2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar avent ultra soft emzik kullanan var mı ? Her sterilizasyondan sonra içinde su kalıyor. Sallaya sallaya çıkarmaya çalışıyorum yine de kalıyor içinde biraz. Sitesinde böyle şikayet çok var normal yazmışlar yetkililer cevap olarak. Sıkıntı olmaz mı su kalması içinde, pamukçuk falan çıkacak diye korkuyorum ağzında

Yok yok bizim hormonlar giremedi devreye. Bebeler gelmeyi düşünmüyor keyifleri yerinde. Benim oğlan dayanamiyor beni de o geriyor.

Gitmem lazim yoksa zonklayacak.
Bir de ishali nasil ayirt edebiliriz ? Sanki sulu gibi kakasi kucugun.Rengi sari ama sulu gibi
Canım ishal olması için anne sütü alırken, içinde hiç puturcuk olmaması gerekiyor. Hani sulu değil de su . Bezin üzerinde kalıntı hiç olmuyor ve çok sık yapıyor çok yapıyor. Sen bol bol emzir her zamankinden daha çok emzir. Değildir inşallah.

35. Haftadan beri sancim vardi. Ama bu kıstas degil. Hicbir sanci gormeden son anda sancilari baslayip da doguma gidenler de var.

Kizlar ben bebegimi 2 saatte bi emzirmeye calisiyorum. Ama cocuk dr sarilik var dedi 6.2 mis degeri oyle olunca mama da verin dedi nitekim bende hala gelen giden bisey yok emzirme mama seklinde 2-3 gun idare edicez. Onun disinda bir problem yok. Sezaryen cidden zormus bebekle gonlumce ilgilenemiyorum. Normal de zor belki onu denedim henuz sonucta gececek bugunler. Sol memeyi tam tutturamadim ve iki mememde cok aciyor su an. Lansonoh ve kalkanla devam edicem umarim sut gelir de azicikda sutten surerim.

Sürekli huysuz
Her an kardeşi gelecek sanıyor. Hircinlasiyor. Gelmeyince kızıyor. Gelmesinden korkuyor. Gelince ne olacak endişesi var....
anlıyorum işimiz zor bizimki anlamıyor daha cok sadece karnıma burda bebek var diyor o kadr senin bebegin cinsiyet ney canm ?

Puturlu baya ama baya sulu.Gaz sancisiyla cikardi 2-3 defada.Insallah degildir.

Ve
7 gune kadar normal dedi bizim doktor cnm bizimde ayni durumda suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…