2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Başka bir doktora daha gidin. Tek doktora bağlı kalmayın deneyin doktorları.
Ben oğlumda 4 5 doktor denedim doğru doktoru buldum. Şimdi ikinciyi beklenen doğum tarihinden bir gün sonraya randevusunu almıştım.
Onun onay vermediği ilacı kullanmam onun bilgisi olmadan hiçbir şey yapılmasına izin vermedim. Allah güvenimizi boşa çıkarmasın.

2 yaşında canm .teşekkür ederm

40 başı kanamasi denen bir kanama var. Kirkin dolunca kanaman oluyor bir iki gün. Ama tabii adet mi değil mi onu ancak doktor anlar.

anoson uyku yapiyoe galiba ben acaba zarari olur mu ki diye dusunmustum.suan bebgimin cok gazi var kimyon faydasi olur mu ki

Ya benim de öyle çok büyümedi sadece önümde bi top var gibiydi . Zaten çocuğum da küçücük doğdu 2950 41. Haftada.
Peki başlarda var mıydı böyle bi ağrı
Bugün 6.günümüz bende var dedigin ağrı bugün ayrıca çatı ağrısı da eklendi hatta oyle ki gebelikteki ağrı halt yemiş sanirm hc dinlenmedigimden.

Yazıklar olsun yeni doğum yapmış bir anneye tavırlara bak gerçekten bazı insanları görevden alıp hakedenleri koymak ne güzel olurdu
Bundan sonra çok daha güzel olacak canım
Ne demek canım
şikayet ettim canm umarm birsey yaparlar :)

Bugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz

D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam
Cok iyi almis massallah kuzucuga mam veriyormusunuz

Kizlar Ekin' in gobeginde toplu igne basindan biraz az kurumus kan var. Cok ciddi bir durum mu bebeklerde oluyor mu boyle?
kizimda olmustu canm bn zeytin yagi dökmüştüm kendini yağlarken ondan sonraki banyosunda düşmüştü o kan topu . bugün oğlanında düştü gene var o kan topagindan yarin bi banyo yaptıracam. sanırım kopan göbeğin kalani o top gbi sey

39+5 demişsiniz tarihi neye göre belirlediniz doktor mu tarih veriyor yoksa doğum başlıyor öylemi?

Cinsiyet fark edince fark edermiş canım. Ben son donem. Hep gaz sancısı çektim. Doğum yapacağım gün de çok fena gazim vardı. Meğer gazim değil dogumum varmış.

Cinsiyet aynı. İkisi de kız. Ben de anlamıyorum bu farklılık kafamı karıştırıyor :) neyse süre tutmaya başladım bakalım gece ne olacak:)

anoson uyku yapiyoe galiba ben acaba zarari olur mu ki diye dusunmustum.suan bebgimin cok gazi var kimyon faydasi olur mu ki
Kimyonun faydasını ben çok gördüm ama yine de kullan kullanma diyemem
Canım daha tam iyilesmemeis oluyor o sürede muhtemelen sorun olacak birşey değildir bizim ki 4. Gün düştü ama sonrasında bi kaç gün kan vardı göbek deliğinde

Kızlar emzirme teebiyesiyle şimdilik iki kere deliksiz uyudu ikişer saat. Gaz sancısı sıkıştırmadan. İnşallah uzun vadeli olur genelde bulduğum çözümler bir günden uzun fayda göstermedi. Şimdi eşime süt saklama poşeti aldiriyorum. Fazla ön sütü sürekli sagicam.

Anason rezene ben kendim içiyorum bebeğe direk vermiyorum.onunda fazlasi bende kafa yapar diye günde bir büyük kupa içiyorum.kimyonu bebeğe direk veriyorum.bence faydasi var gazsiz olmuyor tabii ama alttan üstten rahat çıkartıyor. Dr a da sordum iyi yapiyorsun ver dedi.kendi bitkisel şurup yazdi ondada kimyon özü var ve beraberinde katki maddeleri de var

Maşallah de bebegıme annesi... Bizimki gündüz uyuyor gece 3 te bir kalkıyor sabah 8 e kadar uyanık... Uyutmak için herşeyi deniyorum, dalamıyor. Sonra tekrar acıkıyor tekrar gaz çıkar derken sabahlıyoruz. Zaten 8.30 da diğer çocuklarıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor. Uykuya hasret kaldım. Bence kimseye de deme. Hiç uyumuyor de

Kesinlikle katılıyorum . Çok nazar değer sütüm var desen nazar olur uyuyo desen nazar olur. Bebek beni sabahlatiyo genelde. Tam bebek uyuyo büyük oğlum uyaniyo karnı çocuk storlari acio anne bak güneş açtı hadi uyan diyo. Mecbur kalkıyorum zor valla

Ben her gün bir kupa ıhlamur demliyorum içine de biraz toz kimyon ve on on beş tane çörek otu atıyorum, gazımız yok değil ama sanki hem ben hem o bağırsak hareketi olarak rahatlıyoruz gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…