2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Oyy oyy kayinvalidem de bana aynısını yapmıştı.. Aksam caya gelcekleri zaman eymenin gaz sancisi bi tuttu o etinden et koparircasina aglamasi ilk o zmn basladi.. Kadin bana sakinlik vercene nesi var bi yerine bisey mi oldu su mu versek öyle tutma şöyle tut.. Öyle cumleler kuruyor ki sanki ben kötü bi anneyim lohusa olunca hele batiyo herşey.. Bu kadinlar niye böyle yav

Korkmus olabilir belki canım.. Bi de yenidogan bebekler yuksek sesten bide dusmekten korkarlarmis.. Ben yataga koyarken kendimden ayirinca dikkat ettim hep uyanio.. Simdi iyice yataga koyana kadar ayirmiyorum gogsumden.. Eymende cok aglayonva titriyo çenesi en son raddede yapio bunu.. Bakio aglamasini susturmuyorm ya sinir oluyo iyice galiba

O bir saat nasıl güzel geliyor ya....
Sanki tüm gece uyumuş gibi kalkıyor insan. Yalnız kalıyorum bazı sabahlar o zaman tam bir zombiyimmmm, bebeği yatağından almak o kadar zor geliyor ki

Bende bugun ilk defa eymen gunduz uyurken 45 dk gözüm dalmış.. Allahm nasil tatliydi o uyku

Kuyruk sokumu mu? Ben sert bi yere uzun sure oturunca kuyruk sokumum aciyo.. Uzun sure dedigim en fazla 10dk.. Nasil gecer bu ya.. Sinirim bozuluyo sürekli agriyinca

Sezeryan oldum 2. Günü ayaktaydım yemek falan yaptım hiç yatmadım şuan 25. Gün dikiş ağrılarım hiç kalmadı sadece arada bi iç dikişlerimin ağrıdığını hissediyorum o kadar
[/QUOTE]

Bende ayaktaydim hemen valla temizlik bile yapardm ben ama dikislere bisey olmasin uğraşmiyim sonra diye 1 hafta yattm dinlendim snra evi kose bucak temizledm eymen gelmeden toz pis ciksin diye çabuk toparlaninca insana güç geliyor.. Vay be diosun nasil da atlattm.. Artik anayim diosun.. Ama ne zmn eymeni kendim banyo yaptrmaya basladm o zmn artik tam anne oldum dedim icimden

Bu düşen et parcasi olmasi gereken bi sey mi.. Bende iki defa şaldir şaldir olmuştu.. Icinde bayagi bi parcalar vardi.. Aile hekimi normal degil oyle bi anda kanama diyince korkmuştum ama kontrolde normal demisti doktor.. Zaten benim kanamam durakladi 4 5 gun sonra öyle geldi.. Annemde kanaman azalinca bi anda gelir normal demisti

Kuyruk sokumu mu? Ben sert bi yere uzun sure oturunca kuyruk sokumum aciyo.. Uzun sure dedigim en fazla 10dk.. Nasil gecer bu ya.. Sinirim bozuluyo sürekli agriyinca
Bilmiyorum ben de emzirmeye diye oturuyorum mesela mümkün değil tam üstünde oturmak kaykılıyorum bi tarafa doğru bu gece biraz daha iyi çok şükür.. bi de başım felaket ağrıyo spinalden sonra olmadı diye sevinmiştim bugün sağ gözümden öyle bi vuruyoki sudur kahvedir hep içtim ama deliniyo sanki gözüm

Burnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle
Ne giydiryorsunuz siz!?

Atlet zıbın üstüne pijama gogusune ağız mendili koyuyorum emerken yada kusurakenilla ki geciyo çünkü alt kısıma 2 pijama muslin le kundak yapıyorum üstüne penye battaniye uyuturken de kalın bi battaniye örtüyorum üstüne
Çok soğuk olursa da bi de yelek giydiriyorum.

Bugun gitcez biz.. 1 aylikken gittik.. Damarlar olusmamis 1 ay sonra tekrar gel dedi.. Sonrada 1 yasinda filan bakilcak sanrm emin değilim

Yogun bakima girenlere 1 aylikken isteniyor sanirim.dun hastane arad8 yaptirdiniz mi diyor.Bizde erkenden yaptirmayin diyenleri dinleyip aldigimiz rsndevuyu iptal etmistik.Bugune aldik yine.
Bugun tam 1 aylik oldular kontrolleri var.Insallah 1 numara guzel kilo almistir.
Canim eymen ne zamandan sonra kilo artis miktsri artti.Malum bizimkilerde ust sinir gunluk 30 gram.Ne zaman kadar 30 gram 30 gram olucak bu

O hirilti normal .Bizimki yine garip garip sesler cikariyor hiriltiyla beraber.Doktor normal demisti.
Bizim ev ortalama 26-27 derece.Henuz kombi calistirmadik.Uzun ic zibin,ustune penye ust,altina bazen 2 kat alt pijama ve corap.Uzerlerine penye battsniye.

Zamanla toparlayacaklar canım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyor aslında bağırsakları düzene giriyor sancılar olabiliyor falan az sabredeceğiz
7 cm acikliktan sonra kendi sancin da cok zor canim gercekten. hani kendi sancinda başlar sanirm daha kolay suni de bir anda sanci verilince ağır geliyor demek
Son saatleri hatırlamak istemiyorum bir de benim karnıma bastırdılar plesenta için o tamamen bende travma bende Suni düzenli ilerliyor aslında sonra zaten kesiyorlar kendi sancın başlıyor serumu belli verdiler kendiminki başladı
Canım bebek bu ağlar ağlayarak büyüyecek her bebek aynı değildir elbet ama gazı olur altı pislenir acıkır kendilerini ağlayarak ifade etmeye çalışıyorlar
Ya kizlar benim melegim kesinlikle uyumuyor;( oglen 2 den beri uyanik karni tok alti temiz kucagmda duruyo brakinca feryat figan
Gazı olabilir canım sabah akşam rezene iç arada da kimyon çayı belki hafifletir gaz damlası var bebekler için ne zaman başlanıyor bilmiyorum ama
Kızlar Allah razı olsun herkesten. Alıntı yapamadım. Çok şükür bir şey yok dediler ama takip et dediler duruma göre yine götüreceğiz.
Çok şükür canım sevindim
Ahh annelerimiz hakkı ödenmez Allah onlardan razı olsun
Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?

Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Ben 3.gün kendime gelmeye başladım canım şuanda gayet iyiyim ara ara dikişlerimde ağrı oluyor ama zorlamıyor gerçekten 1 haftaya bir şey kalmıyormuş sezeryanım bu arada
Doğuma yakın hareketler diyeceğim ama evdeki herkes böyle diyorsun canım o yüzden önerim muz haşlanmış patates kahveye limon sıkıp Yemen
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Parçalı durumunu doktoruna danış istersen normaldir belki de için rahat eder
kızlar be ekle eve geldim bebek iyi şükür ama ben çok kötüyüm ilaçlar alerji yaptı acil de serum yedim kazanmaktan kabartidan oluyorum
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiler mi alerjiye

cnm gece 2kere acile gittim şükür rahatladım şimdi kendi doktoruma gidiyorum

Daha iyiym kuzum patates iyigeldi suyu bol içiyordum zaten. muzda iyi olurda bni kabiz eder hemn bu kezde evdekilerde ayni. hatta esim grip olmus bide tam vaktini bulur hep bnm en kotu oldugum zamanlari sanci geliyor e karnimin ağrısından da cok zorluyo az belimi ovsandiyorm bnm belim kopuyor halin varmi demiyorsun diye sitem ediyor birde belin kopsun dedm ayni seyi yaşıyoruz bn hamileyim diğeri cocuk daha hassas olduğumuz bi kesin ama kendisi evin en kötüsü yorgan döşek yatıyor

Aynı sekilde giydiriyorum bende canimm. Emerken acaba vakumlarken bi ses gelio acaba o mu diosun.. Eymenin geçen sirf bu yuzden artik cektim biraz burnunu ama öyle kuvvetli yapamadm kiyamadm.. Yine ayni oldu cektikten sonrada.. Doktor eger uyurken nefes almasinda problem varsa o zmn aspiratorle çek dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…