2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Demir hapını nasil içiyorsun.ben hep birşeyler yiyip içiyorum o yüzden hiç aç değilim.hapi ne ara icmeliyim .

Allah yardimcin olsun canım

Kendi rahatini birakamamis galiba.. Neyse en azndn biseyin ucundan tutması bile bisey senin için.. Yine biraz daha dayan.. Annen gelcek 10gun sonra galiba.. Dayan biraz daha

Soylemesi yine ayıp olcak ama bende bi sefer kıbrıs tatlisi yapmıştım misafire.. Bebegi vardi emziriyordu.. Direkt süt doldum demisti yedikten sonra.. Serbetli tatlilar sut yapio bencede.. Bende bu ara firin sutlaca sardim

Demir hapını nasil içiyorsun.ben hep birşeyler yiyip içiyorum o yüzden hiç aç değilim.hapi ne ara icmeliyim .

Çayla temas ettirme.. Yani caydan 1 2 saat once veya sonra iç.. Ben açlık tokluga dikkat etmeden içtim.. Toksam da ictim.. Açsam da.. Bitirdim bi kutu demiri geçenlerde.. Simdi d vitamini iciyorum eymenin doktoru benimde icmem gerektgni söyledi.. Onu da 10 damla içiyorum

Ya benim medela var ama bozulmuş ses var çekim yok çok üzüldüm. Birinden emerken oburunden süt göğüs pedine akiyo boşuna içim gidio. Mochi almayı düşünüyorum bende

Soylemesi yine ayıp olcak ama bende bi sefer kıbrıs tatlisi yapmıştım misafire.. Bebegi vardi emziriyordu.. Direkt süt doldum demisti yedikten sonra.. Serbetli tatlilar sut yapio bencede.. Bende bu ara firin sutlaca sardim
Evet insan farkedio hemen. Biz paso tatlı yiyelim demioz ama arada destek lazım zaten enerji laizm bize

Aklıma soktun berikko Kıbrıs tatlısın bayilirimm yapsam mı acaba

Kizlar bugun 26 gunluk oldu oglum ama gogus yaralarm hala gecmedi hatta daha da artti denemedigim sey kalmadi. Napcaz biz bu goguslere? Nezaman gececek atlatan biri soylesin lutfen.
lansinoh
Kantoron yagi
Farucin krem bunlar ise yaramadi
Kendi sut nemlendiriyorm oda ise yaramadi
Simdide antibiyotikli bi krem soyledi ebe onu deniyorm

nemli mi kalcak gogus ucu kuru mu olcak acik mi dursun ped koycaz mi koymucaz mi? Kafam bi milyon herkes baska bisey diyo. Emzirmek icin actgmda kupkuru olmus oluyo her seferinde

Kızlar acil bise soracağım bebegim su gibi kaka yapıyor sarı rengi ama bildiğiniz su ve çok sık yapıyor her bezini açtığımda vardı neredeyse bi de gazi çok ishal oldu sanırım ne yapmam gerekiyor su vermeye başladım bi de emziriyorum sık sık başka ne yapabilirim ?

Korkma canm ishal degildir duzelir bizde de oldu dr normal dedi

Erkek bebek anneleri sizin de bez acma rutinleri korkulu ruyaniz mi korka korka aciyorum resmen surekli isiyor durduramiyorum :) ozellikle gece ben uykuluyken cok zor geliyor bu is ya
Bizimde aynı ben bir açmada 4 bez değiştirdiğim oldu. dünde alt acma sermeden hemen alırım dedim komple nevresim takimini degistirdim.pipi havadayken yapar dediler di dün asagidaydi yine yaptı.
Su verme anne sütünden su ihtiyacini alıyor zaten iyice yumuşatma kakayi.arada bizimde oluyor .ayagina patik giydir sicak tut yinede

Tehlikeli sularda yüzüyoruz kızlar.
Şok markette de portakalli revani var.cok başarılı
Ay ben her gördüğümde alamadan gectm iyi değildir diye. Yarın aldirayim bari tehlike bizim işimiz gidip mutfağı toparlayıp küçük adam uyanmadan. Uyanınca yapışık geziyoruz resmen

Rengi yesil olursa haber ver demişti bizm dr. Sariysa sorun yok dedi. İlac filan kullanyo musun sen canm?
Yesilede dikkatli yaklasmak lazim.ispanak yiyincede kaka yeşil oluyor.ben kızımda cok korkmuştum dr dedi ne yedin guzelcede saydim ee ispanak yemissin ya dedi acemikti o zaman hiç aklıma yedigimin renginde kaka cikar gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…