Merhaba, biz de ara ara Hipp Combiotic 1 kullanıyoruz, sizde yüzünde kızarıklık ya da kabartı oldu mu acaba? Bize belli bir neden söylemedi henüz doktor ama zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ile bir krem önerdi.
Bizim hastaneden çıkmadan yapıldıKızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
+1Kızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan
Benim tutmuştuSlm hanımlar dogum yaptınız saglıkla buyutun bebeklerinizi bol bol sutunuz olsun inşallah
Nub teorisinde tahmin yaptıgım varsa ankete oyunuzu kullanırsanız sevinirim
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
Nub görünmüyor başka usg varmı 11 yada 12 hafta olmalı Bu 12.haftawww.kadinlarkulubu.com
Aynen canım yanaklarında ve alnında sivilce gibi minik minik kabartılar çıktı. Çok az ensesinde ve sırtında da var, bir de saçlı deride seboreik dermatit dedi doktor, konak olarak bilinen cilt rahatsızlığı sanırım.Canim kizariklik derken nasil? Bende evolvia mama aldim.. Eymende kirmizi kirmizi sivilce benzeri seyler cikti yanaklarinda..acaba mamadan kaynakli mi düşündüm şimdi
Bende avent var 30cc den fazlasini gormedm benmde sutum mu az acaba? Ama emzirdikten sonra sagiyorum 10dk filan ve elle skarsam cok cktgni goruyorum makinanin kendine biraksam damla damla. Makinadami sorun var acaba yoksa sutum mu azSüt sağıyorum lansinoh daha çok süt çıkarıyordu ama bozuldu. Daha doğrusu kırıldı
Tek seferde 100 125 çıkıyordu.
Mamajo aldım geçen gün o kadar çıkmıyor dün maksimum 60 70 cc çıktı
Acaba makinede m var sıkıntı yoksa süt mü yok bende diye stres oldum.
Mamajo süt sağma makinesini iade etmek istedim müşteri temsilcisi henüz göğüslerde hassasiyet vardır, zamanla artacak vs dedi...İade de almıyorlar
Bende aldım diğerlerine nazaran sanki daha iyi tutuyor bunu inşallah tutarEvet canim tutdu
Çok şükür canım inşallah kimsenin bebeğinde sorun olmazPremature old için 1. Ve 2.ay gittik biz.. 1.de damarlar olusmamis dediler randevu verdiler.. Simdide onu kontrol ettiler.. Bi sorun yokmus allahtan
Insallah tutar yoksa geceleri zor oluyorBende aldım diğerlerine nazaran sanki daha iyi tutuyor bunu inşallah tutar
Neler denedim 3 haftada yemediğim şey kalmadı. Helva ve incir uyutmasını çok önerdiler denedim ama bende işe yaramadı malesef.Markette satılan tahinli helva da sütü artırıyor
Yanağında bir kızarıklık oldu ama ben mamaya bağlamıyorum. Emzirince göğsüme yapışıyo yanağı yada mama akıyo yanağına bulaşıyo. Bence bundan oldu kızarıklıkMerhaba, biz de ara ara Hipp Combiotic 1 kullanıyoruz, sizde yüzünde kızarıklık ya da kabartı oldu mu acaba? Bize belli bir neden söylemedi henüz doktor ama zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ile bir krem önerdi.
Bende avent var 30cc den fazlasini gormedm benmde sutum mu az acaba? Ama emzirdikten sonra sagiyorum 10dk filan ve elle skarsam cok cktgni goruyorum makinanin kendine biraksam damla damla. Makinadami sorun var acaba yoksa sutum mu az
Doktor aynı aciklamayi yaptı bize.Bundan olacağını düşünemezdimNeler denedim 3 haftada yemediğim şey kalmadı. Helva ve incir uyutmasını çok önerdiler denedim ama bende işe yaramadı malesef.
Yanağında bir kızarıklık oldu ama ben mamaya bağlamıyorum. Emzirince göğsüme yapışıyo yanağı yada mama akıyo yanağına bulaşıyo. Bence bundan oldu kızarıklık
Aynen canım yanaklarında ve alnında sivilce gibi minik minik kabartılar çıktı. Çok az ensesinde ve sırtında da var, bir de saçlı deride seboreik dermatit dedi doktor, konak olarak bilinen cilt rahatsızlığı sanırım.
Evet sorarsın sen de canım, bizim kesin şu sebepten diye belli bir şey yok ama kendi cildi hassas olduğundan, kurumaya yatkın olduğundan sık sık nemlendirin dedi. Benim yediğim herhangi bir gıda da yapabilirmiş, farklı bir şey yedikten sonra gözlemleyip bakın dedi.Pzt ben doktorumuza atayim fotosunu bari o zmn net olur.
benimki kuvozde yatarken yapmışlar bir sorun yokmusKızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
bugün 5gunluk cnmNe kadarlikti bebegin.. O da etkilio.. Eger yeniysen çok az miktarlarda doyuyorlar çünkü
Evet doktor da banyoyu iki günü geçirmeden yaptırın dedi bugün, çok teşekkürlerdombili_xl Berikko
Benim bebeğimde de vardı internette normal olduğu yazıyordu zaten banyo yaptırmaya başlayınca da hepsi gitti. Şimdi her akşam banyo yaptırıyoruz hem kendini toparladı hem de çok huzurlu uyuyo
canım asla mama vermem diyordum 2cocuk büyüttüm bunda ne oldu bana bilmiyorum 9sene sonra doğurdum elim ayağım dolaşıyor dün mama verdim sanki rahatladım bugünde kontrole götürüyorum bakalım dustumu sarılığı gece sık sık doyurdum mavi isik taktım odaya
Su sarılık gecene kadar ver 6 saatte bir. Sarılık gecince sütün yeterliyse kesersin mamayi. Bende suan gunde 1 kez yatmadan once veriyorum. 60ml yapiyorum. Hepsini icmiyor. Kasikla verdigim icin yarisida agzindan akiyor zaten. 30ml civari mideye gitmis oluyor. Biberonla vermezsen seni red etmezcanım asla mama vermem diyordum 2cocuk büyüttüm bunda ne oldu bana bilmiyorum 9sene sonra doğurdum elim ayağım dolaşıyor dün mama verdim sanki rahatladım bugünde kontrole götürüyorum bakalım dustumu sarılığı gece sık sık doyurdum mavi isik taktım odaya
Ayy çok sevinirimmmmTazminat maddesi var miydi.. Ben turkcelde çalışırken imzaladm bilmem kacbin dolar ama almadilar tazminat.. Belkide almazlar belli olmaz.. Esime soraym ben.. O iyi bilio hukuki prosedurleri.. Mali musavir ama avukat gibi de calisio sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?