Gecmis olsun ucuz atlatmissiniz. Ne diyeyim kaza bela cikmis derler verilmis sadakaniz varmisKızlar bugün 1 saat içinde 3 defa trafik kazası atlattım. Birincide biz karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bana sağdan minibüs çarpıp ablamın üstüne attı, Allah’tan bi hasar yok. İkincide içinde bulunduğum dolmuş kaza yaptı o da ufak hasarlıydı. Üçüncüde de park yerinden çıkan araç, arkada yaya falan var mı diye bakmaksızın büyük kızımla benim üzerime sürdü, bağırmasam durmayacaktı adam. Bir de adamların savunması “görmedim”. Aynaya balmazsan tabi görmezsin. Bir de ben bağırıp, çağırdım diye bana saygısız, terbiyesiz diyor.
Memlekette ne araçlı ne yaya olarak can güvenliği yok gerçekten
Zaten 2 saatte bir diyorlar benim ki 3 saatte bir uyanıyor emzirmek için uyanmasını bekliyorumMerhaba tatlis anneler ve guzel mucizesini bekleyenlerDoğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,biz de 9.gunumuzdeyiz.Sut konusunda bana burda bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.elektrikli pompa çok işimi gördü ama şuan onu da bıraktık,mamayida.
Bize hastanede mama verilmişti önce 30 cc,sonra 60 a geçildi.Cocuk doktoru da 2700 doğan kızım için 3 saatte bir 65 cc yemesi lazım dedi.Simdi sütü sagmadan veriyorum ama yetiyor mu bilmiyorum.
Bez sayısını takip etmek gerekliymiş sanırım.Tam doğrusu nedir?
Ve bizim kız ben uyandırmak isteyince inada bindirip uyanmiyor,kendi 2 saatte bir uyaniyormus yeni kesfettim.9 günlük bebek için saat aralığı çok mu ,
Az kaldı sık dışını biraz dahaBir doguraydim da rahatlasaydim. Gunler gectikce daha da zorlasiyor. Uyumak yemek yemek yurumek her sey zor. Cok halsizim bir iki gundur bir de. Anlamadim ki neden boyle oldum.
Gecmis olsunKızlar bugün 1 saat içinde 3 defa trafik kazası atlattım. Birincide biz karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bana sağdan minibüs çarpıp ablamın üstüne attı, Allah’tan bi hasar yok. İkincide içinde bulunduğum dolmuş kaza yaptı o da ufak hasarlıydı. Üçüncüde de park yerinden çıkan araç, arkada yaya falan var mı diye bakmaksızın büyük kızımla benim üzerime sürdü, bağırmasam durmayacaktı adam. Bir de adamların savunması “görmedim”. Aynaya balmazsan tabi görmezsin. Bir de ben bağırıp, çağırdım diye bana saygısız, terbiyesiz diyor.
Evet maalesef bende de var. Hatta hamileyken ürtiker olmuşum. Ürtiker tanısı geç kondu. Oğlum da öyle. Bız stresli bir süreç yaşadık. İse başlama okulda sıkıntılar falan. Sonra her şey dokundu dediğin gibi. 4aylik ataktan sonra biz artık çok temkinli ilerledik. Mesela bunye öncede tepki vermediği süt ürünlerine egzama ile tepki vermeye başladı. Yumurtaya....Ürtiker çocukluğumdan beri kabusum benm bikac senede bir çok yoğun ürtiker geciriyorum ben kasintidan ölüyorum. Off off kendimde gördüğüm belli bı besine alerjim yok ama yoğun bsitres dönemlerinde ürtiker ortaya çıkıyor ürtiker atağı başlayınca acı baharat yağlı kızartma asitli her şey tetikliyor. Normal zamanda tetiklemiyor. Tabi durum çocukta olunca çok daha zor tesbit edene kadar epey sıkıntı oluyo malesef
Alerjide kim ne derse desin en iyisi Hacettepe. Hacetepe'nin asistanları bile öteki uzmanlardan docentlerden daha iyi.Nerde yasiyorsun doktorun kim cok merak ettim
Kız bebeğe de kullanılmamalı ya. İyi sanılıyor da omurgaya zararlıYurutec de onerilmiyormus erkek bebege
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar bugün 1 saat içinde 3 defa trafik kazası atlattım. Birincide biz karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bana sağdan minibüs çarpıp ablamın üstüne attı, Allah’tan bi hasar yok. İkincide içinde bulunduğum dolmuş kaza yaptı o da ufak hasarlıydı. Üçüncüde de park yerinden çıkan araç, arkada yaya falan var mı diye bakmaksızın büyük kızımla benim üzerime sürdü, bağırmasam durmayacaktı adam. Bir de adamların savunması “görmedim”. Aynaya balmazsan tabi görmezsin. Bir de ben bağırıp, çağırdım diye bana saygısız, terbiyesiz diyor.
Oğlum da da ara ara ürtiker cikio malesef bu hastalıklar genetik olabiliyor. Çocukken bayramda şeker çikolata yi fazla kacirdigimda bile cikioduEvet maalesef bende de var. Hatta hamileyken ürtiker olmuşum. Ürtiker tanısı geç kondu. Oğlum da öyle. Bız stresli bir süreç yaşadık. İse başlama okulda sıkıntılar falan. Sonra her şey dokundu dediğin gibi. 4aylik ataktan sonra biz artık çok temkinli ilerledik. Mesela bunye öncede tepki vermediği süt ürünlerine egzama ile tepki vermeye başladı. Yumurtaya....
Her şeye sıfırdan başladık. Doktorumuz beni çok rahatlattı. Ne zaman ben rahatladım çocuk rahatladı.
Hassas bir çocuk. Hala her şey dokunabiliyor.
Ama artık biz alıştık. :)
İlk iki ay uzak dur. Evet süt yapar yeşil soğan da süt yapar ama acayip gaz yapıyor. İlk oğlumda kısır yedim bı haftalıkken falan kuzum nasıl kivrandi öğün hep ağladı. Ki gazı olmayan bı bebekti. İkincisi çok gazlı zaten. Ağzıma sürmüyor um suanda
E peki neler yiyorsun canım Gaz yapmayan ne var ki Emzirirken insan felaket acikiyor
Kanguru alicaz karar verdim zaten yemek yapmak bile mevzu karnı tok altı temiz yatırıyorum mutfağa girdiğim gibi aglio . Kraft baktim ama bel desteği yokmuş. Boyun düzleşmesi var sırtım ve boynum sıkıntılı benim iyi bı bel desteği olan kanguru bulmam lazım.
Tarhana çorbası. Patates li yemekler. Pilav makarna az yiyorum kabızlık yapmasın diye. Taze fasulye kabak ıspanak patlıcan falan. Çok seçenek yok zaten her sebzeyi sevmem ben. Lalahana pırasa da acayip gaz yapar meselaE peki neler yiyorsun canım Gaz yapmayan ne var ki Emzirirken insan felaket acikiyor
Bakayim cnm yakın zamanda almam laizmErgobaby diye bir marka var canım. Kızım da onu kullandım, herşeye ağrır benim belimde. Ama onda hiç sıkıntı yaşamadım. Şiddetle tavsiye ederim. Biraz pahalı ama değer. Lafı gelmişken söyleyeyim, babywearing Türkiye diye bir Facebook grubu var. Ben oradan ikinci el almıştım.
Kızlar bugün 1 saat içinde 3 defa trafik kazası atlattım. Birincide biz karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bana sağdan minibüs çarpıp ablamın üstüne attı, Allah’tan bi hasar yok. İkincide içinde bulunduğum dolmuş kaza yaptı o da ufak hasarlıydı. Üçüncüde de park yerinden çıkan araç, arkada yaya falan var mı diye bakmaksızın büyük kızımla benim üzerime sürdü, bağırmasam durmayacaktı adam. Bir de adamların savunması “görmedim”. Aynaya balmazsan tabi görmezsin. Bir de ben bağırıp, çağırdım diye bana saygısız, terbiyesiz diyor.
valla canm verilmiş sadakan varmis. butun talihsizlikler seni bulmus . bi okun bi sadaka ver gene Allah korumusKızlar bugün 1 saat içinde 3 defa trafik kazası atlattım. Birincide biz karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bana sağdan minibüs çarpıp ablamın üstüne attı, Allah’tan bi hasar yok. İkincide içinde bulunduğum dolmuş kaza yaptı o da ufak hasarlıydı. Üçüncüde de park yerinden çıkan araç, arkada yaya falan var mı diye bakmaksızın büyük kızımla benim üzerime sürdü, bağırmasam durmayacaktı adam. Bir de adamların savunması “görmedim”. Aynaya balmazsan tabi görmezsin. Bir de ben bağırıp, çağırdım diye bana saygısız, terbiyesiz diyor.
sadaka ver cnm bu ay kaza ayı derlerKızlar bugün 1 saat içinde 3 defa trafik kazası atlattım. Birincide biz karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bana sağdan minibüs çarpıp ablamın üstüne attı, Allah’tan bi hasar yok. İkincide içinde bulunduğum dolmuş kaza yaptı o da ufak hasarlıydı. Üçüncüde de park yerinden çıkan araç, arkada yaya falan var mı diye bakmaksızın büyük kızımla benim üzerime sürdü, bağırmasam durmayacaktı adam. Bir de adamların savunması “görmedim”. Aynaya balmazsan tabi görmezsin. Bir de ben bağırıp, çağırdım diye bana saygısız, terbiyesiz diyor.
Merhaba..Ben de ogretmenim..Dogum oncesi okula 32.haftada calisabilir raporu, 37.haftada da calisamaz raporu verdim.Bir de dogum oldugunda veriyormussun sanirim.Gerisini bilmiyorum.Bilen birisi aydinlatirsa cok iyi olur.Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacaktı. Okulunuza Doğum öncesi ve sonrası hangi belgeleri teslim ettiniz? Ben 32. Haftada aldığım raporu verdim bir de Doğum yapınca aldığım Doğum belgesini. Ama memur diyor ki Doğum sonrası için 8 haftalık rapor vermesi gerekiyor doktorun. O raporu alabilirsen al dedi. Ücretsiz izin esnasında da o Doğum sonrası rapor kullanılıyormuş. Sizler ücretsiz izin alırken hangi belgeleri verdiniz? Ya da örnek dilekçe var mı acaba elinizde
Ek olarak doktorum dogum izni bitisinde 45+45 iki tane heyet raporu verecegini soyledi.Onu alacagim bir de.Onu mu soyluyor acaba o kisi?Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacaktı. Okulunuza Doğum öncesi ve sonrası hangi belgeleri teslim ettiniz? Ben 32. Haftada aldığım raporu verdim bir de Doğum yapınca aldığım Doğum belgesini. Ama memur diyor ki Doğum sonrası için 8 haftalık rapor vermesi gerekiyor doktorun. O raporu alabilirsen al dedi. Ücretsiz izin esnasında da o Doğum sonrası rapor kullanılıyormuş. Sizler ücretsiz izin alırken hangi belgeleri verdiniz? Ya da örnek dilekçe var mı acaba elinizde
Geçen hafta crs günü 3 tüp kan verdik.Bebeğin yumurtalıklarının rengi koyuymuş hormon testi istedi doktor. Henüz yaptırmadık var m böyle bir durumla karşılaşan?
Daha 10 günlük bebek ilaç falan da versin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?