2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sorma canm bnm esimde cok yapar onu oglan çocuklarına pipini keserm ha diye tehdit eder hepsi sünnetini hatırlıyor cunku deme diyorum uğraşıyorum oyle diyo farkndabile degil yani nasil korkuttuğunun o çocuğunun ne düşündüğünün. eşlere kalsa oo ooo . bn smdiden diyorum sakin ağzından o erkek bunu da yapamaz lafını duymim temizlikte yapacak yemekte diyorm

Günde kaç kere yaptığı önemli. Anne sütü mama. Dönemi cıvık olabilir. Hele anne sütü ise sadece bu kaka normal olabilir. Günde 3 dolu dolu kaka yaparsa o zaman ishalden suphelen
3 kere de şüphelenmek mi kiz naptin bacim bnm kiz ilk 2 ay ishaldi o zmaan az az da yaptı dolu dolu da yaptı bu süreçte. 5den fazla diye biliyorum bn bide aşırı sulu olması gerekmiş anne sütü alan bebekte.

gozun aydin canm :)

kizlar çok degisik seyler yasiyorum. gecen hafta bu günler namaz bile kılamıyordum cunku secdeye gidemiyordum karnımdan oyle ki sanki kafasi iyice aşağı yerleşmişti. suan sanki daha 5 6 aylik hamileymişim gbi bebek yukarda hic zorlanmıyorum namazda veya başka hareketlerde . Bebek kanala inip geri çıkarmı yukarı acaba kafamda deli sorular

Ooo maaallah Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

3 kere de şüphelenmek mi kiz naptin bacim bnm kiz ilk 2 ay ishaldi o zmaan az az da yaptı dolu dolu da yaptı bu süreçte. 5den fazla diye biliyorum bn bide aşırı sulu olması gerekmiş anne sütü alan bebekte.
3 kere bezi tam doldurması ya hu. Pirtla çıkan değil yoksa ilk aylar her bezde kaka olabiliyor.

Eşim.bu konuda çok hassas. Özel bölge. Kimse bir şey yapamaz ve diyemez.
Eskiler işte... Kp oğlan Yeni dogdugunda bir baktı pipiye ben yokken. O sıra içeri girdim. Eşime söyledim uyarmış.
Birgün de içeri girdim bu ne bu diyor. Ben de her erkek çocukta olan sıradan bir organ. Dokunulmaz. Çocuğun özel bolgesidir ve sapiklarla aile bireylerini ayırt edebilmesi için mahremiyet sınırlarına riayet etmek gerek. Tuvalet ihtiyacında silmek dışında kimse dokunamaz ve bakamaz, dedim. 3 yıldır bir daha yaşanmadı.

Neyseki kp inatçı değilmiş bizimki aksi ben şimdiden doğum sonra si eşimin ailesiyle yaşayacağım sorunları düşünüyorum resmen doğumdan çok.ona konsantre olup geriliyorum durup dururken bak bu saate uyku tutmadı aklıma inatlari geldi birde ben doguma kayinvalidelerl gitmek istemiyorum eşime soyledim kayinvalide nin yaninda şu yapışsın hayati hiç sevmiyorum bebek olunca daha fazla yapisacaz kendime sabır diliyorum benim kp dün sünnet ettirmem 7.gun dedim diye diyorki Ben izin vermem keşke kız olsaydi

3 kere bezi tam doldurması ya hu. Pirtla çıkan değil yoksa ilk aylar her bezde kaka olabiliyor.
bi an yanlış anladm
cok şükür canim. umarm bizde yasamayz. en gicik oldugum şeylerden biridir bu pipi muhabbeti

Bizimkide hep böyle.ben ilk hafta kontrolde galiba İshal oldu 5 kere yapti geceden beri dedim altını acinca yine böyle vardi hee böyle yapiyor diyince doktora.anne sütü alan cocukta normali bu zaten günde 10 kereye kadar normal , beslendigini gösterir iyi birşey bu dedi.bizim renkte cıvıklikta hep böyle.

İnsan anne olduğunda özellikle annesi tarafından yanlız bırakıldığında daha bi zor geliyor herşey
Berikko dolaylı olarak kırıldığını belli etmek çözüm getirmiyor ki böyle durumlarda. Benim annem de ilk kızımda yanımdaydı, gitmeye yakın “siz buna bakamazsınız, rezil, perişan olur, edersiniz” diye söylenmeye başlamıştı. Ben de “dost musun düşman mısın, şöyle bakın, şunu yapın” diyeceğine ne biçim konuşuyorsun, annesin sen, bana yol göstermen gerekir dedim. Ben de nasıl olsa annem yanımda olacak diye bebek bakımına dair en ufak bir okuma dahi yapmamıştım:/ Sonrasında güzel güzel gösterdi şöyle yapsan iyi olur gibisinden. İnsanın annesi bile en zorlu durumunda, açığını bulup alay konusu edecek hale gelmiş:/ çok içler acısı gerçekten durum. Tepkini çok net belli et annene, alınganlık gösterip onun olması gerekeni yapmasını bekleme. Ben annemin bir bayram sabahı 5-10 yaşlarındaki ablamları sebepsiz yere babama dövdürdüğünü ve gelinimize yaranmak için bizim dedikodumuzu yaptığını duyduğumdan beri “anne ama bunu kendi düşünmeli, yapmalı” kafasından çıktım. Hakkım olanı almam lazım kafasına girdim. Aynı şekilde ablamların, kardeşimin de hakkını gözetiyorum anneme karşı.

Doğum sonrası iznin bitiş tarihini gösteren bir belgeyi bana da hastaneden verdiler. Ben okuluma gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…