2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeğin yumurtalıklarının rengi koyuymuş hormon testi istedi doktor. Henüz yaptırmadık var m böyle bir durumla karşılaşan?
Daha 10 günlük bebek ilaç falan da versin istemiyorum

Nasil yani eymeninde yumurtaliklari yani o derisi koyu renk.. Olmamasi mi gerekiyomus.. Allahm kalpten gidicem yakinda.. Mastit bi yandan, git gide sut azalio o bi yandan, eymenin gazi kakasi bi yandan, eymende her gördüğüm şeyin bi soruna isaret etmesi.. Allahim sana geliyorum

Ben

ve bende hiçbir belirti yok
Ne nişan ne sancı hala at gibi koşturuyorum
senin yarinda 40 bitiyo . bnm bebek asagi inmisti geri cikti hic bisi anlamadm netten baya baktm ama hc belli olmuyormus birden basliyorms bazi kisilerde belirtisiz gidip birden sanci basliyormus. belki sendede oyle olcak . aslinda bnm tedirgin olma sebebim kizimda bi kac hafta önceden belirtiler başlamıştı bu kez yok ondan sadce .

insalah canmm. pilates topunda yuvarlak cizerek kalca çevirme ve 8 hareketi yapabilirsin izlemen gerek yalniz netten bakabilirsn :) cok aşırı da yorma kendini derim cunku enerjine ihtiyacın olcak duş alark kasları gevsetebilirsin
Tamam bunları biliyorum. Çok incesin canım cevabın için sağol Acaba başka bilmediğim bir şey var mı diye soruyorum çok sağol tamam duş almakta aklımda. Birde son zamanlarda perine mesajı yapıyordum. Devam edeyim mi ?

Süt alerjisi gaza sebep oluyor mu bilgim yok bu konuda

et bence dogumda ıkınma başlamadan bile ebeler doktorlar yapıyor. :) pilates topuyla başka yok sanirm ya bn duvarla belim arasına alip squat yapıyorum bide . bizede dua et lütfen

Benım kanalın ağzında 3 haftadır girmiyo kanala
Doktorum cuma günü suni için konusalım dedi bakalım neler olcak hiçbilmiyprum . Strese girmeyim diyorum ama ister istemez nolcak diye düşünüyorum

Benım kanalın ağzında 3 haftadır girmiyo kanala
Doktorum cuma günü suni için konusalım dedi bakalım neler olcak hiçbilmiyprum . Strese girmeyim diyorum ama ister istemez nolcak diye düşünüyorum
Tabi canim düşünüyor insan inslh dogar bu gece senin bebe de

Süt alerjisi gaza sebep oluyor mu bilgim yok bu konuda
Her türlü alerji gaza sebep olmakla birlikte
Süt alerjisi ve laktoz intoleransi da gaz, gürültülü kaka, kusma, gece gündüz uyumama ve huzursuzluk, karın şişliği, mukuslu ya da kanlı kakaya sebep olur.

Canım sakin ol. Senin kuzu uzun süre yogun bakimda kaldı. Sürekli kontrol altındaydı. Eğer bir şey olsaydı muhakkak fark edilirdi. Elbette yumurtalıkların rengi daha koyu olacak normal ten renginden. Burada farklı bir durum vardır.

Rezene bebeğin bagirsak floraaina zarar verirmiş. Anne dahi icmemeli diye bir yazı okumuştum
Benim bu hamilelikte acayip yazım var ya inşallah bebekte de olmaz.

Onu da mi icmeyecegiz kimyon cayi yaptim bugun bakalim.Ise yarar insallah.

Kizlar O OZSER0801 ugradi mi ? Belki kacirdim.Merak ediyorum nasil sagligi diye.

Acaba kazen' e yazsak mi da ulassa .Bilgileri var cunku.Iyi oldugunu ogrenelim,bebisiyle ugrasmaktan giremiyor diye rahatlayalim bari.Bilemedim yapsak mi boyle ?
Hayırlı haber gelse bı hepimiz rahatlasak. Girio çıkıp bakiyorum haber varmi diye. İnşallah bebisiyle ilgilenmekten buraya firsati olmamıştır

Her türlü alerji gaza sebep olmakla birlikte
Süt alerjisi ve laktoz intoleransi da gaz, gürültülü kaka, kusma, gece gündüz uyumama ve huzursuzluk, karın şişliği, mukuslu ya da kanlı kakaya sebep olur.
Bazı belirtiler var. Kaka olayı özelikle püskürerek oluo bez açıkken yaparsa üstüm basım batio resmen. Sağol cnm. Cumartesi gidicez aylık kontorole

Bazı belirtiler var. Kaka olayı özelikle püskürerek oluo bez açıkken yaparsa üstüm basım batio resmen. Sağol cnm. Cumartesi gidicez aylık kontorole
O püskürtme değil de canım çok sesli oluyor. Böyle baya baya gazla birlikte ses gürültü. Bir de bezi açık değil kapalıyken de duyarsın onu. Bezi actiginda da köpüklü ya da mukuslu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…