Bebekleriniz gece ağlıyor mu kızlar yani komik bir soru evet ama kv beni anormal bi durummuşa sürükledi niye ağlıyor bu çocuk ah niye ağlıyor dye dye. Dün gece bebek susmayınca başladı ağlamaya o ağlayınca korktum bende ağladım bisey oldu herhalde gerçekten diye eşim de aldı bizi bebeği hastaneye götürdü doktor hiç biseyi yok bu bebek çok uyanık siz panikledikce daha da istediğini yaptırıyor dedi doktorun kucağında da sustu bi güzel . Eşimde annesine kızdı sen neden ağlıyorsun sen sakin ol ki bu kızda korkmasın sakin olsun diye. Annem bi an önce gelsin istiyorum
Kızlar Allah razı olsun herkesten. Alıntı yapamadım. Çok şükür bir şey yok dediler ama takip et dediler duruma göre yine götüreceğiz.
Ya bizimkinin de çenesi titriyor, üşüyor mu dedim doktora hayır refleks olarak yapabilir dedi. Sonra bugün kan almaya gittik hemşire de aaaaa neden titriyor korktu mu acaba dedi. Ne alaka çok şaşırdım ara ara hep çenesi titriyor ellerini Bi anda havaya kaldırıyor geriliyorneden böyle oluyor acaba??
O bir saat nasıl güzel geliyor ya....
Sanki tüm gece uyumuş gibi kalkıyor insan.Yalnız kalıyorum bazı sabahlar o zaman tam bir zombiyimmmm, bebeği yatağından almak o kadar zor geliyor ki
Canm rota aşısı çok mühim iki olmuştu ilk oğlum . Bebeğime de yaptircam inşallah. Rota çok tehlikeli bı virüs.
Benim sezaryen hafif ağrılarım devam ediyo kanama bi tamamen kesiliyo bi baya artıyo çözemedim.. kabızlık veya gaz problemim olmamasına rağmen iki gündür makat tarafında değişik bir ağrı var oturamadığım anlar oldu, geçmezse doktor yolları gözükecek yinr
Sezeryan oldum 2. Günü ayaktaydım yemek falan yaptım hiç yatmadım şuan 25. Gün dikiş ağrılarım hiç kalmadı sadece arada bi iç dikişlerimin ağrıdığını hissediyorum o kadarSenin kokuna alışmış olabilir emzirirken giydiğin atleti yatağına koy onun uzerine yatir kokunla uyur bi dene eger olmazsa kucaga alismis olabilir
OTE="dgdln, post: 61608742, member: 924442"]
Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?
Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Kızlar herkese merhaba25 Ekim gece 02.00da oğlum dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Kızım dan daha zor oldu. Oğlan çocuğu sancısı daha şiddetli olurmuş gerçekten zorladı beni. Emzirme de de acemilik çektim her ne kadar tecrübeli olsamda zor tuttu memeyi. Tam bosaltmadigi için mastit olacaktım, Burda okuduklarimdan ters emzirme süper ise yaradı, bı de makineyle sagdigimi verdim, çok şükür sarılık da olmadı. Doğumdan sonra tam İki gün boyunca anormal sancı çektim herkes normal dedi Bı yengemin tavsiyesi üzerine pekmez üzerine tereyağı isitip içtim , gecesinde yani üçüncü günü dil kadar büyüklükte bı et parçası düşürdüm, sancım felan bitti kanamam vda azaldı. Düz yatıp karnımı ovaladm iyi geldi.simdi de kızımın hircinliklari göğüs yaraları lohusa dertleri uğraşıp duruyor um. Sizler nasılsınız
Bilmiyorum ben de emzirmeye diye oturuyorum mesela mümkün değil tam üstünde oturmak kaykılıyorum bi tarafa doğru bu gece biraz daha iyi çok şükür.. bi de başım felaket ağrıyo spinalden sonra olmadı diye sevinmiştim bugün sağ gözümden öyle bi vuruyoki sudur kahvedir hep içtim ama deliniyo sanki gözümKuyruk sokumu mu? Ben sert bi yere uzun sure oturunca kuyruk sokumum aciyo.. Uzun sure dedigim en fazla 10dk.. Nasil gecer bu ya.. Sinirim bozuluyo sürekli agriyinca
İyiyiz kuzumm çok sağol Rabbim sizede nasip etsinGozun aydin canm cok şüküriyisiniz inşallah?
Atlet zıbın üstüne pijama gogusune ağız mendili koyuyorum emerken yada kusurakenilla ki geciyo çünkü alt kısıma 2 pijama muslin le kundak yapıyorum üstüne penye battaniye uyuturken de kalın bi battaniye örtüyorum üstüneBurnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle
Ne giydiryorsunuz siz!?
Uc ve beş ay yada iki ve dört ay olması lazımAy valla yaptrcaz zaten.. Iki doz oluyomus galiba.. 3.ay biri 5.ay biri oluyomus.. Oyle dimi?
Bugun gitcez biz.. 1 aylikken gittik.. Damarlar olusmamis 1 ay sonra tekrar gel dedi.. Sonrada 1 yasinda filan bakilcak sanrm emin değilim
Burnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle
Ne giydiryorsunuz siz!?
Zamanla toparlayacaklar canım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyor aslında bağırsakları düzene giriyor sancılar olabiliyor falan az sabredeceğizHani biliyorduk uykusuz kalacagimizi da bildigimiz 3 saatte bir besleme altini al sonra bebegi yatir uyusun falandi. Biz de bebek uyuyunca uyuyacaktik guya. Ama gece uyutmuyor resmen bana da gece daha bir uyku cokuyor zombi gibi geziyorum dogumdan berigunduz ev bir saniye bos degil bos olsa da asla uyuyamiyorum bilseydim bu kadar uykusuz kalacagimi hamilelikte yer icer kendimi karantinaya alip uyurdum sadece
Son saatleri hatırlamak istemiyorum bir de benim karnıma bastırdılar plesenta için o tamamen bende travma bende7 cm acikliktan sonra kendi sancin da cok zor canim gercekten. hani kendi sancinda başlar sanirm daha kolay suni de bir anda sanci verilince ağır geliyor demek
Canım bebek bu ağlar ağlayarak büyüyecek her bebek aynı değildir elbet ama gazı olur altı pislenir acıkır kendilerini ağlayarak ifade etmeye çalışıyorlarBebekleriniz gece ağlıyor mu kızlar yani komik bir soru evet ama kv beni anormal bi durummuşa sürükledi niye ağlıyor bu çocuk ah niye ağlıyor dye dye. Dün gece bebek susmayınca başladı ağlamaya o ağlayınca korktum bende ağladım bisey oldu herhalde gerçekten diye eşim de aldı bizi bebeği hastaneye götürdü doktor hiç biseyi yok bu bebek çok uyanık siz panikledikce daha da istediğini yaptırıyor dedi doktorun kucağında da sustu bi güzel . Eşimde annesine kızdı sen neden ağlıyorsun sen sakin ol ki bu kızda korkmasın sakin olsun diye. Annem bi an önce gelsin istiyorum
Gazı olabilir canım sabah akşam rezene iç arada da kimyon çayı belki hafifletirYa kizlar benim melegim kesinlikle uyumuyor;( oglen 2 den beri uyanik karni tok alti temiz kucagmda duruyo brakinca feryat figan
Çok şükür canım sevindimKızlar Allah razı olsun herkesten. Alıntı yapamadım. Çok şükür bir şey yok dediler ama takip et dediler duruma göre yine götüreceğiz.
Ahh annelerimiz hakkı ödenmez Allah onlardan razı olsunBugün bebeklerin resmi ağlama ve uyumama günü sanırım. Benimki de güzel emişiyoruz, gaz çıkarıyorum falan yatağına koyuyorum, 2 mırıldanıp başlıyor ağlamaya. Allahtan annem var yanımda, alıp odada oyaladı da ben 1 saat uyudum, Yoksa zombiydim.
Ben 3.gün kendime gelmeye başladım canım şuanda gayet iyiyim ara ara dikişlerimde ağrı oluyor ama zorlamıyor gerçekten 1 haftaya bir şey kalmıyormuş sezeryanım bu aradaNormal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?
Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp YemenKizlar sanirm bna yediğim birsey dokunmuş bağırsak hareketlerim aşırıydı ishaldimve kramplar vardi ve bn dogum belirtisi olarak algiladm bunlari ama kizimda ve esimdéde aynı şeyler var bugün nasil gecer bu bn baya atlattım ama ne iyi gelir biliyormusunuz?
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar herkese merhaba25 Ekim gece 02.00da oğlum dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Kızım dan daha zor oldu. Oğlan çocuğu sancısı daha şiddetli olurmuş gerçekten zorladı beni. Emzirme de de acemilik çektim her ne kadar tecrübeli olsamda zor tuttu memeyi. Tam bosaltmadigi için mastit olacaktım, Burda okuduklarimdan ters emzirme süper ise yaradı, bı de makineyle sagdigimi verdim, çok şükür sarılık da olmadı. Doğumdan sonra tam İki gün boyunca anormal sancı çektim herkes normal dedi Bı yengemin tavsiyesi üzerine pekmez üzerine tereyağı isitip içtim , gecesinde yani üçüncü günü dil kadar büyüklükte bı et parçası düşürdüm, sancım felan bitti kanamam vda azaldı. Düz yatıp karnımı ovaladm iyi geldi.simdi de kızımın hircinliklari göğüs yaraları lohusa dertleri uğraşıp duruyor um. Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiler mi alerjiyekızlar be ekle eve geldim bebek iyi şükür ama ben çok kötüyüm ilaçlar alerji yaptı acil de serum yedim kazanmaktan kabartidan oluyorum
cnm gece 2kere acile gittim şükür rahatladım şimdi kendi doktoruma gidiyorumZamanla toparlayacaklar canım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyor aslında bağırsakları düzene giriyor sancılar olabiliyor falan az sabredeceğiz
Son saatleri hatırlamak istemiyorum bir de benim karnıma bastırdılar plesenta için o tamamen bende travma bendeSuni düzenli ilerliyor aslında sonra zaten kesiyorlar kendi sancın başlıyor serumu belli verdiler kendiminki başladı
Canım bebek bu ağlar ağlayarak büyüyecek her bebek aynı değildir elbet ama gazı olur altı pislenir acıkır kendilerini ağlayarak ifade etmeye çalışıyorlar
Gazı olabilir canım sabah akşam rezene iç arada da kimyon çayı belki hafifletirgaz damlası var bebekler için ne zaman başlanıyor bilmiyorum ama
Çok şükür canım sevindim
Ahh annelerimiz hakkı ödenmez Allah onlardan razı olsun
Ben 3.gün kendime gelmeye başladım canım şuanda gayet iyiyim ara ara dikişlerimde ağrı oluyor ama zorlamıyor gerçekten 1 haftaya bir şey kalmıyormuş sezeryanım bu arada
Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp Yemen ☺
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünParçalı durumunu doktoruna danış istersen normaldir belki de için rahat eder
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiler mi alerjiye
sağol cnmAh çok geçmiş olsun bebisinle sevindim sanada geçmiş olsun canim
Daha iyiym kuzum patates iyigeldi suyu bol içiyordum zaten. muzda iyi olurda bni kabiz eder hemn bu kezdeZamanla toparlayacaklar canım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyor aslında bağırsakları düzene giriyor sancılar olabiliyor falan az sabredeceğiz
Son saatleri hatırlamak istemiyorum bir de benim karnıma bastırdılar plesenta için o tamamen bende travma bendeSuni düzenli ilerliyor aslında sonra zaten kesiyorlar kendi sancın başlıyor serumu belli verdiler kendiminki başladı
Canım bebek bu ağlar ağlayarak büyüyecek her bebek aynı değildir elbet ama gazı olur altı pislenir acıkır kendilerini ağlayarak ifade etmeye çalışıyorlar
Gazı olabilir canım sabah akşam rezene iç arada da kimyon çayı belki hafifletirgaz damlası var bebekler için ne zaman başlanıyor bilmiyorum ama
Çok şükür canım sevindim
Ahh annelerimiz hakkı ödenmez Allah onlardan razı olsun
Ben 3.gün kendime gelmeye başladım canım şuanda gayet iyiyim ara ara dikişlerimde ağrı oluyor ama zorlamıyor gerçekten 1 haftaya bir şey kalmıyormuş sezeryanım bu arada
Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp Yemen ☺
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünParçalı durumunu doktoruna danış istersen normaldir belki de için rahat eder
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiler mi alerjiye
Burnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Ne giydiryorsunuz siz!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?