Tam kavrayamıyorlar ya küçükler, benim oğlum sürekli senin karnında ki bu mu, gerçek kardeşim bu mu. Bence benim kardeşim değil falan diye epey zorlandı kabullenirken
Kızlar bişey soracagım size. 13 günlük oldu kızım.önceden kakasını günde 3 kere filan yapıyordu. Dünden beri 28 saat oldu hala yapmadı. Doktora yazdım 1 çk z.yağı içir dedi. Normal mi ya bu durum? Anne sütü ve mama yiyor. Kabız mı oldu şimdi çok panik oldum
Aynısı bende var hatta ben yazacaktım bizim bebek de 13 günlük 2 gündür yapmadı bu sbaah azıcık yapmış o kadar sıkıyor kendini falan ama yok
Bi gün dhaa yapmamıştı böyle zorlandı sonra 2 kere dolu dolu yaptı hatta üstüne falan geçmiş
Ama şimdi yine kaka yok
Zeytinyağı konusunda bende kararsızım su bile vermiyoruz zeytinyağı ağır gelmez mi?
Kızlar avent ultra soft emzik kullanan var mı ? Her sterilizasyondan sonra içinde su kalıyor. Sallaya sallaya çıkarmaya çalışıyorum yine de kalıyor içinde biraz. Sitesinde böyle şikayet çok var normal yazmışlar yetkililer cevap olarak. Sıkıntı olmaz mı su kalması içinde, pamukçuk falan çıkacak diye korkuyorum ağzında
Evet avent kullanıyorum kaynar su kaldı içinde Bi yandan bebek ağlıyor Bi yandan emzik vericem veremiyorum avent de hep oluyormuş böyle durum ama bebek en çok onu sevdi 2 farklı emzik de denedim çıkardı ağzından kaç kere.
Bende çözümü kaynar su dökmekle buldum. İçine atmıyorum tutup uç kısmına kaynar su dök o zaman su kaçmıyor.
Gaz sancısı 2. Haftadan sonra başlarmış zaten, kaka da yapamıyor 2 gündür bugün baya ağladı kıvrandı, ütüyle havlu ısıtıp karnına koyup masaj yaptık.
Rahatladı biraz ama gaz da çıkartması kaka da yapmadı, anlık iyi geldi sakinleşti, sonra yorgunluktan uyudu.
Şimdi uyuyor uykuda bir anda sesler çıkarıyor...
Kaka yapsın rahatlasın diye dua ediyorum artık
Emzirirken terleyen var mı? Tshirt su gibi uyanıyorum her gece ve emzirdiğimde de aynı şekilde. Dün 2 kere tshirt değiştirdim su gibi...
Bakalım bugün nasıl geçecek
Kızlar merhaba dün sabah nişanım gelmişti. 40+2 de bu sabah da 5de yatışım yapıldı suni verdiler.Saat 1 e kadar 2cm açılmam oldu. Ama sancıda 120 gördüm çok yalvardım sezeryanda döneyim die doktor bekleyelim dedi. Sonra bi anda açılmam 7cm olmuş hemşire muayene ederken suyum da geldi sonra doğumhaneyi hazırlayın dediler bi anda çok şükür 14.23 de normal Doğumla kızımı dünyaya getirdim . 4 dikişim var. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Ah inşallah endişem küçük olursa elime almaya korkarım banyo falanda yaptıramam diye insallah yesin içsin büyüsün kolay doğum konusunda haklısın nşallah normal olur:)ne yapsam ki dip köşe ev temizlesem gelmeye niyetlenirmi acaba:)
Çok iyi diyemem asıl masajlar iyi gelmeye başladı. Bugün aile hekimi de söyledi en iyi gaz ilacını alsanda en iyi çözüm masaj olcak dedi. Gaz için masaj videoları izleyin kızlar. İlk bebeğim gazı yoktu hiç . Bende ikincide öğrenmiş oldum
Cnm bnm lansinoh iki gogus icin vsrdi ve memnundum
Bu seferde arkadasin avent tek gogus olani aldim
Hmn hmn ayni ama avent biraz dahami acitiyo bilemedim digerini unuttummu yoksa gercektenmi tam emin degilim
Gogus ucu yaran varsa sagma makineleride acitiyo maalesef
Kızlar merhaba dün sabah nişanım gelmişti. 40+2 de bu sabah da 5de yatışım yapıldı suni verdiler.Saat 1 e kadar 2cm açılmam oldu. Ama sancıda 120 gördüm çok yalvardım sezeryanda döneyim die doktor bekleyelim dedi. Sonra bi anda açılmam 7cm olmuş hemşire muayene ederken suyum da geldi sonra doğumhaneyi hazırlayın dediler bi anda çok şükür 14.23 de normal Doğumla kızımı dünyaya getirdim . 4 dikişim var. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Tam kavrayamıyorlar ya küçükler, benim oğlum sürekli senin karnında ki bu mu, gerçek kardeşim bu mu. Bence benim kardeşim değil falan diye epey zorlandı kabullenirken