- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
degil malesef burnu tıkalıOlsun canım bebiş şimdi iyiyse kendinionlarla hiç germe gereken yere yaz istersen ama tammlohusa sürecinde daha fazla kendimi üzme
Canım sen prematüre annesisin sana hiç gelinmez. En az üç ay. Ama işte koşa koşa geliyor insanlar.
Ben mama kullanıyorum. Kilo alımı yavas olunca doktor kontrolünde başladık. Hipp combiotic Günde 3-4 defa 30 cc veriyorum. Emziriyorum ama bazen doymuyor. Doymayınca da uyuyamıyor. Öyle bir algı var ki mama vermekle ilgili yeni annelerin psikolojisini bozuyor. Yetmiyorum,kötü bi annemiyim,çocuğa zarar mı veriyorum diye günlerdir üzülüyorum. Arada bir mama vermeden günü geçirmeyi deniyorum. Olacak mı acaba diye. Yavrumun gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı oluyor uyuyamıyor açlıktan. Mamayı veriyorum hemen dalıyor. Bu kez de çocugu bu kadar aç ve uykusuz bıraktıgıma üzülüyorum
yap canim hayirlisiyla doğur insallahAh hurma dişimi ağrıtıyor ananas dudakları ve dilimi kesiyor:/ yürüyüş ılık duştek çare gibi bende karnım ağrıyacak sanıyodum kasigim dün gece baya ağrıdı aniden girip cikiyodu ağrı ama girince yakiyodusonra bida olmadı ya bugünde hiç hareket etmedim yalnız eşim Bi yere göndermiyor evdede inşaat var eşim evden ayrılamıyor evde çömelma yapayım bari sağol canım genelde tüm gün yatıyorum belki o yüzden sona kaldim
Benim 4.gün sütüm geldi. Hastanede ilk gün ilk doğunca 20 cc baslattı Dr. 2 saatte bir 20 cc.ama eve cıkınca 20 cc ile doymadı 30 40 ile kademeli devam ettim. Süt gelınce en son 40 cc ile bitirdim.... Ben dogar dogmaz mama verdırdım. Ilknoğlumda verdırmemıstım ılla süt gelecek diye... Neredeyse sarılık olacakmış oğlumu akşama kadar ac bıraktırmıstım. Neyin kafasını yasadıysam.. 2.ve 3.de hemen mama verdırdım.yarin tekrar sarilik bakilcak olmasa ışık tedavisi gorcez daha önce mama vermedim nasıl yapicam tarifi var arkasında ama nekadar vercemki dokunmasın midesine
canim neye uğradığımı şaşırdım birden doguma alınınca azar faln derken suan düşündükçe kendime de kızıyorum neden ses etmedim diyeÇok geçmiş olsun, gözünüz aydın canım. Bebek nasıl Bu nasıl bı başı boşluk yaa Peki başka hiç kimse yok muydu nasıl bırakabilirler öylece
Medelayındene canım.. 2 gogsu sagınca kabın hepsi agzına kadar doluyor. Ben son ayarda kullanıyorum. Oğlum uyurken baktım akıyor hemen makine... Uyanıksa sol memeyi oğluş bitiriyor. Sol memeyi de 80 ya da 100 arası sut cıkıyor.... Emzirip ve aagdıkca kanallar daha acılıyor ve süt bollasıyor... O markaları denemedim ama Avent kullanmıştım memnun kalmayıp medela alıp 2 oğlumu bunla buyuttumSüt sağıyorum lansinoh daha çok süt çıkarıyordu ama bozuldu. Daha doğrusu kırıldı
Tek seferde 100 125 çıkıyordu.
Mamajo aldım geçen gün o kadar çıkmıyor dün maksimum 60 70 cc çıktı
Acaba makinede m var sıkıntı yoksa süt mü yok bende diye stres oldum.
Mamajo süt sağma makinesini iade etmek istedim müşteri temsilcisi henüz göğüslerde hassasiyet vardır, zamanla artacak vs dedi...İade de almıyorlar
Valla Allah kolaylık versin sana iki katı. Benim hem kv hem de annem yanımda nöbetleşe bakıyoruz. Analık çok zor.Kv bugun yok.Ilk cekirdek aile deneyimimiz.Simdilik iyi gidiyor.Pasliyoruz birbirimize bebekleri.Yorucu ama eglenceliYorucu demistim dimi.Geberiyorumm resmen alt alma, kiyafet degisme ,emzirme veya mama hazirlayip verme 2 bucuk saat ortalama
Hastaneden çıkmadan once denedik uyandigi icin yapamadılar. 4 gunlukken yaptirdim. Ama onun hemen yapilmasi zorunlu diye biliyorum. Saglik ocağı hemen soruyor.Kızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
Kızımdan kalma solomombaby kanguru var. Ergonomik ve memnunumKızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan
Merhaba, biz de ara ara Hipp Combiotic 1 kullanıyoruz, sizde yüzünde kızarıklık ya da kabartı oldu mu acaba? Bize belli bir neden söylemedi henüz doktor ama zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ile bir krem önerdi.Ben mama kullanıyorum. Kilo alımı yavas olunca doktor kontrolünde başladık. Hipp combiotic Günde 3-4 defa 30 cc veriyorum. Emziriyorum ama bazen doymuyor. Doymayınca da uyuyamıyor. Öyle bir algı var ki mama vermekle ilgili yeni annelerin psikolojisini bozuyor. Yetmiyorum,kötü bi annemiyim,çocuğa zarar mı veriyorum diye günlerdir üzülüyorum. Arada bir mama vermeden günü geçirmeyi deniyorum. Olacak mı acaba diye. Yavrumun gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı oluyor uyuyamıyor açlıktan. Mamayı veriyorum hemen dalıyor. Bu kez de çocugu bu kadar aç ve uykusuz bıraktıgıma üzülüyorum
Valla Allah kolaylık versin sana iki katı. Benim hem kv hem de annem yanımda nöbetleşe bakıyoruz. Analık çok zor.
Sabahtan beri kakasını yapmamıştı hepimiz çok gerildik sonra yaptı evde inanılmaz sevinç havası vardı. Sanki çocuğum kakayi icat etti
bencede . esim boşver Allah kalplerine gore versin de gec diyorda. bn etmek istiyorum pazartesi isitmetesti ve kontrol icin gelmek gerekmiş geldigimde edeceğim . bu bimer mi siber mi orayada bakıcam aksam . bnm icin oldu bitti ama bundan sonrakiler icin edicem. carsaf istedik yeni onu bile getirmedi kadin ve uyumadm yatmadm yataga degisene kadr baska bi gorevli bayandan rica ettik degisti
Sol mememin ucun koptu, kalani yarik olustu kopacak gibi napicagimi bilmiyorum. Bebegi de emziremiyorum. Acilar icinde veriyorum ama almiyor benekde sagiyorum kasikla veriyorum. Agliyorum acidan resmen.
kızlar acil cevap verin mama kullanılar oğlumda sarilik çok yüksek cıktı bugün iyi beslemem lazım anne sutu yetersiz sanirim mama aldım hem anne sutu hemde mama vercem ama mamayı nekadar vermem lazım anne sürüde alcak cunku
Selaam, uzun zamandır giremiyorum buralara ama iyiyiz oğluşumla. 1 ay doldu bilesormam gereken bişey var kızlar. Ben özel okulda matematik öğretmeniyim. Haziranda sözleşme imzaladım. Biliyorsunuz özellerde sözleşmeler yıllık imzalanıyor. İkinci dönem başlayacağım diye imzaladım yıllık sözleşmemi. Ama ben çalışmama kararı aldım ikinci dönem. Ailevi sebeplerden. Şimdi istifa edip tazminat ödemek zorunda mı kalıyorum? Ya da ben ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diyebilir miyim? yasal olarak uyuyor mu? Lütfen bilen birileri yardımcı olsun idare karşısında güçsüz kalmak istemiyorum.
Kızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
kesinlikle oyle isini seviyorsan yap o kadr işsiz var dışarda isini askla yapack olan. Allah bidaha karşılaştırmasin böylelerle. :)Bizde carsaf degistrmk istedik.. Kardesim koridorda bi kadina hasta bakici misiniz diye sordu.. Kadinda ne vardi dedi.. Kardesim tekrar soruyor hasta bakici misiniz diye..kadin da sorun neydi dedi.. Carsaf degiscekti dedik.. Kadin ısrarla hasta bakici oldugunu soylemio ki baska seyler de istemeyelim.. Diger hasta bakici teyze cok iyiydi halbukibazen diyorum evet saglik sektoru cok zor hak veriyorum.. Ama insana insan gibi davranmiycaksa yapmasin o işi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?