- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Hiç izin kullanmayım deseymiş. Pazarlık yapmışlar birde utanmadanevet canim o 5 günü bile iki ayrı zmanda kullansan arada bi iki gün çalışsan demişler
esim gelsin bide duş alaym insalah gecer . kızla giremem bu şekil onu beklemeliym
Benim de kv bu sefer hiç kalmadı. İki kez annem gittikten sonra yemek yapıp getirdi.guzelmis valla haklisin doğrusu. ama hani bnde diyorum ne var yevde isi yok çalışmıyor neyin pazarlığı yani. esim nasil olsa evde kimse yok napcan kal 1 hafta 10 gun deyince bile. kalamam sen yardim edeceksin esine dedi cıktı . yani ilk dogumumda 1 gün hastanede 2 gun evde kaldı ve gitti bn bebeğime baktm kendi sadece yemek ev isi ilgilendi . gene bakarsın iyiym gidersin evine peşin peşin bunu demesi kırıyor genede. esim k.validemede demisti gelip bakacaksın faln diye ağzının ucuyla bakarm dedi 1 hafta kalacan diyince nasil kalaym kardeşlerin baban evde dedi. sonra da hic gelesi gelmedi herlde ki tlfonda buraya getirsen hastaneden bn bakarm gül gbi oraya nasil gelirim bilmiyorum faln diyormuş yani anlayacağın herkes kendi derdinde . bni evlerine bekliyorlar . biraz mantık yahu 2 kaynım bi k.babam nasil emzireymorda rahat rahat annemde evine bekliyor oda ayni evinden misafir eksik olmaz nasil rahat ederm. kafam atık yani gene lafa dökülürse bu bakma isi kafam dahada atar hepsini kovalarım evden
Ahh canım... Bir haftada yeni yeni oturuyor. Bir hafta kritik süreç. Bir hafta bitince gerileme oluyor eğer zorlamadan kararlı tutum sergilenirse sonra toparlıyor. Ama alışması 3 haftayı buluyor. Bizim 7 ay oldu baslayali hala gece ıslatıyor hala oyun sırasında yapabiliyor. Aslında bu 4 5 yasa kadar devam eden bir süreçAslinda kucuk bnm kizim daha 1 ekimde 2 yaşadı . Bezi kendi reddettiği icin mecbur öğretmeye çalıştım öğrendi bi ara tekrar geriledi . sonra geri tekrar başladık en baştan ögreneceğine inancım vardi cunku ama gene aynı sonuç 1 hafta sorunsuz söyleyip tekrar geriledi baktm hem bn sinirleniyorm hemde baktm galiba hazir degil bi hevesle soyluyordu belkide cisi dedm vazgectm oylece bezi de hevesle baglatmaya basladi suan ama kaka gercekten hic yapmamıştı hic kacirmadi ilk basladigimiz andan bu yana hep tuvalete yapti. şimdi yapınca 2dir cok canim sıkıldı acikcasi. yani etrafimda herkes cok acele ettin diyor da bn etmedim kendi istemiyordu baglatmayi ve cok hevesliydi . bni üzen kısım öğrenen cocuk neden geri basa döner buama yapacak bisi yok gercekten kendi haline bırakmak zorundayım zorlarsam daha kötü olur kendide yipranir
Benim zaten kadim görünüyordu da ben bu bebe o kadar beklemez diyordum.Kasim anneleri olacagiz hic kacari yok
Geçen hafta crs günü 3 tüp kan verdik.
İlk doğduğu gün annem dr a sordu normal dedi haftalık knt de sorduk bi hormon testi yapalım dedi.ozel 260 tl fiyat çıkarttı.crs günü için numune hastahanesine götürdüm hem kalca usg için 42. Güne rnd aldık hemde hormon testi verdik.diger sonuçlar ertesi gün çıktı ama hormon 10 gün sonra çıkacakmış.cikan sonuçları sağlık ocağındaki dr a gösterdim bunlar normal ama hormonuda görelim dedi.sonuc çıkınca yine devletteki dr a randevu alip göstericem.normal olmayan birşey varsa çocuk endokrinoloji olan bir yere götüreceğim.
Rengi 5 günlükken buydu şimdi ortalardan renk açılmaya başladı aslında .tam resim çekiyordum çiş yaoti siz görmeyin teyzeleri
Eki Görüntüle 2547533
Bakıyım düzelmez ise öyle olacak galiba. Uyanınca seninle tartıştığımızda çok üzülüyorum dedim. Kendide üzülüyormuş. Kardeşine zarar verecek isin peki bir daha dedim. Hayır vermeyeceğim demedi bileCanım sıkmayın canınızı. Baktınız olmadı destek alın bir çocuk gelişimi uzmanından. Maalesef bizim.bu psikolojiyle cozebilecegimiz boyuttan çıkabiliyor olay.
İnşallah en kolay, rahat şekilde atlatırsın. Devir değişti anneler ergen kız gibi kel alaka bişey olup çıktılar:/guzelmis valla haklisin doğrusu. ama hani bnde diyorum ne var yevde isi yok çalışmıyor neyin pazarlığı yani. esim nasil olsa evde kimse yok napcan kal 1 hafta 10 gun deyince bile. kalamam sen yardim edeceksin esine dedi cıktı . yani ilk dogumumda 1 gün hastanede 2 gun evde kaldı ve gitti bn bebeğime baktm kendi sadece yemek ev isi ilgilendi . gene bakarsın iyiym gidersin evine peşin peşin bunu demesi kırıyor genede. esim k.validemede demisti gelip bakacaksın faln diye ağzının ucuyla bakarm dedi 1 hafta kalacan diyince nasil kalaym kardeşlerin baban evde dedi. sonra da hic gelesi gelmedi herlde ki tlfonda buraya getirsen hastaneden bn bakarm gül gbi oraya nasil gelirim bilmiyorum faln diyormuş yani anlayacağın herkes kendi derdinde . bni evlerine bekliyorlar . biraz mantık yahu 2 kaynım bi k.babam nasil emzireymorda rahat rahat annemde evine bekliyor oda ayni evinden misafir eksik olmaz nasil rahat ederm. kafam atık yani gene lafa dökülürse bu bakma isi kafam dahada atar hepsini kovalarım evden
Kızlar yenidoğan sünneti yaptıran oldumu ben 7.gun yaptırmak ıstiyorum ama kayınbaba ve eşim bana karşı çıkıyorlar bu yanlismi anlamıyorum kayınbaba 6 yaşında yatıracakmış izin vermem bilmem ne diyor of ya delirttiler sanki ben annesi degilim
Bizim seninle dertlerimiz hep ayniBebeğiniz ne kadar mama ya da anne sütü alıyor? 12 günlük bebeğim, 70 80 cc içiyor hızlı hızlı, üstüne meme istiyor.
Aslında hep meme istiyor ama açlıktan m yoksa meme mi almak istiyor anlamadım henüz. Sanki hiç doymuyor gibi
Versem 24 saat memede kalır. Ara sıra mama yapıyorum 60cc, üstüne yine meme istiyor. İçip uyumuyor sakincebana Bi akıl verin. Acaba bu cc ler az mı?
Yenidoğan bebekler doyduklarını anlamaz dediler bide
Eşim ailesinin tepkisinde görünce istemiyorum 7 yaşında yaptırır dedi ama ben istiyorum sağlıkla doğsun yavrum öncelikle ama 7.gun için çok israrciyim oysaki kayınbaba az karışan bi insan ama ben izin vermem diye tutturdu iznini almiyorumki desem küsecek doğmamış çocuğuma bile kirilacakAnnesi babası karar verdin ya, anlamıyorum neden bu kadar her şeye karışıyorlar.
Bence direk söyle bu konuda net olun, biz böyle karar verdik diyin.
Eşim de büyük oğlumda kıyamadı yaptırmadı şu anda çok pişman. Yeni doğanı da bir aylık oldu. Doktora danılıcsz ne zaman yaptıralım diye, görüşemedik bir türlüEşim ailesinin tepkisinde görünce istemiyorum 7 yaşında yaptırır dedi ama ben istiyorum sağlıkla doğsun yavrum öncelikle ama 7.gun için çok israrciyim oysaki kayınbaba az karışan bi insan ama ben izin vermem diye tutturdu iznini almiyorumki desem küsecek doğmamış çocuğuma bile kirilacak
Bence yaptırım şimdi 2 aya kadar yeni doğan sünneti diye geçiyormuş çocuğun cinsel.kimligi oluşmaya başlarken travma oluyomuş 2.5 yaş ve 6 yaş arası ben birtürlü eşimin ailesine anlatamadım amaEşim de büyük oğlumda kıyamadı yaptırmadı şu anda çok pişman. Yeni doğanı da bir aylık oldu. Doktora danılıcsz ne zaman yaptıralım diye, görüşemedik bir türlü
Hiç izin kullanmayım deseymiş. Pazarlık yapmışlar birde utanmadan
aynen oyle daha rahat olmak istiyor insan zaten normalde olsa dogum oturup kalkmak zor sonucta kemikler ağrıyor yatıp emziriyorsun rahatca. keske daha iyi olabilsek de kimseye ihtiyacımz olmasa .Benim de kv bu sefer hiç kalmadı. İki kez annem gittikten sonra yemek yapıp getirdi.
Gerçi kalmamasının sebebi ilk doğum da artık gidebilirsiniz ben iyiyim bakabilirim demiştim. Gündüz evine geçiyordu. Her akşam kayınbabam, kaynım geliyorlardı cümbür cemaat. Odadan dışarı çıkamıyordum, gece de ben uyanıp bebeği alıp emzirip koyabiliyordum zaten. Bir hafta kaldı, sonra da ben bakabilirim artık gelmeniz gerek yok dedim.çok severim iyi kadındır, hiç sorunumuz olmadı ama, lohusalık zamanı insan TV karşısında rahatça emzirmek istiyor, zaten bunalıyor, ayağını rahat uzatmak istiyor
Bir hekim ile konuşmuştum. İlk coxuk kıskanmasin diye ikinciyi pek kucağa falan almamışlar. Uyaran eksikliğine bağlı otizm teşhisi konmuş 1 yaşında. Bu hatayı ben yaptım, nasıl yaptım.bilmiyorum diye ağlamıştı.kucuklerinde duygusal ihtiyaçları var aslında büyükler kadr olmasada. artk büyükler uyudukça öpüp koklicazinsalah canm inslh hepimizin bebekleri birbirlerine cok guzel uyum sağlarlar
Muhtemelen yarına ancak geçecek.Kizlar sabah 5 gibi iki bacağıma birden kramp girdi dizimden aşağısı ve sabah uyandigmdan beri müthiş ağrıyor anlatamam yani . sicak veya soguk uygulama yapın diye yazıyordu nette sıcak su torbası koyuyorum ama hala aynı hic bi faydası yok önerisi olan varmi?
erken mi pes etmisimAhh canım... Bir haftada yeni yeni oturuyor. Bir hafta kritik süreç. Bir hafta bitince gerileme oluyor eğer zorlamadan kararlı tutum sergilenirse sonra toparlıyor. Ama alışması 3 haftayı buluyor. Bizim 7 ay oldu baslayali hala gece ıslatıyor hala oyun sırasında yapabiliyor. Aslında bu 4 5 yasa kadar devam eden bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?