2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kimyonu resmen basimdan asagi dokuyorum canim ama nafile yani.Su anda haslanmis yumurta yiyorum.Ustu kimyondan gorunmuyor ne oldugu.Kimyon cayi aldim.Olmadi aksam onu icicem.Rezene de iceyim.
Rezene bebeğin bagirsak floraaina zarar verirmiş. Anne dahi icmemeli diye bir yazı okumuştum
Benim bu hamilelikte acayip yazım var ya inşallah bebekte de olmaz.

ben ılk oglumu cnm 41de dogurmusdum gecmek bılmemısdı hata dogurmam gıbı gelmısdı sımdı11 yasında
Ben 28'de hastaneye yattım erken doğum diye ilk çocukta.. İlaç falan... Sonra bekliyoruz bebe doğmuyor. 40 hafta bitti. En sonunda doktora hocam ya doguramazsam nolcak dedim öyle bir ihtimalin mi var kızım içinde mi tutacaksın sen doguramaazsan ben seni çatır çatır dogurturum demişti.

cok sut yapıyor cnm ben ıcmeyı dusunuyordum ozaman almayayım o yazıyı bulursan paylasırmısın
İlk oğlumda kayınvalidem bana rezene çayı almış, onun doktor arkadaşı soylemisti. Sonra ben de okumustum. Bulursam paylaşırım. Ama anason ve rezene dahil hiçbir şey bebeğe vermemek gerek. 6 aydan sonra ıhlamur.
Ben süt konusunda incir +kuru dut ikilisini çok seviyorum. Kaynat kaynat iç.

Ya kızlar biz sabah 6.30 7 gibi uyanıyoruz sonra tekrar uyutamiyorum gözünden uyku akiyor ama uyuyamiyor 11.30 da zorla uyudu 5 6 saat uyumaması çok değil mi siz nasıl uyutuyorsunuz
Bebek ne kadarlık cnm. Uyanık kaldığı süreç içinde huysuzluk yapio mu gazı falan varmı. Dün sabah benm oğlum 6 da uyandı sekiz bucuga kadar uyutamadim ara ara emdi ama uyumadı gazı vardı. Normalde uyandığı zaman en fazla iki saat ayakta kalio genelde akşam sekiz gibi falan uyanio iki saat uyanık kalio . Sabah dokuz gibi uyanio bı saat bide öğleden sonra uyaniyo . Onun dışında uyansada emip gazı cikinca uyuuo. Gece uykusu tam düzene girmedi hala

Benim goguslerim hic buyumedi pek degismedide sertte degil sut olmayacakmi ya kayinvalidedoguma 1 hafta kala benimkiler.iyice süt dolmuştu dedi hissediliyor dedi ben hissetmiyorum
[/QUOTE]
Benimde göğüsler bomboştu hıç alakası yok sadece süt gec geldı sezaryan oldugu ıcın ama şimdi maşallah sütüm bol ve buzluğa atıyorum. Ama ben çok iyi besleniyorum ve bol su içiyorum... Bebek uyudukca da uyuyorum. Gogusun buyuklugunu kucuklugu sonukluguyle alakası yok cnm

Rezene bebeğin bagirsak floraaina zarar verirmiş. Anne dahi icmemeli diye bir yazı okumuştum
Benim bu hamilelikte acayip yazım var ya inşallah bebekte de olmaz.
Benm bu gebelikte acayip gazın vardı . Malesef bebek çok gazlı. Hamileliğin son iki ayında asitli içecek iciodum acaba ondan mı oldu. Şuan gaz yapan hiç bişey yiyip içmiyorum. Fasulye nohut bulgur mercimek çiğ soğan yeşil soogan asitli içecekler hiç biri yok hayatımda ama bebeğim gazli

Sabah 6gibi bende de ayni akinti gelmeye basladi. 5dk arayla hafif bel agrisi girdi o ara uyuyakalmisim. Su an cok az akinti devam ediyor ama sanci yok. Squat, pilates topu merdiven inip cikma aktivitelerine basladim ben. Cok bekletmeden saglikla gelsinler insallah

hayırlısı olsun cnm sag salım al kucagına

Ben de uyuyunca gece geçmiş. Pilates topunda neler yapıyorsun?

başlıyor bence canim. :) bir avazda al insalh kucagina

Amin canım inşallah. İlk doğumum bakalım inşallah. Heyecan var biraz. Hep birlikte inşallah☺
insalah canmm. pilates topunda yuvarlak cizerek kalca çevirme ve 8 hareketi yapabilirsin izlemen gerek yalniz netten bakabilirsn :) cok aşırı da yorma kendini derim cunku enerjine ihtiyacın olcak duş alark kasları gevsetebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…