Sezeryan olan arkadaşlar kanamanız oluyor mu
iyi geceler kizlar . fikir almaya geldim sizlerden. malum benimkilerin arası hayli yakin büyük 2 yaşında kiz. bugün sabah eve gelmiştik ve kizi bir türlü durduramadıksurekli bebekle uğraşmak istiyor . ne bilim bn altını falan değişirken sen kalk diyor. kendi yapacakmis oglan tam uyuyor illa bebegi alcam diye tutturuyor . uykusu var uyusun kizim yok kucağıma gelsin oynicam diyor. yani mümkün değil bebekten ayrılmıyor beşiğin basında surekli bi şekilde unutturup başka bir şeye yonlendirsek bu kez bebegin ufacık bi sesi çıkmadan hemen koşup gene başına geliyor . elliklerini çıkarıyor beresini alıyor bn takim diyor . en son uyumadan once bn bebegi emzirirken bende emim dedi galiba kiskanclikta yolda o da gelir yaknda sorum su ben kiza nasil davranmalıyım? ne yapmalıyım ki bebekten uzalasşın birazda olsa? yani anlatamiyorm gormeniz gerek daha boyle bisi gormedm sanki annesi o kucagina yatirip büyük biriymiş gbi onunla ilgilenmeye çalışıyor. bebek benm diyor bide surekli
Doğum yaptıktan sonra rahmiyle ilgili problem yaşayan arkadaşın adı neydi kendisini çok merak ediyorum inşallah iyidir
Kızlar merhaba .Bi iyileşelim topik nasıl canlanıyor görün siz Özser şimdilik tüm ilgiyi kendine istiyo ama sonra teyzoşlarına da bırakır beni
yine kaynar kazanlar burcu Belgin bi soluk Esra da alışır yeni tempoya bu arada
sizlerde sonlara yaklaşırsınız sığmıyoruz bunalıyoruz der durursunuz :))
Yeliz bayıldım resime ama ya iki erkek ise :)
Vallahi aklıma geldi ama battaniyede sallayınca dururdu diye henuz denemedik. Annem ve kv hala sallıyor. Uykuya dalamiyo bile kaşlar hep çatık. Sakinlesince beşiğinde koyuyoruz tekrar başlıyorAy inşallah bunu yazdığın gibi bitmiştir ağlaması derin uykuya dalmıştır, biz şey denedik geçen işe yaradı bebek arabasını evde açtık içine koyup sürdük halının sarsmasından falan sakinleyip uyudu aklıma bi bu geldi belki bunu da denemişsindir
Insallah bu cocuklar duzelir. Bugun kizim oglumun eldivenlerini takmis geziyorduKızım 4 yaşında gündüz hiç uykusu yok. Keske 1 saati olsaydı da bende degerlendirebilseydim. Benim annemde yoruldum diyor perşembe gidiyor. Seninle aynı anda yalnız kalacağız demek ki.. gerçi senin kvgelecekmis yemekte yapsa kardır canım. Benim kısımında büsbütün huyları değişti. O kadar itici gıcık hareketler yapıyor ki hiç laftan anlamaz oldu. Sinirlerim çok bozuk
Denizlideyim canimHer şeyi ilaçla çözmeye çalışan doktorları sevmiyorum. Hangi şehirdesin?.
Sagol canim.Geçmiş olsun canım inşallah geçmiştşr enfeksiyon, bir an önce toparlanırsınız
bebek denicez canm dha bakamadk yarn bakıcam.inslhKızım 4 yaşında aynı şeyleri yaşıyorum çözüm bulamadım. Bebeğe rahat vermiyor ve tabii bana da
Ayni durum bendede sut olsun ye ye derken 1 2 kilo almisim bile simdi annem diyo gobegin kalmisBenim 9 kilo gitmişti doğumdan sonra, sütüm azalıyor korkusuna ve annemlerin dayatmasıyla 2 kilo geri aldımhiç hoşuma gitmiyor görüntüm. Ekmeği azaltıp akşam 7 den sonra yeme içmeyi kesmeyi planlıyorum. Aksi halde ilk doğumum sonrası y9aşadığım yıkımı tekrar yaşayacağım:/
Karnini sicak tut havlu isit gazindan uyumuyordur yavrum insallah gecer en kisa zamandaKızlar napicamizi şaşırdık bebeğim sürekli ağlıyor , en fazla yarım saat uyuyo genelde on dk da bir uyaniyo . Battaniyeyle sallayarak sakinlestiriyoruz. Denemediğimiz şey kalmadı .
Benim de bu sefer devam ediyor. Diğerinde erken bitmişti. Şimdi çok öok az var ama hala var. Ben ilk doğumum da karnıma basıp kanı çıkarmışlar. Bunda kum koydular. Ona bağlıyorum uzamasınıKızlar kırkim dün çıktı ama hala kanama var. Başına gelen bilgisi olan varmı cumartesi kontrolüm var zaten ama kafama takıldı. Normal bişey mi bu ilk doğumda otuz gün sürdü kesildi beş gün temiz kaldım sonra beş gün daha geldi kırkıncı gün tamamen kesildi. Bunda hiç kesilmeden devam . Aklıma takıldı
Iyi olmana sevindim. Insallah zamanla butun sıkıntını atlatirsin canimInsallah bu cocuklar duzelir. Bugun kizim oglumun eldivenlerini takmis geziyorduAllah yardimcimiz olsun.
Denizlideyim canim
Sagol canim.
Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.
Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür
Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
Benim yemek değil de her emzirmede aşırı susuyorum her gece en az 1 lt içiyorumBen gece 3-5 her uyandığımda habire yiyorum .76 ile hastahaneden çıktım halen 76 yim sis falan gitti yerine kilolar geldi.cokta dert etmiyorum yeterki emsin.varsin 3 ay sonra değil 3 sene sonra zayiflayayim ne olacak sanki.
Benimki az buçuk degil valla vitamini fazla kaçmış diyorum kafayi tutuyor ceviriyor az daha uğraşsa kalkip oturacak
Yani gogsun o anda doluysa sagma makinasiyla esit cikartiyor,birini emerken digerinr takinca da geliyor.Ben memnunum.Ilk zamanlar yogun bakimdaki bebegim gelmeden daha cok kullaniyordum ama su anda ikisiyle oyle sut birikmesi pek yasamadigim icin kullanamiyorum.Ama denemeye deger,cok daha hizli sagiyor.
Oğlum 4.5 yaşında aynı şeyler bende de var. Yan yana tek bırakamıyorum. Bir seviyor bir zarar veriyor. Wc ye bile gidemiyorum bebek uyanık olduğu zaman. Halbu ki büyük oğlum çok uysal asla bebeklere kıyamayan bir çocuktu. Huyu acayip değişti. Asi, sinirli, söz dinlemeyen.... Ve iştahı kapandı resmen yemek yemeyi bıraktı... O kadar ilgileniyoruz ki anlatamamKızım 4 yaşında aynı şeyleri yaşıyorum çözüm bulamadım. Bebeğe rahat vermiyor ve tabii bana da
Anneler süt olsun diye dünyayı yedirmekte kararlı bize:/Ayni durum bendede sut olsun ye ye derken 1 2 kilo almisim bile simdi annem diyo gobegin kalmis7 sonra yememekde zor geceler uzun malum ben acikiyorum surekli canim tatli birseyler cekiyor en iyisi 40 dan sonra mekik cekeyim vakit bulursam bide yakinda pastali borekli misafirlerim gelir evde her daim hamur isi olur yandim ben yandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?