2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm ben de mecbur veriyorum gaz damlası çok kıvranıyor. Altına hep iki kat picama ikinuc çorap giydiriyorum. Dün yün patik giyrdirdik. Johnson beş time bebek yağı ile karnına ve ayak tabanina masaj yaptım dizleri karnına çekme hareketi yaptım bı kaka yaptı her zamankinden fazla yaptı rahatladı resmen. Johnson beş time gerçekten rahatlatıcı etkiye sahip dene istersen. Gaz sorunu çok zor bişey

Ben ovusturuyorum poposunu.. Ise yarayabilio cogu zmn.. Peki gazi cikarmadan uyuyo ya uykusunda az da olsa gazi cikariyor mu? Masaj yaparken mutlaka yuzustu de yatır.. Karna basinc alinca o da etkilo gaz çıkışını

Ben ovusturuyorum poposunu.. Ise yarayabilio cogu zmn.. Peki gazi cikarmadan uyuyo ya uykusunda az da olsa gazi cikariyor mu? Masaj yaparken mutlaka yuzustu de yatır.. Karna basinc alinca o da etkilo gaz çıkışını

Sizip kalinca uyandiginda illa goruyorum biraz da olsa yapmis cisle kaka.Yuzustu denicem biraz artik.Yuzustu yatirmayin pek dediler ama gaz sancisina iyi geliyoemus.Popoyu ovusturmayi deneyeyim.

Sabaha karsi 4 damla verdim zaten dayanamadim.Mustelanin var yagi pnunla masaj yapiyorum ama dedigin yag rahatlatici etkisi varsa alirim.Insanin eli kolu baglaniyor.

Iste cok dogru bir nokta.Emzirirken diger gogsum akiyor karnim sirilsiklam buz gibi .Degistirsem de hemen pijama ve kulot coktan gecmis oluyoe karnima sanirim.Terliyorum dedigin gibi.O ter soguyor.Sonra usuyorum.Evin ici 26 derece.Evdekiler tshirtle dolasiyor.Benim ter sogudugu icin fermuarli ceket ustune yelen giyiyorum usuyorum.Bunu halletmem lazim dedigin gibi.Emzirme atleti siparis vereyim.Karnim geceleri fena.Gunduz bisey yok ama.Bu da garip yani.

Kıyamam yaaa... İnşallah hepimizin duvara fışkıran sütü olur.

Tüm yemeklerine kimyon kat.

Sabaha karsi 4 damla verdim zaten dayanamadim.Mustelanin var yagi pnunla masaj yapiyorum ama dedigin yag rahatlatici etkisi varsa alirim.Insanin eli kolu baglaniyor.
Johnson beş time uyku öncesi diye gecio banyodan sonra onla masaj yapiodum. Gazi olunca aklıma geldi işe yaradı. Belki yağ olması yeterlidir. Bilemiyorum çaresizlik çok zor

Sizip kalinca uyandiginda illa goruyorum biraz da olsa yapmis cisle kaka.Yuzustu denicem biraz artik.Yuzustu yatirmayin pek dediler ama gaz sancisina iyi geliyoemus.Popoyu ovusturmayi deneyeyim.
Yüzüstü arada yatır ama yanından ayrilma canm boğulma riskine karşı daha çok kucukler

sanki benimde öyle ipler yavaştan kayboluyor ama ip yerleri hala açık gibi geldi bian önce iyilesse emzirmekte çok zorluk cekiyorum
Ben artik hic oturmuyorum ustune hep yatıyorum dikisler acik gibi görünunce korktum
4 gun öncesine kadar oturuyordum
Bebegimi de yan yatarak emziriyorum
Daha kolay geliyor

Ben kimyon cayi yapip iciyorum. Bir cay kasigi kimyonun ustune kaynar su dokuyorum. Demlenince iciyirum. Bana iyi geldi. Yemeğe katilan pek ise yaramadi da cay olan iyi geliyor

Bize yük geliyor kalın giyinmek ama sonra ceremesini hem biz hem kuzular çekiyor:/
Emzirmeye kalkınca hemen üstüne bi hırka yelek falan takmak lazım. Ben sırtıma havlu koyuyordum hemen değiştirme imkanım olmadığında. Sen de öyle yap. Allah korusun lohusalıktaki üşütme,hastalıklar falan kalıcı oluyor diyorlar.
Ben emzirme atletinin öneminin ilk hamileliğimde anladım şu an 6 tane emzirme atletim var, onlarsız bir emzirme dönemi düşünemiyorum.

Ben kimyon cayi yapip iciyorum. Bir cay kasigi kimyonun ustune kaynar su dokuyorum. Demlenince iciyirum. Bana iyi geldi. Yemeğe katilan pek ise yaramadi da cay olan iyi geliyor
Toz halindeki kimyonun çayını mı içiyorsun? Başka formu var mı bilmiyorum gerçi:/
Ben anason içiyorum gaz için.
Ayağımı sırtımı sıcak tutunca gaz sıkıntısı pek olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…