2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar dün çok kötüydüm, ateşim 39-40lara kadar çıktı. Acayip üşüdüm, zangır zangır titredim. Bir yerimde bir enfeksiyon belirtisi yok ama ateş fırlıyor. Eşim akşam acile götürdü, lohusa ateşlenmesi dedi doktor. Serum falan takıldı da öyle rahatladım biraz. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?

Mastit falan varmi çok geçmiş olsun cnm. Lohusalık ta ne olsa nazara bağlıyorum ben. İki doğumda ateş oldu ama göğsüm tikanmisti sıtma ateş falan sıcak duş makinayla sağma ardından bebeği emzirerek geçti. İki gün sürmüştü galiba

Geçmiş olsun canım, mastit olduğumda yaşamıştım. Süt basınca olur normal demişlerdi.

Geçmiş olsun canım, mastit olduğumda yaşamıştım. Süt basınca olur normal demişlerdi.
Mastitim yok, yani olsa acısından hissederim dimi?
Evde beni çok sıcak basıyor, üstümü çıkarıp atletle emziriveriyorum sonrada üşüdüğümü anlamıyorum sanırım üşüttüm bu yüzden.

Mastit olsa sancı olur tabi çok fena göğsün şişer ama sıkınca süt az gelir yokmuş gibi süt tikaniyo. Anlarsin mutlaka. Vücudun her yerinde enfeksiyon olur. Ben bı kere kusma şikayetiyle hastaneye gittim lökosit aşırı yüksek çıktı doktor dediki bu kadar enfeksiyon a ya apandisit in patlaması lazım yada ağır bı hastalik gecirmen lazım ama bişey bulunamadi.

Lohusalık çok değişikmiş gerçekten. Doktor antibiyotik falan vermedi zaten, parolle ateşini düşür dedi. Şükür bugün daha iyiyim.

Kizlar göğsümde ki sertlige masaj,pompa aleti,bebeğin emmesi çare olamiyor.bu konuda genel cerrahiden randevu aliniyormus sanırım.yapulicak isler islemler hakkında bilgi sahibi olan var mı..
Ben genel cerrahiye gittim ilk Doğumdan sonra doktor bunun tek çaresi o gögsü günde en az 3 4 kere masajla o bezeyi dağıta dağıta sağmak. Ne istiyorsun cocugu sütten mi keselim dayanıcaz annesi gecicek bir haftaya böyle devam edersen dedi geçmişti de

Yani senin bu durumunda kimse kalmadı mı yanında şaka mı yaaa nasıl kimse olmaz o kadar sıkıntı çektin

4 gün annem kaldı sonra gitti. Annem sadece yemek konusunda yardımcı oldu.

Kizlar bebegin kiyafetlerini utulemeye devam edebilen var mi aramizda?

Ben hala inatla ütülüyorum oğlum da 19 ay ütüledim cis eğitimi ile bitmişti ütü. Bakalım bunda ne kadar dayanıcaz

Biz de utuluyoruz ama annem benimle bu sebeple daha kolay oluyor.

Tebrik ederim annem bende, birkac gun yardimci geliyor ama henuz hicbirimiz vakit bulamadik

Ben de cok su iciyorum. Normalde bu kadar icemezdim. Surekli susuz hissediyorum kendmi. Hele emzirirken 4 bardak su kesin. Nasil iciyorum hayret ediyorum
Acliga hic dayanamiyorum elim ayagim titriyor resmen. Cok yiyorum. Allahtan ev yemegi yiyorum. Abur cubur hamur isi oyle seyler yok yani. Yedim de doyurmuyor diye bakmiyorum onlrin yuzune

Kac gunluk oldunuz? Ben 18 gunu terleme ile gecirdim. Tisortumun onune arkasına havlu koyup gezdim. Balkona bile çıkarmadlar beni
Sonra normale dondu ama hic ateslenmedm. Odem attigimiz icin oluyormuş sanirim bu terleme. Sen yine atletle durma. Tisort giy havlu koy. Ck sicaklansan da cikarma

Kizlar cok kötü belim ağrıyor . neden acaba tutuluyorum resmen oturup kalkarken zorlaniyorum.

Iliskiye girmeyerek korunuyoruz biz simdilik

Sizde zamanda olmaz be be chelzy bu arada aklimdayken diyim yogun bakimda 15gunden fazla yatan bebege ikinci isitme testine giriyor.. Ve istanbulda devlet hastaneleri yapio bunu.. Her devlet hastanesi de yapmiyo.. Sorman lazim.. Diyeyim dedim

Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın.

Kapattıramadım o gözü ben zorladıkça bastı çığlığı tabi, asansörde de alt komşuyla karşılaştım ayy diyo ne çok ağlıyo ses hep bizde insanlardan yıldım

Gecen gece ust kattaki de ses yapio güya rahatsiz oldum demeye getiriyo.. Eymen agladikca aglio.. Esim sinirlenio en son bagirdim napim susmuyo diye.. Onu duyunca ses etmedi yukardaki ırıspı

Şaka olmasını isterdim inan bunun kırkın çıkana kadar birileri kalsa öteki kuzuyu eglese sana destek olsa olmaz mıydı... Ahhhh Allah yardımcın olsun

Insallah bi sorun yoktur canım.. Tip bilmem ama plesanta anne karnindan biraz gec cikinca annede titreme nobeti olurmuş diye duymuştum.. Niyeyse dogum sorulunca sana aklima bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…