2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeğim huzursuz uyku uyuyor ya
Surekli mizildaniyor inliyor gazdan dolayi mi böyle oluyor

Dün gece bizim de aynı durum vardı, sürekli mıymıymıy sağa sola sızlanıyor dönüyor sıkıyor kendini galiba dün gaz vardı çook, ama ben gazı olup olmadığını da anlamıyorum. Bağırsaklarından sesler geliyor, bazen pırttt yapıyor ama bu kadar huzursuzluğa öyle ciddi gaz çıkmıyor.

Acaba kazen' e yazsak mi da ulassa .Bilgileri var cunku.Iyi oldugunu ogrenelim,bebisiyle ugrasmaktan giremiyor diye rahatlayalim bari.Bilemedim yapsak mi boyle ?

Yaaaa ben şimdi ilk sayfada etiketliyse profile bakayım dedim, açılmıyor profili kapanmış sanırım
Neden öyle olmuş olabilir ki? Herkes açılıyor ama onda yok.

Evt o kadar sirtini sivazliyorum gezdiriyorum bacaklrini karnina çekiyorum gazi ciksjn diye en fazla ufacik bir gaz çıkıyor agizdan. Onq ragmen uykusu böyle

Ben hemen goturmen taraftarıyım sonuçta birçok erkek bebek var ama şu an soylenmis. Araştırılsın. Canını sıkma bir baktır sonuca göre karar ver. Erken dönemde düzelecek bir şey olabilir. Belli gıdaları tüketmemesi gerekebilir.

Eeee bulgur için süt yapar diyorlar bende bugün bulgur pilavı yedim aman Allahımm geceler yine uykusuz o zaman...
İlk iki ay uzak dur. Evet süt yapar yeşil soğan da süt yapar ama acayip gaz yapıyor. İlk oğlumda kısır yedim bı haftalıkken falan kuzum nasıl kivrandi öğün hep ağladı. Ki gazı olmayan bı bebekti. İkincisi çok gazlı zaten. Ağzıma sürmüyor um suanda

Tamamı çıkmadığı için huzursuz zaten. Ah ah içim gidio bebeğim hep bacaklarını karnına topluo.

Canım birkaç gün süt peynir yoğurt tüketmeden deneyebilirsin. 3 4 gün yeterli olacaktır. Ya da bu karı tükettikten bir iki saat sonraki emzirmelerinde daha mı çok etkileniyor.
Bende öyle karar verdik cumartesi kontrol e kadar süt ürünleri diyeti yapicam. Bakalım.

Benimki de sürekli bi ses çıkartma halinde bi yandan iyi oluyor sesini duyuyorum icim rahat ediyor bi yandan huzursuz mu acaba diyorum normaldir sanırım
Benimki mir mir kediler gibi ama huysuz yani sınırlı mir mir öyle tabir edeym hatta ilk zamanlae bu uşak çok asabi falan deyip geçtik sonra anladık ki gazı var yavrumun. Gazi geçince usul usul uyuyo ama başlayınca çocuk kivraniyo göğsümde sürekli kalmak istio emerken bile söyleniyo resmen emio gaz geliyo geriniyo mirlidaniyo sonra devam edio. İnşallah gaz sürecini çabuk atlatırız. İkinc bebeğim ama ilkinde gaz nedir bilmedik. Her bebek ayrı tecrübe

Merhaba tatlis anneler ve guzel mucizesini bekleyenler Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,biz de 9.gunumuzdeyiz.Sut konusunda bana burda bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.elektrikli pompa çok işimi gördü ama şuan onu da bıraktık,mamayida.
Bize hastanede mama verilmişti önce 30 cc,sonra 60 a geçildi.Cocuk doktoru da 2700 doğan kızım için 3 saatte bir 65 cc yemesi lazım dedi.Simdi sütü sagmadan veriyorum ama yetiyor mu bilmiyorum.
Bez sayısını takip etmek gerekliymiş sanırım.Tam doğrusu nedir?
Ve bizim kız ben uyandırmak isteyince inada bindirip uyanmiyor,kendi 2 saatte bir uyaniyormus yeni kesfettim.9 günlük bebek için saat aralığı çok mu ,

İki saatte bir olması gereken süre zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…