2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu kadar uzun surmesi normal miymis? Spinal mıydı seninki canım? Ben pek anlamiyorum direkt uyudugum için bi de uykusuz kaliosan o da etkiliodur aclik uykusuzluk yorgunluk susuz kalmak basagrisini tetikler.
Spinal oldum evet anlamadım bende haftaya kontrol var sorucam, çok şükür hani sürekli değil de böyle bazı sabahlar çok ağrıyla uyanıyorum, uykusuzlukta dediğin gibi tetikliyo galiba

Spinal oldum evet anlamadım bende haftaya kontrol var sorucam, çok şükür hani sürekli değil de böyle bazı sabahlar çok ağrıyla uyanıyorum, uykusuzlukta dediğin gibi tetikliyo galiba

Geçer ins zamanla.. Beni de oksuruk mahvetti.. Bisey kullanmadm zamanla gecti.. Bu da zamanla gececek biseydir belki.. Geçmiş olsun

Ayni durumdayiz canim aksamlari zor oluyor. Hele uyku da bastirinca normalden fazla da emdiginde meme uclari inanilmaz aciyor. Diyet falan hak getire sut olsun diye yedirilmedigim sey kalmadi

Bizim en büyük dezavantajımızdı ayrı olmak:/Benim eşim iki doğumumu da görmedi. İlk kızımı iki haftalıkken ziyarete gelip gördü,5.ayda biraraya geldik. Bu kızımı da bir aylıkken gördü. Ben doğuma giderken ısrarla “normal doğur, ötekiler de normal doğar” diye didinip duruyordu. Ötekiler derken daha kaç tane istiyorsa ailede espri konusu olmuştu “bu senin çocukları nasıl dünyaya getirdiğini sanıyor” diye. Bir de doğumdan üç gün sonra bana “yatağın rahat mı dönebiliyor musun?” diye soruyor. Sezeryanlı kadına gezmeye gidip gelmiş insan muamelesi yapıyor:d

Ayni durumdayiz canim aksamlari zor oluyor. Hele uyku da bastirinca normalden fazla da emdiginde meme uclari inanilmaz aciyor. Diyet falan hak getire sut olsun diye yedirilmedigim sey kalmadi
Ben de güya 7’den sonra yemiycem dedim ama tam da o saatte meme çekiliyor, mecbur yiyorum. Üstüne de yatış:d

Valla kızlar hep aynı durumdayız , annem ve kv yanımda beni dinlendirmeye çalışıyorlar sütüm olsun diye ama odama geçince iki saat ağlıyorum , dayanamıyorum. Onlar gidince bu çocuğa nasıl bakicam bilmiyorum. Benim kucağımda da susmuyo sürekli meme istiyo o da hazımsızlık yapıyo. Sürekli gazlı zaten kivrana kivrana morariyo, artık sesi değişiyor nefesi kesiliyo ve ben hiç bir şey yapamıyorum.
Valla baştan ağız ucuyla bile gel demekle hata etmişsin. İnsanlar anlamıyo ben gelmeyin dediğim halde gelen gidenin haddi hesabı yoktu.

Biz hamilelikte hep yalnızdık ama şükür doğumda yanımdaydı. Herkes biliyo çok istemiştim yanımda olmasını ama şimdi pişmanım keşke beni öyle gormeseydi o çaresizlik hissi onu alt üst etti. Normalde de duygusal hassas bi adam hiç böyle olacağını düşünmemiştim.

Maşallah. Ben de çocuğum azıcık iyi olsa hemen aşırı mutlu oluyorum sonra kendi nazarım mı degiyo bilmiyorum valla iyi demeye gelmiyo. Evde sürekli okuyoruz da. Yani demek istediğim aman iyi diyip aşırı mutlu olma kimseye de söyleme

Niye ağlıyorsun yaaa, bakarsın tabi. Günbegün birbirinize alıştıkça daha da kolaylaşacak inan ben gaz için şöyle yapıyorum: emzirdikten sonra hemen kaldırmıyorum kucağımdan.5/10 sn sonra ıhlayınca birden kaldırıyorum anında ağzından gazını çıkartıyor. altını açınca da bikaç dakika altına bişey serip ya da sadece pijama giydirip bırakıyorum. Bacaklarını hareket ettirdikçe rahatlıyor. Anneler ne zaman gidiyorlar, mesafeler uzak mı? Zorlandıkça arada gidersin yine.

Evet, söylememek lazım:/ maşallah diyip, dua okuyoruz ikisine de. Allah’ım daim etsin bu sevimli hallerini

Bence iyi olmuş, zamanla alışır. Erkek milletine acımaya gelmiyor senin çektiğin çekeceğin zorlukların yanında ne ki. Onunki sadece duygusal boyutta, bikaç aya bişeyciği kalmaz merak etme. Sen kendine bak

Canım bende ergobaby vardı kızımda 7. Ayında aldım. Ve çok rahat ettim. Yeni doğan aparatı yok maalesef, acaba oğlumda da oturmaya başlar başlamaz kullanabilir miyim ki
4 ay dolduktan sonra kullanılır. Benim de yenidoğan aparatı yoktu. Ben 4 aylıkken her ihtimale karşı yastık yaptım havludan bacaklarının arasına koydum tam acamaz belki diye.. Boba'da öyle yastık var. 4 buçuk 5 ay gibi yastığı çıkardım. Momfortbaby var bende de.

Yatay ya da dikey değil de carpraz esnemesi gerekiyormuş.

Selam kızlar bebeklerinize hangi mamayi tercih ettiniz doktor bana günde bir kere ver dedi holle organik almıştık hastanedeyken ama çok severek yemiyor gibi doktora mı sormak lazım degistirirken

İlk kızımda hipp combiotic kullanmıştım. Probiyotik ve prebiyotik içeriyordu. Hiç gaz veya kabızlık gibi sorun yaşamadık. Şimdi ihtiyacım olsa yine onu kullanırım.

Hayatta üç kat battaniye srrmeden bırakmıyorlar bende farkındayım altını acarken rahat hac çıkarıyo.
Farklı illerde yaşıyoruz maalesef
Kızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
Aynıyız canım

Bence iyi olmuş, zamanla alışır. Erkek milletine acımaya gelmiyor senin çektiğin çekeceğin zorlukların yanında ne ki. Onunki sadece duygusal boyutta, bikaç aya bişeyciği kalmaz merak etme. Sen kendine bak
Eşim hak eden bi adam değil yaaa. Şimdi ilaç tedavisine başladı inşallah toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…