2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben avent kullanıyorum cokta memnunum.gunde tek sagabiliyorum ama toplamda 100cc ancak cikiyor buzluğa.daha fazla imkansiz cikmaz ciksa bu sefer bebek doymaz.tek seferde bile tekrar sut dolması sertlesmesi 10saati geçiyor.halbuki suyuda bol içiyorum beslenmeyede dikkat ediyorum ama bu kadar oluyor demek.cok şükür doyuyor ama stok cikmaz benden

canm bide doğumuna kim girdi ebe mi doktor mu? b

Emzirirken kaç dk kadar emziriyorsunuz. Gece kalkınca bir memeyi veriyorum uyuyup ağzından memeyi çıkarana kadar emiyor.
Bazen 15 bazen 20 dk oluyor sonra yatırıyorum çok geçmeden kalktığı oluyor bazen de uyuyor 1 2 saat
Gece uyandığımda her iki memeyi de vermeli miyim???
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Dk falan tutmuyorum.gunduz emiyor agzindan hafif bakıyorum meme boştaysa alip gazini cikartiyorum o arada uyaniyor yine ayni memeyi veriyorum 3-5 çekip uyuyor.Yatagina koyuyorum.uyanir mizirdarsa o zaman diğer memeye geçiyorum.15-20dk yi geçmiyordur.

Silikon göğüs kalkanı sütyen içine mi koyuyorsun ben nasıl kullanılır çok incelemedim. Gece yatarken falan kalıyor m?
Kaymıyor mu göğüsten?
süt birikiyormuş içinde??

Yaaa bizimki bıraksa 1 2 saat emecek doktor da ver istediği zaman dedi ama böyle olursa 24 saat memede kalır

Yaaa bizimki bıraksa 1 2 saat emecek doktor da ver istediği zaman dedi ama böyle olursa 24 saat memede kalır
Oo onun keyfine biraksam yaka iğnesi gibi.inatla yatagina koyuyorum agliyor alip meme veriyorum uyuyor geri koyuyorum bu böyle 6-7 tur oluyor.sirt bel ağrılarım basladi.memeyi cekmiyor ama kokunda uyumak istiyor.o emme isteği değil senden ayrilmamak isteği

Yesilede dikkatli yaklasmak lazim.ispanak yiyincede kaka yeşil oluyor.ben kızımda cok korkmuştum dr dedi ne yedin guzelcede saydim ee ispanak yemissin ya dedi acemikti o zaman hiç aklıma yedigimin renginde kaka cikar gelmemişti.
Ben de kızımda aynı durumu yaşamıştım. Çok korktum günlerce yeşil kaka görünce bezde ama durup düşününce aşırı yeşil beslenmekten olduğunu idrak ettim ve rahatladım

Gözün aydın axel, güle güle büyüt. Gün be gün daha iyi olacaksın:)

Benimde ayni. Goguslerim yara oldu. Doktor bana her iki göğüsü 1 saatte bir 15dk emzirmemi söyledi. Seri bir sekilde 15dk yeterli dedi. Sütün tamamini bebek 8-9 dk bitirir dedi. Biz ne olur ne olnaz diye 15dk diyoruz dedi. 15dk dan son emsede birsey yok emzik niyetine seni emiyor dedi. Yapacagin 1 saatte bir her iki göğsü 15 er dk emzir sütün yetersiz geliyorsa 6 saatte bir mama takviyesi yapanilirsin dedi.

Açım tokum bakmayip içeceğiz o zaman.ben hiç aç olmadığım için 15 gündür içmiyordum.yatmadan içeyim bende.sagol
Bana doktorum yeme içme ile demir hapı kullanımı arasında 3 saat olması gerektiğini söylemişti bir de süt ürünleriyle bilhassa. Bir de yakın saatlerde sindirimi için c vitamini beraberinde tüketilmesini de önermişti. Bende demir çok fena kabızlık yaptığı için sabah aç karnına incir,kayısı tüketiyordum.

Ama saat başı memeler süt dolar mı ki emily?
Ben de tam bunu soracaktım: benim kızım ancak 2/2 buçuk saatte bir tek memeyi boşaltabiliyor.

Aman damarlar tikanmasin. İlk bebeğimde çok yaşadım süt tikanmasi. Göğüsler taş gibi ama süt cikmio ne acı verici. Ben makinayı dört sene önce almistim bı iki tanıdığa emanet verdim.sonra kontrol etmedim geçen biraz sagip buzluğa atayım dedim baktım ses var ama çekmiyor. Artk düştü mü ne oldu bilmiyorum bana ders oldu . Böyle özel eşyaları kimseyle paylasmam artık. Ben mağdur oldum şimdi.

Maşallah cnm güzel bı doğum olmsu. Evde sabredip gitmen iyinolmus sitres en aza inmiştir bez meselesinde bizde aynisini yaşadık gevşek bağlanmaktan hep çiş oldu çocuğun üstü başı . Sünnet oldu benim oğlum ondan gevşek bağladım her gece iki takım giysi değiştirdim sonra çözdük olayi

Bizim de öyle başladı emily07 . Umarım bizimkinin boyutuna gelmez. En son canını acıtıp ağlattı iki üç kez.
Insallah canim.
Ama saat başı memeler süt dolar mı ki emily?
Ben de tam bunu soracaktım: benim kızım ancak 2/2 buçuk saatte bir tek memeyi boşaltabiliyor.
Valla ben de anlamadim. Ilk kontrolde 100gr almis mama verme dedi. Vermedim emzirdim dediği gibi. Bebegimin bugun sarılığı 17.9 cıktı. Yatış dedi yatırmadım. Kilo almamis beslenememis. Yarin 3 kadar saat basi emziricem. 3 de tekrar bakilacak deger yukselirse yatis yapilacak. Canim cok sıkkın. Sol gogsum yara. Sag gogsumu guzel tutamiyor. Off off

Silikon göğüs kalkanı sütyen içine mi koyuyorsun ben nasıl kullanılır çok incelemedim. Gece yatarken falan kalıyor m?
Kaymıyor mu göğüsten?
süt birikiyormuş içinde??
Canım ben doğum yaptığından beri sütyen hak getire göğüse takıyorsun hiç kaymiyo ben gece gündüz hiç çıkarmıyorum zaten tişörte falan deyince can yakıcı oluyodu o yuzdrn kullanmaya başladım. Evet ucunda birikiyo ama bi fırt kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…