Bebeğin yumurtalıklarının rengi koyuymuş hormon testi istedi doktor. Henüz yaptırmadık var m böyle bir durumla karşılaşan?
Daha 10 günlük bebek ilaç falan da versin istemiyorum
senin yarinda 40 bitiyo . bnm bebek asagi inmisti geri cikti hic bisi anlamadm netten baya baktm ama hc belli olmuyormus birden basliyorms bazi kisilerde belirtisiz gidip birden sanci basliyormus. belki sendede oyle olcak . aslinda bnm tedirgin olma sebebim kizimda bi kac hafta önceden belirtiler başlamıştı bu kez yok ondan sadce .Ben
ve bende hiçbir belirti yok
Ne nişan ne sancıhala at gibi koşturuyorum
Tamam bunları biliyorum. Çok incesin canım cevabın için sağolinsalah canmm. pilates topunda yuvarlak cizerek kalca çevirme ve 8 hareketi yapabilirsin izlemen gerek yalniz netten bakabilirsn :) cok aşırı da yorma kendini derim cunku enerjine ihtiyacın olcak duş alark kasları gevsetebilirsin
Süt alerjisi gaza sebep oluyor mu bilgim yok bu konudaarkadaşlar bu çektiğiniz gaz olayı acaba bebeklerinizin sizin tükettiğiniz süt ürünlerine karşı alerji geliştirmelerinden kaynaklı olabilir mi? Son dönemlerde yeni doğanlarda süt ürün alerjilerinin çok arttığına dair haberler duydum.
et bence dogumda ıkınma başlamadan bile ebeler doktorlar yapıyor. :) pilates topuyla başka yok sanirm ya bn duvarla belim arasına alip squat yapıyorum bide . bizede dua et lütfenTamam bunları biliyorum. Çok incesin canım cevabın için sağol☺ Acaba başka bilmediğim bir şey var mı diye soruyorum çok sağoltamam duş almakta aklımda. Birde son zamanlarda perine mesajı yapıyordum. Devam edeyim mi ?
Net bilmiyorum böyle duydum. Bence doktorunuza bu konuyu bir danışın. Bu ihtimali de dikkate alın diye dedimSüt alerjisi gaza sebep oluyor mu bilgim yok bu konuda
Cumartesi kontrol var bı soralım bakalımNet bilmiyorum böyle duydum. Bence doktorunuza bu konuyu bir danışın. Bu ihtimali de dikkate alın diye dedim
Evet evet bu onun ayak sesleri.Kızlar 2 gündür mukus şeklide çok açık kahve bir şeyler geliyor sanırım nişan bu. Mide bulantısı ve adet sancısı gibi ağrılarım var. Düzenli bir kasılma yok daha. Sizce başlıyor mi bir şeyler ☺
Benım kanalın ağzında 3 haftadır girmiyo kanalasenin yarinda 40 bitiyo . bnm bebek asagi inmisti geri cikti hic bisi anlamadm netten baya baktm ama hc belli olmuyormus birden basliyorms bazi kisilerde belirtisiz gidip birden sanci basliyormus. belki sendede oyle olcak . aslinda bnm tedirgin olma sebebim kizimda bi kac hafta önceden belirtiler başlamıştı bu kez yok ondan sadce .
Tabi canim düşünüyor insan inslh dogar bu gece senin bebe deBenım kanalın ağzında 3 haftadır girmiyo kanala
Doktorum cuma günü suni için konusalım dedi bakalım neler olcak hiçbilmiyprum . Strese girmeyim diyorum ama ister istemez nolcak diye düşünüyorum
Her türlü alerji gaza sebep olmakla birlikteSüt alerjisi gaza sebep oluyor mu bilgim yok bu konuda
Canım sakin ol. Senin kuzu uzun süre yogun bakimda kaldı. Sürekli kontrol altındaydı. Eğer bir şey olsaydı muhakkak fark edilirdi. Elbette yumurtalıkların rengi daha koyu olacak normal ten renginden. Burada farklı bir durum vardır.Nasil yani eymeninde yumurtaliklari yani o derisi koyu renk.. Olmamasi mi gerekiyomus.. Allahm kalpten gidicem yakinda.. Mastit bi yandan, git gide sut azalio o bi yandan, eymenin gazi kakasi bi yandan, eymende her gördüğüm şeyin bi soruna isaret etmesi.. Allahim sana geliyorum
Rezene bebeğin bagirsak floraaina zarar verirmiş. Anne dahi icmemeli diye bir yazı okumuştum
Benim bu hamilelikte acayip yazım var ya inşallah bebekte de olmaz.
Hepimiz merakla onu bekliyoruz...
Bir an önce sağlık sıhhat haberini alsak...
Hayırlı haber gelse bı hepimiz rahatlasak. Girio çıkıp bakiyorum haber varmi diye. İnşallah bebisiyle ilgilenmekten buraya firsati olmamıştırAcaba kazen' e yazsak mi da ulassa .Bilgileri var cunku.Iyi oldugunu ogrenelim,bebisiyle ugrasmaktan giremiyor diye rahatlayalim bari.Bilemedim yapsak mi boyle ?
Bazı belirtiler var. Kaka olayı özelikle püskürerek oluo bez açıkken yaparsa üstüm basım batio resmen. Sağol cnm. Cumartesi gidicez aylık kontoroleHer türlü alerji gaza sebep olmakla birlikte
Süt alerjisi ve laktoz intoleransi da gaz, gürültülü kaka, kusma, gece gündüz uyumama ve huzursuzluk, karın şişliği, mukuslu ya da kanlı kakaya sebep olur.
Yapalım ya çok merak ediyorum.Acaba kazen' e yazsak mi da ulassa .Bilgileri var cunku.Iyi oldugunu ogrenelim,bebisiyle ugrasmaktan giremiyor diye rahatlayalim bari.Bilemedim yapsak mi boyle ?
hele de bi dönüş alabilirsek cidden cok iyi olur .Yapalım ya çok merak ediyorum.
O püskürtme değil de canım çok sesli oluyor. Böyle baya baya gazla birlikte ses gürültü. Bir de bezi açık değil kapalıyken de duyarsın onu. Bezi actiginda da köpüklü ya da mukuslu olur.Bazı belirtiler var. Kaka olayı özelikle püskürerek oluo bez açıkken yaparsa üstüm basım batio resmen. Sağol cnm. Cumartesi gidicez aylık kontorole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?