Gözün aydın, güle güle büyütKızlar ben doğum yaptım.
Eğer sıkıntı gördüyse tabi durma ben sıkıntı yoksa anlamında dedimBebek kilo alıyor birde geçen hafta suyu azaldı demişti bakalım ne diyecek şimdi aslında bende hiç taraf değilim suniye keşke kendi sancım gelse
Gözünaydın lütfen korkma sadece kavusma anınızı düşün çok güzel olucak herşeyi unuttrucakKizlar bebegin suyu kalmamis hic ben doguma giriyorum hic acilma yok. Sezaryen olacagim.
Hiç korkma cnm mis kokusunu içine cekiceksin daha güzel bişey olamazKorkuyorum.
Eşim bana kamu spotu diyor ya :) sürekli araya girip düzeltme bilgi vsbi an yanlış anladm
cok şükür canim. umarm bizde yasamayz. en gicik oldugum şeylerden biridir bu pipi muhabbeti
İnsan anne olduğunda özellikle annesi tarafından yanlız bırakıldığında daha bi zor geliyor herşey
Berikko dolaylı olarak kırıldığını belli etmek çözüm getirmiyor ki böyle durumlarda. Benim annem de ilk kızımda yanımdaydı, gitmeye yakın “siz buna bakamazsınız, rezil, perişan olur, edersiniz” diye söylenmeye başlamıştı. Ben de “dost musun düşman mısın, şöyle bakın, şunu yapın” diyeceğine ne biçim konuşuyorsun, annesin sen, bana yol göstermen gerekir dedim. Ben de nasıl olsa annem yanımda olacak diye bebek bakımına dair en ufak bir okuma dahi yapmamıştım:/ Sonrasında güzel güzel gösterdi şöyle yapsan iyi olur gibisinden. İnsanın annesi bile en zorlu durumunda, açığını bulup alay konusu edecek hale gelmiş:/ çok içler acısı gerçekten durum. Tepkini çok net belli et annene, alınganlık gösterip onun olması gerekeni yapmasını bekleme. Ben annemin bir bayram sabahı 5-10 yaşlarındaki ablamları sebepsiz yere babama dövdürdüğünü ve gelinimize yaranmak için bizim dedikodumuzu yaptığını duyduğumdan beri “anne ama bunu kendi düşünmeli, yapmalı” kafasından çıktım. Hakkım olanı almam lazım kafasına girdim. Aynı şekilde ablamların, kardeşimin de hakkını gözetiyorum anneme karşı.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah hayırlı evlat etsinKızlar ben doğum yaptım.
cok dogru soyluyorsun cnm ama gelıyorlar gelme dıyemıyorsunKızlar, özellikle yeni doğum yapan ya da yapacak olanlar mümkünse bir ay kırk gün misafir kabul etmeyin. Ben annemin evinde olduğum için bişey diyemedim. Gelenle oturdum, yatıp dinlenemedim. Gazım geldi afrdersiniz, o esnada çıkaramadım, aşırı rahatsız etti. Dikişlerim çok oturmaktan 19.gün ancak alınabildi ve doğum yapalı bir ay oldu ancak bir parça iyi hissedebiliyorum kendimi.
Aman ha çok dikkat edin siz, yarım saat bile oturmak çok fazlaymış.
Kizlar bebegin suyu kalmamis hic ben doguma giriyorum hic acilma yok. Sezaryen olacagim.
Korkuyorum.
saglıklı dogumlar cnm ne mutlu sanaKizlar bebegin suyu kalmamis hic ben doguma giriyorum hic acilma yok. Sezaryen olacagim.
Yok canım ben açın okuyun araştırın gidin doktora sorun sonra konuşalım, diye kestirip atmıştım. Benim.esim de erken sünnete karşıydı. Ona da aynısını dedim. Mantıklı geldi. Zaten bizimkinde zorunlu olarak yapılması gerekiyormuş fark etmemisiz Allah'tan erken yaptıralım deyince fark edildi.Neyseki kp inatçı değilmiş bizimki aksi ben şimdiden doğum sonra si eşimin ailesiyle yaşayacağım sorunları düşünüyorum resmen doğumdan çok.ona konsantre olup geriliyorum durup dururken bak bu saate uyku tutmadı aklıma inatlari geldi birde ben doguma kayinvalidelerl gitmek istemiyorum eşime soyledim kayinvalide nin yaninda şu yapışsın hayati hiç sevmiyorum bebek olunca daha fazla yapisacaz kendime sabır diliyorum benim kp dün sünnet ettirmem 7.gun dedim diye diyorki Ben izin vermem keşke kız olsaydi
Hadi sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallahKizlar bebegin suyu kalmamis hic ben doguma giriyorum hic acilma yok. Sezaryen olacagim.
Ben de aşamalı kestimAaa öyle bir ilaç mı varmış ilk kez duydum.
Ben keserken aşamalı kesmiştim. Önce gece kestim, gündüz emzirme sayısını azalttım. Süt azalınca tamamen kestim. Çünkü biranda kesince mastit oluyorsun ilk onu denemiştim. Oğluma nolur em rahatlayım diye yalvarmıştım
cok dogru soyluyorsun cnm ama gelıyorlar gelme dıyemıyorsun
aslında gelınmemesı gerek zaten bebek mıkropa acık oluyor bızım ınsanımız hemen gelıyor arkadaslar toplanıp hastaneye gelıceklermıs bana dedımkı ılk gun gelmeyın sancım oluyor sızı gozum gormez yok dedıler bız gelırız bırsey dıyemedım daha sımdıden rahat yokBen diyorum valla.. Mevlude beklerim diyorum
aslında gelınmemesı gerek zaten bebek mıkropa acık oluyor bızım ınsanımız hemen gelıyor arkadaslar toplanıp hastaneye gelıceklermıs bana dedımkı ılk gun gelmeyın sancım oluyor sızı gozum gormez yok dedıler bız gelırız bırsey dıyemedım daha sımdıden rahat yok
Valla canım ben direk hastaneye kimseyi istemiyorum dedim arkadaşlara. 40 çıkmadan da kimse gelmez bizde ziyarete. Mevlüt şeklinde yapıp herkesi birarada çıkarmak istiyorum.aslında gelınmemesı gerek zaten bebek mıkropa acık oluyor bızım ınsanımız hemen gelıyor arkadaslar toplanıp hastaneye gelıceklermıs bana dedımkı ılk gun gelmeyın sancım oluyor sızı gozum gormez yok dedıler bız gelırız bırsey dıyemedım daha sımdıden rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?