2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de kv bu sefer hiç kalmadı. İki kez annem gittikten sonra yemek yapıp getirdi.

Gerçi kalmamasının sebebi ilk doğum da artık gidebilirsiniz ben iyiyim bakabilirim demiştim. Gündüz evine geçiyordu. Her akşam kayınbabam, kaynım geliyorlardı cümbür cemaat. Odadan dışarı çıkamıyordum, gece de ben uyanıp bebeği alıp emzirip koyabiliyordum zaten. Bir hafta kaldı, sonra da ben bakabilirim artık gelmeniz gerek yok dedim.çok severim iyi kadındır, hiç sorunumuz olmadı ama, lohusalık zamanı insan TV karşısında rahatça emzirmek istiyor, zaten bunalıyor, ayağını rahat uzatmak istiyor

Ahh canım... Bir haftada yeni yeni oturuyor. Bir hafta kritik süreç. Bir hafta bitince gerileme oluyor eğer zorlamadan kararlı tutum sergilenirse sonra toparlıyor. Ama alışması 3 haftayı buluyor. Bizim 7 ay oldu baslayali hala gece ıslatıyor hala oyun sırasında yapabiliyor. Aslında bu 4 5 yasa kadar devam eden bir süreç

Oğlum 4.5 yaşında. Bizim de kıskançlık giderek artıyor. Güzelce anlattım olmadı. Artık zarar verme safhasına geçti. Bugün dayanamadım epey kızdım. Geri de üzüldüm ama çok çaresiz kalıyorum artık. Birde hiç böyle bir çocuk değildi. Bebekleri zarar görmesinler diye dokunmazdı bile.
[/QUOTE]
Canım sıkmayın canınızı. Baktınız olmadı destek alın bir çocuk gelişimi uzmanından. Maalesef bizim.bu psikolojiyle cozebilecegimiz boyuttan çıkabiliyor olay.

Sizde de mi aynı durum var?
Annem de bana bu normal bir durum zamanla düzelir dedi ama bu hafta biz de hormon testini yaptıracağız.

Canım sıkmayın canınızı. Baktınız olmadı destek alın bir çocuk gelişimi uzmanından. Maalesef bizim.bu psikolojiyle cozebilecegimiz boyuttan çıkabiliyor olay.
Bakıyım düzelmez ise öyle olacak galiba. Uyanınca seninle tartıştığımızda çok üzülüyorum dedim. Kendide üzülüyormuş. Kardeşine zarar verecek isin peki bir daha dedim. Hayır vermeyeceğim demedi bile

İnşallah en kolay, rahat şekilde atlatırsın. Devir değişti anneler ergen kız gibi kel alaka bişey olup çıktılar:/

Kızlar yenidoğan sünneti yaptıran oldumu ben 7.gun yaptırmak ıstiyorum ama kayınbaba ve eşim bana karşı çıkıyorlar bu yanlismi anlamıyorum kayınbaba 6 yaşında yatıracakmış izin vermem bilmem ne diyor of ya delirttiler sanki ben annesi degilim

Bebeğiniz ne kadar mama ya da anne sütü alıyor? 12 günlük bebeğim, 70 80 cc içiyor hızlı hızlı, üstüne meme istiyor.
Aslında hep meme istiyor ama açlıktan m yoksa meme mi almak istiyor anlamadım henüz. Sanki hiç doymuyor gibi
Versem 24 saat memede kalır. Ara sıra mama yapıyorum 60cc, üstüne yine meme istiyor. İçip uyumuyor sakince bana Bi akıl verin. Acaba bu cc ler az mı?
Yenidoğan bebekler doyduklarını anlamaz dediler bide

Annesi babası karar verdin ya, anlamıyorum neden bu kadar her şeye karışıyorlar.
Bence direk söyle bu konuda net olun, biz böyle karar verdik diyin.

Bizim seninle dertlerimiz hep ayni

Annesi babası karar verdin ya, anlamıyorum neden bu kadar her şeye karışıyorlar.
Bence direk söyle bu konuda net olun, biz böyle karar verdik diyin.
Eşim ailesinin tepkisinde görünce istemiyorum 7 yaşında yaptırır dedi ama ben istiyorum sağlıkla doğsun yavrum öncelikle ama 7.gun için çok israrciyim oysaki kayınbaba az karışan bi insan ama ben izin vermem diye tutturdu iznini almiyorumki desem küsecek doğmamış çocuğuma bile kirilacak

Eşim de büyük oğlumda kıyamadı yaptırmadı şu anda çok pişman. Yeni doğanı da bir aylık oldu. Doktora danılıcsz ne zaman yaptıralım diye, görüşemedik bir türlü

Eşim de büyük oğlumda kıyamadı yaptırmadı şu anda çok pişman. Yeni doğanı da bir aylık oldu. Doktora danılıcsz ne zaman yaptıralım diye, görüşemedik bir türlü
Bence yaptırım şimdi 2 aya kadar yeni doğan sünneti diye geçiyormuş çocuğun cinsel.kimligi oluşmaya başlarken travma oluyomuş 2.5 yaş ve 6 yaş arası ben birtürlü eşimin ailesine anlatamadım ama

Hiç izin kullanmayım deseymiş. Pazarlık yapmışlar birde utanmadan
hıc sorma
aynen oyle daha rahat olmak istiyor insan zaten normalde olsa dogum oturup kalkmak zor sonucta kemikler ağrıyor yatıp emziriyorsun rahatca. keske daha iyi olabilsek de kimseye ihtiyacımz olmasa .

kucuklerinde duygusal ihtiyaçları var aslında büyükler kadr olmasada. artk büyükler uyudukça öpüp koklicaz insalah canm inslh hepimizin bebekleri birbirlerine cok guzel uyum sağlarlar
Bir hekim ile konuşmuştum. İlk coxuk kıskanmasin diye ikinciyi pek kucağa falan almamışlar. Uyaran eksikliğine bağlı otizm teşhisi konmuş 1 yaşında. Bu hatayı ben yaptım, nasıl yaptım.bilmiyorum diye ağlamıştı.

Muhtemelen yarına ancak geçecek.

erken mi pes etmisim galiba hamilelik süreci bni sinirli yaptığından kizi yıpratmak istemedm cunku artik bagirmaya baslamistm dedm kendine gel o daha 2 yaşında dogumdan sonra toparlanıp tekrar denerm belki. kendide hazır olduğuna dair sinyal verirse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…