Acaba kazen' e yazsak mi da ulassa .Bilgileri var cunku.Iyi oldugunu ogrenelim,bebisiyle ugrasmaktan giremiyor diye rahatlayalim bari.Bilemedim yapsak mi boyle ?
Bir de alıntı yapmıştım ama kaybolmuş emziği nasıl tutturdunuz diye soran bi arkadaş vardı. Ben önce sütle denedim aldı ama attı sonra şekerli suyla denedim bi kaç defadan sonra tuttu gerçekten çok rahat.
Çok vermiyorum emziği arada bi çok ağlayınca tutturuyorum bi de kusmaya başlayınca kusuyo ama yine de memeyi istiyo o zaman anlıyorum istediği yemek değil emmek
Bende bekliyorum ama bugün ebem ilk çocuğun geç gelir ve de erkek cocuk normal tarihinden daha geç bekliyorum dedi bilemedim artik saldim bende normalde acigim var diye daha telasliydim simsi sanki rahatladim
Bir de alıntı yapmıştım ama kaybolmuş emziği nasıl tutturdunuz diye soran bi arkadaş vardı. Ben önce sütle denedim aldı ama attı sonra şekerli suyla denedim bi kaç defadan sonra tuttu gerçekten çok rahat.
Çok vermiyorum emziği arada bi çok ağlayınca tutturuyorum bi de kusmaya başlayınca kusuyo ama yine de memeyi istiyo o zaman anlıyorum istediği yemek değil emmek
Ben sormuştum canim tutturamadim emzigi
Ayni dedigin gibi oluyor kusuyor en sonunda acliktan degil sadece emmek icin meme istiyor
Şekerli su deneyeyim bir de
O püskürtme değil de canım çok sesli oluyor. Böyle baya baya gazla birlikte ses gürültü. Bir de bezi açık değil kapalıyken de duyarsın onu. Bezi actiginda da köpüklü ya da mukuslu olur.
Bez kapaliyken zaten gürültülü kaka yapio genelde gazla beraber. Bez açıkken rast gelirse hee yee batio. Instagram'da bı çocuk doktoru na sordum inek sütü alerjisi olabilir. Muyane gerekirse tahlil dedi. Belki sadece gazlı bı bebektir tedbirli olmakta fayda var
Bende bekliyorum ama bugün ebem ilk çocuğun geç gelir ve de erkek cocuk normal tarihinden daha geç bekliyorum dedi bilemedim artik saldim bende normalde acigim var diye daha telasliydim simsi sanki rahatladim
Bez kapaliyken zaten gürültülü kaka yapio genelde gazla beraber. Bez açıkken rast gelirse hee yee batio. Instagram'da bı çocuk doktoru na sordum inek sütü alerjisi olabilir. Muyane gerekirse tahlil dedi. Belki sadece gazlı bı bebektir tedbirli olmakta fayda var
Doktorum bebek sancıyla kanaala kendi girer orasını hiç düşünme dedi..
Benım doktorum suni vermek için açıklık olmasını istiyor.
Eğer açıklk yoksa suniyi denememi istemiyor .
Nasil yani eymeninde yumurtaliklari yani o derisi koyu renk.. Olmamasi mi gerekiyomus.. Allahm kalpten gidicem yakinda.. Mastit bi yandan, git gide sut azalio o bi yandan, eymenin gazi kakasi bi yandan, eymende her gördüğüm şeyin bi soruna isaret etmesi.. Allahim sana geliyorum
Doktor öyle söyledi bende şaşırdım hatta anneme söyleyince her şeyde bir şey arıyorlar küçücük çocuk ilaç almasın zamanla düzelir önce 40 çıksın falan dedi. Benim de canım sıkıldı zaten yoğun bakımda kaldı 2gün daha da bir şey yaşamasın.
Benm bu gebelikte acayip gazın vardı . Malesef bebek çok gazlı. Hamileliğin son iki ayında asitli içecek iciodum acaba ondan mı oldu. Şuan gaz yapan hiç bişey yiyip içmiyorum. Fasulye nohut bulgur mercimek çiğ soğan yeşil soogan asitli içecekler hiç biri yok hayatımda ama bebeğim gazli