Kizlar Ekin' in gobeginde toplu igne basindan biraz az kurumus kan var. Cok ciddi bir durum mu bebeklerde oluyor mu boyle?
[/QUOTE
KKacincigündesin ?
Herşeyin fazlası zararHer şeyin fazlası zarar, anne sütünün de! - Uzunçorap
Anne sütünün çok olması Türkiye’de nedense pek sorun …uzuncorap.com
Hanımlar üstteki link inşallah bana faydası olacak olan bilgilerden oluşuyo. Ne yaptimsaebas edemedim. Muskat da bi gün işe yaradı. Meğer bebeğim hazımsızlık çekiyormuş çok süt içtiği için. Gerçekten başta iki saatte bir emzirirdim ve huzurlu uyurdu. Kesinlikle okuyun
Bizim doktor anne sütü ile beslenen bebegin en az 1 kg almasını bekliyoruz demişti fazla olanı hiç duymamıştım canım bilemedim şimdiKızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya
Cinsiyet fark edince fark edermiş canım. Ben son donem. Hep gaz sancısı çektim. Doğum yapacağım gün de çok fena gazim vardı. Meğer gazim değil dogumum varmış.İlk doğumumda önce kalçama ve bacaklarıma sonra belime vurmuştu. Fark editör demek ki.
Başka bir doktora daha gidin. Tek doktora bağlı kalmayın deneyin doktorları.Kızlar bugün aylık kontrole gittik. Bebeğim 3,700 doğdu. 33 günlüğüz, 5,200 olmuş kilosu. Doktor çok almış dedi. Eğer böyle devam ederse müdahale ederim dedi. Nasıl yani dedim sadece anne sütüyle besleniyor hiç mama takviyesi almadı, bu bi problem mi dedim, anne sütüyle de obezite olabiliyor bebekler dedi. Çok saçma değil mi nette araştırdım böyle bi bilgiye ulaşamadım aksine anne sütü obeziteden korur yazıyor. Ne yapacak yani kilo almaya devam ederse iştahını mı kesecek çocuğumun, çok saçma değil mi böyle bir şey duyan var mı ya
2 yaşında canm .teşekkür edermPinterest uygulamasından indirdim ben. Uygulamanın arama butonuna “kontrast çalışmaları” yazınca biçok örnek çıkıyor. Senin kız da 3 yaş mıydı? Tam onlarla yapılacak etkinlik:)
Muskatı suyla mı tüketiyorsun dgdln? Ben yemeğe katılır diye düşünüp, öyle tüketmiştim.
40 başı kanamasi denen bir kanama var. Kirkin dolunca kanaman oluyor bir iki gün. Ama tabii adet mi değil mi onu ancak doktor anlar.Slm kizlar 30 eylulde dogum yaptim 15 gun kanamam oldu sonrâsinda 15 gun sari bir akinti oldu bu pazartesi sanirim regli oldum ...bu lohusa kanamasi degildir di mi...cmtesi dogum sonrasi kontrolum var...böyleyken gidilir mi..kontrole gidenler var mi alttan mi bakiliyor
anoson uyku yapiyoe galiba ben acaba zarari olur mu ki diye dusunmustum.suan bebgimin cok gazi var kimyon faydasi olur mu kiTane kimyon diye geçiyor.1 tatlı kaşığı kimyonu 2 su bardagi su ile 5dk kaynatıyorum kaynatinca yağı çıkıyormuş demlemekten daha faydali .altini kapatınca yarim cay bardağı ayırıp gerisine 1kasik anason atıyorum.sade kimyon olan ayırdigimi sabah akşam 4 çay kaşığı bebeğe.anason ile demlenen kimyonun kalanini süzüp kendim içiyorum.
Bugün 6.günümüz bende var dedigin ağrı bugün ayrıca çatı ağrısı da eklendi hatta oyle ki gebelikteki ağrı halt yemişYa benim de öyle çok büyümedi sadece önümde bi top var gibiydi . Zaten çocuğum da küçücük doğdu 2950 41. Haftada.
Peki başlarda var mıydı böyle bi ağrı
şikayet ettim canm umarm birsey yaparlar :)Yazıklar olsun yeni doğum yapmış bir anneye tavırlara bak gerçekten bazı insanları görevden alıp hakedenleri koymak ne güzel olurdu
Bundan sonra çok daha güzel olacak canım
Ne demek canım
Cok iyi almis massallah kuzucuga mam veriyormusunuzBugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz
D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam
kizimda olmustu canm bn zeytin yagi dökmüştüm kendini yağlarken ondan sonraki banyosunda düşmüştü o kan topu . bugün oğlanında düştü gene var o kan topagindan yarin bi banyo yaptıracam. sanırım kopan göbeğin kalani o top gbi seyKizlar Ekin' in gobeginde toplu igne basindan biraz az kurumus kan var. Cok ciddi bir durum mu bebeklerde oluyor mu boyle?
Sadece anne sütü aliyor mama icmiyorCok iyi almis massallah kuzucuga mam veriyormusunuz
39+5 demişsiniz tarihi neye göre belirlediniz doktor mu tarih veriyor yoksa doğum başlıyor öylemi?Ben geldim kızlar.. 39+5 te spinal ile cok şükür dünyaya geldi oğlum.. korktuğum gibi değildi sezeryan. Benim tansiyon çıktı indi biseler oldu ama ben çok panik yaptım sezeryandan korktuğum için. Smdi ağrılarım var bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyamıyorum..
Kucağımda huzur var
Doğum yapanlara katıldım. Bekleyen herkese kolaylıklar dilerim
Cinsiyet fark edince fark edermiş canım. Ben son donem. Hep gaz sancısı çektim. Doğum yapacağım gün de çok fena gazim vardı. Meğer gazim değil dogumum varmış.
Kimyonun faydasını ben çok gördüm ama yine de kullan kullanma diyememanoson uyku yapiyoe galiba ben acaba zarari olur mu ki diye dusunmustum.suan bebgimin cok gazi var kimyon faydasi olur mu ki
Canım daha tam iyilesmemeis oluyor o sürede muhtemelen sorun olacak birşey değildir bizim ki 4. Gün düştü ama sonrasında bi kaç gün kan vardı göbek deliğinde14 bugun.
Anason rezene ben kendim içiyorum bebeğe direk vermiyorum.onunda fazlasi bende kafa yapar diye günde bir büyük kupa içiyorum.kimyonu bebeğe direk veriyorum.bence faydasi var gazsiz olmuyor tabii ama alttan üstten rahat çıkartıyor. Dr a da sordum iyi yapiyorsun ver dedi.kendi bitkisel şurup yazdi ondada kimyon özü var ve beraberinde katki maddeleri de varanoson uyku yapiyoe galiba ben acaba zarari olur mu ki diye dusunmustum.suan bebgimin cok gazi var kimyon faydasi olur mu ki
Maşallah de bebegıme annesi... Bizimki gündüz uyuyor gece 3 te bir kalkıyor sabah 8 e kadar uyanık... Uyutmak için herşeyi deniyorum, dalamıyor. Sonra tekrar acıkıyor tekrar gaz çıkar derken sabahlıyoruz. Zaten 8.30 da diğer çocuklarıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor. Uykuya hasret kaldım. Bence kimseye de deme. Hiç uyumuyor deKızlar sizin bebisler mı az uyuyor Benim ki mı fazla uyuyor anlamadım çok uyuması sorun mu acabagece 12 1 gibi uyuyor 4 bucuk gibi emmek icin kalkiyor emzirirken uyuyor tekrar sabah 7 de kalkıyor 8 buçuk gibi geri uyuyor 11 de kalkıyor 12 de uyuyor 2 gibi uyanıyor 3 buçuk da tekrar uyuyor 7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor
Kesinlikle katılıyorum . Çok nazar değer sütüm var desen nazar olur uyuyo desen nazar olur. Bebek beni sabahlatiyo genelde. Tam bebek uyuyo büyük oğlum uyaniyo karnı çocuk storlari acio anne bak güneş açtı hadi uyan diyo. Mecbur kalkıyorum zor vallaMaşallah de bebegıme annesi... Bizimki gündüz uyuyor gece 3 te bir kalkıyor sabah 8 e kadar uyanık... Uyutmak için herşeyi deniyorum, dalamıyor. Sonra tekrar acıkıyor tekrar gaz çıkar derken sabahlıyoruz. Zaten 8.30 da diğer çocuklarıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor. Uykuya hasret kaldım. Bence kimseye de deme. Hiç uyumuyor de
Ben her gün bir kupa ıhlamur demliyorum içine de biraz toz kimyon ve on on beş tane çörek otu atıyorum, gazımız yok değil ama sanki hem ben hem o bağırsak hareketi olarak rahatlıyoruz gibime geliyoranoson uyku yapiyoe galiba ben acaba zarari olur mu ki diye dusunmustum.suan bebgimin cok gazi var kimyon faydasi olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?