2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım mümkün oldukça emzir yavaş yavaş alışır emer inşallah

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Sancıların başladı mı? Emin ol hersey olup bitiyor korkutma kendini
Dün akşamdan beri düzensiz çok sık sancım var kuzum . Nişan gelmeden önce çok ağrılı ve 2 dk süren bir sancım oldu . Onun sonunca wc ye gidince gördüm

Bulgur gaz mi yapiyor

Ama süt çıkmıyo canm o emse bi kavrasa gelir dimi ici sis çünkü
Tabi gelir. Mama vermeden önce emzir, kv de uyansın rmsin diye uğraşıyordur. Ağlasın stres yapma ciğerleri gelişir. Elinle ağzına memenin siyah çevresiyle birlikte ağzına ver. Bir elin kafasında destek olsun. Tüm bebekler ilk başta tutmakta zorlanır. Birinci hafta da ancak tuttu adam akıllı benim ki

Gözünüz aydın, güle güle büyütün.
Kızlar ben doğum yaptım.
Gözünüz aydın güle güle büyütün
Canim stres yapma benimde 4.gunden sobra geldi. Ucunu tutamiyordu. Gogus ucu çıkarıcı aldim cok is gördü. Almani tavsiye ederim. Daha rahat tutdu bebek

Ama süt çıkmıyo canm o emse bi kavrasa gelir dimi ici sis çünkü
Emince gelir inşallah Canım ben ıspanak yedim süttüm artı gibi sevmiyorum normalde ama artık haftada 2 kere yemeye çalışıyorum. Rezene çayı günde 3 bardak içiyorum birde günde 2 kuru incir 3 hurma 2 ceviz birazda badem yemeye çalışıyorum bol bolda su içiyorum şimdilik çok şükür süttüm bebeğime yetiyor. İnşallah seninde sütün gelicek suyu çok iç faydası çok var sıcak suyla duş al güzelce sabunla oda yardımcı oluyor sütün gelmesine

Senın kayınvalıde o zaman oraya tatıle gelmiş. İş yapmıyorsa kalmasının ne önemi var. Ben ilk 2 dogumda herseyı ayaklanınca yaptım ama bunda geldiler 1 çöp bıle yapmadım. Dogum öncesinde sancım var deyip odamda yattım. Doğumdan sonra da yattım hep bebekle ilgilendim.. Yemek çamasır bulasık utu temizlik hersey ı yaptılar... Hatta giderken nevresim yakınlarını yıkayıp eve supurge tuttu gitti.... Senin bir de ikiz... Ben artık denetimli oldugum ıcın bebek bakımında kımse gece kalkmadı. Bir zahmete ev işi yapsınlar.... Zaten gelecek eşe dosta da eşim 40 ı cıkınca mevlüt ol ala dedi. Eve kimsede gelmedı. O kargasa da olmadı.. Mevlüt de dısarda yapacagım oldu bitti... Durumun vars haftada 1 gun yarım gun kadın gelsin yoksa herseye uetısemessın canım. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…