Emmek.istegi zaman ne yaptınız
Agladigi zaman elim ayagima dolaşıyor. Simdi disardayken emmek icin aglarsa emzirecek yer bulana kadar stresten ne hllere girerim ben
Ben disari cikip gelince oyle oluyor biraz. Ya haklilar galiba annelet ama iste bir sey de kırk kere söylenmez ki
Masaj egzersiz yapınca kolay çıkarıyor gazını cok iyi oluyor
Kendim yatıramiyorum diye gunlerce banyosuz durdu. Simdi annem geldi yine yanima iki gun arayla yaptiriyoruz
Poposunu da pamugu islatip sliyorum aslinda ama...
Ben dogdugunda minies kullandim. Sonra biri sleppy getirdi hediye. Sleppy daha iyi yan bantlari esnek falan. Minies hic esnek degil
Ben de gittim bugun prima aldm. 88 tanesine 60 lira verdm. Insallah pişiği iyice kötü olmaz
Bebisler neden bu kadar gazli. Sen d vitamini veriyordun degil mi? Sanirim o yuzden oluyor bu kadar. Birkac gun kessen ilaci baksan o yuzden mi oluyorlr. En azindan göbekleri duzelene kadar
Aksamları benim sutum de azaliyor yorgun olmasam bile. Gunduzki kadar dolu dolu olmuyor daha sönük duruyorlar. Yine de emzirip uyutuyorum. Gece kalkinca bakiyorum yine dolmuslar.
Bugün prima bezle desitin pişik kremi aldim.
Insallah pişigi gecer. Uyanınca poposunu beyaz sabunla yikarim kremi surer bezi baglarm bakalim iyi gelir umarım
Napcan baş ağrısına başkakimbilir neler gelir başlarına
Yapabilir misin peki, kiyabilir misin yavrrulara
Çocuk kahve sebebiyle uyumuyor mizirdiyor olabilir. Anne sütünden geçen kafein çocuğun uykusunu kaçırıyor
Valla öyle, benim de baş ağrısı kahvesiz geçmiyor, bugün kahve ile bile geçmedi o ayrıNapcan baş ağrısına başkasuyu da üç dört litre içiyorum, bi adam akıllı uyusam belki geçer ya inşallah
Kizlarrr çok şükür doğum yaptım çok zordu bebiş şükür 3 200 ama ayesi yuksek bide battsniyeye sarmıştım kilo veriyor ama bide göğüste uyuyor herkes alıştırma diyo koyunca ağlıyor ne yapim detaulari yazacam
Ben de oyleyim hrt gun tatli yiyorum bazen gunde bi kac kez. Sonu kotu bu isin. Ben hamilelikten once tatli sevmeyen bir insandim bir dilim baklava bile cok gelirdi banaKızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
Agladigi zaman elim ayagima dolaşıyor. Simdi disardayken emmek icin aglarsa emzirecek yer bulana kadar stresten ne hllere girerim ben
Ben disari cikip gelince oyle oluyor biraz. Ya haklilar galiba annelet ama iste bir sey de kırk kere söylenmez ki
Kendim yatıramiyorum diye gunlerce banyosuz durdu. Simdi annem geldi yine yanima iki gun arayla yaptiriyoruz
Ben dogdugunda minies kullandim. Sonra biri sleppy getirdi hediye. Sleppy daha iyi yan bantlari esnek falan. Minies hic esnek degil
Ben de gittim bugun prima aldm. 88 tanesine 60 lira verdm. Insallah pişiği iyice kötü olmaz
Bebisler neden bu kadar gazli. Sen d vitamini veriyordun degil mi? Sanirim o yuzden oluyor bu kadar. Birkac gun kessen ilaci baksan o yuzden mi oluyorlr. En azindan göbekleri duzelene kadar
Aksamları benim sutum de azaliyor yorgun olmasam bile. Gunduzki kadar dolu dolu olmuyor daha sönük duruyorlar. Yine de emzirip uyutuyorum. Gece kalkinca bakiyorum yine dolmuslar.
Bepantol kullanıyorumBqska bez denicem artık. Beyaz sabun alip deneyeyim insallah gecirir.
Hadi ya... pişigi nasil gecirdin
Hangi bezi kullaniyorsun simdi
Ona da bakayim cok tesekkur ederim
Inş canım ben hic prima almadım beni çok uyardılar primayla başlama ona alışırsa başka bez kullanamazsın diye hiç almadım daha ama bi kaç bez degistirdim sleppy hariç hiç biri pisik yapmadıBen bugun minies aldm 2.boyundan.. Ayy korkuyorum şimdi yaa.. Ins ters etki yapmaz.. Primaya alıştı iyice.. Ins cildi uyum sağlar
Kendi başına kaldığında inan daha rahat edeceksin düzenini olusturacaksin şuan yanındalar diye öyle geliyor sanaValla kızlar hep aynı durumdayız , annem ve kv yanımda beni dinlendirmeye çalışıyorlar sütüm olsun diye ama odama geçince iki saat ağlıyorum , dayanamıyorum. Onlar gidince bu çocuğa nasıl bakicam bilmiyorum. Benim kucağımda da susmuyo sürekli meme istiyo o da hazımsızlık yapıyo. Sürekli gazlı zaten kivrana kivrana morariyo, artık sesi değişiyor nefesi kesiliyo ve ben hiç bir şey yapamıyorum.
Valla baştan ağız ucuyla bile gel demekle hata etmişsin. İnsanlar anlamıyo ben gelmeyin dediğim halde gelen gidenin haddi hesabı yoktu.
Emin ol yalnız değilsinKızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
Desitinin mor renkli olanini aldim. Herkes onu onermisti forumlarda.Desitin onleyici pisigi.Hametan tedavi edici.Onu deneyebilirsin.Ben hametan surdum pisik oldugunda biri.
Gecmis olsun. Hangi demir ilacini kullaniyorsunTansiyon yerlerde çok düşük aile hekiminin yaptıgı kan testi değerleri çok kötü. Kan degerlerı cok düşük. Demir yok denecek kadar az demir hapı içmeme rağmen. Halimin olmaması ve unutkan olma nedenim buymuş. Dahiliye ye bir git dedi. Beslenmene dikkat et dedi.. İyi de yemeğe zaman mı kalıyor sadece uyumak istiyorum.
Dun bir koruya gittik ortaligi yikmaya baslayinca kostur kostur mescide girip orada emzirdimgirdigimde baskasi daha emziriyordu :)
Soffia a101in beziydi galibaBepantol kullanıyorum
Bez olarak da soffia kullanıyorum
Inş canım ben hic prima almadım beni çok uyardılar primayla başlama ona alışırsa başka bez kullanamazsın diye hiç almadım daha ama bi kaç bez degistirdim sleppy hariç hiç biri pisik yapmadı
Kendi başına kaldığında inan daha rahat edeceksin düzenini olusturacaksin şuan yanındalar diye öyle geliyor sana
Emin ol yalnız değilsin
Aynı biz .Benim.esim.cok ilgili bir babadır çok şükür. Buyukle çok güzel oynar çok da iyi tanır çocuğu. Küçüğe de bakabilir o istidadı var. Ama ikisini birden ona bırakıp mümkün değil çıkamam. Kafayı yerim vallahi.
Hatta şöyle diyeyim ben çok pimpirikli bir anneyim. Eşim dışında biri ile yan odada dahi olsa oğlum, ben rahat edemem. Kimseye emanet edemiyorum eşim dışında.
Rint ne güzel yazmışsın, öğlen annem gitti iki hafta kadar yanımda kaldı. Kaldığı odaya bile giremiyorum namazlasini katlayıp koltuğa koymuşSakin ol. O senin çocuğun. Şu an annen kv yanında olduğu için sen kendini tam kapasite kullanmadım daha. Onlar gidince inan bebeğin ve sen daha çok baglanacaksiniz, daha çok taniyacaksin daha çok anlayacaksın. Onun annesi sensin. Şu an sadece yanındaki insanlara güveniyorsun. Onlar gidince içgüdülerine guveneceksin, kimse senden daha iyi bilemez kimse senden daha iyi bakamaz çocuğuna. Şu an çok yenisiniz. Geçecek hepsi. Bazen evi pislik götürecek bazen yemek yaamayacaksin ama sen o çocuğa çok iyi bakacaksın. İnan buna.
Oyy masallah size, dediğin tatlıyı da çok severim Ama bizim sanki süt alerjimiz var O yüzden uzak duruyorum maalesef. Biraz geçsin yine deniycem.Bugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik
Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.
Evet canımSoffia a101in beziydi galiba
Hepsini denicem hangisi iyi gelirse artik
Desitinin mor renkli olanini aldim. Herkes onu onermisti forumlarda.
En başından beri hep mavi hametan sürdüm. Geçmeyincw hem bezi hem kremi degistirdim
Gecmis olsun. Hangi demir ilacini kullaniyorsun
Ben de ilk gunler dikisler yuzunden kullanamadim demir ilacını kabiz yaptigi icin. Iki haftaya yakindir duzenli kullaniyorum. Sabah erken saatte iciyoeum 2 saat bir sey yiyip içmiyorum. Sut urunleri cay hamur isi emilimi engelliyor
Artik musait buldugumuz yerde emziricez
Eskide hic boyle dertlerim yoktu bebekli anneler neler cekiyormus megersem
Depresyona girmiş psikiyatriye gitti sakinleştirici ve bitane de uyumasına yardımcı olacak bi ilaç. Görevdeyken yanimizda olamadığı için çok stresliydi sonra geldi o sancılarım ve sonrasındaki caresizligim iyice kötü yaptı onu ve şimdi yine görevde.Benimde aklim onda. Bı yandan çocuğuma üzülüyorum bi yandan eşime
Üzüldümbi hayli hassasmış:/ inşallah en kısa sürede atlatır. Sen güçlü durmaya çalış, doğum gerçekten çok zor bir olay. Ben de bebeğimle ilgili kötü kötü rüya mı halüsinasyon mu bişeyler görüyorum. Bebeklerimiz yanımızda ve sağlıklıyız çok şükür. Dün haberlerde görmüştüm kadın doğum yaptığından beri hastanedeymiş, kızı 4 yaşına gelmiş
Evet asker ne gecemiz ne gunduzumuz var ne planlı bi tatilimiz. Akış bize ne getiriyosa onu yaşıyoruzMeslegi neydi eşinin canim? Asker filan mı..
Bi kere oldu bende ama..lohusa hummasını ilk defa duydum, araştırmıycam ama:/ bilmek iyi gelmiyor. Sağol berikkoLohusa humması diye bisey var dikkat et canim.. Halusunasyon filan goruyomussun onda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?