2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Insallah bi sorun yoktur canım.. Tip bilmem ama plesanta anne karnindan biraz gec cikinca annede titreme nobeti olurmuş diye duymuştum.. Niyeyse dogum sorulunca sana aklima bu geldi
Gerçekten çok şaşırdım. Ben doğum sancılarım siddetlenince titremeye başladım doğum bitti artık biter sandım ama sanki tüm vücudumun kontrolunu kaybetmiştim. Demek bebeğin eşi yapiyomus

Biz de bugün 17 günlüğüz canım. Evet birkaç gündür iyi kilo verdim, 2 kg fazlam kaldı. Dediklerine dikkat ederim

Ben o kadar terledigimde beni de giydirdiler usutursun diye dahakotu oldum. Sabaha karsi yatakta oluyorum sandim. Kalktim dus aldim ve bir daha o kadar kalin giymedim. Cok daha iyiyim simdi. Kesinlikle tavsiye degildir ben antalya dayim sonucta hava 26 derece ve kain pijama patik giymek daha cok hasta etti beni ve ben bu lohusa muhabbetinden cok skldim.

Allah sizi mukafatlandirsin prematüre ne kadar zor. Arkadaşım 27 haftalık doğum yaptı. 1 kilo. 1.750 ile geldiler eve bir buçuk ay sonra. Ne zor bir şey onda gordum.

herşeyi zor.. Vaktinde dogan bebegin x2katı gibi hersey gene elhamdulillah hayatta yasio kollarimda.. Baska ne isterim

1 saate bi araniyordu bende hep verdim suaralar bol kusmalar basladi sanirim hazmedemiyor senin dedigini denedim ama agliyor vermeyince yavas yavas alisacaz sanirim bikac gundur gaz olmaya basladi once yoktur insallah devam etmez yavrum cok kivraniyor agliyor
Bu masaj bizde ise yaradi gibi baska ise yarayan bilgiler bulursaniz burda paylasalim bebeklerimiz gazdan kivranmasin

Bn hala elimi suremiyorum 3 ay olcak..bnmki de mor mor oldu.. Kapandi ama tamamen..

Kızlar bebişin sol gözü iki gündür çapaklanıyor. Siliyorum hemen yerine akıntı ile yine geliyor. Yarın doktora gidicez göstericem. Ama ne ara mikrop kaptı ki bu çocuk
Canin o usutmeden oluyor rezene yada bildigin cayi pamuga damlat onunla sil bizde de oldu ama gecti dr gitmedim usuttukce oluyordu

Kalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.

Ben gümüş kapak aldim.. Şimdi taktm.. Silikonda eziyet cekiodm sudyen takmadgm zmn.. Simdi memede hicbisey yok gibi.. Cok rahatladm

Tebrik ederim annem bende, birkac gun yardimci geliyor ama henuz hicbirimiz vakit bulamadik

Ütü işinde hızlıyım elim hızlı ama yine de uyuması lazım bebenin tabi bazen 3 4 kere açıp kapatıyorum falan.

Şaka olmasını isterdim inan bunun kırkın çıkana kadar birileri kalsa öteki kuzuyu eglese sana destek olsa olmaz mıydı... Ahhhh Allah yardımcın olsun

Valla öteki kuzu da ne kadar büyük desek de kıskandı ona da ayrı ilgi gerekti gelen giden misafir de ayrı günde 3 posta misafir geldiğini biliyorum. Yine çok şükür halimize. Ama kendimi çok bitik hissediyorum

Ben git gide bunalmaya başladım.. Surekli evdeyim.. Kimseyi göremiyorum.. Markete gitmek bnm icin lüks oldu.. Butun gun tek basima eymenle evle debeleniyorum herkes bisey soyluyo mama verme süt var mı kilo aliyo mu.. Evde hergun makarna yemekten kabiz oldum artik.. Sulu yemek yemeyi özledim.. Bos kalinca hiçbirşey yapasm gelmiyo.. Uyku duzeni hak getire.. Duşa girince sevindirik oluyorum.. Eymenin hastane isleri oluyo bi cikinca ikimizinde nevri şaşıyo.. sanki depresyonvari bi durumda gibiyim.. Ins ilerlemez..

Canim hic kimsenin destegi yok mu? Yoksa da esinden iste bu destegi. Eve geldiginde cocuk bakiminda yardimcin olsun o bos vakitlerde sen de kendine vakit ayir uyu vs. Izin gunlerinde de sizi disari cikarabilir kisa sureli hazir havalar da guzel. Ama yemene icmene dikkat etmelisin daha sulu gidalar tuketmen gerek sutun icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…