Canm ben de mecbur veriyorum gaz damlası çok kıvranıyor. Altına hep iki kat picama ikinuc çorap giydiriyorum. Dün yün patik giyrdirdik. Johnson beş time bebek yağı ile karnına ve ayak tabanina masaj yaptım dizleri karnına çekme hareketi yaptım bı kaka yaptı her zamankinden fazla yaptı rahatladı resmen. Johnson beş time gerçekten rahatlatıcı etkiye sahip dene istersen. Gaz sorunu çok zor bişeyYarim saattir ovuyorum karnini,sicak su torbasi koydum.Bana misin demiyor.Kivraniyor yavrum resmen.Verdim gitti doktorun verdigi damladan 3 4 damla.Gerci doktor 10 damla ver dedi ama kiyamiyorum o kadar vermeye.Ikinip duruyor ,karni kaskati oluyor kuzumun.Bir de yeni icti mama.Insallah ikinirken cikarmaz,kalir midesinde.
Cikartamadi.Yoruldu sizip kaldi.Gazini cikartir gibi mi vurucaz poposuna ?Bir de onlarin yetmez gibi benim de gazim oluyor aksamlari.Gaz yapan bisey yemiyorum ama aksamlari karnim davul gibi.Corap ustu patik giyiyorum.Gaz yapan bisey yemiyorum.Anlamiyorum benim gazim mi geciyor.Resmen gaz uretiyorum.bende aksi gibi
Ben ovusturuyorum poposunu.. Ise yarayabilio cogu zmn.. Peki gazi cikarmadan uyuyo ya uykusunda az da olsa gazi cikariyor mu? Masaj yaparken mutlaka yuzustu de yatır.. Karna basinc alinca o da etkilo gaz çıkışını
Canm ben de mecbur veriyorum gaz damlası çok kıvranıyor. Altına hep iki kat picama ikinuc çorap giydiriyorum. Dün yün patik giyrdirdik. Johnson beş time bebek yağı ile karnına ve ayak tabanina masaj yaptım dizleri karnına çekme hareketi yaptım bı kaka yaptı her zamankinden fazla yaptı rahatladı resmen. Johnson beş time gerçekten rahatlatıcı etkiye sahip dene istersen. Gaz sorunu çok zor bişey
Senin gazın geçer chelzy, ben de iki gündür fenalardaydım. Sadece ayağını değil, sırtını, belini de sıcak tut. Ben terliyorum diye kısa kol giyiyordum ama o ter zaten atılması gereken bir termiş. Sezeryan sonrası özellikle bel çok hassaslaşıyor, emzirirken sırtını, belini açıkta bırakma. Bir de benim kuzu annemin memenin üstünde çok rahatlıyor gazı varken. Memenin sıcaklığı iyi geliyor sanırım. Bir süre göğsünüzde tutun siz de olmaz mı? Hatta ben slinge takmaya başladım, bebeğim de rahat ediyor, dışarı çıkınca ben de.. sen ikisini iki tarafa takabilirsin, alışırsanız çok rahat edersin
Kıyamam yaaa... İnşallah hepimizin duvara fışkıran sütü olur.Gecen disari ciktm kayinvalidem eymene bakti.. Geciktm birazz.. Acikmis aglamis.. Giderken mama vermisti.. Döndüğümde de yine mama veriodu.. Eymenin atesi artti.. Hem sindiremedi.. Hemde 4 saati aşkın anne sutu alamadı vucuttaki suyu azaldi ateş yapti.. Hemen dayadim memeyi.. Atesi direkt azaldisindirimi cidden zor.. Eymende üst uste bu tepkiyi verdirtti
Tüm yemeklerine kimyon kat.Cikartamadi.Yoruldu sizip kaldi.Gazini cikartir gibi mi vurucaz poposuna ?Bir de onlarin yetmez gibi benim de gazim oluyor aksamlari.Gaz yapan bisey yemiyorum ama aksamlari karnim davul gibi.Corap ustu patik giyiyorum.Gaz yapan bisey yemiyorum.Anlamiyorum benim gazim mi geciyor.Resmen gaz uretiyorum.bende aksi gibi
Tüm yemeklerine kimyon kat.
Johnson beş time uyku öncesi diye gecio banyodan sonra onla masaj yapiodum. Gazi olunca aklıma geldi işe yaradı. Belki yağ olması yeterlidir. Bilemiyorum çaresizlik çok zorSabaha karsi 4 damla verdim zaten dayanamadim.Mustelanin var yagi pnunla masaj yapiyorum ama dedigin yag rahatlatici etkisi varsa alirim.Insanin eli kolu baglaniyor.
Yüzüstü arada yatır ama yanından ayrilma canm boğulma riskine karşı daha çok kucuklerSizip kalinca uyandiginda illa goruyorum biraz da olsa yapmis cisle kaka.Yuzustu denicem biraz artik.Yuzustu yatirmayin pek dediler ama gaz sancisina iyi geliyoemus.Popoyu ovusturmayi deneyeyim.
Ben artik hic oturmuyorum ustune hep yatıyorum dikisler acik gibi görünunce korktumsanki benimde öyle ipler yavaştan kayboluyor ama ip yerleri hala açık gibi geldi bian önce iyilesse emzirmekte çok zorluk cekiyorum
Cikartamadi.Yoruldu sizip kaldi.Gazini cikartir gibi mi vurucaz poposuna ?Bir de onlarin yetmez gibi benim de gazim oluyor aksamlari.Gaz yapan bisey yemiyorum ama aksamlari karnim davul gibi.Corap ustu patik giyiyorum.Gaz yapan bisey yemiyorum.Anlamiyorum benim gazim mi geciyor.Resmen gaz uretiyorum.bende aksi gibi
Senin gazın geçer chelzy, ben de iki gündür fenalardaydım. Sadece ayağını değil, sırtını, belini de sıcak tut. Ben terliyorum diye kısa kol giyiyordum ama o ter zaten atılması gereken bir termiş. Sezeryan sonrası özellikle bel çok hassaslaşıyor, emzirirken sırtını, belini açıkta bırakma. Bir de benim kuzu annemin memenin üstünde çok rahatlıyor gazı varken. Memenin sıcaklığı iyi geliyor sanırım. Bir süre göğsünüzde tutun siz de olmaz mı? Hatta ben slinge takmaya başladım, bebeğim de rahat ediyor, dışarı çıkınca ben de.. sen ikisini iki tarafa takabilirsin, alışırsanız çok rahat edersin
Ben varim
Bize yük geliyor kalın giyinmek ama sonra ceremesini hem biz hem kuzular çekiyor:/Iste cok dogru bir nokta.Emzirirken diger gogsum akiyor karnim sirilsiklam buz gibi .Degistirsem de hemen pijama ve kulot coktan gecmis oluyoe karnima sanirim.Terliyorum dedigin gibi.O ter soguyor.Sonra usuyorum.Evin ici 26 derece.Evdekiler tshirtle dolasiyor.Benim ter sogudugu icin fermuarli ceket ustune yelen giyiyorum usuyorum.Bunu halletmem lazim dedigin gibi.Emzirme atleti siparis vereyim.Karnim geceleri fena.Gunduz bisey yok ama.Bu da garip yani.
Benmde yokBen varim39+0 oldum bugun ama hic bir belirti yok
Toz halindeki kimyonun çayını mı içiyorsun? Başka formu var mı bilmiyorum gerçi:/Ben kimyon cayi yapip iciyorum. Bir cay kasigi kimyonun ustune kaynar su dokuyorum. Demlenince iciyirum. Bana iyi geldi. Yemeğe katilan pek ise yaramadi da cay olan iyi geliyor
Evet toz halindekine sicak su ekleyip iciyorum canimToz halindeki kimyonun çayını mı içiyorsun? Başka formu var mı bilmiyorum gerçi:/
Ben anason içiyorum gaz için.
Ayağımı sırtımı sıcak tutunca gaz sıkıntısı pek olmuyor.
ben ılk oglumu cnm 41de dogurmusdum gecmek bılmemısdı hata dogurmam gıbı gelmısdı sımdı11 yasındaBen varim39+0 oldum bugun ama hic bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?