2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

D vitaminini kesip multivitamine baslamistik 1 haftayi gecti.Pr-D 600 diye bir damla kullaniyoruz.Ondan once de gazlilardi bunu kullanmaya basladik hala oyleler.

kimbilir neler gelir başlarına
Yapabilir misin peki, kiyabilir misin yavrrulara

Çocuk kahve sebebiyle uyumuyor mizirdiyor olabilir. Anne sütünden geçen kafein çocuğun uykusunu kaçırıyor
Napcan baş ağrısına başka suyu da üç dört litre içiyorum, bi adam akıllı uyusam belki geçer ya inşallah

Tansiyon yerlerde çok düşük aile hekiminin yaptıgı kan testi değerleri çok kötü. Kan degerlerı cok düşük. Demir yok denecek kadar az demir hapı içmeme rağmen. Halimin olmaması ve unutkan olma nedenim buymuş. Dahiliye ye bir git dedi. Beslenmene dikkat et dedi.. İyi de yemeğe zaman mı kalıyor sadece uyumak istiyorum.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
Ben de oyleyim hrt gun tatli yiyorum bazen gunde bi kac kez. Sonu kotu bu isin. Ben hamilelikten once tatli sevmeyen bir insandim bir dilim baklava bile cok gelirdi bana

Dun bir koruya gittik ortaligi yikmaya baslayinca kostur kostur mescide girip orada emzirdim girdigimde baskasi daha emziriyordu :)

Bqska bez denicem artık. Beyaz sabun alip deneyeyim insallah gecirir.

Hadi ya... pişigi nasil gecirdin
Hangi bezi kullaniyorsun simdi

Ona da bakayim cok tesekkur ederim
Bepantol kullanıyorum
Bez olarak da soffia kullanıyorum
Ben bugun minies aldm 2.boyundan.. Ayy korkuyorum şimdi yaa.. Ins ters etki yapmaz.. Primaya alıştı iyice.. Ins cildi uyum sağlar
Inş canım ben hic prima almadım beni çok uyardılar primayla başlama ona alışırsa başka bez kullanamazsın diye hiç almadım daha ama bi kaç bez degistirdim sleppy hariç hiç biri pisik yapmadı
Kendi başına kaldığında inan daha rahat edeceksin düzenini olusturacaksin şuan yanındalar diye öyle geliyor sana
Kızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
Emin ol yalnız değilsin

Desitin onleyici pisigi.Hametan tedavi edici.Onu deneyebilirsin.Ben hametan surdum pisik oldugunda biri.
Desitinin mor renkli olanini aldim. Herkes onu onermisti forumlarda.
En başından beri hep mavi hametan sürdüm. Geçmeyincw hem bezi hem kremi degistirdim

Gecmis olsun. Hangi demir ilacini kullaniyorsun
Ben de ilk gunler dikisler yuzunden kullanamadim demir ilacını kabiz yaptigi icin. Iki haftaya yakindir duzenli kullaniyorum. Sabah erken saatte iciyoeum 2 saat bir sey yiyip içmiyorum. Sut urunleri cay hamur isi emilimi engelliyor

Dun bir koruya gittik ortaligi yikmaya baslayinca kostur kostur mescide girip orada emzirdim girdigimde baskasi daha emziriyordu :)

Artik musait buldugumuz yerde emziricez
Eskide hic boyle dertlerim yoktu bebekli anneler neler cekiyormus megersem

Soffia a101in beziydi galiba
Hepsini denicem hangisi iyi gelirse artik

Aynı biz .
Rint ne güzel yazmışsın, öğlen annem gitti iki hafta kadar yanımda kaldı. Kaldığı odaya bile giremiyorum namazlasini katlayıp koltuğa koymuş öğlenden beri için için ağlıyorum. Kızım soruyor neden diye. Yalnızlık çok kötü gurbet elde.. su yazdıklarınızı okuyup teselli ediyorum kendimi.

Bugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik

Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.
Oyy masallah size, dediğin tatlıyı da çok severim Ama bizim sanki süt alerjimiz var O yüzden uzak duruyorum maalesef. Biraz geçsin yine deniycem.

Bende desitin mavi bir ise yaramayinca hametana döndüm

Meslegi neydi eşinin canim? Asker filan mı..

Lohusa humması diye bisey var dikkat et canim.. Halusunasyon filan goruyomussun onda da.

Even cikmadan emzirmistim.. Yanima da mama almstm noolur noolmaz diye.. Fotograf cekiminde o yetti sonlara dogru miziklandi.. Biraz emzirdim orada ama yetmedi tabiki mama da hazirlayip oradan çıktım arabada mama verdim.. O mama onu bayağı tuttu zaten.. Ebebege girdik magazalardan alisveris yaptık.. Eve geldik hala uyuyodu kendimi rahatlattiktan sonra uyandrip bakim ve beslenme yaptımbi de emzirme odasi olabilcek yerleri tercih ettim her an hersey olabilio.. Avm iyi degil ama bi seferlik bisey olmaz.. Kışında bi kere daha gideriz yeter bize

Valla bence cilde en iyi tedavi su.. Banyo yaptirmak çok etkilio bence.. Kiz ben eymen 2bucuk kiloyken yaptrmaya basladm.. Sizinkiler tosbik yaptirirsnz yaa.. Öyle elime almiyorum bende banyo yaptirirken yanlardan cevirip sirtini keseliyorum

Yaa minies hiç bilmiyorum.. Deneme amacli aldım ama.. Ins memnun kalirim ya.. Bu ara battik biz kasim indirimleri mahvetti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…