmamaya çalışıyorum eğilirken dikktli oluyorum, bir de yarım saatten fazla oturmamaya çalışıyorum zaten hemen sinyal veriyo kalkıp bi hareket ediyorum veya uzanıyorum canım . benim kesik kaynamış ama ne zaman kaynadı bilmiyorum yeni cesaret ettim daha bir kaç gündür aynayla bakıyorum dikişlerime

Gozunaydin canim allah anali babali buyutsun ❤

Gözün aydın cnm. Meleginle mutlu huzurlu bı aile hayatınız olsun inşallah.

Iyi yapmışsın canım susmuyorlar çünkü

Benim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Benim de doğumdan önce yoktu hiç bir belirti. Sezeryan ile doğum yaptım. Doğum dan sonra hemşire kontrol ettiğinde gayette süt vardı. Yani o şimdiden olacak birşey değil

Normal dogum yapanlar dikisleriniz ne alemde 10 gün oldu ilk zaman ki gibi hala sızlıyor ipler kaynamaya başlamış galiba ama kesik yer hala açık gibi kaynamamis etler birbirine ne zaman a geçer normalmi ki

Bugun baktim ama bin pismanim oyle cirkin görünüyor ki

3 gundur de hareket edince agri hissediyorum
Bufun baktim sanki ip acilmis delik vargibiydi
Moralim bozuldu
11 gun oldu
Halbuki aci sizi yok iyilesti gibi ama o agri nerde cikti bilmiyorum
Uzaninca sorun yok tuvalete gidip gelene kadar agridan kıvranıyorum

Okucam canim.Sıkmamaya calisiyorum ama annem 3 haffadir yanimdaydi.Gitmesiyle biraz kendimi kotu hissediyorum.Durup durup gozlerim doluyor,br bakmisim agliyorum.Annem varken sut hayet guzeldi.Simdi o kadar degil.Kayinvalidem iyi hos sagolsun ama hepimizden fazla uyuyor masallah.Butun aksam esimle beraber ilgilendik uyumadi ikiside,kayinvalidem uyudu koca aksam.Asiri yorulmaya basladim 2 gundur islere,bebeklere kosturmaktan.

Benim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
Benim de dogumdan once aynıydı. Sut doğumdan sonra geldi dolgunlasti
Gecmis zaman ya kv yanlis hatırlıyor bence
Allah bilir sikinca karşı duvara fışkıriyordu da demistir

Bende hissetmiyorum ama az once koltuk altim sismis aciyordu ne var diye baktim mememi de kontrol ettim derken sari sivi cikti korkup biraktim. Koltuk altinda devam ederse dr a gittidimde solicem. Yani sut varmis

Bende hissetmiyorum ama az once koltuk altim sismis aciyordu ne var diye baktim mememi de kontrol ettim derken sari sivi cikti korkup biraktim. Koltuk altinda devam ederse dr a gittidimde solicem. Yani sut varmis
Ben sıkıyorum bazen ama hiç çıkmıyor bisey boşgibi inşallah vardır olurda

Benim de dogumdan once aynıydı. Sut doğumdan sonra geldi dolgunlasti
Gecmis zaman ya kv yanlis hatırlıyor bence
Allah bilir sikinca karşı duvara fışkıriyordu da demistir
Nerden bildin :) sutum çoktu amamastit olmuş sonradan da durmadan akarmış fışkırırmış benide tedirgin etti ya ben hissetmiyorum bisey büyümedi arada sıkıyorum ama bisey gelmiyor

Ben sıkıyorum bazen ama hiç çıkmıyor bisey boşgibi inşallah vardır olurda
Kayınvalidem öyle konuşunca ay evet anne benmde göğüsler bı agirlasti sanki damarlar süt doluo şimdiden de seni rahat bırakır. Doğumdan önce ki gelen ilk doğum hiç bişey opmaz. Sen bı doğur onaut paşa paşa gelicek

Valla değişiyor bazen meme+mama yapiyorum bazen sadece mama.. Günde 3 kere mama alıyor.. Meme +mama oldugunda 30cc mama veriyorum.. Sadece mama olduğunda 70cc veriyorum.. Süt yetmiyor bilsem hep dolaba istiflerdm onceden sürekli yedirmeye ugrasma bence.. Eymen zayifken de bana denilen 2 saatte bir besle.. Hastanede hep öyle yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…