Bizim evde ütü tedavülden kalktıKizlar bebegin kiyafetlerini utulemeye devam edebilen var mi aramizda?
Göğsünüzün boyutu kadar süt çıkacak diye bişey yok siz emzirirken onun cektiginin yerine süt iniyo zaten. O yüzden emzirdikce süt artar. Göğsün dolu olan şişiren kısmı ön süt denilen şeker ve sudan oluşan kısmıdır. Son sütü çeke çeke kendi getirir ve bu kısım daha yağlı ve besleyici olan kısmıdırGerçekten tek göğüsle yetebilir miyim? Doktorlar bebek günde su kadar cc ile doyar diyor,atiyorum 700 cc.bu tek göğüsten gün içinde çıkar mı..
Ters emzirmeyi denedin mi?Olmuyormakinadan hiç fayda görmedim masaj sonrası bebeğimin emmesi de fayda etmiyor.diger tarafı likir likir içerken bu göğsümde daha az yutkunuyor..
Öncelikle panik yapma tek meme de yeter elbette ama sen o göğsü de emzirmekten vazgeçme. Her zaman için bir meme ötekinden çok süt üretir. Ben büyük oğlanı 26 aydan fazla emzirdim. Sürekli de sagdim. Başta garip geliyordu ama %80 böyle olurmus. Mesela sağdan 30 ml ise oldan 60 cikiyordu. Sağ memede 80 bile gormustum ama sol memeden 40'in ustunde sagamadim hiç.Yanma kızarma yok canım.agri da masaj yaptığım için var muhtemelen..şöyle anlatayım..ilk baş göğüs ucumda bir beyazlık farkettim,sarıya dönük..sonra bebeğim emerken ona yardım amaçlı gogsumu tutarken bir noktada şişkinlik hissettim.dun de bebeğimin o göğsümu emerken daha az yutkundugunu gördüm..ne yapmam lazım kime gitmem gerek hiç bilmiyorum..
Çocuk çok çekince göğüs ucu sarıya dönük beyaz olur. Emme bitiminden 5 dk içinde normale döner mutlaka endişelenme onun için çok normal bir durum o.Yanma kızarma yok canım.agri da masaj yaptığım için var muhtemelen..şöyle anlatayım..ilk baş göğüs ucumda bir beyazlık farkettim,sarıya dönük..sonra bebeğim emerken ona yardım amaçlı gogsumu tutarken bir noktada şişkinlik hissettim.dun de bebeğimin o göğsümu emerken daha az yutkundugunu gördüm..ne yapmam lazım kime gitmem gerek hiç bilmiyorum..
bende anlamadm doktor deyince sildim düşmeden once iki kere kenarlarını ama kıyamam genede sulandirdim biraz kolonyayi sonra tülbentedokup oyle sildim kuruladm . banyodan sonra batikon sürcmKesinlikle katılıyorum sana.10 yil ara vermis biri olarak unutmuş ama herşeyi daha pratik yapan kendine güvenen anne olunca isler daha kolay yürüyor.
nurse harvey colex şurup verdi bize.
Randevuyu kime aldın.
cocuk endokrinoloji doktoru zor bulunuyor.zeynep kamil'de prof dr Ayla Güven ve Ekibi var çok güzel yorumlar var.
ben 11 Kasım a rnd aldım.
Kani nereye verdin referans aralığı yazmıyorsa panikleme test sonucunu farkı birime çeviriyor.intetnette 0.1-0.9 olana referans aralığı bizde 4500 çıktı nevrim döndü.meger cevrim yapılıyormuş bizim sonuçlar normalmiş ama dr bi onu ona cevirsek şöyle böyle hiim normal ama endokrinoloji görsün dedi...icin rahat olsun diye aldim randevuyu m
birde testi nerde yaptirdin.
Kolonya çokta masum değil onun yerine batikonmu sursen acaba.bi açıklık bile olsa kolanya yakar çocuğu.
Benimde bi gogsum kucuk ve daha az sut var ama bu normalmis olabiliyormus ilk ac oldugunda o gogusle basla daha sonra digerini ver ilk anda cekme gucu daha cokken onu ceksin ve boyle boyle insallah o gogustede sut artacakYanma kızarma yok canım.agri da masaj yaptığım için var muhtemelen..şöyle anlatayım..ilk baş göğüs ucumda bir beyazlık farkettim,sarıya dönük..sonra bebeğim emerken ona yardım amaçlı gogsumu tutarken bir noktada şişkinlik hissettim.dun de bebeğimin o göğsümu emerken daha az yutkundugunu gördüm..ne yapmam lazım kime gitmem gerek hiç bilmiyorum..
Mikrop degilde goz yasi kanali tikanikligi olabilir. Burnundanyukari dogru masajla duzeliyor genelde. Dr a goster tabi mutlaka.Kızlar bebişin sol gözü iki gündür çapaklanıyor. Siliyorum hemen yerine akıntı ile yine geliyor. Yarın doktora gidicez göstericem. Ama ne ara mikrop kaptı ki bu çocuk
Teşekkür ederim.Mikrop degilde goz yasi kanali tikanikligi olabilir. Burnundanyukari dogru masajla duzeliyor genelde. Dr a goster tabi mutlaka.
Biz de emzik kullanamıyoruz tutmadigi icin.Ne güzel canım ya Tavsiyeni bende uygulayacağım ama oğlum meme aranırken nasıl başa çıkacağız emzik kullanmıyorum ki. İki saati dolana kadar çok ağlar
Ne utusu hey gidi heyKizlar bebegin kiyafetlerini utulemeye devam edebilen var mi aramizda?
Ne utusu hey gidi hey
Sadece dogumdan once yikayip utuledim. Simdi yikayip katlayip koyuyorum. Bazen cisli seyleri makineye atmadan elimde citileyip yikiyorum.
Camasirlar evde kuruyor zaten. Makinede de tek basina yıkanıyorlar
Ütülemeye vaktim yok. Bos vakit bulunca uyuyorum
Ben şu perişan hallerime bakmadan ütülemek niyetiyle katlamadan koydum bi kenara:/ hala o kenarda çamaşırlar:/Kizlar bebegin kiyafetlerini utulemeye devam edebilen var mi aramizda?
Benim oğlumda da oldu doktora gösterdim damla verdi ama kullanmadım hiç sık sık ılık suyla temizledim geçtiKızlar bebişin sol gözü iki gündür çapaklanıyor. Siliyorum hemen yerine akıntı ile yine geliyor. Yarın doktora gidicez göstericem. Ama ne ara mikrop kaptı ki bu çocuk
Canm sütünden sür her emzrimede iki güne gecicek benim bebeğimde olduKızlar bebişin sol gözü iki gündür çapaklanıyor. Siliyorum hemen yerine akıntı ile yine geliyor. Yarın doktora gidicez göstericem. Ama ne ara mikrop kaptı ki bu çocuk
Ben sürekli su içiyorum gece yanıma bı litrelik su koyuyorum her emzirmede iki bardak kadar içiyorum. Gün içinde de sürekli su içiyorum. Yemeden kismiyorum altı aya kadar normal yemeğe devam etcem. Altı aydan sonra ekmek hamur tatlı bırakıp diyete gircem. İmkan olursa yürüyüş birdeBir haftadır demir ilacimi kullanıyorum duzenli.
Dikislerim dustu hep. Insallah tamamen iyilesir kisa zamanda. Hic iyilesemicem sanıyordum cok sukur daha iyi durumdayim. Oglumu anannesine birakip disari bile cikiyorum yarim saatligine
Hala cabuk yoruluyorum ama. Daha uzun sure ayakta kalirsam ya da uzun sure oturursam azick da olsa agri yapiyor
Iyisir iyilesmez ilk isim su gobekten kurtulmak icin bir seyler yapmak olacak
Kızlar bebişin sol gözü iki gündür çapaklanıyor. Siliyorum hemen yerine akıntı ile yine geliyor. Yarın doktora gidicez göstericem. Ama ne ara mikrop kaptı ki bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?