Benim oğlan alerjik bünyeli. 9 aylıkken ürtiker oldu. Neyin sebep olduğunu bilmiyorduk. Testlerde cikmadi. Grup grup diyet yaptım önce. Sonra katı diyet, yavaş yavaş tek tek besin deneme yaptık. Sonrasında da doğru doktoru bulduk. Onun rehberliğinde diyeti bıraktım. Çok şükür 4 ayın sonunda epey toparladık. Sonra bazı besinlere katki maddelerine kaldı. Biraz ürtiker biraz egzama... Her şeye tepki verdi. Süt. Meyve. Sebze. Biz hala ailece paketli gıda tuketmemeye özen gösteriyoruz. Artık üç yasinda. Alıştık birçok şeyi aştık. Neye ne tepki verdiğini durumunu kavradım. Başlangıç çok zordu. Ürtiker olduğu için hep anjioodemden korktuk, dil boğaz şişmesi sonucu nefes alamaması endişelendirdi. Ama çok şükür doğru doktor rahatlayan anne... Hepsi geride kaldı. Bugüne şükürler olsun.Tahin yemiyorum zaten. Sağol cnm. Senin bebeğin süt alerjisi mi oldu bilgilisin bu konuda. İnsan yaşamadığı olayın cahili oluyor maalesef. Çok taktım kafama
Sling/kanguru oneriririmBenimki mir mir kediler gibi ama huysuz yani sınırlı mir mir öyle tabir edeym hatta ilk zamanlae bu uşak çok asabi falan deyip geçtik sonra anladık ki gazı var yavrumun. Gazi geçince usul usul uyuyo ama başlayınca çocuk kivraniyo göğsümde sürekli kalmak istio emerken bile söyleniyo resmen emio gaz geliyo geriniyo mirlidaniyo sonra devam edio. İnşallah gaz sürecini çabuk atlatırız. İkinc bebeğim ama ilkinde gaz nedir bilmedik. Her bebek ayrı tecrübe
Mukustan ziyade köpüklü veya kanlı kaka asıl ölçüt. Mukus bebek grip olduğunda sumugu yutar o zaman bile olur.Yağız da öyle gürültülü yapıyor. Normal diye düşünüyordum. Mukuslu kaka çok önemli ölçüt sanırım
Ben ilk doğumumda 41+0’da hastaneye gittiğimde ne açılma ne sancı vardı. Günüm geçtiği için suni sancı vermedi ancak rahim açıcı bir fitil uyguladı. Doktorunuza sorun belki böyle bir seçenek sunar size.Doktorum bebek sancıyla kanaala kendi girer orasını hiç düşünme dedi..
Benım doktorum suni vermek için açıklık olmasını istiyor.
Eğer açıklk yoksa suniyi denememi istemiyor .
Ürtiker çocukluğumdan beri kabusum benm bikac senede bir çok yoğun ürtiker geciriyorum ben kasintidan ölüyorum. Off off kendimde gördüğüm belli bı besine alerjim yok ama yoğun bsitres dönemlerinde ürtiker ortaya çıkıyor ürtiker atağı başlayınca acı baharat yağlı kızartma asitli her şey tetikliyor. Normal zamanda tetiklemiyor. Tabi durum çocukta olunca çok daha zor tesbit edene kadar epey sıkıntı oluyo malesefBenim oğlan alerjik bünyeli. 9 aylıkken ürtiker oldu. Neyin sebep olduğunu bilmiyorduk. Testlerde cikmadi. Grup grup diyet yaptım önce. Sonra katı diyet, yavaş yavaş tek tek besin deneme yaptık. Sonrasında da doğru doktoru bulduk. Onun rehberliğinde diyeti bıraktım. Çok şükür 4 ayın sonunda epey toparladık. Sonra bazı besinlere katki maddelerine kaldı. Biraz ürtiker biraz egzama... Her şeye tepki verdi. Süt. Meyve. Sebze. Biz hala ailece paketli gıda tuketmemeye özen gösteriyoruz. Artık üç yasinda. Alıştık birçok şeyi aştık. Neye ne tepki verdiğini durumunu kavradım. Başlangıç çok zordu. Ürtiker olduğu için hep anjioodemden korktuk, dil boğaz şişmesi sonucu nefes alamaması endişelendirdi. Ama çok şükür doğru doktor rahatlayan anne... Hepsi geride kaldı. Bugüne şükürler olsun.
Kanguru alicaz karar verdim zaten yemek yapmak bile mevzu karnı tok altı temiz yatırıyorum mutfağa girdiğim gibi aglio . Kraft baktim ama bel desteği yokmuş. Boyun düzleşmesi var sırtım ve boynum sıkıntılı benim iyi bı bel desteği olan kanguru bulmam lazım.Sling/kanguru oneriririm
Kanguru alicaz karar verdim zaten yemek yapmak bile mevzu karnı tok altı temiz yatırıyorum mutfağa girdiğim gibi aglio . Kraft baktim ama bel desteği yokmuş. Boyun düzleşmesi var sırtım ve boynum sıkıntılı benim iyi bı bel desteği olan kanguru bulmam lazım.
Bazı kangurularin özelliklerinde erkek bebekler için uygundur yazio. Testislerde zarar vermesin diye ona göre tasarlanmış. Araştırma asamasindayim iyi. Sağlıklı ergonomik kangurular ortalama dörtyüz TL. Çok çok pahalı olanlar da var tabiErkek bebeklerde kanguruyı önermiyorlar, ablamın doktoru söylemiş hatta. Var m bu konu hakkında bilgi sahibi olan??
Bende istiyorumm, kesinlikle hayatı kolaylaştıran bir şey gibi görünüyor ama sağlıklı ve doğru bir tercih olmalı, yoksa kalıcı omurga problemleri olabilir Allah korusun
Kesinlikle ergonomik al. Şu bacaklarin pozisyonu çok önemli. Kanguru doğru taşıma bacak şekli ve yazınca çıkıyor Google'da. Bebeğin kilosunu neredeyse yarı yarıya indiriyor ergonomikler. Ben 12 kiloya kadar taşıdımKanguru alicaz karar verdim zaten yemek yapmak bile mevzu karnı tok altı temiz yatırıyorum mutfağa girdiğim gibi aglio . Kraft baktim ama bel desteği yokmuş. Boyun düzleşmesi var sırtım ve boynum sıkıntılı benim iyi bı bel desteği olan kanguru bulmam lazım.
Z zerasebaErkek bebeklerde kanguruyı önermiyorlar, ablamın doktoru söylemiş hatta. Var m bu konu hakkında bilgi sahibi olan??
Bende istiyorumm, kesinlikle hayatı kolaylaştıran bir şey gibi görünüyor ama sağlıklı ve doğru bir tercih olmalı, yoksa kalıcı omurga problemleri olabilir Allah korusun
Selam güzel anneler ben de doğum yaptım uzun bi süreçti epudralsiz normal doğum 12 saatte bitti darısı tüm bekleyenlerin başına
Bebeğim huzursuz uyku uyuyor ya
Surekli mizildaniyor inliyorgazdan dolayi mi böyle oluyor
Benim oğlan alerjik bünyeli. 9 aylıkken ürtiker oldu. Neyin sebep olduğunu bilmiyorduk. Testlerde cikmadi. Grup grup diyet yaptım önce. Sonra katı diyet, yavaş yavaş tek tek besin deneme yaptık. Sonrasında da doğru doktoru bulduk. Onun rehberliğinde diyeti bıraktım. Çok şükür 4 ayın sonunda epey toparladık. Sonra bazı besinlere katki maddelerine kaldı. Biraz ürtiker biraz egzama... Her şeye tepki verdi. Süt. Meyve. Sebze. Biz hala ailece paketli gıda tuketmemeye özen gösteriyoruz. Artık üç yasinda. Alıştık birçok şeyi aştık. Neye ne tepki verdiğini durumunu kavradım. Başlangıç çok zordu. Ürtiker olduğu için hep anjioodemden korktuk, dil boğaz şişmesi sonucu nefes alamaması endişelendirdi. Ama çok şükür doğru doktor rahatlayan anne... Hepsi geride kaldı. Bugüne şükürler olsun.
Erkek bebeklerde kanguruyı önermiyorlar, ablamın doktoru söylemiş hatta. Var m bu konu hakkında bilgi sahibi olan??
Hiç bir bebeğe önerilmiyor.Yurutec de onerilmiyormus erkek bebege
36. Haftada doğurmama rağmen ben bile son zamanlar acayip zorlanmıştım:/Bir doguraydim da rahatlasaydim. Gunler gectikce daha da zorlasiyor. Uyumak yemek yemek yurumek her sey zor. Cok halsizim bir iki gundur bir de. Anlamadim ki neden boyle oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?