2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktor kontrolünden çıktım. İlk NST'me de girdim.
Kalbim kadar temiz bir nst. Allah'ım gr sancı çıkmadı ya... Doktorum daha keyfi yerinde bunun diyor. Haftaya randevu al kontrol için dedi
Daha da günün var snin ah ah bu kez erken gelir diye düşündüm hep o kadr kasilma sanci vardi e simdi hc bisi yok dun den beri kasılmam fazla o kadr ağrılı bile deil . oyle ki hersey üstü üstüne geliyor tuvalet eğitimi verdiğim kizim once çişini dememeye başlamıştı bende beze geri geçtim smdide kakasini yapmaya başladı 2 aydır hep tuvalete yapan cocuk noluyor anlamıyorum Agzimdan bisi cikmasini bekliyor gbi gecen dedm ki gene ki kaka yi tuvalete yapıyor o kadr üzülüyorum ki öğrenip geri bıraktı resmen

Doktor kontrolünden çıktım. İlk NST'me de girdim.
Kalbim kadar temiz bir nst. Allah'ım gr sancı çıkmadı ya... Doktorum daha keyfi yerinde bunun diyor. Haftaya randevu al kontrol için dedi
Bende bugun NST ye girdim.
Hafif hafif 3 sancı çıkmıs ama dün akşam çok ağrılarım vardı uyuyamaıdm resmen . Normalde cuma günü kontrol yapıcaktı . Vajina kemiklerim çok ağrıyor deyince muayene etti 3 cm açıklık
Cuma günü tekrar çağırdı .
şimdilik suyu herşeyi çok iyi beklemeye devam
Ama ben sabahtan beri yürüyemiyorum o ayrı hem bebek baskı yapıyor hemde inanılmaz kemik ağrım var
Normal doğum uapanlar siiznde böylemiydi son zamanalr ?

Bende de agri var acaba acilmadan dolayi mi? Simdiye kadar hic bakmadi dr. Yarin benimde kontrolum var sorayim bir.

cok iyi :) umarm.cok guzl bi dogum olur kaldi 7 cm

Kızlar doğum yapalı yarın bir ay olacak. Sezeryan ağrım geçmişti tamamen. İki gündür yeniden başladı. Uzun sürmesi normal mi sizce. Siz ne durumdasınız
Benm de geçmişti ama dün biraz yoruldm bu sabah çok aciyodu. Bı geçmeyen öksürük var bende tam sezeryan acısı gecio öksürük artınca ameliyat acısı da ben burdayım diyo

Benm de geçmişti ama dün biraz yoruldm bu sabah çok aciyodu. Bı geçmeyen öksürük var bende tam sezeryan acısı gecio öksürük artınca ameliyat acısı da ben burdayım diyo
Aynen benimde öyle oldu. Nevresmleri değiştirdim evi süpürdüm derken ağrı başladı tekrar. Bir ara dikiş mi açıldı diye korkmadım değil.
Öksürük ara da oluyor ama çok değil şükür

Kızlar doğum yapalı yarın bir ay olacak. Sezeryan ağrım geçmişti tamamen. İki gündür yeniden başladı. Uzun sürmesi normal mi sizce. Siz ne durumdasınız
Benim de yarından sonra bir ay olacak ama ben hiç iş yapmıyorum. İş yapıp yorulduğun için olabilir belki sendeki ağrı. Biz farketmiyoruz, iyileştik deyip koşturasımız geliyor ama kazın ayağı öyle değil aslında:/ ekstra ufak bi yüklenme günlerce canımızı yakıyor.

Ben doğumdan iki hafta sonra normal işlerimi yapmaya başladım. Annem yanımdaydı zaten 10 gün, o gidince yemeğe falan başladım sonra süpürme silme, beni zorlayan nevresim değiştirme oldu. Siz siz olun o işi eşinize yaptırın.

Birde büyük oğlumda kucağıma gelip yatıyor. Kardeşi kucağımdayken kıskanıyor, onu korumaya çalışırken zorluyorum galiba dikiş yerini

Aynen benimde öyle oldu. Nevresmleri değiştirdim evi süpürdüm derken ağrı başladı tekrar. Bir ara dikiş mi açıldı diye korkmadım değil.
Öksürük ara da oluyor ama çok değil şükür
Ev spurme hiç yapmadım daha cesaret edemiyorum. Çok zorlama sende eşin yapiosa eşin supursun kimisi çabuk iylesiyo . Ben zor iyileşen tipim ilkinde oksurmekten dikislerim açıldı. Bunda şükür öyle bişey olmadı. Ama öksürük kötü durumda oda dikisleri zorluo ister istemez. Aciyo haliyle. Eğilip dogrulma işlerini de çok yapmamaya çalışıyorum. Benm yapım hassas ben bunu anladım artk.

Bende büyük oğlumu klozete kaldırdım dün çok acıdı dikislerim. Yada salonda uyuyo gece yatağına götürüyorum yürütüyorum ama yatağa çıkmayınca kaldırdım bı iki defa iyi olmadı. Eşler evdeyken yapmamak laizm en azından. Sonuçta az buz değil kaç kat kesilip dikildik. Dış dikişler iyi gorunsede daha iç dikişler ne durumda bilmiyoruz. Bı elimiz kesilse ufacık bı ay suruo sızısı oluo.

Doğru söylüyorsun. Benim canım çok tez sanırım. Spinal de bile son dikişler atılırken ayaklarımı oynatabildim. Doktor kontrole odaya geldiğinde ben kendi kendime kalkıp yürümeye gidecektim. O pozisyonda görünce adam tamam sen iyisin dedi ve gitti

Ev süpürmeyi de eşime yaptırdım bir kez ama saatler sürdü resmen. Orta da iş süründükçe içim şişti bir daha yap demedim yarın başlayım ona yaptırmaya ben en iyisi

Vajina kemikleri ağrısı bir kaç hafta sürdü ben de canım. Tabi sonlara doğru arttı baya ama yürüyememe durumu olmadı hiç.

Bende de agri var acaba acilmadan dolayi mi? Simdiye kadar hic bakmadi dr. Yarin benimde kontrolum var sorayim bir.
İnşallah seninde açılman vardır benımde 37. Haftada bakmıstı en son . Birdaha doğumda bakarız demişti ama ben yürüyemicek kadar ağrım var deyince birde dün çok sancılandıgımı söyleyınce baktı .
inşallah seninde açılman falan vardır

Boşver için sissin varsın yavaş yapsın. Sen kendini düşün. Sana bişey olsa bebeğine kim bakicak. Benim eşim de önceden yavaştı. Hamileyken hep sıkıntı oldu düşük riski erken doğum riski eşim iş yapa yapa pratiklesti maşallah yapa yapa alışır merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…