- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Daha da günün var sninDoktor kontrolünden çıktım. İlk NST'me de girdim.
Kalbim kadar temiz bir nst. Allah'ım gr sancı çıkmadı ya... Doktorum daha keyfi yerinde bunun diyor. Haftaya randevu al kontrol için dedi
Evet kendi doktorum.Ben yaz tatili ile birlestiricem insallah.Yoksa subatta benim de baslamam lazim.Kendi dogum doktorun mu veriyor heyeti ? Benim de alasim var.Somestrden sonra baslamam lazim.
Bende bugun NST ye girdim.Doktor kontrolünden çıktım. İlk NST'me de girdim.
Kalbim kadar temiz bir nst. Allah'ım gr sancı çıkmadı ya... Doktorum daha keyfi yerinde bunun diyor. Haftaya randevu al kontrol için dedi
Bende de agri var acaba acilmadan dolayi mi? Simdiye kadar hic bakmadi dr. Yarin benimde kontrolum var sorayim bir.Bende bugun NST ye girdim.
Hafif hafif 3 sancı çıkmıs ama dün akşam çok ağrılarım vardı uyuyamaıdm resmen . Normalde cuma günü kontrol yapıcaktı . Vajina kemiklerim çok ağrıyor deyince muayene etti 3 cm açıklık
Cuma günü tekrar çağırdı .
şimdilik suyu herşeyi çok iyi beklemeye devam
Ama ben sabahtan beri yürüyemiyorum o ayrı hem bebek baskı yapıyor hemde inanılmaz kemik ağrım var
Normal doğum uapanlar siiznde böylemiydi son zamanalr ?
cok iyi :) umarm.cok guzl bi dogum olur kaldi 7 cmBende bugun NST ye girdim.
Hafif hafif 3 sancı çıkmıs ama dün akşam çok ağrılarım vardı uyuyamaıdm resmen . Normalde cuma günü kontrol yapıcaktı . Vajina kemiklerim çok ağrıyor deyince muayene etti 3 cm açıklık
Ama ben sabahtan beri yürüyemiyorum o ayrı hem bebek baskı yapıyor hemde inanılmaz kemik ağrım var
Benm de geçmişti ama dün biraz yoruldm bu sabah çok aciyodu. Bı geçmeyen öksürük var bende tam sezeryan acısı gecio öksürük artınca ameliyat acısı da ben burdayım diyoKızlar doğum yapalı yarın bir ay olacak. Sezeryan ağrım geçmişti tamamen. İki gündür yeniden başladı. Uzun sürmesi normal mi sizce. Siz ne durumdasınız
Aynen benimde öyle oldu. Nevresmleri değiştirdim evi süpürdüm derken ağrı başladı tekrar. Bir ara dikiş mi açıldı diye korkmadım değil.Benm de geçmişti ama dün biraz yoruldm bu sabah çok aciyodu. Bı geçmeyen öksürük var bende tam sezeryan acısı gecio öksürük artınca ameliyat acısı da ben burdayım diyo
Sadaka veriyorum ama yine vericem..gerçekten çok korkutucu dışarı çıkmak. Çok teşekkür ederimvalla canm verilmiş sadakan varmis. butun talihsizlikler seni bulmus . bi okun bi sadaka ver gene Allah korumusdikkat eden yok trafikte maalesef
Vericem, neden öyleymiş ki? İlk defa duydum.sadaka ver cnm bu ay kaza ayı derler
Çok sağol xside, sadaka vericem.nobahari çok geçmiş olsun.birine bi sadaka ver derim uğursuzluk nazar ciksin gitsin.
Benim de yarından sonra bir ay olacak ama ben hiç iş yapmıyorum. İş yapıp yorulduğun için olabilir belki sendeki ağrı. Biz farketmiyoruz, iyileştik deyip koşturasımız geliyor ama kazın ayağı öyle değil aslında:/ ekstra ufak bi yüklenme günlerce canımızı yakıyor.Kızlar doğum yapalı yarın bir ay olacak. Sezeryan ağrım geçmişti tamamen. İki gündür yeniden başladı. Uzun sürmesi normal mi sizce. Siz ne durumdasınız
Ben doğumdan iki hafta sonra normal işlerimi yapmaya başladım. Annem yanımdaydı zaten 10 gün, o gidince yemeğe falan başladım sonra süpürme silme, beni zorlayan nevresim değiştirme oldu. Siz siz olun o işi eşinize yaptırın.Benim de yarından sonra bir ay olacak ama ben hiç iş yapmıyorum. İş yapıp yorulduğun için olabilir belki sendeki ağrı. Biz farketmiyoruz, iyileştik deyip koşturasımız geliyor ama kazın ayağı öyle değil aslında:/ ekstra ufak bi yüklenme günlerce canımızı yakıyor.
Ev spurme hiç yapmadım daha cesaret edemiyorum. Çok zorlama sende eşin yapiosa eşin supursun kimisi çabuk iylesiyo . Ben zor iyileşen tipimAynen benimde öyle oldu. Nevresmleri değiştirdim evi süpürdüm derken ağrı başladı tekrar. Bir ara dikiş mi açıldı diye korkmadım değil.
Öksürük ara da oluyor ama çok değil şükür
Bende büyük oğlumu klozete kaldırdım dün çok acıdı dikislerim. Yada salonda uyuyo gece yatağına götürüyorum yürütüyorum ama yatağa çıkmayınca kaldırdım bı iki defa iyi olmadı. Eşler evdeyken yapmamak laizm en azından. Sonuçta az buz değil kaç kat kesilip dikildik. Dış dikişler iyi gorunsede daha iç dikişler ne durumda bilmiyoruz. Bı elimiz kesilse ufacık bı ay suruo sızısı oluo.Ben doğumdan iki hafta sonra normal işlerimi yapmaya başladım. Annem yanımdaydı zaten 10 gün, o gidince yemeğe falan başladım sonra süpürme silme, beni zorlayan nevresim değiştirme oldu. Siz siz olun o işi eşinize yaptırın.
Birde büyük oğlumda kucağıma gelip yatıyor. Kardeşi kucağımdayken kıskanıyor, onu korumaya çalışırken zorluyorum galiba dikiş yerini
Doğru söylüyorsun. Benim canım çok tez sanırım. Spinal de bile son dikişler atılırken ayaklarımı oynatabildim.Bende büyük oğlumu klozete kaldırdım dün çok acıdı dikislerim. Yada salonda uyuyo gece yatağına götürüyorum yürütüyorum ama yatağa çıkmayınca kaldırdım bı iki defa iyi olmadı. Eşler evdeyken yapmamak laizm en azından. Sonuçta az buz değil kaç kat kesilip dikildik. Dış dikişler iyi gorunsede daha iç dikişler ne durumda bilmiyoruz. Bı elimiz kesilse ufacık bı ay suruo sızısı oluo.
Vajina kemikleri ağrısı bir kaç hafta sürdü ben de canım. Tabi sonlara doğru arttı baya ama yürüyememe durumu olmadı hiç.Bende bugun NST ye girdim.
İnşallah seninde açılman vardır benımde 37. Haftada bakmıstı en son . Birdaha doğumda bakarız demişti ama ben yürüyemicek kadar ağrım var deyince birde dün çok sancılandıgımı söyleyınce baktı .Bende de agri var acaba acilmadan dolayi mi? Simdiye kadar hic bakmadi dr. Yarin benimde kontrolum var sorayim bir.
İnşallah rabbim geride kalanlara sağlıklı sıhhatli kolay doğumlt nasip etsincok iyi :) umarm.cok guzl bi dogum olur kaldi 7 cm
Boşver için sissin varsın yavaş yapsın. Sen kendini düşün. Sana bişey olsa bebeğine kim bakicak. Benim eşim de önceden yavaştı. Hamileyken hep sıkıntı oldu düşük riski erken doğum riski eşim iş yapa yapa pratiklesti maşallahDoğru söylüyorsun. Benim canım çok tez sanırım. Spinal de bile son dikişler atılırken ayaklarımı oynatabildim.Doktor kontrole odaya geldiğinde ben kendi kendime kalkıp yürümeye gidecektim. O pozisyonda görünce adam tamam sen iyisin dedi ve gitti
Ev süpürmeyi de eşime yaptırdım bir kez ama saatler sürdü resmen. Orta da iş süründükçe içim şişti bir daha yap demedimyarın başlayım ona yaptırmaya ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?