Arkadaşlar bugün 2.günümüz sütüm gelmiyo bebek kavrayamiyo ucuda güzel ama olmuyo çok üzülüyorum ne yapacağım bi mama var onu yapıyoruz kv emsin die ağlatip duruyo gözleri sisiyo çocuğun çok stresteyim öyle mjnikki zaten kıyamıyorum zorlamıyorum
Arkadaşlar bugün 2.günümüz sütüm gelmiyo bebek kavrayamiyo ucuda güzel ama olmuyo çok üzülüyorum ne yapacağım bi mama var onu yapıyoruz kv emsin die ağlatip duruyo gözleri sisiyo çocuğun çok stresteyim öyle mjnikki zaten kıyamıyorum zorlamıyorum
Benm bu gebelikte acayip gazın vardı . Malesef bebek çok gazlı. Hamileliğin son iki ayında asitli içecek iciodum acaba ondan mı oldu. Şuan gaz yapan hiç bişey yiyip içmiyorum. Fasulye nohut bulgur mercimek çiğ soğan yeşil soogan asitli içecekler hiç biri yok hayatımda ama bebeğim gazli
Tabi gelir. Mama vermeden önce emzir, kv de uyansın rmsin diye uğraşıyordur. Ağlasın stres yapma ciğerleri gelişir. Elinle ağzına memenin siyah çevresiyle birlikte ağzına ver. Bir elin kafasında destek olsun. Tüm bebekler ilk başta tutmakta zorlanır. Birinci hafta da ancak tuttu adam akıllı benim ki
Herkese selam, doguramayanlar tek avazda kavussun insallah. Doguranlar da saglikla buyutsun.
Benim onceki gun nisanim gelmisti, dun gece de sancilarim 15dk dan siddetli bi sekilde 5 dkya dustu. Sabah 7 gibi hastaneye gittik, aciklik 7cm ve bebek dogum pozisyonundaydi. Suyum gelmemisti, suyumu epidural takilirken patlattilar. Oglen 1 gibi oglumuza kavustuk
Canim stres yapma benimde 4.gunden sobra geldi. Ucunu tutamiyordu. Gogus ucu çıkarıcı aldim cok is gördü. Almani tavsiye ederim. Daha rahat tutdu bebek
Emince gelir inşallah Canım ben ıspanak yedim süttüm artı gibi sevmiyorum normalde ama artık haftada 2 kere yemeye çalışıyorum. Rezene çayı günde 3 bardak içiyorum birde günde 2 kuru incir 3 hurma 2 ceviz birazda badem yemeye çalışıyorum bol bolda su içiyorum şimdilik çok şükür süttüm bebeğime yetiyor. İnşallah seninde sütün gelicek suyu çok iç faydası çok var sıcak suyla duş al güzelce sabunla oda yardımcı oluyor sütün gelmesine
Bende gizli gizli banyoda ,odada,yalniz emzirirken annem yanimda degil diye agliyorum.Insanin yaşı kaç olursa olsun en güvenli yer annenin yanı.Resmen 3 hafta prenses sendromuna tutuldum.Yerimden kaldirmadi annem ama yoruldu ,Izmire dondu.Simdi kayinvalidemleyim.Allah icin cok iyi biri ama annenin yerini tutmuyor.Annemleyken herseyimiz dakikti.Benim beslenmem,uykumu almam,dinlenmem onemliydi.Simdi daha kahvaltidan kalkabildik,evi toplayip duzenlicem.Camasir aticam vs..Su 10 gun hayirlisiyla gecsin de annem yine gelsin insallahh
Senın kayınvalıde o zaman oraya tatıle gelmiş. İş yapmıyorsa kalmasının ne önemi var. Ben ilk 2 dogumda herseyı ayaklanınca yaptım ama bunda geldiler 1 çöp bıle yapmadım. Dogum öncesinde sancım var deyip odamda yattım. Doğumdan sonra da yattım hep bebekle ilgilendim.. Yemek çamasır bulasık utu temizlik hersey ı yaptılar... Hatta giderken nevresim yakınlarını yıkayıp eve supurge tuttu gitti.... Senin bir de ikiz... Ben artık denetimli oldugum ıcın bebek bakımında kımse gece kalkmadı. Bir zahmete ev işi yapsınlar.... Zaten gelecek eşe dosta da eşim 40 ı cıkınca mevlüt ol ala dedi. Eve kimsede gelmedı. O kargasa da olmadı.. Mevlüt de dısarda yapacagım oldu bitti... Durumun vars haftada 1 gun yarım gun kadın gelsin yoksa herseye uetısemessın canım. Allah yardımcın olsun.