Mastit falan varmi çok geçmiş olsun cnm. Lohusalık ta ne olsa nazara bağlıyorum ben. İki doğumda ateş oldu ama göğsüm tikanmisti sıtma ateş falan sıcak duş makinayla sağma ardından bebeği emzirerek geçti. İki gün sürmüştü galibaKızlar dün çok kötüydüm, ateşim 39-40lara kadar çıktı. Acayip üşüdüm, zangır zangır titredim. Bir yerimde bir enfeksiyon belirtisi yok ama ateş fırlıyor. Eşim akşam acile götürdü, lohusa ateşlenmesi dedi doktor. Serum falan takıldı da öyle rahatladım biraz. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Geçmiş olsun canım, mastit olduğumda yaşamıştım. Süt basınca olur normal demişlerdi.Kızlar dün çok kötüydüm, ateşim 39-40lara kadar çıktı. Acayip üşüdüm, zangır zangır titredim. Bir yerimde bir enfeksiyon belirtisi yok ama ateş fırlıyor. Eşim akşam acile götürdü, lohusa ateşlenmesi dedi doktor. Serum falan takıldı da öyle rahatladım biraz. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Mastit falan varmi çok geçmiş olsun cnm. Lohusalık ta ne olsa nazara bağlıyorum ben. İki doğumda ateş oldu ama göğsüm tikanmisti sıtma ateş falan sıcak duş makinayla sağma ardından bebeği emzirerek geçti. İki gün sürmüştü galiba
Mastitim yok, yani olsa acısından hissederim dimi?Geçmiş olsun canım, mastit olduğumda yaşamıştım. Süt basınca olur normal demişlerdi.
Mastit olsa sancı olur tabi çok fena göğsün şişer ama sıkınca süt az gelir yokmuş gibi süt tikaniyo. Anlarsin mutlaka. Vücudun her yerinde enfeksiyon olur. Ben bı kere kusma şikayetiyle hastaneye gittim lökosit aşırı yüksek çıktı doktor dediki bu kadar enfeksiyon a ya apandisit in patlaması lazım yada ağır bı hastalik gecirmen lazım ama bişey bulunamadi.Mastitim yok, yani olsa acısından hissederim dimi?
Evde beni çok sıcak basıyor, üstümü çıkarıp atletle emziriveriyorum sonrada üşüdüğümü anlamıyorum sanırım üşüttüm bu yüzden.
Lohusalık çok değişikmiş gerçekten. Doktor antibiyotik falan vermedi zaten, parolle ateşini düşür dedi. Şükür bugün daha iyiyim.Mastit olsa sancı olur tabi çok fena göğsün şişer ama sıkınca süt az gelir yokmuş gibi süt tikaniyo. Anlarsin mutlaka. Vücudun her yerinde enfeksiyon olur. Ben bı kere kusma şikayetiyle hastaneye gittim lökosit aşırı yüksek çıktı doktor dediki bu kadar enfeksiyon a ya apandisit in patlaması lazım yada ağır bı hastalik gecirmen lazım ama bişey bulunamadi.
Ben genel cerrahiye gittim ilk Doğumdan sonra doktor bunun tek çaresi o gögsü günde en az 3 4 kere masajla o bezeyi dağıta dağıta sağmak. Ne istiyorsun cocugu sütten mi keselim dayanıcaz annesi gecicek bir haftaya böyle devam edersen dedi geçmişti deKizlar göğsümde ki sertlige masaj,pompa aleti,bebeğin emmesi çare olamiyor.bu konuda genel cerrahiden randevu aliniyormus sanırım.yapulicak isler islemler hakkında bilgi sahibi olan var mı..
Yani senin bu durumunda kimse kalmadı mı yanında şaka mı yaaa nasıl kimse olmaz o kadar sıkıntı çektin
Kizlar bebegin kiyafetlerini utulemeye devam edebilen var mi aramizda?
Ben genel cerrahiye gittim ilk Doğumdan sonra doktor bunun tek çaresi o gögsü günde en az 3 4 kere masajla o bezeyi dağıta dağıta sağmak. Ne istiyorsun cocugu sütten mi keselim dayanıcaz annesi gecicek bir haftaya böyle devam edersen dedi geçmişti de
4 gün annem kaldı sonra gitti. Annem sadece yemek konusunda yardımcı oldu.
Ben hala inatla ütülüyorum oğlum da 19 ay ütüledim cis eğitimi ile bitmişti ütü. Bakalım bunda ne kadar dayanıcaz
Biz de utuluyoruz ama annem benimle bu sebeple daha kolay oluyor.
Ben sürekli su içiyorum gece yanıma bı litrelik su koyuyorum her emzirmede iki bardak kadar içiyorum. Gün içinde de sürekli su içiyorum. Yemeden kismiyorum altı aya kadar normal yemeğe devam etcem. Altı aydan sonra ekmek hamur tatlı bırakıp diyete gircem. İmkan olursa yürüyüş birde
Mastitim yok, yani olsa acısından hissederim dimi?
Evde beni çok sıcak basıyor, üstümü çıkarıp atletle emziriveriyorum sonrada üşüdüğümü anlamıyorum sanırım üşüttüm bu yüzden.
Ufff ne zor ana olmak... Eymen kaç gublukken geldi eve, kaç kilo ile çıktı
Iliskiye girmeyerek korunuyoruz biz simdilik
Ya muskat vermeyin kizlar Allah korusun zehirler kendiniz alin ama.bebege vermeyinyetişkin insana bile ağır muskat tabinterihbsizin
Bunu ben de merak ediorumMuskat nedir yav
Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın.Kızlar dün çok kötüydüm, ateşim 39-40lara kadar çıktı. Acayip üşüdüm, zangır zangır titredim. Bir yerimde bir enfeksiyon belirtisi yok ama ateş fırlıyor. Eşim akşam acile götürdü, lohusa ateşlenmesi dedi doktor. Serum falan takıldı da öyle rahatladım biraz. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Kapattıramadım o gözü ben zorladıkça bastı çığlığı tabi, asansörde de alt komşuyla karşılaştım ayy diyo ne çok ağlıyo ses hep bizdeinsanlardan yıldım
Şaka olmasını isterdim inan bunun kırkın çıkana kadar birileri kalsa öteki kuzuyu eglese sana destek olsa olmaz mıydı... Ahhhh Allah yardımcın olsunBen genel cerrahiye gittim ilk Doğumdan sonra doktor bunun tek çaresi o gögsü günde en az 3 4 kere masajla o bezeyi dağıta dağıta sağmak. Ne istiyorsun cocugu sütten mi keselim dayanıcaz annesi gecicek bir haftaya böyle devam edersen dedi geçmişti de
4 gün annem kaldı sonra gitti. Annem sadece yemek konusunda yardımcı oldu.
Ben hala inatla ütülüyorum oğlum da 19 ay ütüledim cis eğitimi ile bitmişti ütü. Bakalım bunda ne kadar dayanıcaz
Bugün doktorumuza kontrole gittik.
Şu titreme işini anlattım. Adam doğrudan "acıkınca uykudayken oluyordu değil mi?" dedi.
Vidyoyu görünce de kesinlikle eeg çekilmesi gerekiyormuş. İyi yapmışsınız temkinli olarak dedi.
Ama yine benim kafama takıldı tabii bu durum. İnşallah bir şeyi yoktur. İnşallah tamamen geçer. İnşaallah beyinde falan bir sıkıntı yoktur.
Ve bütün doktorlar doğrudan " normal doğum muydu? Zor bir doğum mu oldu?" diye soruyor bu titremeye gorunce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?