- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
sorma canm bnm esimde cok yapar onu oglan çocuklarına pipini keserm ha diye tehdit eder hepsi sünnetini hatırlıyor cunkubenim oğlan da hep %75 % 90 arasiydi. Ne zaman alerji oldu, kilo alımı vs durdu. Şimdi %25'te. Ama gelişim geri gitmediyse kilo vermediyse ve zihinsel etkilenme olmadıysa bunun en büyük müsebbibi anne sütü çok şükür.
Erkeklerde bir de sünnetini hatırlasın takıntısı var. Ya hu çocuğun onun icin kıymetli organı kesliliyor. O travmayı hatirlamasa daha iyi. Ondan sonra uckurduskunu erkekler her şeye hakkı olan erkekler yetişiyor.
Vallahi ben oğluma elin kolun burnun nasıl bir organ bir uzuvsa pipin de öyle diyorum. Sadece özel bir bölgede ve kimse göremez. Geçen anne pipiyi keserler mi dedi ki den duyduysa.... Nasıl korkmuş çocuk. Elini kolunu kimse kesemez, pipini de dedim. Tıpkı tırnaklarını kestigim gibi doğduğunda ucunda bir fazlalik vardı sen küçükken alındı bir daha kimse bir şey yapamaz dedim.
Günde kaç kere yaptığı önemli. Anne sütü mama. Dönemi cıvık olabilir. Hele anne sütü ise sadece bu kaka normal olabilir. Günde 3 dolu dolu kaka yaparsa o zaman ishalden suphelen
gozun aydin canm :)Herkese selam, doguramayanlar tek avazda kavussun insallah. Doguranlar da saglikla buyutsun.
Benim onceki gun nisanim gelmisti, dun gece de sancilarim 15dk dan siddetli bi sekilde 5 dkya dustu. Sabah 7 gibi hastaneye gittik, aciklik 7cm ve bebek dogum pozisyonundaydi. Suyum gelmemisti, suyumu epidural takilirken patlattilar. Oglen 1 gibi oglumuza kavustuk
Daha 40 haftanız yarın doluyoe eger acıklığınız yoksa doktorda bebekte bir problem görmez ise hemen suniyi almayın benceNormal doğum yapanlar yarın suni sancı ile doğurtalım deme ihtimali çok yüksek doktorumun bna anlatır mısınız suniyi
O zaman ishal sanmıyorum ama rakip etYok o kadar cok yapmadi. Az az 3 kez yapti. Resimdekini gaz cikartirken kacirdi
Ooo maaallah Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallahHerkese selam, doguramayanlar tek avazda kavussun insallah. Doguranlar da saglikla buyutsun.
Benim onceki gun nisanim gelmisti, dun gece de sancilarim 15dk dan siddetli bi sekilde 5 dkya dustu. Sabah 7 gibi hastaneye gittik, aciklik 7cm ve bebek dogum pozisyonundaydi. Suyum gelmemisti, suyumu epidural takilirken patlattilar. Oglen 1 gibi oglumuza kavustuk
3 kere bezi tam doldurması ya hu. Pirtla çıkan değil3 kere de şüphelenmek mi kiz naptin bacim bnm kiz ilk 2 ay ishaldi o zmaan az az da yaptı dolu dolu da yaptı bu süreçte. 5den fazla diye biliyorum bn bide aşırı sulu olması gerekmiş anne sütü alan bebekte.
Eşim.bu konuda çok hassas. Özel bölge. Kimse bir şey yapamaz ve diyemez.sorma canm bnm esimde cok yapar onu oglan çocuklarına pipini keserm ha diye tehdit eder hepsi sünnetini hatırlıyor cunkudeme diyorum uğraşıyorum oyle diyo farkndabile degil yani nasil korkuttuğunun o çocuğunun ne düşündüğünün. eşlere kalsa oo ooo . bn smdiden diyorum sakin ağzından o erkek bunu da yapamaz lafını duymim temizlikte yapacak yemekte diyorm
Neyseki kp inatçı değilmiş bizimki aksi ben şimdiden doğum sonra si eşimin ailesiyle yaşayacağım sorunları düşünüyorum resmen doğumdan çok.ona konsantre olup geriliyorum durup dururken bak bu saate uyku tutmadı aklıma inatlari geldi birde ben doguma kayinvalidelerl gitmek istemiyorum eşime soyledim kayinvalide nin yaninda şu yapışsın hayati hiç sevmiyorum bebek olunca daha fazla yapisacaz kendime sabır diliyorum benim kp dün sünnet ettirmem 7.gun dedim diye diyorki Ben izin vermem keşke kız olsaydiEşim.bu konuda çok hassas. Özel bölge. Kimse bir şey yapamaz ve diyemez.
Eskiler işte... Kp oğlan Yeni dogdugunda bir baktı pipiye ben yokken. O sıra içeri girdim. Eşime söyledim uyarmış.
Birgün de içeri girdim bu ne bu diyor. Ben de her erkek çocukta olan sıradan bir organ. Dokunulmaz. Çocuğun özel bolgesidir ve sapiklarla aile bireylerini ayırt edebilmesi için mahremiyet sınırlarına riayet etmek gerek. Tuvalet ihtiyacında silmek dışında kimse dokunamaz ve bakamaz, dedim. 3 yıldır bir daha yaşanmadı.
3 kere bezi tam doldurması ya hu. Pirtla çıkan değilyoksa ilk aylar her bezde kaka olabiliyor.
cok şükür canim. umarm bizde yasamayz. en gicik oldugum şeylerden biridir bu pipi muhabbetiEşim.bu konuda çok hassas. Özel bölge. Kimse bir şey yapamaz ve diyemez.
Eskiler işte... Kp oğlan Yeni dogdugunda bir baktı pipiye ben yokken. O sıra içeri girdim. Eşime söyledim uyarmış.
Birgün de içeri girdim bu ne bu diyor. Ben de her erkek çocukta olan sıradan bir organ. Dokunulmaz. Çocuğun özel bolgesidir ve sapiklarla aile bireylerini ayırt edebilmesi için mahremiyet sınırlarına riayet etmek gerek. Tuvalet ihtiyacında silmek dışında kimse dokunamaz ve bakamaz, dedim. 3 yıldır bir daha yaşanmadı.
Bizimkide hep böyle.ben ilk hafta kontrolde galiba İshal oldu 5 kere yapti geceden beri dedim altını acinca yine böyle vardi hee böyle yapiyor diyince doktora.anne sütü alan cocukta normali bu zaten günde 10 kereye kadar normal , beslendigini gösterir iyi birşey bu dedi.bizim renkte cıvıklikta hep böyle.Kizlar bu kaka ishal mi
Eki Görüntüle 2547748
İnsan anne olduğunda özellikle annesi tarafından yanlız bırakıldığında daha bi zor geliyor herşeyYine bir anne konusu ve üstüne bende annemle tartstm.. Acayip moralim bozuldu bu sefer..aglicam nerdeyse.. Mastitim geçmedi.. Dun bitti antibiyotigim.. Bugun yine agrimaya başladı.. Koltukaltima vuruyo bu sefer.. Aradim az önce esim seni alsa gelsen baksan eymene de bizde acile gitsek dedim.. Yarin ise gitcem isiniz uzun sürer dedi yarin git acile dedi.. Ben bakicam bi dusuneyim dedim.. Sonra poliklinik randevusu buldum yarına.. Yarin annem yarim gun calisiyo babam izinli oluyo ve evin ordada pazar kuruluyor.. Yarına randevu alcam yarim gun calisiyodun dimi dedim.. 12ye al dedi.. 12 öğle tatili dedim.. Bir bucuga buldum dedim.. Cok gecikme dedi.. Bende 2 saat sürüyor eger doktor ultrason isterse cikmisken cektiririm dedim.. Onu sonra cektir babam evde pazara gitcem dedi.. Normal zamanda ne evde yemek ne babam umrunda olur gider teyzemin kizinda komsuda saatlerce oturur.. Simdi aklina gelio.. Çok bozuldum.. Elin varsa başını kaşıycakmışsın ikinci kez anladim bunu dedim.. Deminden beri arayip duruyor acmadm.. Acarsam kalbini kirarim yoksakayinvalideme diyemiyorum dırdırı bitmiyor.. Esimin akrabasina da gecen gun bıraktım bi daha yüzüm yok.. Kendi annem mırın kırın ediyo.. Baska insanın zorunlulugu bile yok.. Zaten ayarlayabilecgm bisey olsa demem anneme.. Ama cidden ikinci kez dank etti kafama yani
Bebek kilo alıyor birde geçen hafta suyu azaldı demişti bakalım ne diyecek şimdi aslında bende hiç taraf değilim suniye keşke kendi sancım gelseDaha 40 haftanız yarın doluyoe eger acıklığınız yoksa doktorda bebekte bir problem görmez ise hemen suniyi almayın bence
Doğum sonrası iznin bitiş tarihini gösteren bir belgeyi bana da hastaneden verdiler. Ben okuluma gönderdim.Bende öyle düşündüm sadece Doğum belgesini götürdüm neticede orada zaten doğduğu tarih var. Sonrasında 8 hafta başlamış olması gerekiyor ama anlamadım@boza arkadaş da Doğum sonrası iznin bitişini gösteren bi belge vermiş
Tebrikler allah analı babalı büyütsün...Kızlar ben doğum yaptım.
Sağlıkla kavuş axel, korkma. Dua et. Allah kolaylaştırsın. Yavruna kavuşacaksın.Kizlar bebegin suyu kalmamis hic ben doguma giriyorum hic acilma yok. Sezaryen olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?