2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah maşallah deli gibi uykusu oluyor ama uyuyamıyor, sürekli ağlıyor. 9 dan 11 e kadar böyle devam ediyor. Ağlayınca rahatız şükür. Derin uykuya dalana kadar sık sık uyanıyor tabi
Anlamıyorum çok uykuları oluyor ama uyumuyorlar niye uyumamak için inat ediyorlar bu kadar. İnşallah sizinki de geçer çok zor o ağlamaları

Sahile götüreyim birgün de öyle deniyeyim inşallah yine yapmaz aynısını Babaannesin gidince de çok huzursuz ki kayınvaldemler sadece 3 kişiler orada bile rahatsız oluyor eve geldiği gibi rahatlıyor yavrum

Çok geçmiş olsun canım sen yine de emzirmeye çalış ancak o şekilde geçer sarılığı

Hepinizin yazdıklarını tek tek okuyamasam da bi kaçına denk geldim ve evet benim de çok uykum var. Evde durmaktan çok sıkıldım ama bi taraftan bebeğim aç mı tok mu ağrısı mı var derken tuhaf bi haldeyim öyle ki 2 saat uyuduğunda ben yatıyorum ama dalamıyorum. Beynim başka türlü çalışıyor.
Ve gaz sancısı hiç bitmiyor 2 gündür devamlı gaz var bi defa kaka ile çıksa sütünü içince yine.
Napmalıyım? Sizlerin de böyle mi ? Gece gündüz huzursuz 15. Günden sonra birden geldi 18 günlük olduk bugün

Sanirim hepimiz ayniyiz bizde saat 2.5 kalktik 4 kadar uyumadik sonra da boluk borcuk en son dayanamadim babasini kaldirdim 8 den 9 a kadar o baktida ben uyudum.ve uykusu var hala tam dalamadi en kotusude gaz

Aynen canm bende hep bunları düşündüm anneliği dibine kadar yasiyoruz

Dogum yapali 16 gun bitti ama benim kanamam kirmizi devam ediyor. Ne zaman bitecek. Ped kullanmaktan skildim ki nen adet donemini bile pedden dolayi sevmeyen bir tipim. Ay bi de cok uykum var
Benim 30 gün sürdü isyan ettim artık 9 ay rahattık onun acısı cıktı sanki kızımın her bezini değiştirdiğimde acıyorum çocuğa yazık sana annem diye diye bağlıyorum tekrar

Bizimde aynen öyle oldu . Çok sık emzirdigimi fark ettim 2 saatte bire çektim o zaman biraz daha rahatladı. Daha huzurlu uyudu ama neticede bebek en derin uykusu bi saat sürüyor sürmüyo gerisini habire pışpışlıyoruz. Sütünüz çok fazlaysa ön sağma yapın biraz boşaltın sonra verin memeyi.

Benim kanamam 10.gün sarıya döndü, 15.günde bitti. Sezeryan doğum yaptım, bu kadar kısa olması anormal değildir dimi?

Benim kanamam 10.gün sarıya döndü, 15.günde bitti. Sezeryan doğum yaptım, bu kadar kısa olması anormal değildir dimi?
O belli olmaz ara gelmeye devam edebilir ben 21. Gündeyim bazen sarı bazen de kırmızı devam ediyor bazen de hiç bişey yok. Uzun süre temiz kalıp sonra kanaması olanlar da oluyomuş ama olmaması da sorun değil.

Ben 40 i beklemedim dışarı çıkmak için 20 günlükken sabah başka yere öğlen başka yere akşam başka yere gittik sonraki gunler de hava güzelse 10 15 dk bahçeye cikartiyorum biraz güneş alıyoruz
Bebeklerinizle nasl çıkıyorsunuz
Ne giydriyorsunuz
Ya beni illallah ettirdiler. Amab sen üşütürsün aman bbek üşütür gazi olur diye. Arada kendim kaçıyorum markete pazara falan
Daha cocugumla gezmeye gitmedik.
Bir tek hastanye gidiyoruz iki kat battaniyeyle

Ön süt bebegin su ihtiyacini karsiladigi kisim degil mi sagmak ne kadar dogru olur ki
Bnimki de gece kalkinca sadece sulu kismi icip uyuyakaliyor ama sagmaya da cekindim su ihtiyacını karsilayamaz diye. Ilk bebegim pek bilgim yok ama
Gündüz hepsni içiyor sonuna kadar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…