Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacaktı. Okulunuza Doğum öncesi ve sonrası hangi belgeleri teslim ettiniz? Ben 32. Haftada aldığım raporu verdim bir de Doğum yapınca aldığım Doğum belgesini. Ama memur diyor ki Doğum sonrası için 8 haftalık rapor vermesi gerekiyor doktorun. O raporu alabilirsen al dedi. Ücretsiz izin esnasında da o Doğum sonrası rapor kullanılıyormuş. Sizler ücretsiz izin alırken hangi belgeleri verdiniz? Ya da örnek dilekçe var mı acaba elinizde
Tahin yemiyorum zaten. Sağol cnm. Senin bebeğin süt alerjisi mi oldu bilgilisin bu konuda. İnsan yaşamadığı olayın cahili oluyor maalesef. Çok taktım kafama
Sadece gürültülü kaka yaptığı için mi süt alerjisi den şüphelendinşz yoksa başka belirti var mı? Benim oğlumda çok gürültülü kaka yapıyor şuan acaba bizdede mi var diye düşündüm.
Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacaktı. Okulunuza Doğum öncesi ve sonrası hangi belgeleri teslim ettiniz? Ben 32. Haftada aldığım raporu verdim bir de Doğum yapınca aldığım Doğum belgesini. Ama memur diyor ki Doğum sonrası için 8 haftalık rapor vermesi gerekiyor doktorun. O raporu alabilirsen al dedi. Ücretsiz izin esnasında da o Doğum sonrası rapor kullanılıyormuş. Sizler ücretsiz izin alırken hangi belgeleri verdiniz? Ya da örnek dilekçe var mı acaba elinizde
Sadece dogum oncesi izne ayrilma kagidimi goturdum.Dogum sonrasi henuz ugramadim okula.Sonrasi icin yasal 8 haftan var .Neden vermesi gereksin ki doktorun ?
Doğum sonrasın izninizin bittiği günden itibaren ücretsiz izne ayrılabilirsiniz. Bunun için doktor raporuna ihtiyacınız yok. Diyelim ki 15 Şubat iş başı tarihiniz 15 Şubat -30 haziran arası bebeğimin bakımı için ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diye dilekçe verirsiniz.
Selam mamuşcuk anneler anne olmayı bekleyenleeer Çok nadir okuyabiliyorum günler kakalı sütlü çişli uykusuz geçtiği için, herşeye çok şükür tabi ki umarım herkes çok iyidirDdgdln
inşallah senin bebiş hayatı boyu böyle anne sözü dinlesin maşallah baba gelmiş doğmuş hemen afferin ona Bekleyenler az daha sabır inşallah geliyorlar
Bir doguraydim da rahatlasaydim. Gunler gectikce daha da zorlasiyor. Uyumak yemek yemek yurumek her sey zor. Cok halsizim bir iki gundur bir de. Anlamadim ki neden boyle oldum.
Ben nirmalde de gazlı biriyim.. Tuvalete gitmedigimde karnında siskinlik olur.. Bunlari su an daha fazla ve ağır yaşıyorum bi de ben hızlı yemek yerim.. Yarim saatlik öğle molalarimdan kalan alışkanlık.. Hizli yemek yemek de mideye gaz yapio.. Yavas yiyim diyorum içim geçiyor artık
Alerjide kim ne derse desin en iyisi Hacettepe. Hacetepe'nin asistanları bile öteki uzmanlardan docentlerden daha iyi.
Biz Doç Dr Özge Uysal Soyer'e gittik. Alerji uzmanı.
Ayrıca yeğenimin 2 3 yaşından beri tanı konulamayan bir öksürüğü vardı. Gitmediği doktor özel devlet gitmediği bölüm kalmadı. Ankara'yı bıraktık çevre illere bile gitti yengem belki iyi bir doktor vardir diye. En sonunda randevu alabildi ve Hacettepe alerjiye götürdü. Bu çocuğa astım teşhisi 10 yıl sonra konabildi. Biz astım dedikçe doktorlar kabul etmedi. Eğer 7 yasa kadar doğru tedavi uygulansaydi muhtemelen gececekti. Şimdi hayat boyu kalma olasılığı çok yüksek.
Alerjide Hacettepe.
Yenidoğan ve çocuk takibinde de Ankara üniversitesi Prof Dr Ömer Erdeve'ye gözüm kapalı güveniyorum.
Sadece gürültülü kaka yaptığı için mi süt alerjisi den şüphelendinşz yoksa başka belirti var mı? Benim oğlumda çok gürültülü kaka yapıyor şuan acaba bizdede mi var diye düşündüm.
Cok gazi var burun tıkanıklığı yaklaşık üç haftadır var yüzünde döküntüler var . Hepsi tesadüf olabilir. Gürültülü kaka gazı olduğu için olabilir. Çok bilgili değilim zaten doktora danışmak sadece. Gazlı bebek desin kabul edelim ona göre çare ararım alerjik bı durum varsa ayrı mesele
Doktor kontrolünden çıktım. İlk NST'me de girdim.
Kalbim kadar temiz bir nst. Allah'ım gr sancı çıkmadı ya... Doktorum daha keyfi yerinde bunun diyor. Haftaya randevu al kontrol için dedi
Doktor kontrolünden çıktım. İlk NST'me de girdim.
Kalbim kadar temiz bir nst. Allah'ım gr sancı çıkmadı ya... Doktorum daha keyfi yerinde bunun diyor. Haftaya randevu al kontrol için dedi