2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım sen prematüre annesisin sana hiç gelinmez. En az üç ay. Ama işte koşa koşa geliyor insanlar.

Kizzz gelicez diyenler oldu.. Bnde mevlude beklerim ilk zmnlar kimseyi kabul edemiyorum dedim önünü kestim.. Yoksa damlicaklar valla

Bizimkisi de kilo alıyor diye mama verme dedi. Ama her zaman süt olmuyor ki özellikle sabaha karşı çok huysuzlanıyor hem kaka yapmaya çalışıyor hem uykusuz hem aç, o sırada 30cc mama bile kurtarıcı oluyor.
Kakasını yaptıktan sonra uykusuzluktan iki meme çekip uyuyakalıyor sonra hemen uyanıyor... Tam doymuyor o yüzden mama veriyorum bazı günler.
Ona bile bir sürü tepki veriyorlar mama verme verme diye.
Mama bu kadar çok kilo aldırır mı korktum bende

Süt sağıyorum lansinoh daha çok süt çıkarıyordu ama bozuldu. Daha doğrusu kırıldı
Tek seferde 100 125 çıkıyordu.
Mamajo aldım geçen gün o kadar çıkmıyor dün maksimum 60 70 cc çıktı
Acaba makinede m var sıkıntı yoksa süt mü yok bende diye stres oldum.
Mamajo süt sağma makinesini iade etmek istedim müşteri temsilcisi henüz göğüslerde hassasiyet vardır, zamanla artacak vs dedi... İade de almıyorlar

yap canim hayirlisiyla doğur insallah

yarin tekrar sarilik bakilcak olmasa ışık tedavisi gorcez daha önce mama vermedim nasıl yapicam tarifi var arkasında ama nekadar vercemki dokunmasın midesine
Benim 4.gün sütüm geldi. Hastanede ilk gün ilk doğunca 20 cc baslattı Dr. 2 saatte bir 20 cc.ama eve cıkınca 20 cc ile doymadı 30 40 ile kademeli devam ettim. Süt gelınce en son 40 cc ile bitirdim.... Ben dogar dogmaz mama verdırdım. Ilknoğlumda verdırmemıstım ılla süt gelecek diye... Neredeyse sarılık olacakmış oğlumu akşama kadar ac bıraktırmıstım. Neyin kafasını yasadıysam.. 2.ve 3.de hemen mama verdırdım.

Çok geçmiş olsun, gözünüz aydın canım. Bebek nasıl Bu nasıl bı başı boşluk yaa Peki başka hiç kimse yok muydu nasıl bırakabilirler öylece
canim neye uğradığımı şaşırdım birden doguma alınınca azar faln derken suan düşündükçe kendime de kızıyorum neden ses etmedim diye bebeğimin burnu tıkalı suan tam tahmin ettiğim gbi üsüttü burnunu açmaları icin götürdüm açtılar ciğerler temiz dediler burnunu çektiler fizyolojik serum verdiler emzirme öncesi burnuna sıkıyorum . sabahtır başım bos kalmadi smdi şikayet edicem . bashekimligr pazartesi eğer kalee alınmazsam saglik mudurlugune vs. bu işin peşini bırakmaya niyetim yok

Medelayındene canım.. 2 gogsu sagınca kabın hepsi agzına kadar doluyor. Ben son ayarda kullanıyorum. Oğlum uyurken baktım akıyor hemen makine... Uyanıksa sol memeyi oğluş bitiriyor. Sol memeyi de 80 ya da 100 arası sut cıkıyor.... Emzirip ve aagdıkca kanallar daha acılıyor ve süt bollasıyor... O markaları denemedim ama Avent kullanmıştım memnun kalmayıp medela alıp 2 oğlumu bunla buyuttum

Kv bugun yok.Ilk cekirdek aile deneyimimiz.Simdilik iyi gidiyor.Pasliyoruz birbirimize bebekleri.Yorucu ama eglenceli Yorucu demistim dimi.Geberiyorumm resmen alt alma, kiyafet degisme ,emzirme veya mama hazirlayip verme 2 bucuk saat ortalama
Valla Allah kolaylık versin sana iki katı. Benim hem kv hem de annem yanımda nöbetleşe bakıyoruz. Analık çok zor.
Sabahtan beri kakasını yapmamıştı hepimiz çok gerildik sonra yaptı evde inanılmaz sevinç havası vardı. Sanki çocuğum kakayi icat etti

Hastaneden çıkmadan once denedik uyandigi icin yapamadılar. 4 gunlukken yaptirdim. Ama onun hemen yapilmasi zorunlu diye biliyorum. Saglik ocağı hemen soruyor.
Kızımdan kalma solomombaby kanguru var. Ergonomik ve memnunum

Merhaba, biz de ara ara Hipp Combiotic 1 kullanıyoruz, sizde yüzünde kızarıklık ya da kabartı oldu mu acaba? Bize belli bir neden söylemedi henüz doktor ama zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ile bir krem önerdi.

1 tane degil 3 tane olsaydi emin ol o tempoya ayak uydururdun.Insana garip bir enerji geliyor ama uyuklayinca da agizdan salyalar akiyor resmen
Bizim doktor kakayi 8-9 gum yapmayabilir cok normal diyor.Ama takiyor insan kafasina aynenn

Bizde carsaf degistrmk istedik.. Kardesim koridorda bi kadina hasta bakici misiniz diye sordu.. Kadinda ne vardi dedi.. Kardesim tekrar soruyor hasta bakici misiniz diye..kadin da sorun neydi dedi.. Carsaf degiscekti dedik.. Kadin ısrarla hasta bakici oldugunu soylemio ki baska seyler de istemeyelim.. Diger hasta bakici teyze cok iyiydi halbuki bazen diyorum evet saglik sektoru cok zor hak veriyorum.. Ama insana insan gibi davranmiycaksa yapmasin o işi bence.

Sol mememin ucun koptu, kalani yarik olustu kopacak gibi napicagimi bilmiyorum. Bebegi de emziremiyorum. Acilar icinde veriyorum ama almiyor benekde sagiyorum kasikla veriyorum. Agliyorum acidan resmen.

Aynısı bende oldu.. Ucundan ufak ufak etparcasi mi ne bisiler koptu.. Kırmızı yara oldu bikac yeri de catlamisti.. Ben zorda olsa sagdim ama ayarink en dusuge getirdim.. Zor gelse de eymenin agzina tuttum o memeyi.. Almadi ve sevmedi o memeyi.. Yinede degdirdim agzina.. Acisada yine yap..bebegin en buyuk sifacin.. Ben hep oyle düşündüm.. Annelik bnce inanmak demek.. Git gide bunu anliyorum.. Sütün mü yok inan sütünün olcana oluyor.. Bebek mi kötü inan iyilescene iyilesiyor.. Sen inanirsan hersey düzeliyor

Ne kadarlikti bebegin.. O da etkilio.. Eger yeniysen çok az miktarlarda doyuyorlar çünkü

Tazminat maddesi var miydi.. Ben turkcelde çalışırken imzaladm bilmem kacbin dolar ama almadilar tazminat.. Belkide almazlar belli olmaz.. Esime soraym ben.. O iyi bilio hukuki prosedurleri.. Mali musavir ama avukat gibi de calisio sanki

Bir aylikken gittik.. Simdi tekrar gitcez.. Prematüre olunca herseye iki defa gidilio yav

kesinlikle oyle isini seviyorsan yap o kadr işsiz var dışarda isini askla yapack olan. Allah bidaha karşılaştırmasin böylelerle. :)

Slm hanımlar dogum yaptınız saglıkla buyutun bebeklerinizi bol bol sutunuz olsun inşallah

Nub teorisinde tahmin yaptıgım varsa ankete oyunuzu kullanırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…