Allah sizi mukafatlandirsin prematüre ne kadar zor. Arkadaşım 27 haftalık doğum yaptı. 1 kilo. 1.750 ile geldiler eve bir buçuk ay sonra. Ne zor bir şey onda gordum.Eymen 23 günlükken eve geldi.. 2200kg olarak
Önemli bir bilgi daha öğrenmiş oldumInsallah bi sorun yoktur canım.. Tip bilmem ama plesanta anne karnindan biraz gec cikinca annede titreme nobeti olurmuş diye duymuştum.. Niyeyse dogum sorulunca sana aklima bu geldi
Insallah bi sorun yoktur canım.. Tip bilmem ama plesanta anne karnindan biraz gec cikinca annede titreme nobeti olurmuş diye duymuştum.. Niyeyse dogum sorulunca sana aklima bu geldi
Biz de bugün 17 günlüğüz canım. Evet birkaç gündür iyi kilo verdim, 2 kg fazlam kaldı. Dediklerine dikkat ederimBen de cok su iciyorum. Normalde bu kadar icemezdim. Surekli susuz hissediyorum kendmi. Hele emzirirken 4 bardak su kesin. Nasil iciyorum hayret ediyorum
Acliga hic dayanamiyorum elim ayagim titriyor resmen. Cok yiyorum. Allahtan ev yemegi yiyorum. Abur cubur hamur isi oyle seyler yok yani. Yedim de doyurmuyor diye bakmiyorum onlrin yuzune
Kac gunluk oldunuz? Ben 18 gunu terleme ile gecirdim. Tisortumun onune arkasına havlu koyup gezdim. Balkona bile çıkarmadlar beni
Sonra normale dondu ama hic ateslenmedm. Odem attigimiz icin oluyormuş sanirim bu terleme. Sen yine atletle durma. Tisort giy havlu koy. Ck sicaklansan da cikarma
Ben o kadar terledigimde beni de giydirdiler usutursun diye dahakotu oldum. Sabaha karsi yatakta oluyorum sandim. Kalktim dus aldim ve bir daha o kadar kalin giymedim. Cok daha iyiyim simdi. Kesinlikle tavsiye degildir ben antalya dayim sonucta hava 26 derece ve kain pijama patik giymek daha cok hasta etti beni ve ben bu lohusa muhabbetinden cok skldim.Ben de cok su iciyorum. Normalde bu kadar icemezdim. Surekli susuz hissediyorum kendmi. Hele emzirirken 4 bardak su kesin. Nasil iciyorum hayret ediyorum
Acliga hic dayanamiyorum elim ayagim titriyor resmen. Cok yiyorum. Allahtan ev yemegi yiyorum. Abur cubur hamur isi oyle seyler yok yani. Yedim de doyurmuyor diye bakmiyorum onlrin yuzune
Kac gunluk oldunuz? Ben 18 gunu terleme ile gecirdim. Tisortumun onune arkasına havlu koyup gezdim. Balkona bile çıkarmadlar beni
Sonra normale dondu ama hic ateslenmedm. Odem attigimiz icin oluyormuş sanirim bu terleme. Sen yine atletle durma. Tisort giy havlu koy. Ck sicaklansan da cikarma
Allah sizi mukafatlandirsin prematüre ne kadar zor. Arkadaşım 27 haftalık doğum yaptı. 1 kilo. 1.750 ile geldiler eve bir buçuk ay sonra. Ne zor bir şey onda gordum.
1 saate bi araniyordu bende hep verdim suaralar bol kusmalar basladi sanirim hazmedemiyor senin dedigini denedim ama agliyor vermeyince yavas yavas alisacaz sanirim bikac gundur gaz olmaya basladi once yoktur insallah devam etmez yavrum cok kivraniyor agliyorValla az önce yine sagdim dolaba koydum. İki saatte bir uyaniyo bazen 3 saat uyuyo gaz çıkarırken kaka yaparken o Eski kivranmalari yok. Emzirme dışında ağlayınca emzik veriyorum önceden kivranmaktan emziği de tutamiyodu.
Hanımlar bugün sezeryan bandajım açıldı. Bu ikinci sezeryanım. Dikiş yerleri normal dedi doktor. Ama ben aynadan baktım çok kırmızı dikiş yerleri. Bir de çevresinde hep morluklar var. Elimi bile süremiyorum çok acıyor. Zaten ağrı eşiği düşük bir insanım. Sizin dikiş yerleriniz nasıldı yeni açıldığında?
Canin o usutmeden oluyor rezene yada bildigin cayi pamuga damlat onunla sil bizde de oldu ama gecti dr gitmedim usuttukce oluyorduKızlar bebişin sol gözü iki gündür çapaklanıyor. Siliyorum hemen yerine akıntı ile yine geliyor. Yarın doktora gidicez göstericem. Ama ne ara mikrop kaptı ki bu çocuk
Bir haftadır demir ilacimi kullanıyorum duzenli.
Dikislerim dustu hep. Insallah tamamen iyilesir kisa zamanda. Hic iyilesemicem sanıyordum cok sukur daha iyi durumdayim. Oglumu anannesine birakip disari bile cikiyorum yarim saatligine
Insallah burda birlikte yapariz o gobekleri eritme isinide
Hala cabuk yoruluyorum ama. Daha uzun sure ayakta kalirsam ya da uzun sure oturursam azick da olsa agri yapiyor
Iyisir iyilesmez ilk isim su gobekten kurtulmak icin bir seyler yapmak olacak
Nasil kilo verdinBiz de bugün 17 günlüğüz canım. Evet birkaç gündür iyi kilo verdim, 2 kg fazlam kaldı. Dediklerine dikkat ederim
Kalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.
Utu muKizlar bebegin kiyafetlerini utulemeye devam edebilen var mi aramizda?
Benim de 4 kg kalmisBiz de bugün 17 günlüğüz canım. Evet birkaç gündür iyi kilo verdim, 2 kg fazlam kaldı. Dediklerine dikkat ederim
Tebrik ederim annem bende, birkac gun yardimci geliyor ama henuz hicbirimiz vakit bulamadik
Şaka olmasını isterdim inan bunun kırkın çıkana kadar birileri kalsa öteki kuzuyu eglese sana destek olsa olmaz mıydı... Ahhhh Allah yardımcın olsun
Ya bu kapaklardan falan kurtuldugumuz bi donem var mi? Yoksa bende alicam. Su an sabredeyim gececek donemindeyim.Ben gümüş kapak aldim.. Şimdi taktm.. Silikonda eziyet cekiodm sudyen takmadgm zmn.. Simdi memede hicbisey yok gibi.. Cok rahatladm
Kizlar leyla dan haber varmı bugün doğum yapicakti sanırım. Benmi kaçırdım acaba.
Ben kesinlikle ilk çocuğun ilk günlerinin ikincinin ilk günlerinden daha zor olduğuna karar verdim. Çünkü hiç yaşamadığın bir şey yaşıyorsun. Birden eve kapan. Sana muhtaç bir yaratık. Uyku yok. İlk kez deneyimledigin bir emzirme ki herkes müthiş bir şey anlatırken ilk günler süt var mı yok mu derdi yaralar goguste. Sezaryen ya da normal dikiş sıkıntısı... Tuvalete bile gidememek... O hayaller kurduğumuz kavuşma, ilk gunler... Hayal kırıklığı. Gaz sancısı... Tüm bunlar ilk kez yaşanıyor.
Ama ikincide bünye alışık. Ne yaşayacağını biliyorsun zor mu evet daha zor ama psikolojik olarak yaşayacaklarını biliyorsun ve daha hazirsin.
Tabii bunlar ilk günler için söylüyorum yoksa iki çocukla birden ilgilenmek, biri emerken ötekinin anne nolur gel diye ağlaması bile travma...
Ben git gide bunalmaya başladım.. Surekli evdeyim.. Kimseyi göremiyorum.. Markete gitmek bnm icin lüks oldu.. Butun gun tek basima eymenle evle debeleniyorumherkes bisey soyluyo mama verme süt var mı kilo aliyo mu.. Evde hergun makarna yemekten kabiz oldum artik.. Sulu yemek yemeyi özledim.. Bos kalinca hiçbirşey yapasm gelmiyo.. Uyku duzeni hak getire.. Duşa girince sevindirik oluyorum.. Eymenin hastane isleri oluyo bi cikinca ikimizinde nevri şaşıyo.. sanki depresyonvari bi durumda gibiyim.. Ins ilerlemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?