Bence lohusayken kalin giyinmekten ziyade terleyince hemen degistirmek lazim.. Terli kiyafetle kalinca sirt tutuluyor hasta olunuyor.. O yuzden ben hep tisort degistrdim.. Aksam serin gibi hissedince ince hirka geçirdim sirtima..sadece bi cift corap giydim ayagima.. Hala daha bu kombinle ilerliyorum
tyrosyd kullan 3 gün falan geçirir mutlakaHer kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu
Hametan suruyorum gunlerdir gecirmedi. Birkaç kez kantaron yagi sürdüm o da gecirmedi
Tecrübe ettiğiniz iyi bir pişik kremi var mi?
Ne kadarlık oldunuz canım ?
21 gündür sadece soğuk sıkım doğal zeytinyağı kullanıyorum bazen bez 4 saat bile duruyo totosunda hiç bişey olmuyo. Spreyli bi şişeye dolduruyorum bol bol sıkıyorum . Totosunu temizlerken de kolay oluyo.Her kakadan sonra bezini değiştiriyorum ama bebegimin poposu kizardi benek benek oldu
Hametan suruyorum gunlerdir gecirmedi. Birkaç kez kantaron yagi sürdüm o da gecirmedi
Tecrübe ettiğiniz iyi bir pişik kremi var mi?
Ben daha denemedim ama bizim çocuk doktoruna sormuştum, o da en iyi penaten dedi. Sadece internette satılıyormuş.
Bezden olabilir mi?
ben desitin kullaniyorum hemen geciriyor.
Bebekler icin olan zeytinyagi var ben de arada kullaniyorum markasini unuttum. Zeytinyagi deneyebilirsin. Bir de dogal el yapimi pisik kremi almistim instagramdan arada onu da kullaniyorum. Ve sadece kakada degil cis yaptiginda da altini aliyorum.
Ben aşağı yukarı her bez değişiminde zeytinyağı sürüyorum. Faydası olduğunu düşünüyorum
tyrosyd kullan 3 gün falan geçirir mutlaka
21 gündür sadece soğuk sıkım doğal zeytinyağı kullanıyorum bazen bez 4 saat bile duruyo totosunda hiç bişey olmuyo. Spreyli bi şişeye dolduruyorum bol bol sıkıyorum . Totosunu temizlerken de kolay oluyo.
En fazla üç gün krem kullanmana rağmen gecmiosa farklı marka bez dene. Bazen bezler yapio pişik. Senin yediklerin de yapar acılı baharatlı kızartma türü bunlarda yapar bugünler de bu tarz yicekleri de tüketme süt yoluyla herşey bebeğe gecio tabi. Her ihtimali düşünmek lazım. İlk oglumdan bı tecrübe soyliyim poposu çok pismisti ablam beyaz kalıp sabunla yika dedi. Kıyamadım başta ama deneyince gerçekten işe yaradı. Denemek istersen bizde ise yaramıştıCok tesekkur ederim hepsini arastirip denicem
Cis yaptiginda da değiştiriyorum tabi hic uzun saatler kalmadi bez ama popo kipkirmizi
Sleppy kullanıyoruz bezden mi oldu acaba
Merhaba canim birsey soracağım, Ne kadarlikti ilk bebeğin ikinciye hamile kaldiginda ve nasıl anladın? Bende yaş aralığı az olsun istiyorum ama bilemedim, evlatlarını sana bağışlasın Rabbim1 bebek buyutmek cok kolaymış. Ikinci gelince cok zormuş. Birde benim yas araligim cok az. Ikisinin altini bagliyorum. Ikiside bana muhtac
Kanguru 4 5 aydan sonra çok rahat olacak. Ben uzun sure cok severek kullandım.Kanguru bebeği iyi kavrayamıyor chelzy, hem çok rahat da edemiyor insan onunla, kasılıyor. Ama sling çok işlevsel. 3 kilodan itibaren önden bağlayarak kullanılabiliyormuş. Ben takıp yemeğimi falan yapıyorum. Slingte marka çok farketmez herhalde, esnek kumaş neticede. Ben tutumluanneden neko nun slingini 60 tl ye almıştım.
Kanguru çok rahat ama beb 3bucuk aydan sonra kullandım. Ergonomik kanguru olmalı.Bak bilmiyodum bunu.Almam o zaman.Sling rahat demek.Bir arastirayim da alayim.Elim kolum baglaniyor bazen.Cok tesekkurler
Sleppy pismanliktirCok tesekkur ederim hepsini arastirip denicem
Cis yaptiginda da değiştiriyorum tabi hic uzun saatler kalmadi bez ama popo kipkirmizi
Kanguru çok rahat ama beb 3bucuk aydan sonra kullandım. Ergonomik kanguru olmalı.
evet kesinlikle inatla geçmiyorsa onu kullanmalı. 3 günü bırak 3 sürmede faydasını gösteriyor.tyrosyd kullan 3 gün falan geçirir mutlaka
Bebegin camasirlarindan nasl ckyor diye soruyorsan eger canm ben sadece ebebegin granul sabununu kullaniyorm kaka lekeleri filan hepsini cikardi suana kadar kiyafetlerinde leke kalmadiKizlar kaka lekesi nasil cikiyor?
Canm ben sezaryen dogum yaptm hastanede sutum olmadigi icin mama basladilar sekeri dusmesin sarilik yukselmesin diye. Bir iki hafta icinde birakiriz umuduyla baslamistim 43 gunluk olduk ama hala birakamadim surekli skntlar oldu. Sariligi uzadi hala gecmedi mastit oldum 3-4 kes sutum kesildi filan derken hala birakamadim. Gun icinde 60-40/60-60 seklinde bazen 90-60-90 seklinde mama veriyorum halakızlar oglum sarilik olmuştu mama artı anne sutu kullanıyorum gün-de 3sefer veriyorum 60cl gece 12de veriyorum sabah 7 oglen 3de verdim bol bol emziriyorum 40 ciktiginda mamayi kesicem insallah mama kullanip birakan varmi birde s a optipro mama aldim sizce mamadi iyimi
+1Kizlar kaka lekesi nasil cikiyor?
Ben granül deterjanlar dışında hiç bir şey kullanmıyorum leke de kalmıyo en fazla kırk derecede yıkıyorumKizlar kaka lekesi nasil cikiyor?
Slingteki esneme yönü olayını bilmiyorum, nasıl oluyormuş o rint?Kanguru 4 5 aydan sonra çok rahat olacak. Ben uzun sure cok severek kullandım.
Sling de kumasin esneme yönü ve esneme miktarı çok önemliymis. O yüzden sıradan esnek kumaş olmuyormuş.
Ben sleppy den çok memnunum. Pişik kremi olrak da naturalive inkini öneririm. Hem doğal hem de gerçekten çok iyi bir krem.Cok tesekkur ederim hepsini arastirip denicem
39+5 demişsiniz tarihi neye göre belirlediniz doktor mu tarih veriyor yoksa doğum başlıyor öylemi?
Bqska bez denicem artık. Beyaz sabun alip deneyeyim insallah gecirir.En fazla üç gün krem kullanmana rağmen gecmiosa farklı marka bez dene. Bazen bezler yapio pişik. Senin yediklerin de yapar acılı baharatlı kızartma türü bunlarda yapar bugünler de bu tarz yicekleri de tüketme süt yoluyla herşey bebeğe gecio tabi. Her ihtimali düşünmek lazım. İlk oglumdan bı tecrübe soyliyim poposu çok pismisti ablam beyaz kalıp sabunla yika dedi. Kıyamadım başta ama deneyince gerçekten işe yaradı. Denemek istersen bizde ise yaramıştı
Sleppy pismanliktirbende kullandım 2 günde pisik yaptı
Ben sleppy den çok memnunum. Pişik kremi olrak da naturalive inkini öneririm. Hem doğal hem de gerçekten çok iyi bir krem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?