2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar bugün sezeryan bandajım açıldı. Bu ikinci sezeryanım. Dikiş yerleri normal dedi doktor. Ama ben aynadan baktım çok kırmızı dikiş yerleri. Bir de çevresinde hep morluklar var. Elimi bile süremiyorum çok acıyor. Zaten ağrı eşiği düşük bir insanım. Sizin dikiş yerleriniz nasıldı yeni açıldığında?

Ben o kadar zor hamile kaldım ki 2 sene sonunda, yine zor olur diyorum ama rahat da düşünmek istemiyorum bir anda süpriz olur falan

Naısl bir titreme???
Bizimkinin de çenesi titriyor üşümüş gibi ama çok sıcak zamanlarda da yapıyor ara ara,
Normal durumdur diye önemsemedim acaba bir şey mi var

Video ile gitmen iyi olmuş yoksa anlatmasi zor olurdu.dr a gidince iyileşmeye baslariz ya seninki de o hesap olsun inşallah .bitsin gitsin.vajinal doğumda bebek kafasi sıkışıp sıkıntı yaratabiliyormus muhtemelen ondan mi diye sorusturuyorlardir.azalalmasi güzel gelişme bitecektir umarım yakında.
Evet benimkide kırmızı kirmizi kabartiliydi hatta.bugun 28. Gun hafif morumsu bi hal aldı.

Geçmiş olsun öncelikle, benim doktorum eğer öksürürsen hapşurursan kendini sıkmaktan morarmalar olabilir demişti, olmadı bende ama sende oldu mu öyle bir durum?

Galiba sütüm azaldı, önceden 100 125 cc çıkardı şimdi 2 memeden sağdım 70cc zorla çıktı günlerdir göğüslerim hep yumuşak
Gece emziriyorum zaten uykusuz kalıyorum, sabah 6 7 gibi bi başlıyor 12ye 1e kadar sızlanıyor uyumuyor ya kaka yapıyor ya gazı var ya aç...1 saat bile uyumuyor.
bende pert oluyorum. Bu yüzden sütü de etkiledi kesin.
4 gündür bu rutin böyle sabah olsun istemiyorum. Asla uyumuyor, öğlen olunca da yoğun bir uykuya geçiyor...
Şu alışkanlık nasıl geçecek böyle

Canım stres yapma hiç inan göğüsler boş olsa bile çocuk emdikçe süt çekiyor. Memelerimiz süt üretme konusunda profesyonel . Ben de bı ara öyle düşündüm dedim galiba böyle böyle azalicak çocuğumu emziremicem diye ama o emdikçe geldi. Zaten uykusuzluk çok etkiliyo bi de çok su iç ,stres yapma. Belli bi süreden sonra da memeler terbiye oluyo diyolar yani sadece bebeğin doğacağı kadar üretiyo çok emzirirken çoğalır. Bi de sütün yoğunluğu da değişiyor yani daha akışkan oluyo ilk zamanlarda ki yoğunluk olmuyo yumuşak olmasında onun da etkisi vardır.

Benim de 28 gun oldu erken yumuşadı sanki memeler.2-3ay sert dolu olduğu belli oluyor diye biliyordum ben.ilk bebeğinide emziren anneler nasil oluyor bu iş.

Chelzy karbonatla öğlen sen yazinca agiz mendiline batırıp sildim ama dile yetişemedim tabii.simdi kulak çöpünun pamuğuna batirip sıkıp sildim hafifte bastırdım yetiştiği yerdeki beyazlar gitti bile
E bebek babyme nin kulak çöpü bendeki yetiskin gibi degil pamuğu kalinca.belki işine yarar .

Ben o kadar zor hamile kaldım ki 2 sene sonunda, yine zor olur diyorum ama rahat da düşünmek istemiyorum bir anda süpriz olur falan
İlk bebekte bir yıl olmadı sonra tedaviye başlandı ilaç tedavisi sırasında oldu çok şükür. İkinciye dedik ki nasılsa zor oluyor... Arada 4 yaş olur. Arada 3 yaş var artık

Naısl bir titreme???
Bizimkinin de çenesi titriyor üşümüş gibi ama çok sıcak zamanlarda da yapıyor ara ara,
Normal durumdur diye önemsemedim acaba bir şey mi var
Canım benimki tüm vücut sallanıyordu ve eller falan böyle sağa sola vuruyordu tamamen zipliyordu. Çok şükür şiddeti de sayısı da azaldı.

Kapattıramadım o gözü ben zorladıkça bastı çığlığı tabi, asansörde de alt komşuyla karşılaştım ayy diyo ne çok ağlıyo ses hep bizde insanlardan yıldım
Benim ust komsumun gurultusune 1.5 senedir sabrediyorum iki gun once artk canima tak etti cktm kapisina. Dedim bu zamana kadar bisey demedm ama bir aylik bebegim var biraz daha dikkat etseniz dedim. Bana biliyorm bir aylik bebegin oldgnu gece bizde onun sesinden uyuyamiyoruz demez mi? Dedim prdon siz iyi misiniz bebegmin sesini ben zor duyuyorum ne alaka yani. Miniğimin sesi bile ckmyo
geceleri

İlk bir ay bunların olması çok normalmiş. Bizimki çok abartılı olduğu için doktorlar telaş yaptı. doğumuma giren bir doktorla da konuştum her şey yolunda gitti sıkıntı yoktu dedi. İşte insan korkuyor. Hele sağda solda okuyoruz iyice korkuyoruz. Cehalet mutluluktur.

Kizlar ya bebegimin gaz sancisi son uc gundur fena durumda onunla saatlerce bende agliyorm psikolojim bozuldu caresiz hissediyorm kendimi. Oda yetmez gbi simdi bide sanirim hasta oluyorm grip nezle gibi. Napcam bilemiyorum. İlac aferin filan bebege gecer degil mi? Napmak lazm

cok guzel canim guzel fikir aslinda bizde bastırabiliriz. normalde var buna benzer hazırları ama istedigimiz şekli seçeriz bu şekilde link paylaşırmısn?? benm kiz var biliyorsun onla birlikte bi etkinlik olur

Sakin ol canım sütün azalmadı var. Sen sürekli emzirmeye devam et. bak bugün ben sagdim 25 ml çıktı. Belki daha çıkar diye 3-5 dk daha sagdim yok. Memeler yumuşacık. 5 dk ara verdim tekrar denedim yok damla gelmiyir. Sonra bebe uyandı o sırada meme istiyor mecbur verdim. İki üç cekisten sonra yutmaya başladı. Onlar gerçekten bizim sagdigimizdan fazlasını çıkarıyor endişe etme. Sen meme verdikce süt üretimi artacak.
Bol su iç. Ve sütün olacagina artacağına inan.

Evet o ilaçlar kullanılmıyor. Sen bol c vitamini al bir de hamileyken kullandığımız gibi emzirirken kullanılan vitaminler var.
Eğer sen hasta olursan bol emzir ve maske tak yakın temasta

İ mom late süt uretiminide arttiran vitamin.dogum doktorum emzirdigin surece kullan hasta olma dedi.ben onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…