O egzersizlerin bi fotosu falan var mı umay?Duz zemine ben de yuz ustu yatiriyorum artik. 3 haftalik olunca yapilacak egzersizlerin icinde vardi. Kafasini kaldırmasi gerekiyormuş. Boyun ve bel kaslari gelissin diyeymis
Ben ilk oğlumu yaklasik 45 derece açı olacak şekilde yatırdım hep. Yani yan ile sırt üstünün tam ortası. Arkasına da belinden aşağıya dogdu deetekleyecek bir şeyler koydum Şimdi ikinciyi de öyle yatırıyorum. Ama benim ilk bebe dönmeyi öğrendikten sonra hep dönüp yüz üstü yattı. 3 yaşında. Hala yüz üstü yatar. Evet tehlikeli. Ama ben özellikle sert sünger yatak kullandım. Hala da yastık yok.Kızlar selam hepinizin anneliği hayırlı olsun Allah güzel günlerini göstersin kuzuların bir sorum var, çok video izledim ama ilk bebeğim olacak bu yatırma konusunda kafam karışık. Çocuğu sırt üstü mü yüz üstümü yatırıcaz ilk günler? Bazısı da uykuya dalana kadar yüz üstü uyuyunca sırt üstü diyor ve kafa hep yanlara dönük olacakmış. Yardım eder misiniz?
Kanguru bebeği iyi kavrayamıyor chelzy, hem çok rahat da edemiyor insan onunla, kasılıyor. Ama sling çok işlevsel. 3 kilodan itibaren önden bağlayarak kullanılabiliyormuş. Ben takıp yemeğimi falan yapıyorum. Slingte marka çok farketmez herhalde, esnek kumaş neticede. Ben tutumluanneden neko nun slingini 60 tl ye almıştım.Kizlar, kanguru almak istiyorum.Malum evin icinde yetisemiyorum en azindan biri dursun yanimda.Var mi onerdiginiz bir kanguru vs bisey.
Kanguru bebeği iyi kavrayamıyor chelzy, hem çok rahat da edemiyor insan onunla, kasılıyor. Ama sling çok işlevsel. 3 kilodan itibaren önden bağlayarak kullanılabiliyormuş. Ben takıp yemeğimi falan yapıyorum. Slingte marka çok farketmez herhalde, esnek kumaş neticede. Ben tutumluanneden neko nun slingini 60 tl ye almıştım.
Bizim kız asansörden indiği an uyuyor inat gibi eve gelince devam et dimi yok altı saattir uyutamadımBiz gezdik geldik ilk defaetrafa gozlerini acarak o kadar saskin bakislar atti ki fotolara baktikca guluyorum oglumun bir ilki daha oldu
Ben hep yan yatirdim. Reflu yatağına yatiriyorum. Yanlarinda desteği de var. 30 gunluk olduk daha yeni yeni sirt ustu yatırıyorum kafasını yana cevirip. O da 1 dkbile sürmüyor. Iyice uykuya dalinca yan çeviriyorum yine.Kızlar selam hepinizin anneliği hayırlı olsun Allah güzel günlerini göstersin kuzuların bir sorum var, çok video izledim ama ilk bebeğim olacak bu yatırma konusunda kafam karışık. Çocuğu sırt üstü mü yüz üstümü yatırıcaz ilk günler? Bazısı da uykuya dalana kadar yüz üstü uyuyunca sırt üstü diyor ve kafa hep yanlara dönük olacakmış. Yardım eder misiniz?
O egzersizlerin bi fotosu falan var mı umay?
Bizim kız asansörden indiği an uyuyor inat gibi eve gelince devam et dimi yok altı saattir uyutamadım
Biz de isitan bisey yok su an ama gerek yok ev 25 derece ortalama. Ben cogu zaman tahirt ya da askili ile dolasiyorum.Evi kaç derece tutuyorsunuz kızlar? Kombi yanınca ben havale geçiriyorum
Tamamdır, çok teşekkür ederimBen hep yan yatirdim. Reflu yatağına yatiriyorum. Yanlarinda desteği de var. 30 gunluk olduk daha yeni yeni sirt ustu yatırıyorum kafasını yana cevirip. O da 1 dkbile sürmüyor. Iyice uykuya dalinca yan çeviriyorum yine.
Fotoğraf degil de youtube videosunda izledim.
Örnek olsun diye bu fotoğrafı koyayim. Boyle yüzüstü yatiriyorum. Sıkılana kadar bekletiyorum. Hem kafasini kaldırıyor hem de bacaklarını kendine dogru cekiyor gazini cikarmaya yardim oluyor
Bacaklarini karnina doğru ittirdigi görseldekini de yapıyoruz. Gazi kolay cikiyor
Ben evde tek kalınca uyumuyor çocuk gözünün içine baktım uyusa da ben de uyusam diye ama yok öyle o ağladı ben ağladım adam eve gelecekken daldı o da diyo ki bu çocuk hep uyuyoBen de bebeğim uyuyunca muruvetini görmüş gibi seviniyorum her seferinde
Bizimkinin de 15. Günden sonra başlamıştı ağlamaları. Kundak yap o zaman gazını çok daha iyi çıkartıyor sadece kollarını sıkı yap ayaklarını rahat bırak.Hepinizin yazdıklarını tek tek okuyamasam da bi kaçına denk geldim ve evet benim de çok uykum var. Evde durmaktan çok sıkıldım ama bi taraftan bebeğim aç mı tok mu ağrısı mı var derken tuhaf bi haldeyim öyle ki 2 saat uyuduğunda ben yatıyorum ama dalamıyorum. Beynim başka türlü çalışıyor.
Ve gaz sancısı hiç bitmiyor 2 gündür devamlı gaz varbi defa kaka ile çıksa sütünü içince yine.
Napmalıyım? Sizlerin de böyle mi ? Gece gündüz huzursuz 15. Günden sonra birden geldi18 günlük olduk bugün
Ben daha denemedim ama bizim çocuk doktoruna sormuştum, o da en iyi penaten dedi. Sadece internette satılıyormuş.Her kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu
Hametan suruyorum gunlerdir gecirmedi. Birkaç kez kantaron yagi sürdüm o da gecirmedi
Tecrübe ettiğiniz iyi bir pişik kremi var mi?
Bezden olabilir mi?Her kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu
Hametan suruyorum gunlerdir gecirmedi. Birkaç kez kantaron yagi sürdüm o da gecirmedi
Her kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu
Ben aşağı yukarı her bez değişiminde zeytinyağı sürüyorum. Faydası olduğunu düşünüyorumHer kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu
Ne kadarlık oldunuz canım ?Biz gezdik geldik ilk defaetrafa gozlerini acarak o kadar saskin bakislar atti ki fotolara baktikca guluyorum oglumun bir ilki daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?