2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Daha napmak lazim bilmiyorm.. Bana eymen ilk geldgi zmnlar akıl verio önce yemeğini yap yemeksz kalma diye.. Bnde sinirlendim.. Oyle olmuyo ışte cocuk bu durmuyo.. Yetisemiyorum herseye.. Gelio bi de çay hizmet beklio.. Yani önüne allah ne verdiyse koyarım ama hem onu bekle hem herseye kosmami bekle.. Başından beri yanimdada degildin.. Herseyi oyle oturdgn yerden soylemek kolay.. Bi de çayını yapinca butun işim aksıyor.. Ozellikle ymk pisircegm vakitlerde gelio yemek taaa pismesi hazirlanmasi filan aksam 10da anca bitiyo.. Sonrada is yetistiremeyen oluyorum.. Bi gun gelip ymk yapmadin.. Bi sefer eymene bakti o da pttye gitcegm zmn ki zaten eymen uyuyodu.. Sana sifir masrafim var.. Buna ragmen iki saat bakinca mirin kirin ediyosun.. Bak gittim geldim iki saatte.. O kadar uzuldum ki yani.. Uzuntum eymene gecti galiba gece durmadi hiç.. Bundan sonra ben her isimi kndim halletcem.. Bu yasima kadar zaten hep oyleydi.. Veli toplantima bile babam gelirdi.. Ben herseye kossun da demedim ama bi sefer bari sen git dimi.. Cocukluktan belli oluyo aslnda bazı şeyler

cok dogru soyluyorsun cnm ama gelıyorlar gelme dıyemıyorsun

Yok canım ben açın okuyun araştırın gidin doktora sorun sonra konuşalım, diye kestirip atmıştım. Benim.esim de erken sünnete karşıydı. Ona da aynısını dedim. Mantıklı geldi. Zaten bizimkinde zorunlu olarak yapılması gerekiyormuş fark etmemisiz Allah'tan erken yaptıralım deyince fark edildi.

Ben de aşamalı kestim
2 ay sürdü neredeyse

Ben diyorum valla.. Mevlude beklerim diyorum
aslında gelınmemesı gerek zaten bebek mıkropa acık oluyor bızım ınsanımız hemen gelıyor arkadaslar toplanıp hastaneye gelıceklermıs bana dedımkı ılk gun gelmeyın sancım oluyor sızı gozum gormez yok dedıler bız gelırız bırsey dıyemedım daha sımdıden rahat yok

Yani gayet istemedgni belli etmissin.. Naapmak lazim baska anlamalari için acaba ben acik acik diyorum oğlun premature 1 ay kimseyi kabul edemem diyorum.. Mevlut yapcam gelirsinz diyorum.. Cidden doktor da misafir alma dedi.. Basım agrimaz yani dediklerimden

Bende gizli gizli banyoda ,odada,yalniz emzirirken annem yanimda degil diye agliyorum.Insanin yaşı kaç olursa olsun en güvenli yer annenin yanı.Resmen 3 hafta prenses sendromuna tutuldum.Yerimden kaldirmadi annem ama yoruldu ,Izmire dondu.Simdi kayinvalidemleyim.Allah icin cok iyi biri ama annenin yerini tutmuyor.Annemleyken herseyimiz dakikti.Benim beslenmem,uykumu almam,dinlenmem onemliydi.Simdi daha kahvaltidan kalkabildik,evi toplayip duzenlicem.Camasir aticam vs..Su 10 gun hayirlisiyla gecsin de annem yine gelsin insallahh

Valla canım ben direk hastaneye kimseyi istemiyorum dedim arkadaşlara. 40 çıkmadan da kimse gelmez bizde ziyarete. Mevlüt şeklinde yapıp herkesi birarada çıkarmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…